claudiacd_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εννοω πως μπορει να θελετε να με παρετε με καποιον φιλο σας.......για περισσοτερες λεπτομερειες μεσω πμ οποιος ενδιεφερεται
ασε και μολις εφαγα...Άντε φιλαράκι θα σας κανονίσω ένα τριήμερο date!!!
η διαφορα ισως ειναι οτι μια cd απλα ντυνετε γυναικα μονο μεσα στο σπιτι της και το πρωι εργαζετε σαν αγορακι...η τραβεστι κυκλοφορει μονιμα σαν γυναικα...
Καλως την Δαναη καλα εισαιKαλησπερα σε ολους.. Καλησπερα claudia καλως ορισες στην παρεα μας..
Καλα ειμαι Γιωργο μου... Τωρα μπηκα σπιτη... Θα φτιαξω καφεδακη τωρα... Με κουρασαν χθες!!! ;)Καλως την Δαναη καλα εισαι
ευχαριστω γλυκια μουKαλησπερα σε ολους.. Καλησπερα claudia καλως ορισες στην παρεα μας..
Τι κανη η ομορφη Θεσσνικη μας?? Περνας καλα?? Θεσσαλονικια εισαι??ευχαριστω γλυκια μου
Απολαυσε τον καφε τωρα,λυθηκε το προβλημα?Καλα ειμαι Γιωργο μου... Τωρα μπηκα σπιτη... Θα φτιαξω καφεδακη τωρα... Με κουρασαν χθες!!! ;)
Μπραβο κοπελα μου εχει πολυ καλα παιδια η Θεσσνικη και καβλιαρικα να τα προσεχης ομως κιολας γιατι ειναι και λιγο ζορικα αλλα στο κρεβατι τα δινουν ολα... καβλες ειναι..μια χαρουλα περναω ναι θεσσαλονικια ειμαι
το ξερω κουκλα μου οτι ειναι γλυκα και ζορικα τα αγορια μας εδω και να εισαι σιγουρη οτι τα προσεχω.... εσυ απο που εισαι;Μπραβο κοπελα μου εχει πολυ καλα παιδια η Θεσσνικη και καβλιαρικα να τα προσεχης ομως κιολας γιατι ειναι και λιγο ζορικα αλλα στο κρεβατι τα δινουν ολα... καβλες ειναι..
Ναι λυθηκε... αλλα αργησε να ερθη... και μετα ειχα ολα τα ραντεβου μαζεμενα ασε....Απολαυσε τον καφε τωρα,λυθηκε το προβλημα?
Να τρεχης και να μην φτανης αυτο εγινε μετα?Ναι λυθηκε... αλλα αργησε να ερθη... και μετα ειχα ολα τα ραντεβου μαζεμενα ασε....
Μενω Αθηνα... Αλλα ειμαι Κρητηκια απο τα Χανια... Εδω μεσα ειναι ολοι τους πολυ καλα παιδια... αλλα τους αρεση και η πλακιτσα... ψωφανε για τετοια.. ετσι ειναι τα αγορακια ναζιαρικα..το ξερω κουκλα μου οτι ειναι γλυκα και ζορικα τα αγορια μας εδω και να εισαι σιγουρη οτι τα προσεχω.... εσυ απο που εισαι;
σε οσους ανοιξε η ορεξη( ),κοιταξτε εδω(μηνυμα 339)...
Ναι... και τωρα λεω να το ανοιξω το ριμαδι η οχι!!!!! Αλλα ερεε αφθονο... μεχρη το πατωμα μαζευα... ατακτα αγοριαΝα τρεχης και να μην φτανης αυτο εγινε μετα?
Eσύ λες να είναι photoshop;;;;;;;!!!!!!!!αυτες οι φωτογραφιες ειναι πραγματικες;