Το Golf ανήκει στα hatchback και το ΤΤ στα roadster.δλδ?
να πω οτι το απλο το TT ηταν μεσα στις επιλογες που ειχα πριν παρω τελικα το GTI
Κυρίως χώροι και πρακτικότητα.
Το Golf ανήκει στα hatchback και το ΤΤ στα roadster.δλδ?
να πω οτι το απλο το TT ηταν μεσα στις επιλογες που ειχα πριν παρω τελικα το GTI
εγω παλι αντιπαθω τις boxter οχι τις porsche....ενα 911 ειναι παντα ενα 911!Κυρος,δυναμη και εμφανιση!Αλλα αυτα ειναι και υποκειμενικα!
Το Ζ4 εχει ηδη καποια χρονια στην πλατη του αν και το coupe ειναι μουναρα!Ενω το ΤΤ μολις βγηκε!
Θα συμφωνησω με τον stevestar πως το πισω καθισμα ειναι μονο για μπουφαν,χαρτια και λοιπα αντικειμενα.
Με αυτα τα χρηματα παντως εχεις αρκετες επιλογες ειδικα σε μεταχειρισμενα αν και αυτα ειναι ρισκο πια!Το να το φερεις απ'εξω το εχεις σκεφτει???
.....και οντως το ΤΤRS θα "σκαβει"!
αγορασα περσυ το καλοκαιρι το GTI και ενω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, ξαφνικα επεσε το ματι μου στο ΤΤS και εχω ερωτευθει παραφορα.
Το Golf ανήκει στα hatchback και το ΤΤ στα ro******.
Κυρίως χώροι και πρακτικότητα.
Καταρχήν το GTI δεν νομίζω να το αγόρασες επειδή το είδες και σου άρεσε.
Για άλλους λόγους αγοράζονται τα GTI.
Όχι για εντυπωσιακή εμφάνιση.
Πρέπει να ξεκαθαρίσεις λοιπόν τι μετράει για σένα.
Αν το θελεις για να εντυπωσιάζεις Ελλεεινίδες ή άλλες καργιόλες, τα κριτήρια είναι τελείως διαφορετικά με εκείνα που θέτεις αν το θες για γκάζια.
Σε κοντινή τιμή με αυτή του ΤΤ παίζει το Nissan 350Z , το οποίο έχει μεγάλο ατμοσφαιρικό μοτέρ και ΠΙΣΩ ΚΙΝΗΣΗ.
Στα ίδια με το ΤΤ παίζει η καινούργια (δεν το πιστεύω ότι θα προτείνω bmw) 135 coupe που έχει τρίλιτρο τουρμπάτο μοτέρ και 310 άλογα επίσης ενώ γράφει 5 κάτι δευτερόλεπτα για τα 0-100.
Μια άλλη σκέψη αν σε τρώει να φας λεφτά σε αμάξι.Αν το GTI το έχεις πάρει καινούργιο για να μη χάσεις και από την πώληση, δεν θα ήταν καλά αν έριχνες κάπου 10.000€ και το έφτανες στα 400 άλογα με aftermarket φρένα;
Θα έβλεπες τα TT στο δρόμο σαν κάβουρες.
Προσωπικά έχω ένα Golf MK3 VR6 BiTurbo που παίζει ανάλογα με το πρόγραμμα από 450-650 άλογα και έχω ζήσει συγκλονιστικές στιγμές!
Σκέψου το λίγο. Αλλάζεις τα εντόσθια του μοτέρ (έμβολα,μπιέλες,στρόφαλο, ελατήρια , μέταλα στρόφαλου κτλ), βάζεις μια μεγάλη τουρμπίνα, αλλάζεις αντλία βενζίνης-μπεκ κτλ , εγκέφαλο , ένα μεγάλο ψυγείο , 4 ζάντες 19' και 4 μεγάλα brembo για να σταματάει , εξατμισούλα και είσαι στα 400 άλογα για πλάκα.Με απόλυτη χρηστικότητα.
Άντε και του χρόνου με νέο θέμα "Τωρινό αυτοκίνητο ή Nissan GT-R?" ;)
Άντε και του χρόνου με νέο θέμα "Τωρινό αυτοκίνητο ή Nissan GT-R?" ;)
Κόλλημα με τη baby Veyron και 'σύ έ? Αρρώστια...
Αλλά και 120.000 στο Θεοχαράκη δε με χάλαγαν έ?
Μεγαλος ερωτας το Supra!Κόλλημα με Nissan Skyline GT-R34 από Αγγλία έχω (ξεκίνησε βέβαια με Toyota Supra)...
Αλλά όταν μαθαίνεις οτι Toyota Supra του 1993 twin turbo έχει εισαχθεί και ταξινομηθεί με 50+Κ ευρώ λές: σε ποιά χώρα μένω;;;
σωστος!
το "νεο" lancer x εχει βγει ενα χρονο τωρα αλλα εδω στην mesobitchy κινουνται με ρυθμους παραπληγικης χελωνας...
Πεταμενα λεφτα ειναι!Χωνεις,χωνεις και στο τελος σου βγαζει το λαδι για να το πουλησεις!Ασε που αν μπεις σ αυτο το τριπακι με καθε παραξενο θορυβο που ακους τρεχεις στο συνεργειο.Εγω παντως το εχω δει αυτο το εργο και τελικα κατεληξα στο οτι:Αν δεν εχω,δεν τρεχω!Μετα....κακα τα ψεματα το brand name σ αυτα τα λεφτα παιζει ρολο,ενα 350Z γαμαει αλλα ειναι δυσκολο στην μεταπωληση.Δεν φευγει ευκολα ενα Νissan 3.500 cc.Ενα Αudi ΤΤ ομως θα φυγει σε χρονο dt.
....στανταρ αυτο!!!!Αν κοίταγε μόνο τη μεταπώληση, τότε θα προτείναμε στο φίλο να πάρει μια 200Ε. Στα 50 χιλιάρικα μη μου πεις ότι πουλιέται κάτι καλύτερα και πιο εύκολα!!!!
Αλλά ... μάλλον δεν θα του αρέσει!
εχεις Golf GTI και σερνεται ?εγω προσωπικα που εχω μια χαρα γκαζια ριχνει και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τον Γερμανο !!!!!!!!!!!Aν και προσωπικα δεν μ αρεσει,απο τα 2....μακραν το ΤΤ,σαν μοτερ ειναι αρκετα δυνατο!Το Golf σερνεται!
και εγω το leon cupra με τα 240 αλογα εχω και μου φαινεται αργο απο σταση.θες να ξεκωλιαζεις οτι κινειται?παρε ενα impreza stiοπως καταλαβατε εχω κανει καλη αρχη στη μερα μου.
αγορασα περσυ το καλοκαιρι το GTI και ενω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, ξαφνικα επεσε το ματι μου στο ΤΤS και εχω ερωτευθει παραφορα.
ακουω γνωμες.
Εκανε πλου καλή δουλειά οσον αφορά το νεο fabiaεδω και 15 μερες εχω παρει το νεο φαμπια σπορ με τα 115 αλογακια και μπορω να πω οτι μου αρεσει πολυ
γεια σου αςςΕκανε πλου καλή δουλειά οσον αφορά το νεο fabia