Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Να προσθέσω επίσης ότι κάπου μέσα στο σκοτάδι, είδα να εισέρχεται, με γοργά βήματα τον μεγάλο orgasmo nero και αμέσως να περιτριγυρίζεται από τις γνωστές του κορασίδες...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αυτές που άξιζαν πιο πολύ το τελευταίο διήμερο στο X-Bar είναι οι δύο Ρουμάνες στριπτιτζούδες που χόρεψαν στο στύλο. Μουνάρες, κορμάρες, τσολιάς με πανέμορφο πρόσωπο η πρώτη και απίστευτες βυζάρες η δεύτερη.
Δυστυχώς δεν ανεβαίνουν δωμάτιο.  :headbang:

Ωραίος... :) Απλά σόου κάνουν αυτές...?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Χθες αρκετά υποτονικά τα πράγματα στο μπαρ...μάλλον η βροχή και  το 3μερο λειτούργησαν αποτρεπτικά...ωστόσο έκανα είσοδο με τη ροζ περούκα που μου έδωσε ο Ζαχαροκώλης, κάτι που μαγνήτισε τα βλέμματα των κορασίδων...Μιας και ήθελα να "παίξω" λίγο, αποχωρίστηκα λίγο την παρέα του cheyenne και του px75 και έκατσα παράμερα σε ένα τραπέζι...Ξαφνικά βλέπω από το βάθος να κάνει κυκλωτική κίνηση προς το μέρος μου, ένα μελαχροινό, όμορφο κορίτσι, ντυμένο άγγελος...ήρθε κοντά μου, άρχισε να χορεύει, ενώ μου τούρλωνε το κωλαράκι της μπροστά μου και μνε το φόρεμα ανασηκωμένο, είχα την ευκαιρία για θωπείες και λοιπές καταστάσεις...Ωραίο κορμί, σφιχτό κωλαράκι...Ο "λαγός" ανταποκρίθηκε κάτι που το κατάλαβε και το λίκνισμά τη έγινε πιο έντονο....Μαρία το ονομά της, Ελληνίδα(πραγματική, το εξακρίβωσα μετά και από λεγόμενα του Ινδιάνου), λίγες κουβέντες και δεν αντιστάθηκα να την ανεβάσω στο δωμάτιο....Πέρασα πολύ καλά...Λεπτομέρειες στην κριτική...ένα έχω να πω...

[move][size=18pt]ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΛΟ ΣΕΞ....[/size][/move]

Τελικα ο κοσμος ειναι πολυ μικρος.
Την Μαρια την Ροδιτισα που τιμησε ο λαγος την ειχα συναντησει στο Angels spa στην Κω το περασμενο καλοκαιρι

Με θυμηθηκε μιλησαμε.
Επισης οι δυο στριπερ εργαζοντουσαν στην Κω και τις ειχα δει εκει.Κανουν μονο prive χορους και show τιποτα παραπνω.
Μην περιμενεται κατι το ακραιο.
Αντριαννα το ονομα της μιας, η αλλη μου διαφευγει, νομιζω Ιονελλα ή καπως ετσι.

Επισης η Μαριαννα και η Βιολετα οι Βραζιλιανες που εκδιδονται στο X-Bar ειχαν θητεια στο νησι τπυ Ιπποκρατη......

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Μαρία: Παπούτσι από τον τόπο σου...

Πρωτομηνιά βροχερή και αθλητική η 1η Μαρτίου αποδείχθηκε, με ωραίες στιγμές με την παρέα παίζοντας μπάλα υπό συνεχή βροχή...Φυσικά μια τόσο όμορφη μέρα δεν θα μπορούσε να μην έχει και την ανάλογη κατάληξη...Έτσι συντροφιά με τον cheyenne και τον px75, με τη βροχή να πέφτει αμείωτα, βρεθήκαμε κατά τη 1:00 τα ξημερώματα στο Χμπαρ, για να συμμετέχουμε και εμείς στο μασκέ πάρτυ του μαγαζιού...Φαίνεται όμως ότι κάτι το τριήμερο, κάτι η βροχή λειτούργησαν ελαφρώς αποτρεπτικά για τη μαζική συμμετοχή του κόσμου...Έτσι με σχετική άνεση βρήκαμε να κάτσουμε, εξυπηρετηθήκαμε άμεσα και αρχίσαμε να παρατηρούμε τις κορασίδες οι οποίες ήταν ντυμένες με διάφορες στολές...

Εγώ "εγκατέλειψα" για λίγο την παρέα και πήγα και έκατσα απόμερα σε έναν πάγκο, ώστε να μπορέσω να γίνω "στόχος" ευκολότερα για κάποια κορασίδα, κάτι που έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου....Είδα να μου κάνει μια κυκλωτική κίνηση μια μελαχρινή κοπέλα και να με πλησιάζει με νάζι...Το όνομά της Μαρία, 20 χρόνων,Ελληνίδα(πραγματική όχι γιαλαντζί), ωραίο πρόσωπο και καλλίγραμμο κορμί, με ωραίο στήθος 2άρι...Άρχισε να χορεύει αισθησιακά μπροστά μου, να μου τρίβεται, ενώ ανασήκωνε το κοντό της φορεματάκι ώστε να μπορώ να δω το καλοσχηματισμένο κωλαράκι της με το στρινγκ της...Άρπαξε τα χέρια μου και τα τοποθέτησε αρχικά στα οπίσθια της και στη συνέχεια στο στήθος της...Η ανταπόκρισή μου, σχεδόν ακαριαία μιας και το θέαμα με ικανοποιούσε απόλυτα, οπότε με συνοπτικές διαδικασίες ανεβήκαμε στον επάνω όροφο...Επιλογή προγράμματος 70 ευρώ για στάση 69...

Ελεύθερο δωμάτιο υπήρχε, μπήκαμε ταυτόχρονα και μπήκα για ντουζάκι στην ευρύχωρη ντουζιέρα που θα χωρούσε μέσα και ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα...Βγαίνοντας από το μπάνιο, είδα τη Μαρία εντελώς γυμνή, με ανοιχτά τα πόδια της να παίζει με το αιδοίο της και να με κοιτάει προκλητικά...Έχοντας "ανάψει" από πριν, κατευθείαν έπεσα στα γόνατα και άρχισα να περιποιούμαι το καλοσχηματισμένο και πεντακάθαρο αιδοίο της για αρκετά λεπτά με εκείνη να αναστενάζει και να μου μιλάει συνεχώς ερεθιστικά...Κάποια περάσματα και από το στήθος της με τις όμορφες ρώγες, ενώ ανταποκρίθηκε και στα φιλιά μου στο στόμα χωρίς να δυσανασχετήσει...Σειρά για το δικό της στοματικό, πέρασμα προφυλακτικού και σε ελαφρώς πλαγιαστή στάση ξεκίνησε την περιποίηση του μορίου μου. Πολύ έντονος ρυθμός, γρήγορα ανεβοκατεβάσματα και αρκετό χέρι...ήμουν τρομερά φτιαγμένος, οπότε δεν ήθελα και παραπάνω και ούτε είχα διάθεση να της κάνω υποδείξεις για να το φτιάξει...Οπότε περάσαμε στο επόμενο στάδιο...

Πρώτη στάση ιεραποστολικά, με πολύ καλή εφαρμογή κατά τη διείσδυση, μπήκα αργά μέσα της και σταδιακά ανέβηκαν οι ρυθμοί...Η ανταπόκρισή της σε καλά πλαίσια, είχε πλούσιο ρεπερτόριο στο λεξιλόγιο που χρησιμοποιούσε, κυρίως από τον pse τομέα ενώ δεν παρέλειπε να μου ρίχνει και φιλιά κάθε τόσο....Αλλαγή σε  cowgirl για λίγο με βαθιά καθίσματα, αλλά γρήγορα αλλάξαμε μιας και δε τη βόλευε ιδιαίτερα αυτή η στάση όπως μου είπε, οπότε τα 4 ήταν ο επόμενος σταθμός μας. Στην αρχή με ανοιχτά τα πόδια, γύρω από τα δικά μου και στη συνέχεια κλειστά κάτω από τα @@ μου, αυξήθηκε κατακόρυφα η ηδονή και η ένταση με δυνατό σφυροκόπημα και εκείνη να μου λέει "ομορφιές" που είχα καιρό να ακούσω....Ξανά σε ιεραποστολικό, με τα πόδια της ενωμένα μπροστά μου για να περιποιηθώ και τα όμορφα πατουσάκια της και στη συνέχεια πλαγιαστά εκείνη και εμένα στα γόνατα σε γρήγορους ρυθμούς...Δεν ήθελα να αλλάξουμε στάση και έτσι το τέλος με βρήκε μετά από λίγο μέσα της, ανταλλάσσοντας παράλληλα και ωραία και ζεστά φιλιά και δεν με άφησε να βγω από μέσα της, μέχρι να νιώσει ότι με είχε "στραγγίξει"...

Εξαιρετική περίπτωση η Μαρία αποδείχθηκε, με ταμπεραμέντο, με αισθησιασμό αλλά και με ερωτισμό...Ρίσκαρα μαζί της, μιας και δεν υπήρχε κάποια πληροφορία για αυτήν, αλλά αυτό που μου "έβγαλε" εξ αρχής ήταν τελικά και αυτό που ανέμενα να πάρω...Στο δωμάτιο τα έδωσε όλα, με αληθοφάνεια, με προσοχή σε μένα και στις απαιτήσεις μου, είχε χιούμορ και με έκανε να περάσω πολύ όμορφα...Από ότι μου είπε θα εργάζεται μόνο στο μπαρ οπότε από της 23:00 και μετά είναι διαθέσιμη για όποιον θέλει...

Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τελικα ο κοσμος ειναι πολυ μικρος.
Την Μαρια την Ροδιτισα που τιμησε ο λαγος την ειχα συναντησει στο Angels spa στην Κω το περασμενο καλοκαιρι

Με θυμηθηκε μιλησαμε.
Επισης οι δυο στριπερ εργαζοντουσαν στην Κω και τις ειχα δει εκει.Κανουν μονο prive χορους και show τιποτα παραπνω.
Μην περιμενεται κατι το ακραιο.
Αντριαννα το ονομα της μιας, η αλλη μου διαφευγει, νομιζω [size=12pt]Ιονελλα[/size] ή καπως ετσι.

Επισης η Μαριαννα και η Βιολετα οι Βραζιλιανες που εκδιδονται στο X-Bar ειχαν θητεια στο νησι τπυ Ιπποκρατη......
Το θυμηθηκα :
Τζουλιαννα

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Εκεί στο XBAR γιατί δεν βάζετε τις πιο top γυναίκες απο τα studio ; Μιλάω για τουλαχιστον για το Σάββατο

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Έχω επισκεφτεί το ίδρυμα 5-6 φορές αλλά περιοριζόμουν να πιω την McFarland μου και να παρατηρώ τα τεκταινόμενα. Πρόσφατα όμως κέρασα τη μία από τις 2 Ρουμάνες στρίπερ, η οποία μου δημιούργησε την έντονη επιθυμία να ανέβω τη σκάλα. Δυατυχώς αυτή δεν ανεβαίνει (προς ώρας; ελπίζουμε) οπότε αναγκάστηκα να πάρω μια Λεϋλά εξωτική (από το Πουέρτο Ρίκο υποτίθεται, εμένα για Φιλιπίνα μου κάνει). Πήρα το πρόγραμμα 20' / 70 €, δεν μπορώ να πω οτι τρελάθηκα αλλά ούτε και απογοητεύτηκα. Λίγος ο χρόνος σίγουρα, αλλά το τεμάχιο δε χρονοτρίβησε οπότε όλα ΟΚ!

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Γουστάρουν ή όχι να πάνε να δουλέψουν εκεί έστω για μια μέρα σιγά !

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.238
Πόντοι
3.820
Γουστάρουν ή όχι να πάνε να δουλέψουν εκεί έστω για μια μέρα σιγά !
δεν γουσταρουν γιατι απλα κανουν περισσοτερα ραντεβού στο στουντιο.στο μπαρ το καυλαντισμα με τους πελατες,ειναι χρονοβορο για καποιες..

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Cheyenne,mpouzoklidos,px75 και η αφεντιά μου βρεθήκαμε το βράδυ της Παρασκευής στο X BAR για να απολαύσουμε τα ποτάκια μας και ό,τι άλλο διαθέτει το κατάστημα...Τι είναι το "ο,τι άλλο"??

Πολύ ωραίο και αισθησιακό στριπτίζ από Τζουλιάννα και Ανδριάννα...

Απίστευτα ερεθιστικό, χορευτικό και άρτια εκτελεσμένο χωρό από την Αλεσσάντρα....μου βγήκαν τα μάτια... :o :oτέλειο κορμί, άψογη περιφέρεια, όμορφο στήθος και πρόσωπο....

Έχουν φτιάξει το playlist και έτσι ο dj πλέον παίζει και γνωστές ξένες επιτυχίες που όλοι τις γνωρίζουμε...

Αξιοσημείωτο χθες η έντονη προσέγγιση από κορασίδες στο τραπέζι μας για παρέα "και όχι μόνο"....Συντροφιά μας έκατσαν η Κάντυ(θα το κάνω το "βήμα", με βλέπω, κούκλα μέσα στο άσπρο φόρεμα, κοντοπούτανος ολκής), η Ντανιέλα, καινούρια άφιξη από Ρουμανία, γλυκό κοριτσάκι, με συμπαθητικό πρόσωπο και κορμί αλλά μέχρι εκεί...και η Άνια, νέα άφιξη και αυτή, μελαχροινή με μακριά μαλλιά, μικρό στήθος, πολύ ωραίο κορμί, με καλοσχηματισμένη περιφέρεια....Χόρεψε κ κείνη στο στύλο με καλές εντυπώσεις...Πολύ έντονο μαρκάρισμα προς το μέρος μου, με χορούς, γλυκόλογα κλπ....αλλά κάτι με "κράτησε" και τελικά δεν πήγαμε δωμάτιο...ίσως την επόμενη φορά....

Αποχωρήσαμε γύρω στης 2"00 για άλλες πολιτείες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom