bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.131
- Πόντοι
- 5.916
Καλησπέρα
Η Μάρθα δουλεύει το Σάββατο
Eννοείτε αυτό το Σάββατο ή γενικώς μόνο τα Σάββατα?
Καλησπέρα
Η Μάρθα δουλεύει το Σάββατο
Καλησπέρα. Η Ιζαμπέλα από τη Βραζιλία είναι ακόμη στο μαγαζί;
Eννοείτε αυτό το Σάββατο ή γενικώς μόνο τα Σάββατα?
Καλησπέρα. Η Ιζαμπέλα από τη Βραζιλία είναι ακόμη στο μαγαζί;
Εισαστε Πανακριβοι !!!!!
διασκεδαση ισωςΜπορεί να άδειασε η Αθήνα, αλλά το Casa Babylon και το προσωπικό του είναι εδώ για να σας χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.
διασκεδαση ισως
χαλαρωση με τετοιες τιμες ομως, οχι
agreed! Είχα πάει με ένα φίλο (εγώ για παρέα). Ε, μας λέει η υπεύθυνη (μια Ρωσίδα ξανθιά), ότι δεν χρειάζεται να πάρουμε ποτό (είσοδο δεν έχει ούτως ή άλλως). Μετά από 4-5 λεπτά ενώ καθόμαστε μας λέει "που είναι τα ποτά σας?" και μας σήκωσε και μας έβαλε τιμωρία να κάτσουμε όρθιοι! Ο φίλος κέρασε ποτό μια κοπέλα (10 Ευρώ) και μετά πήγε στο δωμάτιο (80 ευρώ αν θυμάμαι καλά) με μετριώτατες εντυπώσεις για την περιποίηση. Νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με τουρίστες. Παιδιά καλύτερα στριπ με 5 Ευρώ το χορό, ή στουντιάκι (υπάρχουν με 30) παρά εκεί! Πληροφοριακά όταν μια κοπέλα μου είπε να πάμε πάνω εγώ της είπα πως δεν θέλω, και συνωμοτικά η υπεύθυνη μίλησε στο καπάκι με την κοπέλα σε άγνωστη γλώσσα. Λες και έχασε 10 δεύτερα από τον χρόνο της εκεί μέσα. Ποτέ ξανά εκεί, πεταμένα 90 Ευρώ του φίλου+ ο χρόνος μου (σόου δεν έχει στην πίστα).
Καντε τοτε μια ενημερωση υπευθυνα να ξερουμεΚαλησπερα!
Το μαγαζι δεν ειχε ποτε ξανθια ρωσιδα υπευθυνη.
Η μοναδικη ρωσιδα υπευθυνη εχει αποχωρήσει απο το μαγαζι σχεδον πριν δεκα μηνες.
Απ'οσο γνωριζω, η προηγουμενη διευθυνση ειχε 80€ το δωματιο το καλοκαιρι του 2016, οποτε μιλας για δυο χρονια πριν.
Απο τοτε το μαγαζι εχει αλλαξει κατα πολυ. Εχει αλλαξει η διευθυνση, εχει αλλαξει το στυλ, εχει γινει ολικη ανακαίνιση του χωρου και των υπηρεσιών.
κσλησπερα. Να παμε λιγο στο θεμα ουσιας...στα του πριβε...ποιο το κοστος,?? Γιατι αν ειναι ακομη στα 125 με το ",υποχρεωτικο" ποτο της κοπελας και σε καποιες πρριπτωσεις και παραπανω και μαλιστα χωρις να κανεις φικι φικι πσνω..δε νομιζω οτι λεει..Χθεσινοβραδυνή επίσκεψη στον ναό...
Είχα καιρό να το επισκεφτώ και έχουν γίνει όμορφες αλλαγές...!
Ρόστερ πολύ πλούσιο για όλα τα γούστα.Ακολουθεί κριτική με περιγραφές κορασίδων και λεπτομέρειες....!
Βασιλη, οπως τα ειπες.Καλημέρα!
Δεν πληροφορήθηκα στην επισκεψη μου από τις κοπέλες για κάτι τετοιο...Χορος απλος στα 10 και πριβε με 50 με 100 και ανεβαινουμε...
Εχεις παει νομιζω μετά την ανακαίνιση.
Βασιλη, οπως τα ειπες.
Και ο χωρος ειναι ισως απο τους καλυτερους της Αθηνας. Λιγο τις τιμες να φτιαξουν και το μαγαζι θα ειναι φινα.
Να δωσουν και περισσοτερο βαρος εδω στο νημα