Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.075
Πόντοι
26.470
Χθες αργά τα ξημερώματα και ενώ βρισκόμουν στο Χ μπαρ με cheyenne,mpouzoklidos px75, τίμησα την Τζέσσικα με πολύ καλές εντυπώσεις!! Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο κορίτσι, ξανθό με πολύ όμορφο πρόσωπο, πράσινα μάτια, και αδύνατο γυμνασμένο κορμί, σφιχτό και καλλίγραμμο. Μικρό φυσικό στήθος και ωραία μικρή και σφιχτή περιφέρεια.... Στο δωμάτιο τρομερή ενέργεια, εκρηκτική στις αντιδράσεις της και με πολλές εναλλαγές σε ρυθμό και ένταση!! Εμφανίζεται και σε άλλα στούντιο της αλυσίδας και όχι μόνο σε μπαρ!! Λεπτομέρειες στην κριτική!!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.075
Πόντοι
26.470
και ένα τραγούδι που "ξεσηκώνει" μέσα στο Μπαρ..

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Χθες αργά τα ξημερώματα και ενώ βρισκόμουν στο Χ μπαρ με cheyenne,mpouzoklidos px75, τίμησα την Τζέσσικα με πολύ καλές εντυπώσεις!! Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο κορίτσι, ξανθό με πολύ όμορφο πρόσωπο, πράσινα μάτια, και αδύνατο γυμνασμένο κορμί, σφιχτό και καλλίγραμμο. Μικρό φυσικό στήθος και ωραία μικρή και σφιχτή περιφέρεια.... Στο δωμάτιο τρομερή ενέργεια, εκρηκτική στις αντιδράσεις της και με πολλές εναλλαγές σε ρυθμό και ένταση!! Εμφανίζεται και σε άλλα στούντιο της αλυσίδας και όχι μόνο σε μπαρ!! Λεπτομέρειες στην κριτική!!
έχετε βγάλει διαρκείας; :)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.075
Πόντοι
26.470
έχετε βγάλει διαρκείας; :)
όχι φίλε μου, αλλά περνάμε καλά, τα κορίτσια είναι από όμορφα έως πολύ όμορφα, τα ποτά και η μουσική είναι σούπερ...άρα??? γιατί να μην το κάνουμε στέκι μας?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.075
Πόντοι
26.470
εσύ το έχεις επισκεφθεί?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.075
Πόντοι
26.470

Επισκέπτης
να σαι καλά...(εκτός αν με τρολλάρεις :s&m_2: :s&m_2:)
οχι μην το παρεξηγεις , μιλαω σοβαρα
κανα σχολιο κανω για τις κοπελες αλλα πραγματικα δεν το εχω με τις κριτικες
οσο για τις δικες σου τις διαβαζω και παλι μπραβο γιατι θελει ωρα να τις γραφεις τοσο παραστατικα
οι επομενες που θα δοκιμασω θα ειναι βιβιαν και ντιανα απο το γερμανικο γκρουπ  ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.075
Πόντοι
26.470
οχι μην το παρεξηγεις , μιλαω σοβαρα
κανα σχολιο κανω για τις κοπελες αλλα πραγματικα δεν το εχω με τις κριτικες
οσο για τις δικες σου τις διαβαζω και παλι μπραβο γιατι θελει ωρα να τις γραφεις τοσο παραστατικα
οι επομενες που θα δοκιμασω θα ειναι βιβιαν και ντιανα απο το γερμανικο γκρουπ  ;)
εγώ σήμερα μάλλον Μαριάννα...

eibmart

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
115
Πόντοι
1
Καλημέρα. Επίσκεψη για πρώτη φορά την Παρασκευή με φίλο-συναγωνιστή γύρω στις 2. Καθήσαμε στο bar, παραγγείλαμε τα ποτά. Όλα ok. Κάποια στιγμή μας πλησίασε μία Αλβανίς (δεν θυμάμαι όνομα). Τι ρωτήσαμε τι παίζει και μας εξήγησε. 50€ τα 15', 70€ τα 20' νομίζω κλπ κλπ. Επίσης ποτό για τα κορίτσια από 10€. Δεν λέω, μαγαζί τους είναι, όπως θέλουν χρεώνουν. Όμως χτυπάει λίγο άσχημα η ταρίφα. Μας πλησίασαν μετά κι άλλες κοπέλες χωρίς όμως να γίνουν φορτικές. Κάτσαμε συνολικά κάνα μισάωρο και μετά πήγαμε για Kinky Opera. Υπήρχε και μια μεγάλη αντροπαρέα στον κεντρικό καναπέ. Από περιέργεια ήταν συναγωνιστές από εδώ; Λέω να βγάλουμε μια κονκάρδα με το γλομπέο και να τη φοράμε.  ;) Ευχαριστώ.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.075
Πόντοι
26.470
Να σχολιάσω σε αυτό το σημείο κάτι που μου χει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στις τελευταίες 2 μου επισκέψεις....Εκτός από τα γνωστά, την καλή μουσική, την ωραία ατμόσφαιρα και τα πολυάριθμα κορίτσια είναι και κάτι άλλο....Έχει να κάνει με τον υπεύθυνο του μαγαζιού, με τα γυαλάκια, νομιζω το λένε Νίκο...είναι από τους λίγους ανθρώπους που νοιάζονται τόσο πολύ για τον πελάτη και έχει το νου του συνέχεια σε αυτόν...Ενώ έχει τόσα στο κεφάλι του, συνέχεια ήταν σε κίνηση και σε μια φάση που δεν έβρισκα το γκαρσόνι, ο ίδιος εκτέλεσε χρέη σερβιτόρου και με εξυπηρέτησε άμεσα...Η ευγένεία του παροιμιώδης καθώς ακόμα και κορίτσι με βοήθησε να διαλέξω λέγοντάς μου κάποια στοιχεία....τι να πω???ένα μεγάλο μπράβο γιατί έτσι νιώθουμε άνετα στο μαγαζί και πραγματικά βοηθάει στο να περάσουμε όμορφα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom