Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 908K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Μεσημβρινή επίσκεψη στο ίδρυμα...

Παρούσες οι εξής:

Η μελαχροινή Ντίνα,κοντούλα πιτσιρίκα  με όμορφο πρόσωπο και με ωραίο,ελαφρώς ζουμερό σώμα.

Η καστανόξανθη Μαίρη,μινιόν στυλιαράκι με πονηρό αλλά ταυτόχρονα και ψιλομάγκικο πρόσωπο.

Η Νίνα η Κινέζα.

Η μελαχροινή Κλαούντια,σχετικά ψηλή κοπέλλα με θηλυκό πρόσωπο και με ζουμερό κορμί-με κοιλίτσα και κυτταριδομπουτάρες.

Η καστανή Τζούλια,πιτσιρίκα με νόστιμο-θηλυκό πρόσωπο και με κορμί με λίγα ωραία πιασίματα-με ζουμερό ωραίο κώλο.

Τιμές και προγράμματα:

60 ευρώ-πλήρες πρόγραμμα τα 30 λεπτά.
80 ευρώ-πλήρες πρόγραμμα τα 45 λεπτά.
100 ευρώ-πλήρες πρόγραμμα τα 60 λεπτά.
Πισωγυρισματα βλέπω,πριν 2 χρονια που ειχε αστερια θεραπευτριες ειχε 70 το 45λεπτο και στο 80αρι εριχνες 2 μανικια.Αμα αποσυρθηκε κ η Μαριάννα παει για φούντο

guz4you

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Σε κανένα μαγαζί δεν θέλει ραντεβού. Βέβαια παίζει την ωρα που θα πας να ειναι με άλλο συναγωνιστή και να περιμένεις να τελειώσει. Αλλά και ραντεβού να κλείσεις στα περισσότερα μαγαζιά, αν κάποιος ζητήσει πριν πας την κοπέλα που έκλεισες εσύ ραντεβού, θα σε ρίξουνε. Δεν ρισκάρουνε γιατί σκέφτονται ότι μπορεί και να μην πας. Εκτός και είσαι γνωστός και .........καλός πελάτης.
ok thanks

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Μαριαννα αφεντικό ?! :) Δεν  είχε Μαριάννα ?! :cheesy:
(στο παρελθόν ... ενεφιλοχωρει  :o   ωραιον διπλον  Μαριαννα -Ντινα στο μαυρο δερματινο πτυσσομενο- και με λεσβιακο  :))
οταν λεσ λεσβιακο, τι ακριβω εννοεις/ ειχαν χημεια?

kaza22

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά παλιότερα είχε καλά εργαλεία και τα διπλά είχαν πάντα τη χάρη τους. Ειδικά με τη Μαρία, που από πρόσωπο δεν έλεγε, αλλά είχε κορμί κόλαση. Με όποια και αν την έπαιρνες πακέτο, έκανε τη διαφορά

cptnP

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
24
Πόντοι
1
Παιδιά παλιότερα είχε καλά εργαλεία και τα διπλά είχαν πάντα τη χάρη τους. Ειδικά με τη Μαρία, που από πρόσωπο δεν έλεγε, αλλά είχε κορμί κόλαση. Με όποια και αν την έπαιρνες πακέτο, έκανε τη διαφορά
οντως ωραιο κορμι η μαρια και καλο σερβις...που βρισκεται αραγε? σε στουντιο νομιζω δουλευε καποια στιγμη...

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
α μπραβο θανκς χορχε, μου ειχε πει στη δαφνη ...δεν ειμαι φαν των στουντιο οποτε για αυτο δεν την εχω ξαναδει

Ούτε κι εγώ είμαι φαν των στούντιο, αλλά νομίζω ότι εδώ και κάποιο διάστημα δεν εμφανίζεται στο Μελαντίας 50. Αν κάνω λάθος, πείτε το.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
η αληθεια ειναι οτι εκεινη τη περιοδο το κ48 ειχε πολυ καλα τεμαχια

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Ιστορικό μαγαζί  κάποτε γινότανε χαμός από δουλειά και άνω του μετρίου κοπέλες. Και η Γιούλη στα χάι της. Είχε και ωραία κωλάρα η Γιούλη και μια μέρα που την είδα κάτω στο πεζοδρόμιο της λέω "πάμε επάνω να περάσουμε μαζί" και μου λέει "ούτε να το σκέφτεσαι αυτό".

kaza22

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη πριν από λίγες ημέρες. Εχει αλλάξει ο χώρος, είναι πιο μοντέρνος, η μουσική πιο καλή, τα κρεβάτια αξιοπρεπή. Αλλά από κόσμο, λίγα πράγματα: μια κινεζοειδής με άγνωστο όνομα (ψιλοκάβαλη πάντως), μια Βικτώρια ξεροκαμενη σαν φρυγανιά, μια αδιάφορη που δεν συγκράτησα όνομα, Μαριάννα και Κλαούντια

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Ιστορικό μαγαζί  κάποτε γινότανε χαμός από δουλειά και άνω του μετρίου κοπέλες. Και η Γιούλη στα χάι της. Είχε και ωραία κωλάρα η Γιούλη και μια μέρα που την είδα κάτω στο πεζοδρόμιο της λέω "πάμε επάνω να περάσουμε μαζί" και μου λέει "ούτε να το σκέφτεσαι αυτό".

Η Γιούλη ήταν στα νιάτα της ένας δυναμίτης στο κρεβάτι. Άσε που κατέχει άψογα και την τέχνη του massage. Α ρε τι μου θυμίσατε... Όταν η Γιούλη ήταν απλό προσωπικό στην ομάδα του Φραντζή 4, έτρεμαν οι τοίχοι και τα μασαζοκρέβατα... Σε ρούφαγε μέχρι την τελευταία σταγόνα και πρόσφερε απλόχερα και με τέχνη όλες τις τρύπες!!! Γαμημένα χρόνια που φύγατε και δεν γυρνάτε πίσω...

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Η Γιούλη ήταν στα νιάτα της ένας δυναμίτης στο κρεβάτι. Άσε που κατέχει άψογα και την τέχνη του massage. Α ρε τι μου θυμίσατε... Όταν η Γιούλη ήταν απλό προσωπικό στην ομάδα του Φραντζή 4, έτρεμαν οι τοίχοι και τα μασαζοκρέβατα... Σε ρούφαγε μέχρι την τελευταία σταγόνα και πρόσφερε απλόχερα και με τέχνη όλες τις τρύπες!!! Γαμημένα χρόνια που φύγατε και δεν γυρνάτε πίσω...

Κρίμα που δεν την πρόλαβα τότε.

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
762
Πόντοι
306
το σεξ ειναι στάνταρ ή πρέπει  να το ζητήσεις με τροπο ??? σκέφτομαι για την Βικτωρία (η οποια παλια δουλευε και σε στουντιο ) ????

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
το σεξ ειναι στάνταρ ή πρέπει  να το ζητήσεις με τροπο ??? σκέφτομαι για την Βικτωρία (η οποια παλια δουλευε και σε στουντιο ) ????
το πρόβλημα είναι ότι το μασαζ πρέπει να ζητήσεις με τρόπο. το σεξ είναι σίγουρο.

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι εκανε ανακαινηση , και στις λαδοκορες οχι μονο δεν αλλαξε συνθεση, αλλα μειωσε και τις υπαρχουσες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom