Νέα

Celebrity Leaks! Hackers διαρρέουν γυμνές φωτός διασήμων στο διαδίκτυο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 655
  • Εμφανίσεις 357K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Θα ηθελα να δω και την Κιμ Καρντασιαν να τον παιρνει με την κωλαρα της!  :grin:

Εχει κανεις τιποτα φωτο?  :think:

μπες γιουπορν και θα σου βγαλει απο τα νιατα της.. οχι τωρα που γκιωσεψε

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ελπιζω να ολοκληρωσατε ολοι τις μαλακιες σας εως τωρα. Δυστυχως εχω ασχημα νεα. Ειναι ενα ρολλερ κοστερ συναισθηματων η σημερινη μερα. :-

Τα χυσακια στη μαπα της Jennifer (οσο αφορα τις δυο φωτο που κυκλοφορησαν σημερα, ειμαι σιγουρος οτι γενικα τα παιρνει στη μαπα, αλλιως γιατι να την εχεις γκομενα με τετοια φατσουλα) ειναι FAKE.

OhnqBHQ.png

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Kαι τωρα ολες κλαινε στο τουιτερ... :rolleyes:
Κοριτσια, υπαρχει μια πολυ καλη μεθοδος προστασιας για να μην διαρρεουν οι γυμνες φωτογραφιες που εχεις στο κινητο σου: δεν βγαζεις γυμνες φωτογραφιες με το κινητο σου...

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.232
Πόντοι
3.715
Ελπιζω να ολοκληρωσατε ολοι τις μαλακιες σας εως τωρα. Δυστυχως εχω ασχημα νεα. Ειναι ενα ρολλερ κοστερ συναισθηματων η σημερινη μερα. :-

Τα χυσακια στη μαπα της Jennifer (οσο αφορα τις δυο φωτο που κυκλοφορησαν σημερα, ειμαι σιγουρος οτι γενικα τα παιρνει στη μαπα, αλλιως γιατι να την εχεις γκομενα με τετοια φατσουλα) ειναι FAKE.

OhnqBHQ.png

Αίσχος...
Θέλω τα χύσια της μαλακίας πίσω στα αρχίδια μου.
Ντροπή τους!

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.269
Πόντοι
17.085
Φτού!  :headbang:  :grin:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αλητες. Μα ειναι δυνατον να υπαρχουν τυποι που λενε ΨΕΜΜΑΤΑ στο ιντερνετ??? Ονειδος.

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Και γιατι να μην ειναι αυτη δηλαδη; Επειδη την ποσταρε στο παρελθον ο ανωνυμος αυτος τυπος τρολαροντας οτι και καλα ειναι η γκομενα του που του εστειλε φωτο με χυσια αλλου; Οι φωτο αλλωστε αυτες ειναι εδω και πολυ καιρο χακαρισμενες, δεν εγινε σημερα το πρωι

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Ρε παικτη ο λογος που ξερεις την Kim ειναι η sextape της!
Φημολογείται μάλιστα πως το βίντεο περιείχε και τον μαύρο να κατουράει την Kim  :piss:
Αυτό μάλιστα.Θα το'θελα πάρα πολύ να το δώ  :grin:

Μετά από τα 5 μύρια που πήρε από το συμβιβασμό με την Vivid αφαιρέσανε και την σκηνή του golden shower  :(

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ολα αυτα ειναι ψεμματα....Γινανε διασημεs χαρη στο  εμφυτο ταλεντο τουs  :grin: :grin:  :knockinb:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16

OhnqBHQ.png

ρε τσαμπο ασε κανε διημερο και μετα μας γκρεμιζεις την φαντασιωση :tickedoff: :tickedoff:

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
"Ο χάκερ - ή «συλλέκτης», όπως ο ίδιος αποκαλεί τον εαυτό του, ανέβασε στο Διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες περισσότερων από 100 celebrities, μεταξύ των οποίων και της βραβευμένης με Όσκαρ Jennifer Lawrence, για την οποία υποστηρίζει ότι έχει και sex tape στη διάθεσή του, το οποίο και «προσφέρει» έναντι ανταλλάγματος!"

Ποιός γαμεί τις φώτο, εδω υπάρχει sex tape :zfuck:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645
Ωραία είναι να είσαι σελέμπριτι, ολη μέρα φωτο το μουνί, κοκα, διασκέδαση, ούτε άγχη ουτε τίποτα  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom