Καλησπέρα φίλε piatsa σε ευχαριστούμε για τις ευχές σου και πιο πολύ απο όλα για τα καλά σου λόγια
που παινεύεις τις κοπέλλες ασχέτως αν δεν έχεις πάει με καμμία απο αυτές δεν πειράζει ευτυχώς η πλειοψηφία των αναγνωστών ήταν είναι και θα είναι μαζί μας γιατί αυτοί ξέρουν καλύτερα που δίνουν τον όβολο τους.
Όμως εμείς κακίες δεν κρατάμε- ΕΊΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ- κερνάμε και ποτάκι και μιας και φαίνεται οτι η ζιζελ σου κάνει θσ της πούμε να είναι καλή και υπομονετική μαζί σου
Ας τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη...
Ντελια και η μια Τζεσσικα(κοντη αδυνατη ξανθια) δεν μου αρεσουν...την αλλη Τζεσσικα δεν την ξερω/δεν εχω αποψη!
Ιμαν...ειχα γραψει οταν πρωτοεμφανιστηκε οτι για ενα 10αρικο καλη ειναι κι ειχε πεσει η φιλη σου η Νατασα να με ¨φαει¨!
Εκ των υστερων αποδεικνυεται οτι δεν ειχα και τοσο αδικο...
Τα ιδια σχολια λιγο πολυ ειχαν γραφτει για αυτην με το καλημερα(2μηνες πριν) και στο site σας κι ειχε ποσταρει η ¨Σερβα¨ οτι θα της πουνε πως πρεπει να δουλευει, οτι θα φτιαξει-καλυτερεψει κλπ!
Πουτσες μπλε μελαγχολικες.....περασαν 2 μηνες κι η Ιμαν δεν λέει να φτιαξει!
Παμε τωρα στην Παολα...η οποια ειναι πολυ ωραια γυναικα!Η αληθεια να λεγεται...
Εξισου κακες ομως οι κριτικες της....
Εως πολυ κακες...
Σορρυ αλλα λεφτα για πεταμα δεν εχω!
Αλεξανδρα...την ειχα παρει οταν εμφανιστηκε αλλα δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο οπως εγραψα!
Πολλες φορες βαριεμαι/ξεχναω να γραψω κριτικες οταν καποια ειναι στον μεσο ορο!
Ετσι λειτουργω...
Εβελινα...δεν ειναι αλλη απο την Μπονιτα για την οποια εχω ανεβασει κριτικη!
Αντισθενη σε παρακαλω αλλαξε το ¨Μπονιτα¨ στη κριτικη μου και καντο Εβελινα γιατι μεχρι και ο εκπροσωπος του μαγαζιου της μπερδευτηκε!
Την Ζιζελ την ξερω πολυ καλα...αν δεν την ηξερα δεν θα εγραφα οτι εχει δυνατο σερβις!
Υ.Γ Οπως βλεπεις...γιατι αυτο αφησες να εννοηθει...αυτα που εγραψα δεν τα εβγαλα απο το μυαλο μου!
Υ.Γ1 Καλες δουλειες σας ευχομαι και παλι, με καλυτερα κοριτσια και νορμαλ τιμες!