Νέα

Car battles, νέα μοντέλα, βελτιώσεις κλπ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Προτιμάτε αμάξι...

  • Γερμανικό

    Ψήφοι: 5 55,6%
  • Ιαπωνικό

    Ψήφοι: 2 22,2%
  • Ιταλικό

    Ψήφοι: 2 22,2%
  • Γαλλικό

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αγγλικό

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αλλο...

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τίποτα! Βολεύομαι με ΤΑΧΙ & ΜΜΜ...

    Ψήφοι: 0 0,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Μηνύματα
978
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Αυτή είναι η Lamborghini Galliardo LP 560-4 Αποστολή στην Γενεύη: Δημήτρης Μπαλής.

Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής στα ράλι, Σεμπαστιάν Λεμπ ήρθε μαζί με τον συνοδηγό του να δει το αυτοκίνητο από κοντά. Μόνο μέσα δεν μπήκε. Δεν ξέρω αλλά του άρεσε τόσο που το τράβηξε φωτογραφίες με το κινητό του. Μόνο εγώ δεν τον αποθανάτισα να το κάνει. Δεν πρόλαβα, όπως άλλωσε δεν προλαβαίνει να δει κάποιος το μοντέλο με το 5.2 lt κινητήρα των 560 hp με 540 NM ροπής.

πηγη
 

Συνημμένα

  • 134749.jpg
    134749.jpg
    12,5 KB · Εμφανίσεις: 15

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Μηνύματα
521
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Την Παρασκευή θα τα δω από κοντά  :rockon: :rockon: :rockon:
 

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Μηνύματα
7.784
Κριτικές
17
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Νέα Jaguar XF

Η νέα Jaguar XF αποτελεί την πρώτη έκφραση της τολμηρής, σχεδιαστικής γλώσσας της Jaguar, που επαναπροσδιορίζει τα όρια των σπορ επιβατικών αυτοκίνητων. Η XF συνδυάζει το στυλ και την απόδοση ενός σπορ αυτοκινήτου, με την εκλεπτυσμένη ποιότητα, τις δυνατότητες και τους χώρους ενός πολυτελούς σεντάν.

Η XF περιλαμβάνει στο βασικό εξοπλισμό, μια πληθώρα πρωτοποριακών και τεχνολογικά προηγμένων χαρακτηριστικών. Μεταξύ αυτών, σημαντικά είναι ο νέος επιλογέας αλλαγής ταχυτήτων Jaguar Drive SelectorΤΜ και το σύστημα Jaguar SenseΤΜ το οποίο αποτελεί μια τεχνικά έξυπνη λύση, που μέσω αφής ελέγχει το φωτισμό στην κεντρική κονσόλα και το ντουλαπάκι, ενώ το προαιρετικό ηχοσύστημα Bowers & Wilkins 440 Watt εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα και ισχυρή απόδοση. Οι τιμές της  XF ξεκινούν από €65.300 για την έκδοση XF 3.0L Luxury.

Η XF έχει ήδη λάβει μια σειρά από σημαντικά βραβεία, μεταξύ των οποίων είναι τα εξής:  «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» από το περιοδικό What Car?, «Αυτοκίνητο της χρονιάς» από την εφημερίδα Sun, «Λιμουζίνα της χρονιάς» από το περιοδικό Top Gear, «Εσωτερικό της χρονιάς» από το περιοδικό Car και «Βραβείο σχεδίασης» από το περιοδικό Autocar.

Πηγή:
                         
bentley001.jpg
 

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Μηνύματα
6.084
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ford Focus ST vs. Opel Astra OPC


[youtube=525,450]5a7dsHT8JYo[/video]
 

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Μηνύματα
6.084
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Lighting GT

Την τεχνολογία του μέλλοντος επιχειρεί να εφαρμόσει η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία Lighting, περνώντας στην παραγωγή ένα ηλεκτροκίνητο supercar 640 ίππων.

Κατασκευασμένο από συνθετικά υλικά (ανθρακονύματα και kevlar), το βρετανικό υπερ-αυτοκίνητο εντυπωσιάζει με το δυναμικό παρουσιαστικό του, χωρίς μάλιστα να φανερώνει το ιδιαίτερο τεχνολογικό του υπόβαθρο.

Ακόμα και οι εξωτερικές του διαστάσεις - το μήκος φτάνει τα 4,45 μέτρα, το πλάτος τα 1,94 και το ύψος μόλις τα 1,2 μέτρα - παραπέμπουν σε ένα τυπικό supercar, που εύκολα κανείς μπορεί να μπερδέψει με μια... συμβατική Aston Martin.

Οι ιδιαιτερότητες του Lighting GT ξεκινούν από τους συσσωρευτές ηλεκτρικής ενέργειας, οι οποίο βασίζονται στη νανοτεχνολογία, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη το τιτάνιο και όχι τον θερμικά ασταθή γραφίτη.

Απαλλαγμένες από τοξικές ουσίες και βαριά μέταλλα, οι μπαταρίες του βρετανικού πρωτοτύπου ξεπερνούν τα 12 χρόνια λειτουργίας, ενώ διατηρούν το 85% των δυνατοτήτων τους ακόμα και μετά από 15.000 φορτίσεις.

www.lightningcarcompany.com/]http://www.lightningcarcompany.com/[/url]

www.in.gr/auto/news/article.asp?lngEntityID=53580]Συνέχεια... [/url]




 

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.478
Like
12
Πόντοι
66
Καλησπέρα.
Ψάχνω για ένα Τουότα Κορόλα του 2002 και μετά
Αν ξέρει κανείς κάτι παρακαλώ να μου στείλει με π.μ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Μηνύματα
6.084
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Το κακο ειναι οτι το Scirocco concept [youtube=425,350]Bdl-3B3h5Po[/youtube] απο το Scirocco παραγωγής έχουν αρκετές διαφορές τουλάχιστον οσον αφορά το εξωτερικό design...κρίμα...

Θα το ήθελα λίγο πιο εξωγήινο...



 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Μηνύματα
15.504
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Το κακο ειναι οτι το Scirocco concept απο το Scirocco παραγωγής έχουν αρκετές διαφορές τουλάχιστον οσον αφορά το εξωτερικό design...κρίμα...

Θα το ήθελα λίγο πιο εξωγήινο...

Δεν έχεις άδικο, το concept ήταν πιο επιθετικό, για κάποιους ίσως και πιο ωραίο. Πιστεύω όμως, ότι όταν βγει και το γήϊνο σε R32 version, θα το αγαπήσουμε. Εγώ αγαπώ ακόμη το παλιό Scirocco GT με τα 92 άλογα (!), τότε που τα άλογα δεν ήταν στραγάλια... :2funny:
 

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Μηνύματα
6.084
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Alfa Romeo: Η μικρή Mi.To

    * Βασίζεται στο πάτωμα του Fiat Grande Punto
    * Μήκος λίγο πάνω από τέσσερα μέτρα
    * Εντυπωσιακή σχεδίαση
    * Σύστημα ρύθμισης του τρόπου οδήγησης με τρία προγράμματα
    * Υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες με ισχύ από 90 PS έως 155 PS
    * Οι πωλήσεις ξεκινούν τον Ιούνιο

Αυτό είναι το μικρότερο σπορ αυτοκίνητο στην ιστορία της Alfa Romeo! Η Mi.To, που βασίζεται στο πάτωμα του Fiat Grande Punto, πήρε το όνομά της από τις πόλεις Μιλάνο και Τορίνο. Γιατί; Η ανακοίνωση της Alfa Romeo δίνει την απάντηση: «To όνομα Mi.To σημαίνει πολλά για την Alfa Romeo, καθώς υπογραμμίζει τον ισχυρό δεσμό ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον της μάρκας: ανάμεσα στο Μιλάνο, πόλη του design στην οποία διαμορφώθηκε το στιλ της Mi.To, και το Τορίνο, στο οποίο θα γίνεται η παραγωγή της. Μια απόφαση που δείχνει την ισχυρή θέληση της μάρκας να εδραιώσει τις μιλανέζικες ρίζες της».
Η Mi.To έχει περίπου ίδιες διαστάσεις με το Grande Punto. Το μήκος της είναι 4,06 m, το πλάτος 1,44 m και το ύψος 1,72 m. Οι Ιταλοί θέλουν να συνδέσουν το νέο τους μοντέλο με την κορυφαία 8C Competizione και γι΄αυτό φρόντισαν να δώσουν στο μικρό σχεδιαστικά στοιχεία από το κορυφαίο τους αυτοκίνητο. Η μορφή των πλευρικών παραθύρων, τα οποία δεν έχουν πλαίσια, ο εμπρός αεραγωγός που χωρίζεται από τον θυρεό και το σχήμα των προβολέων και των πίσω φώτων τύπου LED είναι μερικά από αυτά τα στοιχεία. Επίσης, η Mi.To θα είναι διαθέσιμη με περίγραμμα προβολέων σε διαφορετικά χρώματα, ώστε να μπορεί ο αγοραστής να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει.

Στο εσωτερικό, οι Ιταλοί ισχυρίζονται ότι έχουν δημιουργήσει ένα φιλόξενο και σπορ σύνολο στο οποίο κυριαρχεί το ιταλικό στιλ. Περιμένουμε να το δούμε όταν θα δοθεί στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία του εσωτερικού... Οι άνθρωποι της Alfa Romeo λένε επίσης ότι το νέο τους μοντέλο διακρίνεται για την ποιότητα των υλικών του και για την προσοχή που έχει δοθεί στις λεπτομέρειες.

Η Mi.To θα γίνει το πρώτο αυτοκίνητο στην κατηγορία της που θα εφοδιάζεται με σύστημα το οποίο επενεργεί στον κινητήρα, στα φρένα, στο τιμόνι, στις αναρτήσεις και στο κιβώτιο ταχυτήτων. Το σύστημα αυτό οι Ιταλοί το ονομάζουν «Alfa DNA» κι έχει τρεις λειτουργίες: την «Dynanic», για σπορ συμπεριφορά, την «Normal», για κανονικές συνθήκες οδήγησης και την «All Weather», που εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή πρόσφυση σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Όσον αφορά τους κινητήρες, η Mi.To θα εφοδιάζεται με τέσσερα υπερτροφοδοτούμενα (turbo) σύνολα βενζίνης και πετρελαίου, με ισχύ από 90 PS έως 155 PS. Αργότερα θα προστεθούν και πιο δυνατοί κινητήρες.



Στην βασική έκδοση της Mi.To θα περιλαμβάνονται αναρτήσεις τεχνολογίας «contrattive», οι οποίες μειώνουν τις κλίσεις του αμαξώματος και μεγιστοποιούν την ενεργητική ασφάλεια. Επίσης, το νέο μοντέλο θα διαθέτει σύστημα ευστάθειας VDC στον βασικό εξοπλισμό και δομή αμαξώματος που, σύμφωνα με τους Ιταλούς, έχει σχεδιαστεί ώστε να πετύχει την μέγιστη βαθμολογία στις δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP.

Η Alfa Romeo Mi.To θα παρουσιαστεί στον Τύπο τον Ιούνιο και από τον Ιούλιο θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις της.
Χαράς ευαγγέλια για τους φανατικούς «αλφίστι»!

πηγη :to protothema.gr

 

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Μηνύματα
6.084
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Audi R8 ... World Car Of The Year

    * Βραβεύτηκε στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς
    * Πήρε επίσης βραβείο για τη σχεδίασή του

Η Audi έφυγε από το Διεθνή Διαγωνισμό «World Car Of The Year» (WCOTY) με δυο βραβεία. Αυτό του σπορ αυτοκινήτου της χρονιάς και αυτό της καλύτερης σχεδίασης αυτοκινήτου. Τα δυο βραβεία αφορούσαν στο ίδιο αυτοκίνητο, το R8.
Θυμίζουμε ότι και πέρυσι η Audi είχε πάρει το βραβείο του καλύτερου σπορ αυτοκινήτου με το RS 4 και το βραβείο σχεδίασης με το TT. Αν και μετρά μόνο λίγους μήνες στην αγορά, το R8 έχει κατακτήσει την καρδιά όσων μπορούν να αγοράσουν ένα supercar. Και αρκετοί είναι αυτοί που αλλάζουν τις Porsche και τις Jaguar τους για να αποκτήσουν το κεντρομήχανο υπεραυτοκίνητο της Audi.

audi_r8.jpg
 

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Μηνύματα
6.084
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Έκλεισε η συμφωνία πώλησης της Jaguar και της Land Rover

Αίσιο τέλος φαίνεται πως είχαν οι διαπραγματεύσεις της Ford και της Tata Motors -του μεγαλύτερου κατασκευαστή αυτοκινήτων της Ινδίας- για την αγοραπωλησία της Jaguar και της Land Rover.

Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες η Tata θα καταβάλλει το ποσό των 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά της Jaguar και της Land Rover, διατηρώντας την υποχρέωση-δικαίωμα να προμηθεύεται κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου από τη Ford.

Επίσης, βάσει της συμφωνίας η Ford θα συνεχίσει να προμηθεύει στις Jaguar και Land Rover σασί και άλλα εξαρτήματα, μαζί με μία ποικιλία τεχνολογιών, π.χ. περιβαλλοντική τεχνολογία.

Η Ford, επίσης, έχει δεσμευτεί να προσφέρει μηχανολογική αρωγή, περιλαμβανομένης έρευνας και τεχνολογίας, πληροφορικής, λογιστικής υποστήριξης καθώς και άλλες υπηρεσίες.

Τέλος, η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία υποχρεούται να καταβάλλει το ποσό των 600 εκατομμυρίων δολαρίων στο ταμείο ασφάλισης εργαζομένων των δύο εταιρειών.

Να θυμίσουμε ότι ο όμιλος αυτοκινητοβιομηχανιών της Ford παρουσίασε απώλειες 12,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2006 και 2,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2007.


in.gr
 

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Μηνύματα
6.084
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Mercedes-Benz: Τίτλοι τέλους για SLR

    * Θα διακοπεί το 2009
    * Δεν «έπιασε» τον αρχικό στόχο πωλήσεων
    * Η McLaren θα κατασκευάσει δικό της supercar

H Mercedes-Benz και η McLaren αποφάσισαν να σταματήσουν την παραγωγή του supercar SLR το 2009. Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών είχε ως αποτέλεσμα την κατασκευή 261 αυτοκινήτων το 2006 και 275 το 2007. Ωστόσο, αυτά τα νούμερα απείχαν κατά πολύ από τον στόχο, ο οποίος προέβλεπε 400 με 500 SLR κάθε χρόνο.
Δεν μπορεί κανείς να θεωρήσει πως το καυτό διθέσιο μοντέλο με τους 635 PS δεν κατάφερε να πείσει το κοινό ή πως δεν ήταν «ικανό» αυτοκίνητο. Απλά, υπερεκτιμήθηκε ο όγκος της αγοράς στην οποία απευθυνόταν...
Ωστόσο, η McLaren σκοπεύει να κατασκευάσει μέσα στο 2009 το δικό της supercar, το οποίο θα φέρει την κωδική ονομασία «P11». Και προφανώς η βρετανική εταιρία θα θέσει νέους, πιο ρεαλιστικούς στόχους.

protothema
 

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.488
Like
1
Πόντοι
66
Ωραία τα Playmobil που ανεβάζετε βρε αδέρφια αλλά είναι η ώρα να δούμε και ένα τεστ του ενός και μοναδικού αυτοκινήτου που κυκλοφορεί σήμερα......για την ώρα μόνο στην Ιαπωνία :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

[move] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

[youtube=425,350]lAMYPPMnzuA[/youtube]
 

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Μηνύματα
6.084
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ειναι τούμπανο λεμεεε... :rockon:
 

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.488
Like
1
Πόντοι
66
Μόνο που έβαλα λάθος βίντεο, ο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Τώρα μπήκε το ολόκληρο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Μηνύματα
6.084
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
10η έκθεση «Executive Cars 2008»

    * Ανοίγει τις πύλες της για το κοινό την Πέμπτη 10 Απριλίου
    * Στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Palace στο Μαρούσι
    * Παρούσες όλες οι εταιρίες πολυτελών αυτοκινήτων
    * Πέμπτη και Παρασκευή από τις 15.30 μέχρι τις 22.00
    * Σαββατοκύριακο 12 και 13 Απριλίου από τις 11.00 μέχρι τις 22.00

Οι εταιρίες και τα μοντέλα που θα δουν από κοντά οι επισκέπτες της έκθεσης είναι τα εξής:

AUDI
Νέο A4
S5
TTS
A6 S line edition
Q7
S8
R8

BENTLEY
Continental Flying Spur
Continental GT Convertible
Continental GT Speed

BMW
Νέα BMW M3
Νέα BMW Σειρά 6
Νέα BMW Χ5
Νέα BMW 320i Cabrio
Νέα BMW 520i sedan


CADILLAC/CORVETTE/ HUMMER

Cadillac CTS
Cadillac Escalade
Corvette Z06
Hummer H3


JEEP
Wrangler & Wrangler Unlimited
Cherokee
Grand Cherokee
Commander

DODGE
Nitro

FERRARI
F 430 Scuderia
F 430 Spider
599 GTB Fiorano

JAGUAR/MORGAN
X-TYPE
XF
XJ
XKR
XF
Morgan 4/4
Aeromax

MASERATI
GranTurismo
Quattroporte Automatica

LOTUS

Europa S
Elise
Elise R
Elise SC
Exige S
Exige Cup 260

LAMBORGHINI
Murcielago LP640
Gallardo Spyder

LAND ROVER
Range Rover
Range Rover Sport
Discovery 3
Freelander 2
Defender SVX

MERCEDES-BENZ
SLR McLaren
Νέα SLK
Νέα SL
Νέα CLS
M-Class Editon 10

PORSCHE
Cayenne GTS
Cayman S
911 Turbo Cabriolet

SSANGYONG
Rexton II
Νέο Kyron

GEMBALLA
Mirage GT
Avalance GTR 650 EVO
GT 550 AERO 3

protothema.gr
 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Μηνύματα
15.504
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Κανένας συναγωνιστής από σήμερα στην έκθεση?
 

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom