Νέα

Car battles, νέα μοντέλα, βελτιώσεις κλπ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Προτιμάτε αμάξι...

  • Γερμανικό

    Ψήφοι: 5 55,6%
  • Ιαπωνικό

    Ψήφοι: 2 22,2%
  • Ιταλικό

    Ψήφοι: 2 22,2%
  • Γαλλικό

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αγγλικό

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αλλο...

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τίποτα! Βολεύομαι με ΤΑΧΙ & ΜΜΜ...

    Ψήφοι: 0 0,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Μηνύματα
6.084
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
BMW F3 το 2010

Η υποκατηγορία των crossover, των οχημάτων που αφομοιώνουν στοιχεία από άλλες κατηγορίες, αποτελεί τον…πειρασμό, στον οποίο φαίνεται ότι θα ενδώσει και η BMW. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας εκεί πιθανώς να είναι όπως το εικονιζόμενο μοντέλο το οποίο φέρει το κωδικό όνομα «F3».

Τα μελλοντικά σχέδια της BMW περιλαμβάνουν τουλάχιστον τρία νέα βήματα προς νέες -για την εταιρεία- κατευθύνσεις. Οι Βαυαροί αναφέρονται επίσημα πλέον στην Χ6 (ένα σπορ τετρακίνητο όχημα, με στοιχεία από κουπέ και δυνατότητα για κίνηση σε ποικίλα εδάφη), καθώς και σε ένα τετράθυρο πολυτελές αλλά πρωτίστως σπορ όχημα.
Το τρίτο σχέδιο για το οποίο λέγεται ότι έχει επίσης εγκριθεί από τις κεφαλές της BMW, είναι το εικονιζόμενο ενός όγκου όχημα, το οποίο προς το παρόν αποκαλείται «F3», χωρίς να αποκλείεται και η επισημοποίηση και μονιμοποίηση αυτής της ονομασίας (στα πρότυπα των Z-, X-).

Περί τα τρία χρόνια μελετών και συσκέψεων χρειάστηκε η BMW μέχρι να εγκρίνει την παραγωγή της F3.

Το νέο μοντέλο θα πατάει με το «ένα πόδι» στην κλάση των μικρομεσαίων πολυχρηστικών και με το άλλο στην κλάση των compact SUV, ανάλογα και με την έκδοση.

Από πλευράς εμφάνισης πάντως θα κλίνει περισσότερο προς την πρώτη επιλογή, όπως δείχνει και η κατασκοπευτική (επεξεργασμένη από υπολογιστή) φωτογραφία που δημοσιεύουμε.
Θα συναντούμε λοιπόν, ενός όγκου αμάξωμα, επηρεασμένο αισθητικά από τη Σειρά 1, κυρίως σε ό,τι αφορά στο πίσω άκρο, αλλά και σε ολόκληρο το πλαϊνό μέρος, όπου εντοπίζεται και το κλασικό επίμηκες σχεδιαστικό νεύρο.
Για το εμπρός μέρος, προφανώς θα ετοιμαστεί κάτι εντελώς νέο, με πολύ δυναμικό ύφος και επιρροές και από μεγαλύτερα οχήματα, ακόμη και από το πρόσφατο πρωτότυπο Concept CS, που παρουσιάστηκε στην Κίνα. Όσο θα μοιάζει με τη Σειρά 1 απ’ έξω, άλλο τόσο θα μοιάζει με τη Σειρά 3 «από κάτω», το μοντέλο F3.

Τεχνικά θα βασίζεται στη μεσαία λιμουζίνα της BMW λοιπόν, ενώ θα υπάρξει δανεισμός στοιχείων και από την επόμενης γενιάς Χ3. Απολύτως λογικά, ένα από τα στοιχεία που θα δούμε και στην F3 είναι το σύστημα τετρακίνησης xDrive, ενώ η τωρινή γκάμα των 4κύλινδρων και 6κύλινδρων μηχανικών συνόλων τόσο από την 3άρα, όσο και από την Χ3, θα μπορεί άνετα να φιλοξενηθεί στο εμπρός καπό του νέου μοντέλου.
Όσο για την κορυφή της γκάμας, γίνεται ήδη λόγος για 3λιτρη έκδοση, με δύο turbo και 306 ίππους.
Οι περισσότερες ή οι κανονικές -εάν προτιμάτε- εκδόσεις θα είναι πάντως πισωκίνητες, γεγονός που από μόνο του αρκεί για να δώσει στην F3 το στοιχείο της διαφορετικότητας, τουλάχιστον στην κλάση των μικρομεσαίων πολυχρηστικών.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο θάλαμος των επιβατών θα είναι πενταθέσιος.
 

Συνημμένα

  • F3.jpg
    F3.jpg
    94,9 KB · Εμφανίσεις: 17
  • F3_2.jpg
    F3_2.jpg
    94,9 KB · Εμφανίσεις: 18

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Μηνύματα
6.084
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Chevrolet Beat

H Chevrolet προγραμματίζει την παραγωγή αυτοκινήτου βασισμένο στο πρωτότυπο Beat καθώς επισκέπτες σαλονιών αυτοκινήτου και χρήστες του Internet το ψήφισαν ως το αγαπημένο τους πρωτότυπο έτσι το 3θυρο hatchback θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για το μοντέλο παραγωγής.

Η Chevrolet έκανε αυτή την ανακοίνωση στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες 2007, στις 14 Νοεμβρίου.
Μία online ψηφοφορία που προσέλκυσε σχεδόν 1,9 εκατομμύρια χρήστες του διαδίκτυου βοήθησε να ληφθεί η απόφαση παραγωγής ενός μίνι αυτοκινήτου, βασισμένου στο πρωτότυπο Beat. Η αρχική παραγωγή προορίζεται για αγορές εκτός Β. Αμερικής, ξεκινώντας στα μέσα του 2009.

«Το κοινό μίλησε. Ο αριθμός των ψήφων ήταν τριπλάσιος από όλες τις προηγούμενες online έρευνες καταναλωτών της GM, αντανακλώντας την απήχηση του Beat σε πελάτες από όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Ed Peper, Γενικός Διευθυντής της Chevrolet. «Η Chevrolet κατακλύστηκε από θετικές αντιδράσεις και για τα τρία πρωτότυπα οχήματα, αλλά το Beat ήταν ο μεγάλος νικητής».

Το μοντέλο παραγωγής θα προσφέρει φιλικές για την πόλη διαστάσεις και ένα κινητήρα μικρού κυβισμού που θα αποδίδει οικονομία καυσίμου.
 

Συνημμένα

  • chevrolet-beat-concept.jpg
    chevrolet-beat-concept.jpg
    54,3 KB · Εμφανίσεις: 34
  • BEAT.jpg
    BEAT.jpg
    46,5 KB · Εμφανίσεις: 18

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Μηνύματα
6.084
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Dodge Viper vs F16

[youtube=425,350]GNR8jK3XXSc[/video]
 

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Μηνύματα
6.084
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Porsche: Panamera η υβριδική

    * Μέση κατανάλωση 9,0 lt/100 km
    * Πολύ χαμηλές εκπομπές ρύπων
    * Θα παρουσιαστεί το 2010, ένα χρόνο μετά την «συμβατική» έκδοση

Το νέο μοντέλο Panamera της Porsche θα είναι το πρώτο supercar που θα κυκλοφορήσει και σε υβριδική έκδοση! Οι Γερμανοί έχουν ήδη εμπειρία σε τέτοια συστήματα από την υβριδική Cayenne, η οποία έχει παρουσιαστεί εδώ και αρκετό καιρό. Το σύστημα της Panamera θα είναι παρόμοιο με αυτό της Cayenne Hybrid και η μέση κατανάλωσή του δεν θα ξεπερνά τα 9,0 lt/100 km.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα διαθέτει βενζινοκινητήρα και ηλεκτροκινητήρα, οι μπαταρίες του οποίου θα βρίσκονται στο χώρο αποσκευών. Έτσι, η Panamera εκτός από επιδόσεις και σπορ οδική συμπεριφορά θα συνδυάζει ευρυχωρία, ως τετράθυρο μοντέλο, χαμηλή κατανάλωση και περιορισμένες εκπομπές καυσαερίων.

Το νέο GT της Porsche θα προσφέρει, σύμφωνα με τους Γερμανούς, μοντέρνο, λειτουργικό και άνετο εσωτερικό με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και φυσικά τον δυναμικό χαρακτήρα ενός γνήσιου μοντέλου Porsche.
Υπολογίζεται ότι θα μπει στην παραγωγή το 2010, δηλαδή ένα μόλις χρόνο μετά την παρουσίαση της «συμβατικής» έκδοσης.
Ξεκινήστε από τώρα να αποταμιεύετε…
 

Συνημμένα

  • PorschePanamera.jpg
    PorschePanamera.jpg
    37,1 KB · Εμφανίσεις: 22

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Μηνύματα
6.084
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Lexus: Προληπτικός έλεγχος σε ΙS250 και GS300 [size=19pt]!!!!![/size]

    * Πιθανότητα ρωγμής στον σωλήνα παροχής καυσίμου
    * Aφορά 22 αυτοκίνητα στην Ελλάδα
    * Η εταιρεία έχει αποστείλει ειδική ενημέρωση

Κατά την διάρκεια της αυστηρής διαδικασίας ελέγχου, η Lexus διαπίστωσε πως στα αυτοκίνητα τύπου IS250 και GS300 παραγωγής, που κυκλοφόρησαν από 28 Σεπτεμβρίου 2004 έως και 2 Δεκεμβρίου 2005, είναι πιθανό να παρουσιαστεί ρωγμή στον σωλήνα παροχής καυσίμου. Για την Ελλάδα ο αριθμός των οχημάτων Lexus που πιθανόν να εμφανίσουν αυτό το σύμπτωμα είναι 22.
Η Lexus αποφάσισε να αντικαταστήσει προληπτικά τον σωλήνα καυσίμου για τα συγκεκριμένα οχήματα που ορίζει ο κατασκευαστής, χωρίς απολύτως καμία οικονομική επιβάρυνση του πελάτη. Η Toyota Ελλάς, ως εκπρόσωπος της Lexus στην χώρα μας, έχει ήδη φροντίσει για την αποστολή σχετικής ενημέρωσης με επιστολή στους πελάτες-κατόχους, οι οποίοι σύμφωνα με τα αρχεία της εταιρίας έχουν στην κατοχή τους αυτοκίνητα τα οποία εντάσσονται στον εν λόγω έλεγχο.
 

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Μηνύματα
6.084
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
BMW: Συνεργασία με Google

    * Σχεδιασμός διαδρομής από τον υπολογιστή
    * «Αποστολή» των δεδομένων στο αυτοκίνητο
    * Δυνατότητα παρακολούθησης των καιρικών μεταβολών
    * Διαθέσιμο σε μοντέλα εξοπλισμένα με Bluetooth και navigation

Η BMW ξεκίνησε συνεργασία με την Google με σκοπό να προσφέρει μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία στους πελάτες της. Συγκεκριμένα, να τους δώσει τη δυνατότητα να σχεδιάζουν πιο εύκολα τη διαδρομή τους μέσω του συστήματος «Connected Drive» (τηλέφωνο Bluetooth και navigation) που διαθέτουν κάποια μοντέλα BMW.
Ο οδηγός προτού ξεκινήσει για το ταξίδι του μπορεί να μπει το site «» από τον υπολογιστή του, να βρει την τοποθεσία που θέλει και να την «στείλει» στο αυτοκίνητό του.
Έτσι κερδίζει χρόνο, αφού έχει αποθηκευμένες στη μνήμη του αυτοκινήτου του όλες τις πληροφορίες για τη μετακίνησή του στο επιθυμητό σημείο.
Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης των αλλαγών του καιρού μέσα από το αυτοκίνητο.
Η υπηρεσία αυτή προσφέρεται δωρεάν για τρία χρόνια στους αγοραστές μιας νέας BMW. Όμως δεν υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης του συστήματος στις Z4 και X3.
 

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Μηνύματα
6.084
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
SCOOP το νέο Ibiza

Η Seat ετοιμάζει την 4η γενιά του Ibiza. Ωριμότερο, αλλά, την ίδια στιγμή, πιο δυναμικό από τις προηγούμενες γενιές, το δημοφιλέστερο μοντέλο της Seat, που φέρει το όνομα του πιο μπιτάτου, ίσως, τουριστικού προορισμού της Μεσογείου, αναμένεται να…ακούγεται πιο δυνατά από ποτέ.

H εταιρεία θα κινηθεί σε πολύ γνώριμα μονοπάτια και συγκεκριμένα το στιλ του Leon και του Altea αναμένεται να βρουν μία προφανώς (σύμφωνα με τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες) ελκυστική εφαρμογή σε ένα όχημα της μικρής κατηγορίας. «Αμυγδαλωτά» εμπρός φωτιστικά σώματα λοιπόν μεγάλος αεραγωγός και μία καμπυλόγραμμη αλλά τραπεζοειδής μάσκα με μεγάλο λογότυπο θα συνθέτουν το πρόσωπο του νέου Ibiza.

Στο πλαϊνό μέρος η περίφημη «Dynamic Line», το σχεδιαστικό νεύρο που ξεκινά πάνω από τον εμπρός τροχό και φτάνει έως και το πίσω φτερό, θα δίνει και εδώ το «παρών» όπως και στα Altea και Leon.
 

Συνημμένα

  • ibiza_new.jpg
    ibiza_new.jpg
    68,9 KB · Εμφανίσεις: 15

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Μηνύματα
978
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
γκολφ r36
 

Συνημμένα

  • g36.jpg
    g36.jpg
    35,2 KB · Εμφανίσεις: 43

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Μηνύματα
978
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
veyron
 

Συνημμένα

  • Bugatti-Veyron-23-1600.jpg
    Bugatti-Veyron-23-1600.jpg
    128,3 KB · Εμφανίσεις: 18

Επισκέπτης
BMW: Συνεργασία με Google

    * Σχεδιασμός διαδρομής από τον υπολογιστή
    * «Αποστολή» των δεδομένων στο αυτοκίνητο
    * Δυνατότητα παρακολούθησης των καιρικών μεταβολών
    * Διαθέσιμο σε μοντέλα εξοπλισμένα με Bluetooth και navigation

Η BMW ξεκίνησε συνεργασία με την Google με σκοπό να προσφέρει μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία στους πελάτες της. Συγκεκριμένα, να τους δώσει τη δυνατότητα να σχεδιάζουν πιο εύκολα τη διαδρομή τους μέσω του συστήματος «Connected Drive» (τηλέφωνο Bluetooth και navigation) που διαθέτουν κάποια μοντέλα BMW.
Ο οδηγός προτού ξεκινήσει για το ταξίδι του μπορεί να μπει το site «» από τον υπολογιστή του, να βρει την τοποθεσία που θέλει και να την «στείλει» στο αυτοκίνητό του.
Έτσι κερδίζει χρόνο, αφού έχει αποθηκευμένες στη μνήμη του αυτοκινήτου του όλες τις πληροφορίες για τη μετακίνησή του στο επιθυμητό σημείο.
Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης των αλλαγών του καιρού μέσα από το αυτοκίνητο.
Η υπηρεσία αυτή προσφέρεται δωρεάν για τρία χρόνια στους αγοραστές μιας νέας BMW. Όμως δεν υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης του συστήματος στις Z4 και X3.
εμ γι'αυτο & βεβαια ολα τα υπολοιπα ο κοσμος ψηφιζει δαγκωτο bmw στην ψηφοφορια..
 

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Μηνύματα
6.084
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Περίεργο ..ούτε ένας mercedes…και δεν είναι και κουβάδες …
 

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Μηνύματα
978
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
παρτε μια SLR
 

Συνημμένα

  • MERSEDES SLR.jpg
    MERSEDES SLR.jpg
    138,6 KB · Εμφανίσεις: 14

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Μηνύματα
978
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
αθανατο mini
 

Συνημμένα

  • Mini Cooper Rally Edition - Portes Obertes Montmelo 2001.jpg
    Mini Cooper Rally Edition - Portes Obertes Montmelo 2001.jpg
    75,6 KB · Εμφανίσεις: 18

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Μηνύματα
978
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
παρτε κ μια scaniara
 

Συνημμένα

  • scania 1.jpg
    scania 1.jpg
    4,1 KB · Εμφανίσεις: 14

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Μηνύματα
6.084
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Νέο Skoda Superb

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της δεύτερης γενιάς του Superb, αποκαλύπτουν τις "σκοτεινές", μέχρι σήμερα, πτυχές του επιβλητικού sedan της Skoda.

Σύγχρονο σχεδιαστικά, με δυναμικές αλλά και "καθαρές" γραμμές, δηλώνει εξαρχής τον οικογενειακό του προσανατολισμό, πείθοντας ταυτόχρονα για τα premium χαρακτηριστικά της κατασκευής του.

Η αύξηση των εξωτερικών διαστάσεων εξασφαλίζουν στο Superb ένα αδιαμφισβήτητο προβάδισμα απέναντι ανταγωνισμού, πιστοποιώντας την ευρυχωρία και την άνεση του εσωτερικού.

Αναλυτικότερα, το μήκος του αμαξώματος έχει φτάσει τα 4,838 μέτρα, παρουσιάζοντας αύξηση 3,8 εκατοστών. Αυξημένο κατά 1,8 εκατοστά είναι και το πλάτος, σε αντίθεση με το ύψος και το μήκος του μεταξονίου που έχει περιοριστεί.

Ο πλήρης εξοπλισμός είναι αυτός που συμπληρώνει την ευρυχωρία του πενταθέσιου θαλάμου των επιβατών, εξασφαλίζοντας την άνετη παραμονή σ΄αυτόν.

Σε επίπεδο ασφάλειας, η δεδομένη ανθεκτικότητα των προτάσεων του VW Group και οι οκτώ αερόσακοι δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης. Όπως όλα δείχνουν η μεσαία μπερλίνα της Skoda δεν θα δυσκολευτεί να αποσπάσει τα πέντε αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP.

Ολοκληρώνοντας, το νέο Superb θα εξοπλιστεί με έξι συνολικά κινητήρες - τρεις βενζίνης και τρεις πετρελαίου - ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζει το υπερτροφοδοτούμενο σύνολο των 1.800 κ.εκ. απόδοσης 160 ίππων.

Τέλος, πέρα από τα μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων, στην γκάμα του νέου Superb θα προστεθούν και αυτόματα κιβώτια διπλού συμπλέκτη, γνωστά από την παρουσία τους στις προτάσεις της Audi και της Volkswagen.

To επιβλητικό sedan της Skoda θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου, με το εμπορικό του λανσάρισμα να το τοποθετείται στις αρχές του φθινοπώρου.
 

Συνημμένα

  • skoda_superb.jpg
    skoda_superb.jpg
    28,8 KB · Εμφανίσεις: 16

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Μηνύματα
521
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
To επιβλητικό sedan της Skoda θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου, με το εμπορικό του λανσάρισμα να το τοποθετείται στις αρχές του φθινοπώρου.

Πολύ ωραία!Θα είμαι στην Γενεύη να το δω από κοντά.Μιας και θέλω να πάρω και νέο αμάξι!

Αν ξέρεις και άλλες εταιρείες που θα παρουσιάσουν εκεί μοντέλα τους πες
 

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Μηνύματα
6.084
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Πολύ ωραία!Θα είμαι στην Γενεύη να το δω από κοντά.Μιας και θέλω να πάρω και νέο αμάξι!

Αν ξέρεις και άλλες εταιρείες που θα παρουσιάσουν εκεί μοντέλα τους πες
Αν και το επίσημο site της έκθεσης δεν ειναι ακομα πλήρως ενημερωμένο, μπορείς να ρίξεις μια ματιά www.salon-auto.ch//en/]εδώ [/url]
 

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Μηνύματα
985
Like
2
Πόντοι
6
δεν ειδα αν εχει μιλισει κανεις πιο πισω σχετικα αλλα την τριτη ειδα ενα audi r8 στην γλυφαδα παρκαρισμενο, στον καθετο δρομο απο τα starbucks προς την μεταξα. ειχε κατι γραμμενο στην πορτα που δεν το προλαβα οποτε ισως να ηταν promo αμαξι. οπως και να χει, απλα απιστευτο  :rockon:
 

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom