Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

afavtos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μόλις επέστρεψα από το ίδρυμα με τις καλύτερες εντυπώσεις, κυρίως λόγω της απογοήτευσης στο kinky Opera που ήμουν πριν (επειδή μιλούσα αγγλικά στην χορεύτρια που θα έπαιρνα για private το γκαρσόνι μου είπε 100, αντί για 50, ως τουρίστας κι εγώ έφυγα αφού πρωτα τους τα έχωσα αγρίως). Στο X-bar, από την άλλη, όλες μιλούσαν ελληνικά και πήρα αυτό που ήθελα σε φτηνότερη τιμή και επιβεβαιωμένα... Πολιτισμένο μαγαζί και χωρίς τις καφρύλες που έχουμε συνηθίσει σε τόσα άλλα μέρη: πάιρνεις ότι πληρώσεις χωρίς μαλακίες...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
μετά από back to back επιτυχημένες επισκέψεις στο μπαρ...χθες τα κάνανε Θάλασσα...Νέοι σερβιτόροι που δεν ξέρανε που παν τα 4, με λάθος στις παραγγελίες και λάθος χρεώσεις, η μουσική να παίζει χαμηλά λες και ήμαστε σε κανένα μπαράκι για μεσήλικες, τα κορίτσια σχετικά λίγα, ενώ ο φίλτατος cheyenne δεν ικανοποίηθηκε με την Ελληνίδα τη Μαρία που την είχα τιμήσει κ γω... Τρομερή χρονική πίεση και άγχος από την κοπέλα, κάτι που μου το επιβεβαίωσε και άλλη κορασίδα που γνωρίζω...αν ξεπεράσουν έστω και 2-3 λεπτά το χρόνο στο δωμάτιο υποχρεώνουν τις κοπέλες να πληρώσουν από την τσέπη τους...κάτι που αγχώνει τις κοπέλες εις βάρος της δουλειάς...δεν είναι δυνατόν να σου λέει η αλλη "μωρό μου έχουμε 3 λεπτά ακόμα"...αυτά είναι ανεπίτρεπτα....ναι σύμφωνοι, είναι δουλειά, αλλά το παν είναι να το "πουλήσεις" σωστά και να ευχαριστηθεί ο πελάτης το σεξ...

Πάρτε το αλλιώς  μάγκες γιατί δεν θα πάτε μακριά με αυτήν την τακτική....
Ναι...ναι.... θα το παρουν αλλιως, γιατι σ' εχουν αναγκη..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για να το συνεχιζουν το τροπαρι τους, σημαινει οτι εχουν καλυτερους "λεβεντες" πελατες απο σενα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny:

Απο μενα μαυρο, σε ολα αυτα τα μαγαζια, που υποτιμουν την νοημοσυνη των πελατων τους.

Helenx

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ναι...ναι.... θα το παρουν αλλιως, γιατι σ' εχουν αναγκη..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για να το συνεχιζουν το τροπαρι τους, σημαινει οτι εχουν καλυτερους "λεβεντες" πελατες απο σενα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny:

Απο μενα μαυρο, σε ολα αυτα τα μαγαζια, που υποτιμουν την νοημοσυνη των πελατων τους.

ακομη πληρωνετε για σεξ ? στην ελλαδα του σημερα ?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ακομη πληρωνετε για σεξ ? στην ελλαδα του σημερα ?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εδω το 1/3 των πελατων, που πανε στο αγοραιο σεξ, πανε ΚΑΙ με σοκολοτακια και λουλουδια, αλλα και κανουν ΚΑΙ δωρα στις ιεροδουλες........

και ρωτας τους Νεοελληνες, αν ακομα πληρωνουν για σεξ στην Ελλαδα... του σημερα;;

Ρωτα τον γιγαντα Λαγο, που ειναι "λαγωνικο"  πρωτης γραμμης :2funny: :2funny: :2funny: και γυρνα ολα τα μαγαζια ......
....ανεξαρτητα, αν ειναι Τινγκα να σε ενημερωσει για την ψυχικη συμπεριφορα... των περισσοτερων σημερινων πελατων.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Helenx

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εδω το 1/3 των πελατων, που πανε στο αγοραιο σεξ, πανε ΚΑΙ με σοκλοτακια και λουλουδια αλλα και κανουν ΚΑΙ δωρα στις ιεροδουλες........

και ρωτας τους Νεοελληνες, αν ακομα πληρωνουν για σεξ στην Ελλαδα του σημερα;;

Ρωτα τον Γιγαντα Λαγο, που ειναι "λαγωνικο"  πρωτης γραμμης :2funny: :2funny: :2funny: και γυρνα ολα τα μαγαζια ......

και τον πετανε και εξω  απο τα μαγαζια ....γιατι ειναι Τινγκα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μα δεν μπορω το αντιληφθω αυτο ... ενταξει ενας παντρεμενος που θελει κανει κατι με σιγουρια ... παρει μια εκδιδομενη ...
ενας εργενης παλι ενταξει παρει και εκεινος μια εκδιδομενη μεχρι βρει καποια ...

αλλα να πηγαινετε σε ενα μαγαζι γερμανικων συμφεροντων και να σας εχουν και με το χρονομετρο αυτο χρηζει διερευνησης ...

οσο για τον λαγο που αναφερεις ο ανθρωπος ισως ειναι αυτο που λεμε χαμηλων τονων ατομο υποτακτικης ψυχολογιας και να του αρεσουν αυτα ... ποσο μαλλον το συγκεκριμενο καταστημα ...

Helenx

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
βεβαια σε σχεση με ιστοριες που γνωριζω για αντρες που πηγαιναν στα στριπτιζ και χαλαγαν μεσο ορο 500 ευρω απλα για να πιανουν το μπουτι της αλλης και μετα να γυρνανε σπιτι τους να αυτοικανοποιουνται σε καλυτερη μοιρα ειναι !

Helenx

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
αλλα αφου ανοιξαν που ανοιξαν το μαγαζι αυτο ... γιατι δεν το λειτουργουν σωστα ?

αν ειχαν λογικες τιμες και ανεση χρονου πιστευω οτι θα ειχε ουρα για να μπεις μεσα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αλλα αφου ανοιξαν που ανοιξαν το μαγαζι αυτο ... γιατι δεν το λειτουργουν σωστα ?

αν ειχαν λογικες τιμες και ανεση χρονου πιστευω οτι θα ειχε ουρα για να μπεις μεσα
Οχι δεν θα ειχε ουρα στην Ελλαδα της Οικονομικης κρισης του σημερα, που πολλοι Ελληνες και το δεκαευρω στο Μεταξουργειο σκεφτονται να το δωσουν....

Αυτου του ειδους τα μαγαζια(Σ144) δεν επιθυμουν πολλους πελατες πιστευω,... που θα πανε μια φορα μονο, απο περιεργεια....

αλλα σταθερα κοροιδα πελατες, που εχουν ακομα χρημα.....να τους το παιρνουν με υπηρεσιες του κωλου.Ενας που εχει χρημα αγαπητε, δεν καθεται να εξετασει τα παντα......δεν ειναι δηλαδη σχολαστικος στις επιλογες του και ειδικα, αν δεν το εχει δουλεψει το χρημα....το σπαταλα χωρις να το υπολιζει(δεν εννοω τον Λαγο....αλλα υπαρχουν ακομα πλουσιοπαιδα στην Ελλαδα, που κινουνται με το χρημα των γονεων τους και εργαζονται στην οικογενειακη επιχειρηση του μπαμπα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:).

Τα υπολοιπα τωρα, ρωτα τον Λαγο.....να σου τα πει καλυτερα...που παει σε τετοια μαγαζια και γνωριζει το παιδι.....

Helenx

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Οχι δεν θα ειχε ουρα στην Ελλαδα της Οικονομικης κρισης του σημερα, που πολλοι Ελληνες και το δεκαευρω στο Μεταξουργειο σκεφτονται να το δωσουν....

Αυτου του ειδους τα μαγαζια(Σ144) δεν επιθυμουν πολλους πελατες πιστευω,... που θα πανε μια φορα μονο, απο περιεργεια....

αλλα σταθερα κοροιδα πελατες, που εχουν ακομα χρημα.....να τους το παιρνουν με υπηρεσιες του κωλου.Ενας που εχει χρημα αγαπητε, δεν καθεται να εξετασει τα παντα......δεν ειναι δηλαδη σχολαστικος στις επιλογες του και ειδικα, αν δεν το εχει δουλεψει το χρημα....το σπαταλα χωρις να το υπολιζει(δεν εννοω τον Λαγο....αλλα υπαρχουν ακομα πλουσιοπαιδα στην Ελλαδα, που κινουνται με το χρημα των γονεων τους και εργαζονται στην οικογενειακη επιχειρηση του μπαμπα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:).

Τα υπολοιπα τωρα, ρωτα τον Λαγο.....να σου τα πει καλυτερα...που παει σε τετοια μαγαζια και γνωριζει το παιδι.....

ναι αλλα και αυτοι που εχουν χρημα θα μπορουσαν τα χαλασουν πολυ καλυτερα απο το να πηγαινουν και τους πιανουν κοροιδα !

εγω οταν παω για ψωνια για παραδειγμα και σταθερα χαλαω καπου λεφτα παντα θα με προσεξουν και θα μου κανουν και καποιο δωρακι ...

δεν θα ερθει η πωλητρια βαριεστημενη με πιεση χρονου και χωρις να μου κανει και καποια εκπτωση ...

Helenx

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αυτοι που εχουν χρημα....δεν σκεφτονται με συνεση και με λογικη......αν ειναι μουνοδουλοι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ναι ας το κανουν ομως αυτο σε μια κοπελα που γνωρισουν και μεινουν μαζι της ...

οχι σε ενα καταστημα που πανε για ψωνια !

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ναι αλλα και αυτοι που εχουν χρημα θα μπορουσαν τα χαλασουν πολυ καλυτερα απο το να πηγαινουν και τους πιανουν κοροιδα !

εγω οταν παω για ψωνια για παραδειγμα και σταθερα χαλαω καπου λεφτα παντα θα με προσεξουν και θα μου κανουν και καποιο δωρακι ...

δεν θα ερθει η πωλητρια βαριεστημενη με πιεση χρονου και χωρις να μου κανει και καποια εκπτωση ...
Αυτοι που εχουν χρημα....δεν σκεφτονται με συνεση και με λογικη......αν ειναι μουνοδουλοι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
μα δεν μπορω το αντιληφθω αυτο ... ενταξει ενας παντρεμενος που θελει κανει κατι με σιγουρια ... παρει μια εκδιδομενη ...
ενας εργενης παλι ενταξει παρει και εκεινος μια εκδιδομενη μεχρι βρει καποια ...
αφού ειναι ενταξει για τον παντρεμένο και εντάξει για τον ανυπαντρο...για ποιον δεν ειναι;

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305

αλλα να πηγαινετε σε ενα μαγαζι γερμανικων συμφεροντων και να σας εχουν και με το χρονομετρο αυτο χρηζει διερευνησης ...

οσο για τον λαγο που αναφερεις ο ανθρωπος ισως ειναι αυτο που λεμε χαμηλων τονων ατομο υποτακτικης ψυχολογιας και να του αρεσουν αυτα ... ποσο μαλλον το συγκεκριμενο καταστημα ...
τί πάει να πει γερμανικών συμφερόντων?? μήπως έχετε ιδέα όσοι λέτε τέτοιες μαλ.. ποιός είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης? ξέρετε τα άλλα στούντιο σε ποιούς ανήκουν? έχουν δίκιο οι Αν. Ελληνες που λένε ότι μας ψεκάζουν?? αν σε κάποιους αρέσει είναι δικαιωμα τους να πηγαίνουν.ο καθένας μπορεί να σπαταλά τα χρηματά του όπου και όπως θέλει! Και αν το παρουμε πατριωτικά δε θα έπρεπε να δίνουμε ούτε ευρώ σε Ρωσίδες/Ουκρανές/Αλβανίδες/Ρουμάνες κτλ

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

μα αυτό είναι το πρόβλημα στην Ελλάδα, οτι ΔΕΝ μας έχουν με το χρονόμετρο αλλά ο χρόνος που αγοράζεις είναι φλου, μία 10 λεπτά ακούς, μία είκοσι, άλλον τον διώχνουν νωρίτερα, και σε μπουρδέλα και σε στούντιο.

πλήρες χάος.

ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟΧΡΕΩΣΗΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΛΑ.

Όπως Γερμανία.

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Μαγγες ισχυει στο Χbar το delivery δηλαδη να παραγγηλεις καποια που δεν ειναι εκεινη την ωρα μεσα στο μαγαζι και ειναι σε αλλο studio ;

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Μαγγες ισχυει στο Χbar το delivery δηλαδη να παραγγηλεις καποια που δεν ειναι εκεινη την ωρα μεσα στο μαγαζι και ειναι σε αλλο studio ;
όχι...δν έχω ακούσει κάτι τέτοιο και ούτε έχει προταθεί ποτέ...

BASKO

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Κριτικές
5
Like
210
Πόντοι
6
διαφωτιστε και εμας τους νεους στο μπου τι ακριβως παιζει με το μαγαζι αυτο αξιζει να παμε και τι γινεται εχει σοου τι
?

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Για το πιπινι...τη μαρια απο τη ροδο την έχει παρει κανεις?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Για το πιπινι...τη μαρια απο τη ροδο την έχει παρει κανεις?
εγώ την έχω πάρει με καλές εντπώσεις...έχω και κριτική...αυτήν την περίοδο δεν δουλέυει...

Μαρία: Παπούτσι από τον τόπο σου...

Μέσος όρος:

8.4
Εμφάνιση κοριτσιών:

8.0
Live Shows:

8.0
Χώρος:

9.0
Μουσική:

7.0
Ποιότητα ποτών:

10.0
Πρόσβαση/parking:

8.0
Σχέση ποιότητας-τιμής/κόστους:

7.0
από lagonisian
04-03-2014

Link κριτικής

Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή

Πρωτομηνιά βροχερή και αθλητική η 1η Μαρτίου αποδείχθηκε, με ωραίες στιγμές με την παρέα παίζοντας μπάλα υπό συνεχή βροχή...Φυσικά μια τόσο όμορφη μέρα δεν θα μπορούσε να μην έχει και την ανάλογη κατάληξη...Έτσι συντροφιά με τον cheyenne και τον px75, με τη βροχή να πέφτει αμείωτα, βρεθήκαμε κατά τη 1:00 τα ξημερώματα στο Χμπαρ, για να συμμετέχουμε και εμείς στο μασκέ πάρτυ του μαγαζιού...Φαίνεται όμως ότι κάτι το τριήμερο, κάτι η βροχή λειτούργησαν ελαφρώς αποτρεπτικά για τη μαζική συμμετοχή του κόσμου...Έτσι με σχετική άνεση βρήκαμε να κάτσουμε, εξυπηρετηθήκαμε άμεσα και αρχίσαμε να παρατηρούμε τις κορασίδες οι οποίες ήταν ντυμένες με διάφορες στολές...

Εγώ "εγκατέλειψα" για λίγο την παρέα και πήγα και έκατσα απόμερα σε έναν πάγκο, ώστε να μπορέσω να γίνω "στόχος" ευκολότερα για κάποια κορασίδα, κάτι που έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου....Είδα να μου κάνει μια κυκλωτική κίνηση μια μελαχρινή κοπέλα και να με πλησιάζει με νάζι...Το όνομά της Μαρία, 20 χρόνων,Ελληνίδα(πραγματική όχι γιαλαντζί), ωραίο πρόσωπο και καλλίγραμμο κορμί, με ωραίο στήθος 2άρι...Άρχισε να χορεύει αισθησιακά μπροστά μου, να μου τρίβεται, ενώ ανασήκωνε το κοντό της φορεματάκι ώστε να μπορώ να δω το καλοσχηματισμένο κωλαράκι της με το στρινγκ της...Άρπαξε τα χέρια μου και τα τοποθέτησε αρχικά στα οπίσθια της και στη συνέχεια στο στήθος της...Η ανταπόκρισή μου, σχεδόν ακαριαία μιας και το θέαμα με ικανοποιούσε απόλυτα, οπότε με συνοπτικές διαδικασίες ανεβήκαμε στον επάνω όροφο...Επιλογή προγράμματος 70 ευρώ για στάση 69...

Ελεύθερο δωμάτιο υπήρχε, μπήκαμε ταυτόχρονα και μπήκα για ντουζάκι στην ευρύχωρη ντουζιέρα που θα χωρούσε μέσα και ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα...Βγαίνοντας από το μπάνιο, είδα τη Μαρία εντελώς γυμνή, με ανοιχτά τα πόδια της να παίζει με το αιδοίο της και να με κοιτάει προκλητικά...Έχοντας "ανάψει" από πριν, κατευθείαν έπεσα στα γόνατα και άρχισα να περιποιούμαι το καλοσχηματισμένο και πεντακάθαρο αιδοίο της για αρκετά λεπτά με εκείνη να αναστενάζει και να μου μιλάει συνεχώς ερεθιστικά...Κάποια περάσματα και από το στήθος της με τις όμορφες ρώγες, ενώ ανταποκρίθηκε και στα φιλιά μου στο στόμα χωρίς να δυσανασχετήσει...Σειρά για το δικό της στοματικό, πέρασμα προφυλακτικού και σε ελαφρώς πλαγιαστή στάση ξεκίνησε την περιποίηση του μορίου μου. Πολύ έντονος ρυθμός, γρήγορα ανεβοκατεβάσματα και αρκετό χέρι...ήμουν τρομερά φτιαγμένος, οπότε δεν ήθελα και παραπάνω και ούτε είχα διάθεση να της κάνω υποδείξεις για να το φτιάξει...Οπότε περάσαμε στο επόμενο στάδιο...

Πρώτη στάση ιεραποστολικά, με πολύ καλή εφαρμογή κατά τη διείσδυση, μπήκα αργά μέσα της και σταδιακά ανέβηκαν οι ρυθμοί...Η ανταπόκρισή της σε καλά πλαίσια, είχε πλούσιο ρεπερτόριο στο λεξιλόγιο που χρησιμοποιούσε, κυρίως από τον pse τομέα ενώ δεν παρέλειπε να μου ρίχνει και φιλιά κάθε τόσο....Αλλαγή σε cowgirl για λίγο με βαθιά καθίσματα, αλλά γρήγορα αλλάξαμε μιας και δε τη βόλευε ιδιαίτερα αυτή η στάση όπως μου είπε, οπότε τα 4 ήταν ο επόμενος σταθμός μας. Στην αρχή με ανοιχτά τα πόδια, γύρω από τα δικά μου και στη συνέχεια κλειστά κάτω από τα @@ μου, αυξήθηκε κατακόρυφα η ηδονή και η ένταση με δυνατό σφυροκόπημα και εκείνη να μου λέει "ομορφιές" που είχα καιρό να ακούσω....Ξανά σε ιεραποστολικό, με τα πόδια της ενωμένα μπροστά μου για να περιποιηθώ και τα όμορφα πατουσάκια της και στη συνέχεια πλαγιαστά εκείνη και εμένα στα γόνατα σε γρήγορους ρυθμούς...Δεν ήθελα να αλλάξουμε στάση και έτσι το τέλος με βρήκε μετά από λίγο μέσα της, ανταλλάσσοντας παράλληλα και ωραία και ζεστά φιλιά και δεν με άφησε να βγω από μέσα της, μέχρι να νιώσει ότι με είχε "στραγγίξει"...

Εξαιρετική περίπτωση η Μαρία αποδείχθηκε, με ταμπεραμέντο, με αισθησιασμό αλλά και με ερωτισμό...Ρίσκαρα μαζί της, μιας και δεν υπήρχε κάποια πληροφορία για αυτήν, αλλά αυτό που μου "έβγαλε" εξ αρχής ήταν τελικά και αυτό που ανέμενα να πάρω...Στο δωμάτιο τα έδωσε όλα, με αληθοφάνεια, με προσοχή σε μένα και στις απαιτήσεις μου, είχε χιούμορ και με έκανε να περάσω πολύ όμορφα...Από ότι μου είπε θα εργάζεται μόνο στο μπαρ οπότε από της 23:00 και μετά είναι διαθέσιμη για όποιον θέλει...

Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Περνωντας εχθες -για πρωτη φορα- για μια μπυρα περασαν αρκετες να μου μιλήσουν αλλά ηταν η μονη που μου κεντρισε την προσοχη με την εξυπνάδα,το ναζι κτλ.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom