Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Την Παρασκευη το βραδυ ημουν στο x-bar,καλο μαγαζι ωραιες γυναικες εχω να κανω μερικες παρατηρησεις ομως..
Υπηρχε live strip show ομως ολες και ολες χορευανε 3 κοπελες θα μπορουσανε να χορευουνε περισσοτερες..Επισης δεν καταλαβαινω
τον διαχωρισμο οτι αλλες κοπελες χορευουνε και αλλες πανε στα δωματια..Μπορει καποιος να δει μια κοπελα να χορευει και να θελει να παει μαζι της στο δωματιο γιατι να μην μπορει να το κανει??..Επισης με το που σου πιανει κουβεντα μια κοπελα η δευτερη κουβεντα που λεει ειναι παμε στο δωματιο δωσε 50 ευρω..Και ποτο να κερασεις παλι το ιδιο θα σου πουν καταλαβαινω οτι αυτη ειναι η δουλεια τους θελουν το μεροκαματο αυτος ειναι ο χαρακτηρας του μαγαζιου ομως ειναι λαθος η συγκεκριμενη τακτικη..Μπορει  καποιος να θελει απλως να κερασει μερικα ποτα χωρις να παει στο δωματιο γιατι θα πρεπει να τον ζαλιζουν να δωσει το 50αρικο??

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Την Παρασκευη το βραδυ ημουν στο x-bar,καλο μαγαζι ωραιες γυναικες εχω να κανω μερικες παρατηρησεις ομως..
Υπηρχε live strip show ομως ολες και ολες χορευανε 3 κοπελες θα μπορουσανε να χορευουνε περισσοτερες..Επισης δεν καταλαβαινω
τον διαχωρισμο οτι αλλες κοπελες χορευουνε και αλλες πανε στα δωματια..Μπορει καποιος να δει μια κοπελα να χορευει και να θελει να παει μαζι της στο δωματιο γιατι να μην μπορει να το κανει??..Επισης με το που σου πιανει κουβεντα μια κοπελα η δευτερη κουβεντα που λεει ειναι παμε στο δωματιο δωσε 50 ευρω..Και ποτο να κερασεις παλι το ιδιο θα σου πουν καταλαβαινω οτι αυτη ειναι η δουλεια τους θελουν το μεροκαματο αυτος ειναι ο χαρακτηρας του μαγαζιου ομως ειναι λαθος η συγκεκριμενη τακτικη..Μπορει  καποιος να θελει απλως να κερασει μερικα ποτα χωρις να παει στο δωματιο γιατι θα πρεπει να τον ζαλιζουν να δωσει το 50αρικο??
δεν έχεις παρά να το ξεκαθαρίσεις αυτό αν το επιθυμεις..ίσα ίσα που θα τις κάνεις κ πιο ευτυχισμένες...όσο για το άλλο που αναφέρεις μόνο η Ανδριάννα και η Τζουλιάννα δεν ανεβαίνουν στο δωμάτιο κ κάνουν μόνο στριπ...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
τον διαχωρισμο οτι αλλες κοπελες χορευουνε και αλλες πανε στα δωματια..Μπορει καποιος να δει μια κοπελα να χορευει και να θελει να παει μαζι της στο δωματιο γιατι να μην μπορει να το κανει??..Επισης με το που σου πιανει κουβεντα μια κοπελα η δευτερη κουβεντα που λεει ειναι παμε στο δωματιο δωσε 50 ευρω..Και ποτο να κερασεις παλι το ιδιο θα σου πουν καταλαβαινω οτι αυτη ειναι η δουλεια τους θελουν το μεροκαματο αυτος ειναι ο χαρακτηρας του μαγαζιου ομως ειναι λαθος η συγκεκριμενη τακτικη..Μπορει  καποιος να θελει απλως να κερασει μερικα ποτα χωρις να παει στο δωματιο γιατι θα πρεπει να τον ζαλιζουν να δωσει το 50αρικο??
Γιατί είναι πόρνες.Και δουλειά τους είναι να πηδιούνται. Μπορεί να βαριούνται τη συζήτηση. Για μπλα μπλα υπάρχουν τα κωλόμπαρα. Επιπλέον άλλα λεφτά παίρνουν από το ποτό και άλλα από το σεξ (αν την κεράσεις ένα ποτό θα δώσεις 10-20 ευρώ και θα πρέπει να κάτσει κανά δεκάλεπτο μαζί σου.Στον ίδιο χρόνο ξεπετάει έναν πελάτη με 50 ευρώ.)

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Γιατί είναι πόρνες.Και δουλειά τους είναι να πηδιούνται. Μπορεί να βαριούνται τη συζήτηση. Για μπλα μπλα υπάρχουν τα κωλόμπαρα. Επιπλέον άλλα λεφτά παίρνουν από το ποτό και άλλα από το σεξ

Ακόμα και στο λιντο που συνδυάζει το κωλομπαρο με το μπουρδελο με μια σως απο στριπ, αρκετές με πίεζαν για πριβε αμέσως και οχι ποτο. Βιάζονται να τα αρπάξουν γρήγορα.

Και στο χ μπαρ τα ίδια.  Χάνουν την ώρα τους στα ποτα. Στόχος τους ειναι να σε πανε πάνω, να σε χυσουν σε τρια λεπτα και να σε ξεπετάξουν.

:pipa2:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Ακόμα και στο λιντο που συνδυάζει το κωλομπαρο με το μπουρδελο με μια σως απο στριπ, αρκετές με πίεζαν για πριβε αμέσως και οχι ποτο. Βιάζονται να τα αρπάξουν γρήγορα.

Και στο χ μπαρ τα ίδια.  Χάνουν την ώρα τους στα ποτα. Στόχος τους ειναι να σε πανε πάνω, να σε χυσουν σε τρια λεπτα και να σε ξεπετάξουν.

:pipa2:
φυσικά..είναι λάθος να πας για συζήτηση σε στούντιο-μπαρ. σα να πηγαίνεις για φαγητό σε κλαμπ

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Ρε σεις ισχυει ο τιμοκαταλογος δωματιου..
50ευρω  15λεπτα
70ευρω  20λεπτα
100ευρω  30λεπτα
:S :S :S

Επισης ολα τα προγραμματα ειναι ιδια και το μονο που αλλαζει ειναι ο χρονος μεσα στο δωματιο??

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
φυσικά..είναι λάθος να πας για συζήτηση σε στούντιο-μπαρ. σα να πηγαίνεις για φαγητό σε κλαμπ

φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις.  Εχω κάτσει σε στριπ με γυναίκα για πολύ ώρα,  χωρίς να μου ζητησει τίποτα και στο τέλος μου έδωσε και τηλέφωνο. ..

Ευτυχώς δεν ήταν στο λιντο, γιατί ο γεροντακος θα την ειχε διωξει.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις.  Εχω κάτσει σε στριπ με γυναίκα για πολύ ώρα,  χωρίς να μου ζητησει τίποτα και στο τέλος μου έδωσε και τηλέφωνο. ..

Ευτυχώς δεν ήταν στο λιντο, γιατί ο γεροντακος θα την ειχε διωξει.
σε όλα τα πράγματα υπάρχουν εξαιρέσεις. αυτό δεν αλλάζει τον κανόνα. Και στα κανονικά στριπ υπάρχουν κοπέλες που θα κάτσουν για ποτό αρκετή ώρα, αφού αυτή είναι η κύρια ασχολία τους. Η κοπέλα που δουλεύει στο κάθε στούντιο όμως το κάνει για να πηδηχτεί (ή να πηδήξει) βγάζοντας χρήματα.Οικονομικά είναι ασύμφορο να καθεται και να μιλά.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ρε σεις ισχυει ο τιμοκαταλογος δωματιου..
50ευρω   15λεπτα
70ευρω   20λεπτα
100ευρω  30λεπτα
:S :S :S

Επισης ολα τα προγραμματα ειναι ιδια και το μονο που αλλαζει ειναι ο χρονος μεσα στο δωματιο??

ο χρόνος ειναι ΣΧΕΤΙΚΟΤΑΤΟΣ εκεί. εγω εχω πάει ίσως εξι φορες η και επτα. Οι τιμές άλλαζαν συνέχεια. ...

πήγαινε και δοκίμασε.  Μονο ετσι θα καταλάβεις τι παιζει.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
σε όλα τα πράγματα υπάρχουν εξαιρέσεις. αυτό δεν αλλάζει τον κανόνα. Και στα κανονικά στριπ υπάρχουν κοπέλες που θα κάτσουν για ποτό αρκετή ώρα, αφού αυτή είναι η κύρια ασχολία τους. Η κοπέλα που δουλεύει στο κάθε στούντιο όμως το κάνει για να πηδηχτεί (ή να πηδήξει) βγάζοντας χρήματα.Οικονομικά είναι ασύμφορο να καθεται και να μιλά.

ε, ναι!

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6

μία φορά στο χ μπαρ κάποια ζανετ τσαντιστηκε οταν της ειπα για δεύτερο ποτο!!!! Μονο γαμησι, μου είπε. .....

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Και για τις υψηλές τιμές φταίνε οσοι τα δινουν..... αν έπεφτε η δουλειά θα έπεφταν και οι τιμές. ..

Ας ξυπνήσει ο Ελλην επιτελους.

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Δεν θελω πολυ μπλα μπλα με τις γυναικες και καταλαβαινω οτι προσπαθουν να τσιμπησουν το 50αρικο ομως ειναι εκνευριστικο η δευτερη κουβεντα που σου λενε να ειναι παμε δωματιο..Μπορει να γουσταρω να κερασω μερικα ποτα πρωτα και μετα να ανεβω στο δωματιο..Αυτο ειναι που εννοω..Παντως οταν ειχα παει δεν ειχε και πολυ κοσμο το μαγαζι..

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
μετά από back to back επιτυχημένες επισκέψεις στο μπαρ...χθες τα κάνανε Θάλασσα...Νέοι σερβιτόροι που δεν ξέρανε που παν τα 4, με λάθος στις παραγγελίες και λάθος χρεώσεις, η μουσική να παίζει χαμηλά λες και ήμαστε σε κανένα μπαράκι για μεσήλικες, τα κορίτσια σχετικά λίγα, ενώ ο φίλτατος cheyenne δεν ικανοποίηθηκε με την Ελληνίδα τη Μαρία που την είχα τιμήσει κ γω... Τρομερή χρονική πίεση και άγχος από την κοπέλα, κάτι που μου το επιβεβαίωσε και άλλη κορασίδα που γνωρίζω...αν ξεπεράσουν έστω και 2-3 λεπτά το χρόνο στο δωμάτιο υποχρεώνουν τις κοπέλες να πληρώσουν από την τσέπη τους...κάτι που αγχώνει τις κοπέλες εις βάρος της δουλειάς...δεν είναι δυνατόν να σου λέει η αλλη "μωρό μου έχουμε 3 λεπτά ακόμα"...αυτά είναι ανεπίτρεπτα....ναι σύμφωνοι, είναι δουλειά, αλλά το παν είναι να το "πουλήσεις" σωστά και να ευχαριστηθεί ο πελάτης το σεξ...

Πάρτε το αλλιώς  μάγκες γιατί δεν θα πάτε μακριά με αυτήν την τακτική....

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
μετά από back to back επιτυχημένες επισκέψεις στο μπαρ...χθες τα κάνανε Θάλασσα...Νέοι σερβιτόροι που δεν ξέρανε που παν τα 4, με λάθος στις παραγγελίες και λάθος χρεώσεις, η μουσική να παίζει χαμηλά λες και ήμαστε σε κανένα μπαράκι για μεσήλικες, τα κορίτσια σχετικά λίγα, ενώ ο φίλτατος cheyenne δεν ικανοποίηθηκε με την Ελληνίδα τη Μαρία που την είχα τιμήσει κ γω... Τρομερή χρονική πίεση και άγχος από την κοπέλα, κάτι που μου το επιβεβαίωσε και άλλη κορασίδα που γνωρίζω...αν ξεπεράσουν έστω και 2-3 λεπτά το χρόνο στο δωμάτιο υποχρεώνουν τις κοπέλες να πληρώσουν από την τσέπη τους...κάτι που αγχώνει τις κοπέλες εις βάρος της δουλειάς...δεν είναι δυνατόν να σου λέει η αλλη "μωρό μου έχουμε 3 λεπτά ακόμα"...αυτά είναι ανεπίτρεπτα....ναι σύμφωνοι, είναι δουλειά, αλλά το παν είναι να το "πουλήσεις" σωστά και να ευχαριστηθεί ο πελάτης το σεξ...

Πάρτε το αλλιώς  μάγκες γιατί δεν θα πάτε μακριά με αυτήν την τακτική....
Φαντάσου λοιπόν αν συμπεριφέρονται έτσι σε εσάς (που αν δεν κάνω λαθος είστε θαμώνες) τί κάνουν στους άλλους..

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Φαντάσου λοιπόν αν συμπεριφέρονται έτσι σε εσάς (που αν δεν κάνω λαθος είστε θαμώνες) τί κάνουν στους άλλους..
η χθεσινή συμπεριφορά τους ήταν απαράδεκτή....τι να πω???

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Προτείνω να βάλουν φουσκωτούς με χρονόμετρα έξω από τα δωμάτια. Με το που θα λήγει ο χρόνος, να χτυπά καμπανάκι και αν σε 10" δεν έχει βγει ο πελάτης να μπαίνουν και να τον βγάζουν σηκωτό..Αντε γιατί πολύ θάρρος έχουν πάρει ορισμένοι!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Προτείνω να βάλουν φουσκωτούς με χρονόμετρα έξω από τα δωμάτια. Με το που θα λήγει ο χρόνος, να χτυπά καμπανάκι και αν σε 10" δεν έχει βγει ο πελάτης να μπαίνουν και να τον βγάζουν σηκωτό..Αντε γιατί πολύ θάρρος έχουν πάρει ορισμένοι!
δίνε ιδέες εσύ...δίνε ιδέες.... :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom