Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

X-Bar

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
24
[size=16pt]ΝΕΟ ΩΡΑΡΙΟ!

Από σήμερα σας περιμένουμε καθημερινά από τις 21:00 κάθε βράδυ και μέχρι το πρωί![/size]

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
μεγάλη μάπα το μαγαζί δυστυχώς οι γερμανοί δεν αλλάζουν νοοτροπία....για να γαμήσεις πάνω σου ζητάει η κοπέλα εκτός από τα 100 ευρώ(για 40-45 λεπτά) ή τα 140 (για μία ώρα και 20 λεπτά) υποχρεωτικά και ποτό των 45 ευρώ δηλαδή για να γαμήσεις μία πολύ μέτρια(διότι μόνο μέτριες έχει πλην 2-3) και αν κάνεις παζάρι και δεί ότι θα πάρει τον πούλο διαφορετικά, σου ζητάει μόνο το απλό δικό της ποτό των 15 ευρώ....δηλαδή το λιγότερο που θα σου κοστίσει είναι 115 ευρώ τα 40 λεπτά για ένα τελείωμα και μόνο!!!!!!!! μιλάμε οι άνθρωποι είναι εκτός πραγματικότητας....

Ε το ίδιο βγαίνει και στο Ντρημς και στο Τόυς... γύρω στα 130 μίνιμουμ με όλα τα συμπαραμαρτούμενα... και στο πριβέ κάθεσαι μισάωρο μόνον...
Σε στριπο κλαμπ για να γαμήσεις εκεί παίζεις...

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Πρόσφατη επίσκεψη, όχι Παρασκευή ή Σάββατο. Όλα προς το χειρότερο. Πρώτα από όλα όλες οι τιμές ανέβηκαν. Η μπίρα από 7 σε 10 €. Το γυναικείο από 10-20-30 έγινε 15-25-35. Το χειρότερο απ'όλα, το πρόγραμμα των 60 € καταργήθηκε οπότε τώρα το φτηνότερο κοστίζει 100 € ενώ πρέπει να υπολογίσετε ότι πρέπει να κεράσετε και ποτό την κοπέλα πριν ανέβετε πάνω, και όλες ζητάνε διπλά και τριπλά ποτά. Μίνιμουμ κόστος για επάνω 10+15+100=125€. Το προσωπικό αγενές όπως πάντα, ειδικά οι μπαργούμεν. Όσο για τεμάχια, μετριότης και εμφανησιακά και στην πίστα και στο χορό όπου ειδικά μια βραζιλιάνα (και καλά) Ιζαμπέλλα κοροϊδεύει ασύστολα. Προς αποφυγήν πιά, ξεκάθαρα απευθύνεται στους τουρίστες του διπλανού ξενοδοχείου.

• Like

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Ξέρει κανείς που μπορεί να είναι η Αμάντα του εν λόγω μαγαζιού;

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
[size=16pt]ΝΕΟ ΩΡΑΡΙΟ!

Από σήμερα σας περιμένουμε καθημερινά από τις 21:00 κάθε βράδυ και μέχρι το πρωί![/size]

Αντι να αλλαξετε το ωραριο δεν αλλαζετε νοοτροπια?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
να ρωτησω κάτι που δεν κατάλαβα απο τις κριτικές:

απλοι χοροί γίνονται εκεί ?
και αν ναι ποσο πάνε?

αυτο που κρατάω είναι ότι κερνας ποτο και μετά ανεβαίνεις δωματιο  :knockinb:
με μινιμουμ κοστος 125 ευρω

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
να ρωτησω κάτι που δεν κατάλαβα απο τις κριτικές:

απλοι χοροί γίνονται εκεί ?
και αν ναι ποσο πάνε?

αυτο που κρατάω είναι ότι κερνας ποτο και μετά ανεβαίνεις δωματιο  :knockinb:
με μινιμουμ κοστος 125 ευρω

Απλοί χοροί γίνονται και κοστίζουν 10 €, κάποιες κοροϊδεύουν όμως. Τα γυναικεία ποτά αρχίζουν από 15 € οπότε μίνιμουμ κόστος για να ανέβεις τη στενή σκάλα 115 €

• Like

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Απλοί χοροί γίνονται και κοστίζουν 10 €, κάποιες κοροϊδεύουν όμως. Τα γυναικεία ποτά αρχίζουν από 15 € οπότε μίνιμουμ κόστος για να ανέβεις τη στενή σκάλα 115 €

πληρώνεις τα προκαταρκτικά δλδ , σε σχέση με ενα ξερό μπουρδελογαμήσι

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Βρίσκουν και τα κάνουν την τελευταία φορά που πήγα αλλοδαπός έβαλε 50άρικο στο βρακί μίας πουτής

• Like

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Κοιτ
Βρίσκουν και τα κάνουν την τελευταία φορά που πήγα αλλοδαπός έβαλε 50άρικο στο βρακί μίας πουτής

Κοιταξε οι Αμερικανοι μονο τετοια εχουνε και το κανουνε αυτο με τα χαρτονομισματ. Εγω αναρωτιεμαι πως μενουνε ανοιχτοι οταν δεν παταει κανενας?

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Δε νομίζω ότι δεν πατάει κανένας άλλωστε έχει και ξενοδοχείο δίπλα ακριβώς. Από ότι φαίνεται μόνο εμάς χαλάνε οι τιμές τους!

• Like

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
Απαράδεκτο ίδρυμα από όλες τις απόψεις!!!!!!! μόνο ο ντι τζέι είναι ωραίος και η μαρθάρα!!!!!!!!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Από την πρώτη στιγμή το είχα πει.. Το Babylon απευθύνεται ξεκάθαρα σε τουρίστες και μαλιστα "ανενημέρωτους" , "Αμερικανάκια"..
Για τον σοβαρό Έλληνα, ο οποίος σέβεται τα χρήματά του (άσχετα με τον τρόπο που τα βγάζει) είναι κοροιδία. Υψηλές τιμές,χαμηλή ποιότητα, μέτριες υπηρεσίες.

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Από την πρώτη στιγμή το είχα πει.. Το Babylon απευθύνεται ξεκάθαρα σε τουρίστες και μαλιστα "ανενημέρωτους" , "Αμερικανάκια"..
Για τον σοβαρό Έλληνα, ο οποίος σέβεται τα χρήματά του (άσχετα με τον τρόπο που τα βγάζει) είναι κοροιδία. Υψηλές τιμές,χαμηλή ποιότητα, μέτριες υπηρεσίες.

Νομιζω το εδωσες στην πραγματικη του διασταση

Djole77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2017
Κριτικές
14
Like
731
Πόντοι
991
Πηγα χθες  Πέμπτη το μαγαζί 50% γεμάτο κατά τις 1, μερικοί τουρίστες που κάνανε μπαμ διασκεδάζοντας χορεύοντας και τέτοια που δε κανουν Έλληνες, γκομενάκια καμια 15ρια μερικά ψηλά ψηλομυτικα Ρωσσιδακια ντυμένα σα να πήγαιναν νυχτερινή έξοδο και κατι Ρουμανοβουλγαρες καλες και μετριες δε θυμάμαι ονοματα. Στριπ γίνεται σε στύλο στο μπάρ, χοροί απλοί 10 ευρώ καπου στο βάθος. Δε πρόλαβα να μιλήσω με πολλά γκομενάκια γιατί με προσέγγισε ψηλό(μου φανηκε με τα τακούνια ψηλότερη απο οτι ειναι) λατινικό μουνάκι. Συστήθηκε σα Βραζιλιάνα και λεω εδώ είμαστε. Λεπτή με μεση δαχτυλιδι αλλά έχει βυζί και κώλαρακι, μεγάλα μάτια κατσαρομαλλα. Κερασα ποτο απλο 10 ευρω, πρότεινε πριβέ "πάνω" με 50 ή 100 ευρώ ανάλογα με τα λεφτά θα καθόμουν μέχρι μισάωρο και θα έπαιρνα παραπανω. Ρώτησα τι προσφέρει το 100μπαλο μου ειπε θα πάρω αυτο που ψάχνω, με πήγε πανω σε ενα κλειστό πριβέ που έκλεινε με κουρτίνα. Πολύ κυριλέ κατάσταση με ενα τραπεζάκι και ενα μαύρο τεράστιο καναπέ σε ύψος (!) . Ξεκινήσαμε με χορό που έγινε σταδιακά γλωσσοφιλα , γλειφωμουνι και πιπα με προφυλακτικό. Τέλος τη γάμησα και λίγο στα τέσσερα δεν άντεξα πολύ λογο καύλας. Ο χώρος είναι απομονωμένος και το τραπεζάκι είχε μόνο χαρτομαντιλα σε τετράγωνο κουτι σαν αυτα του αυτοκινήτου αρα το μαγαζί μάλλον ξέρει οτι παίζει κάργα φραπές και ξεκωλιασματα πάνω.
Μου αρεσε η κατασασταση και η μουνάρα Ιζαμπέλα (στα γούστα μου). Οταν κατέβηκα ο νεαρος σερβιτόρος κραταγε το κινητό μου που ξεχασα ο μαλακας απο τη καυλα οταν ανέβηκα πανω, και με θυμόταν και το παρέδοσε σε εμενα. Για μενα κατι διαφορετικό θα ξαναπάω.

• Like

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Εγω ειμαι από αυτούς που γουσταραν το μαγαζί οπως ήταν, μπαρ κατω και στούντιο πανω, παρα το κραξιμο που ετρωγα εδω μου φαινόταν γαματος συνδιασμός να πίνεις το ποτο σου να γεμιζεις τα μπαλακια και να γαμας μετα με ολα τα κομφορ ντουζ πετσετα κρεβατι κτλ. Και τα κοριτσια μου αρεσαν και η μουσικη/ποτα

Λυπάμαι που μαθαίνω οτι τερμα το στούντιο πανω. Θα περασω μια βολτα μα δω πως είναι τωρα αλλα πολυ χλομό να μου αρέσει

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Πηγα χθες  Πέμπτη το μαγαζί 50% γεμάτο κατά τις 1, μερικοί τουρίστες που κάνανε μπαμ διασκεδάζοντας χορεύοντας και τέτοια που δε κανουν Έλληνες, γκομενάκια καμια 15ρια μερικά ψηλά ψηλομυτικα Ρωσσιδακια ντυμένα σα να πήγαιναν νυχτερινή έξοδο και κατι Ρουμανοβουλγαρες καλες και μετριες δε θυμάμαι ονοματα. Στριπ γίνεται σε στύλο στο μπάρ, χοροί απλοί 10 ευρώ καπου στο βάθος. Δε πρόλαβα να μιλήσω με πολλά γκομενάκια γιατί με προσέγγισε ψηλό(μου φανηκε με τα τακούνια ψηλότερη απο οτι ειναι) λατινικό μουνάκι. Συστήθηκε σα Βραζιλιάνα και λεω εδώ είμαστε. Λεπτή με μεση δαχτυλιδι αλλά έχει βυζί και κώλαρακι, μεγάλα μάτια κατσαρομαλλα. Κερασα ποτο απλο 10 ευρω, πρότεινε πριβέ "πάνω" με 50 ή 100 ευρώ ανάλογα με τα λεφτά θα καθόμουν μέχρι μισάωρο και θα έπαιρνα παραπανω. Ρώτησα τι προσφέρει το 100μπαλο μου ειπε θα πάρω αυτο που ψάχνω, με πήγε πανω σε ενα κλειστό πριβέ που έκλεινε με κουρτίνα. Πολύ κυριλέ κατάσταση με ενα τραπεζάκι και ενα μαύρο τεράστιο καναπέ σε ύψος (!) . Ξεκινήσαμε με χορό που έγινε σταδιακά γλωσσοφιλα , γλειφωμουνι και πιπα με προφυλακτικό. Τέλος τη γάμησα και λίγο στα τέσσερα δεν άντεξα πολύ λογο καύλας. Ο χώρος είναι απομονωμένος και το τραπεζάκι είχε μόνο χαρτομαντιλα σε τετράγωνο κουτι σαν αυτα του αυτοκινήτου αρα το μαγαζί μάλλον ξέρει οτι παίζει κάργα φραπές και ξεκωλιασματα πάνω.
Μου αρεσε η κατασασταση και η μουνάρα Ιζαμπέλα (στα γούστα μου). Οταν κατέβηκα ο νεαρος σερβιτόρος κραταγε το κινητό μου που ξεχασα ο μαλακας απο τη καυλα οταν ανέβηκα πανω, και με θυμόταν και το παρέδοσε σε εμενα. Για μενα κατι διαφορετικό θα ξαναπάω.
Οφείλω να σε πληροφορήσω πώς δεν είναι κάτι διαφορετικό. Τα ίδια γίνονταν στο Lido, τα ίδια γίνονται στο Dream, στο FBI ,στο Caissa , στο Κινκυ, σε αυτό που είναι στο Γκάζι (μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή το όνομα) και αλλού..
Προσωπικά με "χαλάει" η απαίτηση να κεράσω τη γκόμενα ποτό πριν, η φανερά χαμηλή ποιότητα των κοριτσιών και φυσικά το γεγονός ότι δεν είναι vfm! Το να το κάνει κάποιος μια φορά για την πλάκα και τη φάση της υπόθεσης, το καταλαβαίνω.. Αλλά με αυτά τα λεφτά υπάρχουν cgs που προσφέρουν ανώτερες υπηρεσίες.
Σε κάθε περίπτωση ο καθενάς με τα γούστα του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom