Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αρτι επιστρεψας απ το X-Bar oπου παρεα με φιλους ηπιαμε τα ποτακια μας.

Ο κοσμος αρκετα περισσοτερος απο την προηγουμενη φορα που ειχα παει.
Πολυ περισσότερες και οι κοπελες. μεσα σε αυτές κάποιες και απο το "βαρυ πυροβολικο" της αλυσίδας, οπως Βικτωρια, Νικολ, Ζοζεφιν, Μόνικα Σερβα τις οποιες αναεγνωρισα ευκολα.
Απο τις υπολοιπες που αναγνωρισα οι : Αλεσαντρα, Ιμαν, τζέσσικα.
Η αληθεια ειναι οτι με τα "πολιτικα" δυσκολευομαι να τις αναγνωρισω  :grin:, κάποιες βεβαια δεν τις εχω δει, μιας και δεν ειμαι τακτικος επισκεπτης της αλυσιδας.
Δρομολόγια έγιναν, και "ξεθαβωντας" παλια συνηθεια του Amnezia, χρονομετρησα κάποια απο αυτα με τους εξης  χρονους :  :grin:
Βικτωρια 35 λεπτα
Νικολ 25 λεπτα

Οι τιμες στα ποτα παραμένουν ιδιες με την προηγουμενη επισκεψη μου.
Δεν εχω αποψη για τις τιμες του "δρομολογιου".

Και μετα την δευτερη επίσκεψη μου, ενισχύεται η αποψη μου οτι ναι μεν δεν θα μπορουσα να το κανω στέκι μου, ομως ενα ποτο μια στις τόσες το πινω πολυ ευχαριστα.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16

Πολυ περισσότερες και οι κοπελες. μεσα σε αυτές κάποιες και απο το "βαρυ πυροβολικο" της αλυσίδας, οπως Βικτωρια, Νικολ, Ζοζεφιν, Μόνικα Σερβα τις οποιες αναεγνωρισα ευκολα.
Η αληθεια ειναι οτι με τα "πολιτικα" δυσκολευομαι να τις αναγνωρισω  :grin:, κάποιες βεβαια δεν τις εχω δει, μιας και δεν ειμαι τακτικος επισκεπτης της αλυσιδας.
Δρομολόγια έγιναν, και "ξεθαβωντας" παλια συνηθεια του Amnezia, χρονομετρησα κάποια απο αυτα με τους εξης  χρονους :  :grin:
Βικτωρια 35 λεπτα
Νικολ 25 λεπτα

Και μετα την δευτερη επίσκεψη μου, ενισχύεται η αποψη μου οτι ναι μεν δεν θα μπορουσα να το κανω στέκι μου, ομως ενα ποτο μια στις τόσες το πινω πολυ ευχαριστα.

70 Ευραιοι

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρε αχαχούχα, θα μας τρελλάνεις...??
Από το όλο πακέτο τα 5 λεπτά σε απασχολούν..?  :jerking:  :jerking:  Μου θυμίζεις ένα φίλο μου, που μετράει τα τσιγάρα του μόλις γυρίσει από την τουαλέτα να δει αν του λείπει κανένα..!!

Δεν σε απασχολεί 30'=80 ευρώ, δηλαδή 160/ώρα..?

Όταν θα πας, να του πεις του "μάστορα" να σου αφαιρέσει 5 λεπτά από τον λογαριασμό.... :2funny: :2funny:

Απίστευτο σκεπτικό..!!  :jerking:  :think:  :think:
Πιασου απο τις λεξεις και χασε το νοημα !!!!!!!

(Εκφραση μιας φιλης που ταιριαζει γαντι εδω)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310

Βικτωρια 35 λεπτα
Νικολ 25 λεπτα

Μπράβο αρχηγέ για την ενημέρωση!

Όντως κατεβάσαν κάποια μεγάλα ονόματα από την α' ομάδα. Απομένουν μερικά ονόματα ακόμη μάλλον θα τα σκατζόρουν για να έχουν α' ομάδα και στα στούντιο και στο Χμπαρ. Αρκεί να μην κλατάρουν τα κορίτσια από τις πολλές βάρδιες (είναι και μάξι των 10+ ωρών στην αλυσσίδα και όχι 6-8ω όπως αλλού), π.χ. εάν δει κανείς το πρόγραμμα η Νικόλ (Ρουμανία) δούλευε χτες νύχτα και τώρα στις 10 το πρωί στα στούντιο.

ΥΓ. Έχεις δίκιο, όταν τις βλέπουμε με τα "πολιτικά" καμιά φορά δυσκολευόμαστε.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
1 Πηδουλο
+  :pipa1: 69  εκτος Α χρονος 20'

-πληρωσες και άλλα 18ε για ποτά?

-για το χρόνο υποθέτω εξαρτάται από την κοπέλα (άλλες 15λ κι άλλες 30λ όπως έγραψαν συναδελφοι)

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
-πληρωσες και άλλα 18ε για ποτά?

-για το χρόνο υποθέτω εξαρτάται από την κοπέλα (άλλες 15λ κι άλλες 30λ όπως έγραψαν συναδελφοι)

ΠΟΤΑ
δικο μου οπου και να ημουν θα επινα
δικο της αδιαφορο δεν εδειξαν να κυνηγαν τα ποτα
μονο με ψιλοπιεση πηραν
ΜΑΓΑΖΙ
ομορφο ,καλη μουσικη ,καθαρο μαγαζι
πανω απο 15 πρωτης γραμμης τα κοριτσια ηταν Μ....ΑΡΕΣ
περνας καλα απο κατι βρωμοσκαραβαιους που η καθε ακυρη σε κανει μεροκαμματο
το Χ-ΒΑΡ μακραν κορυφη ,γουσταρεις να πιεις διχως να σου ζαλιζουν τα αρχιδια καθε 2 λεπτα
πινεις ,θελεις να το  :knockinb: :knockinb: παλι μεσα εισαι

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515

Βικτωρια 35 λεπτα
Νικολ 25 λεπτα

ανταποκριση στις 5.48 το πρωι??? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

xbar

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0

Όντως κατεβάσαν κάποια μεγάλα ονόματα από την α' ομάδα. Απομένουν μερικά ονόματα ακόμη μάλλον θα τα σκατζόρουν για να έχουν α' ομάδα και στα στούντιο και στο Χμπαρ. Αρκεί να μην κλατάρουν τα κορίτσια από τις πολλές βάρδιες (είναι και μάξι των 10+ ωρών στην αλυσσίδα και όχι 6-8ω όπως αλλού), π.χ. εάν δει κανείς το πρόγραμμα η Νικόλ (Ρουμανία) δούλευε χτες νύχτα και τώρα στις 10 το πρωί στα στούντιο.

[/quote ] Καλημέρα μια μικρή διευκρίνηση αλλη η νικόλε η ρωσσίδα άλλη η νικόλ η ρουμάνα.
Η νικόλε εργαζόταν εχθές το βράδυ σάββατο και η νικολ η ρουμάνα σήμερα κυριακή πρωί.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470

[/quote ] Καλημέρα μια μικρή διευκρίνηση αλλη η νικόλε η ρωσσίδα άλλη η νικόλ η ρουμάνα.
Η νικόλε εργαζόταν εχθές το βράδυ σάββατο και η νικολ η ρουμάνα σήμερα κυριακή πρωί.
πολύ μπέρδεμα με τη συνωνυμία.... :headbang: :headbang: :headbang:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Η Νικολ η ρουμανα το πολεμικο αλογο ηταν χθεσ βραδυ
Οχι χθες βραδυ ηταν η Ρωσιδα -κατα δηλωση -που δουλευε στον ομιλο Κασσανδρας.

Για να λυθει καθε αμφιβολια μιλαμε για την παρακατω κοπελα :

Μαλιστα με αναγνωρισε και ηρθε και με καυλαντισε λιγο, χωρις βεβαια να μου ζητησει ποτο για να τα λεμε ολα.

Πολυ φιλικη κουβεντα ειχα και με την Βικτωρια, η οποια λογω της καταεσης μου σε αυτη το προηγουμενο Σαββατο, με θυμηθηκε και ηρθυε προς το μερος μου, με φιλησε και μιλησαμε για λιγο, χωρις "πεσιμο" για ποτο η κατι αλλο......

ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ και με το μαυρο μινι φορεμα που φορουσε

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310

Κανένα μπέρδεμα. Δεν καταλάβατε. Χτες στο μπανερ, αλλά και στο πρόγραμμα Τριγγετα 3 δίνει Νικόλ -α' ομάδα- (Ρουμανια, την έχω επισκεφτεί) 9/3/13 16:00-04:00 & σήμερα Σ144 10:00-21:00. Αυτήν εννοούσα. Αυτό που διετύπωσα είναι ότι όταν ρίχνεις πολλές στο Χμπαρ δεν σού περισσεύουν για τα στούντιο. Τις βάζεις διπλοβάρδιες και οι οποίες βάρδιες σας είναι 10ω ή 10+ω. Όταν έχει το μαγαζί 3 βάρδιες καταλαβαινουμε όλοι ότι είναι 6-8ω η καθεμιά, όταν έχει 2 την ημέρα προκύπτουν πολύωρες. Κατανοητός υποθέτω.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Οχι χθες βραδυ ηταν η Ρωσιδα -κατα δηλωση -που δουλευε στον ομιλο Κασσανδρας.

Για να λυθει καθε αμφιβολια μιλαμε για την παρακατω κοπελα :

Μαλιστα με αναγνωρισε και ηρθε και με καυλαντισε λιγο, χωρις βεβαια να μου ζητησει ποτο για να τα λεμε ολα.

Πολυ φιλικη κουβεντα ειχα και με την Βικτωρια, η οποια λογω της καταεσης μου σε αυτη το προηγουμενο Σαββατο, με θυμηθηκε και ηρθυε προς το μερος μου, με φιλησε και μιλησαμε για λιγο, χωρις "πεσιμο" για ποτο η κατι αλλο......

ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ και με το μαυρο μινι φορεμα που φορουσε

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

όντως η Νικολε δουλευε στην Κασσάνδρας, συνηθως νύχτα, και πιο πολύ εκτάκτως κανένα απόγευμα.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Μου φαινεται με τη προσθηκη του βαρυ πυροβολικου το μαγαζακι πηρε τα πανω του..

manoulaki

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
12
Πόντοι
0
περασμα απο το μαγαζι να δω κ εγω τι γινεται  χτες στις 5.10 , το πολυ να ηταν 20 ατομα ! δεν πολυελεγε η φαση, ισως νωριτερα να ειναι καλυτερα...  λιγα ηταν κ τα κοριτσια...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
περασμα απο το μαγαζι να δω κ εγω τι γινεται  χτες στις 5.10 , το πολυ να ηταν 20 ατομα ! δεν πολυελεγε η φαση, ισως νωριτερα να ειναι καλυτερα...   λιγα ηταν κ τα κοριτσια...
τέτοια ώρα λογικό...νομίζω ότι 23¨00 με 3¨00 πρέπει να ναι το pick... :rolleyes:

xbar

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Κανένα μπέρδεμα. Δεν καταλάβατε. Χτες στο μπανερ, αλλά και στο πρόγραμμα Τριγγετα 3 δίνει Νικόλ -α' ομάδα- (Ρουμανια, την έχω επισκεφτεί) 9/3/13 16:00-04:00 & σήμερα Σ144 10:00-21:00. Αυτήν εννοούσα. Αυτό που διετύπωσα είναι ότι όταν ρίχνεις πολλές στο Χμπαρ δεν σού περισσεύουν για τα στούντιο. Τις βάζεις διπλοβάρδιες και οι οποίες βάρδιες σας είναι 10ω ή 10+ω. Όταν έχει το μαγαζί 3 βάρδιες καταλαβαινουμε όλοι ότι είναι 6-8ω η καθεμιά, όταν έχει 2 την ημέρα προκύπτουν πολύωρες. Κατανοητός υποθέτω.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ πληροφοριακά εχτές το βράδυ στο τριγγέτα 9-03 εργαζόταν η ρομίνα, η νικόλ η ρουμάνα εργάζεται μόνο πρωινές βάρδιες προς το παρόν.
Οσο για τα κορίτσια έχουμε τόσα πολλά και όμορφα που εργάζονται σε εμάς -όταν το Ρόστερ είναι πλήρες- μόνο 4 με 5 φορές την εβδομάδα για αυτό είναι οι βάρδιες τους 10ώρες ώστε να κερδίζουν περίσσοτερα χρήματα και να διατηρούνται ξεκούραστες και φρέσκιες γιατί κάνουν μια πολύ απαιτητική και ψυχοφθόρα εργασία έχει διαφορα με τις 6 ώρες αλλά το πνεύμα μας είναι 4 με 5 φορές την εβδομάδα σε 6 μαγαζιά απο 10 ώρες παρά 6ώρες κάθε μέρα -με κίνδυνο να μην κερδίσουν χρήματα τις ημέρες που η κίνηση είναι πεσμένη - σε ένα η δύο  μαγαζιά 7 ημε΄ρες την εβδομάδα.
Σε ευχαριστούμε για τα σχόλια σου καλό απόγευμα σε όλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom