Καζανακι!!!!Εξατμιση!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Car battles, νέα μοντέλα, βελτιώσεις κλπ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 121K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
ελεος ρε παιδια.....γιατι ριχνετε λεφτα σε τετοια αυτοκινητα..........δεν αξιζει......ακριβο σπορ μεν.....αλλα να τα ριξεις και σε ενα αυτοκινητο που αξιζει οχι σε 1.1 saxo...
Γιατί γαμάς την ψυχολογία του ανθρώπου ?
Γιατί γαμάς την ψυχολογία του ανθρώπου ?
ολα καλα εξαλου τονισα σ ενα παραπανω post τι θελω να κανω... (ψιλο πραματα)
τι αλλο θα ελεγες δλδ???Mε σκούπες και εξατμίσεις το πολύ πολύ να κερδίσεις το ένα πέταλο από ένα άλογο...
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
δεν γαμαω κανενος την ψυχολογια.......Γιατί γαμάς την ψυχολογία του ανθρώπου ?
την αληθεια λεω......αν ειχα τετοιο αμαξι θα το χα καθαρα για την δουλεια μου και οχι για βελτιωσεις....αν ειχα τα φραγκα θα παιρνα κατι γρηγορο.........οσο βαστουσε η τσεπη μου.......φιλτροχουανες χταποδια ουζα εξατμησεις προγραματα και δεν σημαζευεται.......
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.080
- Πόντοι
- 42.697
αυτή νομίζω θα σου κάνει...
Mε σκούπες και εξατμίσεις το πολύ πολύ να κερδίσεις το ένα πέταλο από ένα άλογο...
Ένα 5% μπορεί να κερδίσει.
αυτή νομίζω θα σου κάνει...
http://[URL unfurl="true"]www.e-mastoremata.gr/portal/components/com_virtuemart/shop_image/product/MAKITA_4410______4979ce783cf97.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny:
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.274
- Πόντοι
- 8.645
Χωρίς επαναπρογραμματισμό;Ένα 5% μπορεί να κερδίσει.
Χωρίς επαναπρογραμματισμό;
Ναι.
Βέβαια αν δείς τις τιμές των κατασκευαστών σου λένε +10% απο την σκούπα και +5% απο την εξάτμιση, αλλά αυτά είναι παραμύθια
εχεις δικιο οτι τα 1100 δεν προσφερουν πολλα αλλα δεν θελω να κανω τετοιου ειδους μετατροπη!! 120hp και1400!! ειναι πολλα τα λεφτα και δν αξιζει... κατι λιγοτερο..το προβλημα του ειναι ξεκαθαρο -τα 1.100 κ.ε δεν μπορουν να προσφερουν πολλα.
εχω μπει παντως σε μετατροπη με 120 ιππους και πηγαινε πολυ καλα ,αλλα ειχε παει στα 1.400 κ.ε
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
αυτα τα αμαξακια μου θυμιζουνε καρτ........ειναι γαματα για μες την πολη για παρκαρισμα....για θαλασσα.....κλπ....ουτε για βελτιωσεις.....για μενα αποψη μου...αν καποιος δεν διαθετει πολλα φραγκα ας παρει κατι ετοιμο εργοστασιακο....με τουρμπο ή χωρις.....αν βαλεις χερι στον κινητηρα μετα θα του βαζεις συνεχεια....χωρια οτι μπορει να πεσει.....αποψη μου....αν δεν ειχα φραγκα θα παιρνα ενα rallye αν ειχα κατι παραπανω θα παιρνα golf tsi αν ειχα και παραπανω θα παιρνα subaru........
το παρατραβας το θεμα με τις βελτιώσεις που λεω! δεν μιλισα να του αλλαξουμε τα ...'φωτα' ! συμφωνω οτι κατι εργοστασιακο ειναι καλυτερο αλλα... ΑΛΛΑ!!αυτα τα αμαξακια μου θυμιζουνε καρτ........ειναι γαματα για μες την πολη για παρκαρισμα....για θαλασσα.....κλπ....ουτε για βελτιωσεις.....για μενα αποψη μου...αν καποιος δεν διαθετει πολλα φραγκα ας παρει κατι ετοιμο εργοστασιακο....με τουρμπο ή χωρις.....αν βαλεις χερι στον κινητηρα μετα θα του βαζεις συνεχεια....χωρια οτι μπορει να πεσει.....αποψη μου....αν δεν ειχα φραγκα θα παιρνα ενα rallye αν ειχα κατι παραπανω θα παιρνα golf tsi αν ειχα και παραπανω θα παιρνα subaru........
τεσπα... μερικα πραγματα ομως! οπως σκουπες εξατμισεις..κ.α. κανουν καλο και στο αμαξι..
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
sorry αλλα τα λιγα που λες εσυ παραπανω......δεν θα δεις και τρελη διαφορα στο αμαξι.......αν ειχες καποια κυβικα και λογικα αλογα ισως ειχες μια βελτιωση....αλλα στα 1.1 δεν νομιζω οτι θα δεις μεγαλη διαφορα και δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο και τα λεφτα...το παρατραβας το θεμα με τις βελτιώσεις που λεω! δεν μιλισα να του αλλαξουμε τα ...'φωτα' ! συμφωνω οτι κατι εργοστασιακο ειναι καλυτερο αλλα... ΑΛΛΑ!!
τεσπα... μερικα πραγματα ομως! οπως σκουπες εξατμισεις..κ.α. κανουν καλο και στο αμαξι..
αποψη μου....
Φίλε θα σου πώ τη δική μου προσωπική εμπειρία από το ίδιο σχεδον αμάξι (peugeot 106 1,1Lt).
Ουσιαστικά είναι τα ίδια αμάξια με διαφορετικά σήματα στο καπώ.
Το αμαξάκι για το μέγεθος τους και το βάρος του πήγαινε πολύ καλά και καλό κράτημα (σε λογικά πλαίσια πάντα).
Άρχισα και εγώ σαν και εσένα. Να μια σκούπα, να ένα τελικό κλπ.
Διαφορά εκτός από τον θόρυβο ουσιαστικά καμία...
Ε λέω ας κάνω και ένα επαναπρογραμματισμό.......
Μετα είδα μια ψιλοδιαφορά αλλά άρχισε να μη μου φτάνει....
Τσουπ.... σκάει και το τροπέτο από rallye μέσω γνωστού!!!!
Εκει είδα διαφορα
Αλλά......άρχισαν να μη μου κάνουν τα φρένα και οι αναρτήσεις
Σπρώξε και εκει χρήμα
Μη στα πολυλέω το αποτέλεσμα ήταν να έχω ενα rallye από μετατροπή με 160ps δυναμομετρημενα που στοίχισε όσο ένα AUDI TT full extra, αλλά κατέληξε σε ένα γκρεμο ανάποδα και εγώ στην εντατική 1 μήνα.
Φίλε άστο όπως είναι. Μια χαρά πάει το αμαξάκι.
Για να δείς διαφορά θες χοντρό χρήμα και δεν αξίζει. Τράβα κατευθείαν πάρε ένα VTS.
Αλλιώς αν θες καγκουριές βάλε ένα τελικό να σπάς τα νεύρα των άλλων που σε ακούν να μαρσάρεις αλλά όχι να επιταχύνεις
Ουσιαστικά είναι τα ίδια αμάξια με διαφορετικά σήματα στο καπώ.
Το αμαξάκι για το μέγεθος τους και το βάρος του πήγαινε πολύ καλά και καλό κράτημα (σε λογικά πλαίσια πάντα).
Άρχισα και εγώ σαν και εσένα. Να μια σκούπα, να ένα τελικό κλπ.
Διαφορά εκτός από τον θόρυβο ουσιαστικά καμία...
Ε λέω ας κάνω και ένα επαναπρογραμματισμό.......
Μετα είδα μια ψιλοδιαφορά αλλά άρχισε να μη μου φτάνει....
Τσουπ.... σκάει και το τροπέτο από rallye μέσω γνωστού!!!!
Εκει είδα διαφορα
Αλλά......άρχισαν να μη μου κάνουν τα φρένα και οι αναρτήσεις
Σπρώξε και εκει χρήμα
Μη στα πολυλέω το αποτέλεσμα ήταν να έχω ενα rallye από μετατροπή με 160ps δυναμομετρημενα που στοίχισε όσο ένα AUDI TT full extra, αλλά κατέληξε σε ένα γκρεμο ανάποδα και εγώ στην εντατική 1 μήνα.
Φίλε άστο όπως είναι. Μια χαρά πάει το αμαξάκι.
Για να δείς διαφορά θες χοντρό χρήμα και δεν αξίζει. Τράβα κατευθείαν πάρε ένα VTS.
Αλλιώς αν θες καγκουριές βάλε ένα τελικό να σπάς τα νεύρα των άλλων που σε ακούν να μαρσάρεις αλλά όχι να επιταχύνεις