Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
συνεχιζω...της λεω γυρνα στα 4 ...γυρνά κ αρχισε να καμπουριαζει κ να σφιγγεται..της λεω αστο παρε πιπα να τελειώνουμε...αρχιζει παλι χερια κ μονο χερια..τελειωνω για ν τελειωσω κ [ αν εχετε τον θεο σας ] μου αρχιζει ναζακια...ελα...κ τι εχεις?????
εγω τιποτα της λεω...εσυ θα φας μαυρο αυριο στο ιντερνετ.....κ μενει καγκελο...εφυγα με ελαφρα κ ευτυχως δεν μου μιλησε κανεις γτ θα τον σκυλοβριζα...αυτά..ελπιζω να βοηθησα..φιλια

Παιχτη, κατι τετοιες θελουν βαθυ σκυλογαμησι και ας καμπουριαζουν. Κριμα που σου την εσπασε........... :S

Δεν μου λες, ποσα λεφτα πεταξες? και να μπει ο τυπος να σου δωσει επαναληψη με καμια αλλη!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Θα μπει ο φίλος μας ο εξμπαρίδης...και θα αποσαφηνιστεί η κατάσταση... :rockon: :rockon: :rockon:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Φιλαρακια χτες ηταν μια απιστευτη βραδια.

Στο τραπεζι του ΑΡΧΟΝΤΑ παρελασαν ολα τα αστερια του μαγαζιου.

ΖΟΖΕΦΙΝ που εφυγε ομως πολυ γρηγορα.

ΑΝΝΑ η ξανθια γυναικαρα με κοκινο φορεμα με φερμουαρ που ανοιγει απο κατω προς τα πανω.

ΖΑΝΕΤ το καστανο μωρο του ΑΡΧΟΝΤΑ.

ΤΖΕΣΙΚΑ το μικρο μπαλαρινακι που οταν ανεβαινει επανω ακουγετε στο φαληρο!!!!!!!!.

Και ξαφνικα μεσα στο μαγαζι εμφανιζεται μια κορμαρα μεσα σε μια μαυρη φορμα απο διαφανες τουλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Ανεβαινει για χορο και μενουμε παγωτο.

ΑΡΧΟΝΤΑΣ και CHEYENNE και ολο το μαγαζι επαθε πλακα με τα αεροπλανικα που εκανε το μωρο ηταν χαρμα οφθαλμου.

ΑΧ ατυχο λαγουδακι εκεινη την ωρα φυτευες καροτακια στα πανω διαμερισματα.

ενα ρωσιδι ειναι αυτο με κατι τατουαζ και απιστευτη κωλαρα ?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
για να μην την πατησει άλλος.....
απογοητευση απο χθεσινη επισκεψη στο ιδρυμα. αρκετος κοσμος, κορασιδες πηγαινοερχονταν κ προς κακη μου τυχη επελεξα την Καρλα.για την ακριβεια με επελεξε αυτή καθως ήταν μονη της [μετα καταλαβα γιατι] κ ηρθε κ αρχισε να μου τριβεται. Ρουμανα, εμφανισιακά μελαχροινη, λεπτη, καθολου ελληνικα αλλα δεν με χαλασε αυτό. λεω ας δοκιμασω. παω στο δωματιο κ αρχιζει το σοου. τρια λεπτα να βαλει το σκουφακι. πιπα με χερια πιο γρηγορη κ από σπρίντερ. την πατησαμε λεω μεσα μου. της λεω γυρνα ιεαραποστολικο...δυσανασχετεί αρχιζει κ σφιγγεται κ ουσιασικα με σπρωχνει[ελαφρα] με τον γοφο της κ τα ποδια της...αρχισα να τα παιρνω....γυρνα στα τέσσερα της λεω μπας κ δουμε χαιρι....γυρνά παλι με δυσαρεσκεια κ καμπουριαζε κ σφιγγοταν παλι...αει στα κομματια της λεω παρε πιπα να τελειώσουμε....παλι χερια κ μονο χερια....τελειωνω για να τελειωσω κ σηκωνομαι με νευρα....τοτε [αν εχετε τον θεο σας] μου εκανε ναζακια...ελα ...κ τι εχεις.....???? της λεω το αμιμητο... εγω τιποτα ...εσυ θα εχεις αναρτηση στο ιντερνετ τοσο φολα που εισαι....την εκανα με ελαφρα κ ευτυχως δεν με ρωτησε κανεις τι εχω γτ θα τον σκυλοβριζα
ελπιζω να βοηθησα....φιλια
ΚΑΛΗΜΕΡΑ φίλε μας το έψαξα έχεις απόλυτο δίκιο χοντρή μαλακία είναι υπό επιτήρηση αν επαναληφθεί πάει για διακοπή συνεργασίας ζητάμε συγνώμη ειλικρινά καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και πολλή τύχη!!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ΚΑΛΗΜΕΡΑ φίλε μας το έψαξα έχεις απόλυτο δίκιο χοντρή μαλακία είναι υπό επιτήρηση αν επαναληφθεί πάει για διακοπή συνεργασίας ζητάμε συγνώμη ειλικρινά καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και πολλή τύχη!!!

;)

Χρόνια Πολλά...
Κανονικά,πρέπει να κεράσετε και ένα ποτάκι το παιδί.... :rockon: :rockon: :rockon:
Καλή Χρονιά και από εμένα...

Θα μπει ο φίλος μας ο εξμπαρίδης...και θα αποσαφηνιστεί η κατάσταση... :rockon: :rockon: :rockon:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Η Ζανετ που αναφερεται στο "τραπεζι του αρχοντα" απο τον sl40 ειναι η κοπελα που εχει ποσταρει ο Μπιλλυ.
Ρωσσιδα βεβαια δεν ειναι, αλλα μικρο το κακο.

μια αλλη ελεγα που δουλευε βουλιαγμενης ... στυλιαρι με πεταχτο κωλο, ωραια φατσουλα μελαχρινη και τατου κατι σαν λουλουδια

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
ΑΚΥΡΟ ... αυτη που λεει ο billy ειναι  :)  ;), εχει παρει κιλα και αλλαξε τα μαλλια της ... παλια ηταν πιο ωραια, και τωρα βεβαια γαμιεται ...

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ΑΚΥΡΟ ... αυτη που λεει ο billy ειναι  :)  ;), εχει παρει κιλα και αλλαξε τα μαλλια της ... παλια ηταν πιο ωραια, και τωρα βεβαια γαμιεται ...
δηλαδή τι αλλο να κάνει ?? αυτό ξέρει αυτό κάνει

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Mάλλον θα εννοείς την Τίνα. Είναι από τον Άγιο Δομίνικο. Κάποια εποχή έκανε και strip στο Χ-ΒΑR. Μοιάζει πολύ με Ταυλανδέζα αλλά είναι Δομινικάνα και σε πολλούς παρουσιαζόταν ως Κουβανέζα. Από επιδόσεις Μέτρια.
Επίσης μισή Ταυλανδέζα και μισή Ελληνίδα είναι η Βανέσα. Αρκετά έκφυλη και βιτσιόζα. Από επιδόσεις άριστη.
Μπράβο ρε πάνθηρα! Είχες δίκαιο τελικά, την Τίνα εννοούσα τότε και όχι την Βανέσα και είναι όπως τα λες... Είσαι ο πιό ειδικός για το Xbar... Καλή Χρονιά!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μπράβο ρε πάνθηρα! Είχες δίκαιο τελικά, την Τίνα εννοούσα τότε και όχι την Βανέσα και είναι όπως τα λες... Είσαι ο πιό ειδικός για το Xbar... Καλή Χρονιά!

Μαζί με άρχοντα69 - οργκάσμο νέρο  :grin: :grin: :grin: και 2-3 άλλους.... ;)

The Panther

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2014
Like
42
Πόντοι
1
Μαζί με άρχοντα69 - οργκάσμο νέρο  :grin: :grin: :grin:...
respect1.gif
respect1.gif
respect1.gif
respect1.gif
respect1.gif
respect1.gif
respect1.gif
respect1.gif
respect1.gif
respect1.gif
respect1.gif
URL]]