για να μην την πατησει άλλος.....
απογοητευση απο χθεσινη επισκεψη στο ιδρυμα. αρκετος κοσμος, κορασιδες πηγαινοερχονταν κ προς κακη μου τυχη επελεξα την Καρλα.για την ακριβεια με επελεξε αυτή καθως ήταν μονη της [μετα καταλαβα γιατι] κ ηρθε κ αρχισε να μου τριβεται. Ρουμανα, εμφανισιακά μελαχροινη, λεπτη, καθολου ελληνικα αλλα δεν με χαλασε αυτό. λεω ας δοκιμασω. παω στο δωματιο κ αρχιζει το σοου. τρια λεπτα να βαλει το σκουφακι. πιπα με χερια πιο γρηγορη κ από σπρίντερ. την πατησαμε λεω μεσα μου. της λεω γυρνα ιεαραποστολικο...δυσανασχετεί αρχιζει κ σφιγγεται κ ουσιασικα με σπρωχνει[ελαφρα] με τον γοφο της κ τα ποδια της...αρχισα να τα παιρνω....γυρνα στα τέσσερα της λεω μπας κ δουμε χαιρι....γυρνά παλι με δυσαρεσκεια κ καμπουριαζε κ σφιγγοταν παλι...αει στα κομματια της λεω παρε πιπα να τελειώσουμε....παλι χερια κ μονο χερια....τελειωνω για να τελειωσω κ σηκωνομαι με νευρα....τοτε [αν εχετε τον θεο σας] μου εκανε ναζακια...ελα ...κ τι εχεις.....???? της λεω το αμιμητο... εγω τιποτα ...εσυ θα εχεις αναρτηση στο ιντερνετ τοσο φολα που εισαι....την εκανα με ελαφρα κ ευτυχως δεν με ρωτησε κανεις τι εχω γτ θα τον σκυλοβριζα
ελπιζω να βοηθησα....φιλια