ας θέσω και την δική μου αναζήτηση αγοράς, επί τη ευκαιρία & όσο πιο σύντομα:
Έχω τώρα ένα παλιό Mitshubishi Lancer 23 ετών(!) 2ο χέρι το οποίο "με βγάζει" πάντως.. και πάω -χωρίς να επειγομαι- για την αγορά καινούργιου..
Θέλω τα εξής: Value for Money!, και στην τιμή και στο κόστος συντήρησης και σαν εξυπηρέτηση αντιπροσωπείας.. τα πάντα!!, να είναι ελαφρώς υπερυψωμένο.. χωρίς να βγάζει ζημιές όσο το δυνατό.., δεν κάνω ποτέ "αγωνιστική" οδήγηση & δεν με πολυενδιαφέρουν οι επιδόσεις.. επίσης δεν το θέλω πολύ μουράτο διότι μπορεί να πάθω και κανα πολιτισμικό σοκ, να έχει μεγάλη ορατότητα διότι το Lancer μου έχει.. και σε κάτι multi-Εκθέσεις που έχω πάει [Ελληνικό - Σ.Ε.Φ.] αισθανόμουν σαν εγκλωβισμένος μέσα στα σαλόνια τους, ειδικά η πίσω ορατότητα μου έμοιαζε ανύπαρκτη συγκριτικά.. να προσφέρεται για οδήγηση μέσα στην πόλη που αποτελεί το 97% των μετακινήσεών μου & επίσης να είναι οικονομικό στην κατανάλωση, 5θυρο ασυζητητί και με καλό πορτ_μπαγκάζ.. και για τέλος το "κερασάκι"-->
--> επειδή γυρίζοντας απ την δουλειά με ποιάνει έντονη τάση για ύπνο και μ αρέσει να μην το αναβάλλω, θέλω το κάθισμα του οδηγού να γίνεται εύκολα κρεβάτι, να οριζοντιώνεται δηλ. με μια κίνηση (λεβιέ) και όχι μια καταραμένη βίδα που συνάντησα σε κάτι γερμανικά μοντέλα. και όταν λέμε να ορζοντιώνεται.. να μην βρίσκει στο πίσω κάθισμα γρήγορα και να φαίνεσαι απ όλο τον κόσμο, πρέπει να υπάρχει αίσθηση privacy (χρήσιμο αυτό και για τα love moments, μα δεν θα σας το παίξω γαμίκος, είμαι περισσότερο του ύπνου εγώ..)
νομίζω θα ήθελα και ηλιοροφή.. σίγουρα θα κοιτάξω αν είναι και σε discount.. και δεν δίνω πάνω από 14.000- 15.000 (προτιμώ ακόμα λιγότερα πάντως, αν και θα μπορούσα να ξοδέψω, τουλάχιστον τώρα..). Νομίζω έχω μια προτίμηση σε Απω-Ανατολικά cars, κερδίζουν την ματιά μου τα Toyota τώρα τελευταία..
p.s. εξειδικευμένο & popular ελληνικό forum γι αυτοκίνητα υπάρχει?
Ευχαριστώ για τυχόν γνώμες σας & προσοχή..