Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Ερώτηση προς ειδήμονες: συνιοστάται η ελληνοταϋλανδέζα Βανέσα για τον πάνω όροφο; Επίσης, ο τιμοκατάλαογος παραμένει ο ίδιος (70€ τα 20', 90€ τα 30');

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
κριμα που δε  :zfuck: :zfuck: :zfuck: η μαρια η σερβα...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ερώτηση προς ειδήμονες: συνιοστάται η ελληνοταϋλανδέζα Βανέσα για τον πάνω όροφο; Επίσης, ο τιμοκατάλαογος παραμένει ο ίδιος (70€ τα 20', 90€ τα 30');
Οι τιμες ισχυουν.(επισης υπαρχει και το 50 για 15')
Προσωπικη αποψη για την Βανεσσα δεν εχω.

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.812
Πόντοι
366
υπαρχει φουλ προγραμμα π.χ ακαπωτο , 2 εκτονωσεις ? :pipa3:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
υπαρχει φουλ προγραμμα π.χ ακαπωτο , 2 εκτονωσεις ? :pipa3:
Για ακαπωτο δεν εχω ακουσει κατι. Επισημα τουλαχιστον. Τωρα το τι μπορει να γινεται στο δωματιο,οι δυο παρτενερ το ξερουν.
Για δυο εκτονωσεις νομιζω οτι υπαρχει αναλογο προγραμμα με την σχετικηχρεωση φυσικα, η οποια δεν ξεω ποια ειναι.
Αν δεν κανω λαθος ειναι στο προγραμμα μιας ωρας στα 200 ευρω.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

The Panther

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2014
Like
42
Πόντοι
1
[size=12pt]Καλά Χριστούγεννα,ειδικά στο Βανεσάκι/Ταϋλανδεζάκι.....[/size] :-* :-* :-*
Kαι που να την εβλεπες χθες με σκουφακι Αη βασίλη...  :cum:

Την παρασταση στο Χριστουγεννιατικο πορνορεβεγιόν την έκλεψε η Έλλη, ντυμένη Αη Βασίλης να δινει ρεσιτάλ στην σωληνα του στριπ και τον orgasmo nero να ασελγεί μαζι της.  :thumbsup:

Διαπίστωσα πως ειναι πολυ ερεθιστικος ο συνδυασμος πορνικου φορέματος με σκουφακι Αη Βασίλη...  :cum: :cum: :cum:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Και....?  :think:

Δεν μπορεί να κάνει,Καλά Χριστούγεννα δηλαδή?  :headbang:

Τύπε απαγορεύεται...

Μόνο αν ξαναπάει στο χωριό των απεριόριστων εκτονώσεων με 25 ευρώ ημερήσιο κόστος μπορεί να έχει Καλές γιορτές-αν και πάλι προς συζήτηση είναι το θέμα.....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τύπε απαγορεύεται...

Μόνο αν ξαναπάει στο χωριό των απεριόριστων εκτονώσεων με 25 ευρώ ημερήσιο κόστος μπορεί να έχει Καλές γιορτές-αν και πάλι προς συζήτηση είναι το θέμα.....

Ρε,τι έχουμε πάθει με όλους αυτούς... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
για να μην την πατησει άλλος.....
απογοητευση απο χθεσινη επισκεψη στο ιδρυμα. αρκετος κοσμος, κορασιδες πηγαινοερχονταν κ προς κακη μου τυχη επελεξα την Καρλα.για την ακριβεια με επελεξε αυτή καθως ήταν μονη της [μετα καταλαβα γιατι] κ ηρθε κ αρχισε να μου τριβεται. Ρουμανα, εμφανισιακά μελαχροινη, λεπτη, καθολου ελληνικα αλλα δεν με χαλασε αυτό. λεω ας δοκιμασω. παω στο δωματιο κ αρχιζει το σοου. τρια λεπτα να βαλει το σκουφακι. πιπα με χερια πιο γρηγορη κ από σπρίντερ. την πατησαμε λεω μεσα μου. της λεω γυρνα ιεαραποστολικο...δυσανασχετεί αρχιζει κ σφιγγεται κ ουσιασικα με σπρωχνει[ελαφρα] με τον γοφο της κ τα ποδια της...αρχισα να τα παιρνω....γυρνα στα τέσσερα της λεω μπας κ δουμε χαιρι....γυρνά παλι με δυσαρεσκεια κ καμπουριαζε κ σφιγγοταν παλι...αει στα κομματια της λεω παρε πιπα να τελειώσουμε....παλι χερια κ μονο χερια....τελειωνω για να τελειωσω κ σηκωνομαι με νευρα....τοτε [αν εχετε τον θεο σας] μου εκανε ναζακια...ελα ...κ τι εχεις.....???? της λεω το αμιμητο... εγω τιποτα ...εσυ θα εχεις αναρτηση στο ιντερνετ τοσο φολα που εισαι....την εκανα με ελαφρα κ ευτυχως δεν με ρωτησε κανεις τι εχω γτ θα τον σκυλοβριζα
ελπιζω να βοηθησα....φιλια

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
συνεχιζω...της λεω γυρνα στα 4 ...γυρνά κ αρχισε να καμπουριαζει κ να σφιγγεται..της λεω αστο παρε πιπα να τελειώνουμε...αρχιζει παλι χερια κ μονο χερια..τελειωνω για ν τελειωσω κ [ αν εχετε τον θεο σας ] μου αρχιζει ναζακια...ελα...κ τι εχεις?????
εγω τιποτα της λεω...εσυ θα φας μαυρο αυριο στο ιντερνετ.....κ μενει καγκελο...εφυγα με ελαφρα κ ευτυχως δεν μου μιλησε κανεις γτ θα τον σκυλοβριζα...αυτά..ελπιζω να βοηθησα..φιλια

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Καμπούρα στα τέσσερα! Οτι πιο ξενερωτο!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
εγω τιποτα της λεω...εσυ θα φας μαυρο αυριο στο ιντερνετ.....κ μενει καγκελο...εφυγα με ελαφρα κ ευτυχως δεν μου μιλησε κανεις γτ θα τον σκυλοβριζα...αυτά..ελπιζω να βοηθησα..φιλια
ρε τη  καριολα και εκανε οτι δε καταλαβαινει τα αλλα, μονο το μαυρο στο ιντερνετ καταλαβε  :s&m_2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom