CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Αρτι επιστρεψας απ το X-Bar oπου παρεα με φιλους ηπιαμε τα ποτακια μας.
Ο κοσμος αρκετα περισσοτερος απο την προηγουμενη φορα που ειχα παει.
Πολυ περισσότερες και οι κοπελες. μεσα σε αυτές κάποιες και απο το "βαρυ πυροβολικο" της αλυσίδας, οπως Βικτωρια, Νικολ, Ζοζεφιν, Μόνικα Σερβα τις οποιες αναεγνωρισα ευκολα.
Απο τις υπολοιπες που αναγνωρισα οι : Αλεσαντρα, Ιμαν, τζέσσικα.
Η αληθεια ειναι οτι με τα "πολιτικα" δυσκολευομαι να τις αναγνωρισω , κάποιες βεβαια δεν τις εχω δει, μιας και δεν ειμαι τακτικος επισκεπτης της αλυσιδας.
Δρομολόγια έγιναν, και "ξεθαβωντας" παλια συνηθεια του Amnezia, χρονομετρησα κάποια απο αυτα με τους εξης χρονους :
Βικτωρια 35 λεπτα
Νικολ 25 λεπτα
Οι τιμες στα ποτα παραμένουν ιδιες με την προηγουμενη επισκεψη μου.
Δεν εχω αποψη για τις τιμες του "δρομολογιου".
Και μετα την δευτερη επίσκεψη μου, ενισχύεται η αποψη μου οτι ναι μεν δεν θα μπορουσα να το κανω στέκι μου, ομως ενα ποτο μια στις τόσες το πινω πολυ ευχαριστα.
Ο κοσμος αρκετα περισσοτερος απο την προηγουμενη φορα που ειχα παει.
Πολυ περισσότερες και οι κοπελες. μεσα σε αυτές κάποιες και απο το "βαρυ πυροβολικο" της αλυσίδας, οπως Βικτωρια, Νικολ, Ζοζεφιν, Μόνικα Σερβα τις οποιες αναεγνωρισα ευκολα.
Απο τις υπολοιπες που αναγνωρισα οι : Αλεσαντρα, Ιμαν, τζέσσικα.
Η αληθεια ειναι οτι με τα "πολιτικα" δυσκολευομαι να τις αναγνωρισω , κάποιες βεβαια δεν τις εχω δει, μιας και δεν ειμαι τακτικος επισκεπτης της αλυσιδας.
Δρομολόγια έγιναν, και "ξεθαβωντας" παλια συνηθεια του Amnezia, χρονομετρησα κάποια απο αυτα με τους εξης χρονους :
Βικτωρια 35 λεπτα
Νικολ 25 λεπτα
Οι τιμες στα ποτα παραμένουν ιδιες με την προηγουμενη επισκεψη μου.
Δεν εχω αποψη για τις τιμες του "δρομολογιου".
Και μετα την δευτερη επίσκεψη μου, ενισχύεται η αποψη μου οτι ναι μεν δεν θα μπορουσα να το κανω στέκι μου, ομως ενα ποτο μια στις τόσες το πινω πολυ ευχαριστα.