Πολλοί , πάρα πολλοί από αυτούς είναι πλούσιοι εώς ζάμπλουτοι , κάτι που δεν είμαι , δεν ήμουν και ενδεχομένως δε θα γίνω ποτέ.
Είχε συμβεί να έχω και αρκετούς συμμαθητές στο Λύκειο ζάμπλουτους , επειδή από σπόντα βρέθηκα να τελειώσω Λύκειο σε πανάκριβο ιδιωτικό των ... Β.Π.
Με αρκετούς από αυτούς έχω καλές σχέσεις και τυχαίνει να έχω δει τα αυτοκίνητα, σπίτια , σκάφη κτλ που έχουν. Έχω γνωρίσει λοιπόν άτομα με Λαμποργκίνι , Φερράρι και δεν συμμαζεύεται ...
εκεί είναι όλο σου το πρόβλημα......
Πέραν της πλάκας που κάνουμε κατά καιρούς, απορώ ΠΟΥ καμαρώνω εγώ για το αυτοκίνητο που έχω. Αλλά και έτσι να είναι, πραγματικά δε βρίσκω λόγια να περιγράψω την απαξία που προσπάθησες να επιβάλλεις εδώ μέσα όχι για το τουτού μου, αλλά γιά όσους έχουν είτε αμεγκε, είτε τσουπουλρου, είτε με ξένες πινακίδες, είτε κόκκινες, είτε μωβ, είτε πράσινες......
Νωρίς διαπίστωσα (επειδή πήγαινα και γω σε ιδιωτικό των Βου Που και μάλιστα το ακριβότερο όπως κυκλοφορά στην πιάτσα) ότι ο άνθρωπος στη ζωή του προχωράει και εξελίσσεται όχι μέσω της απαξίωσης των άλλων, αλλά μέσω της αναζήτησης καλύτερου αύριο. Ο,τι κάνεις στο γκολφ σου μπορεί και να το έχω κάνει εις τριπλούν στη ζωή μου. Από κει και πέρα έχοντας προφανώς εμπειρία και με τροπέτα και με εργοστασιακά εργαλεία κατέθεσα την άποψή μου ότι ΟΥΤΕ χρηματικά, ΟΥΤΕ μεταπωλητικά, ΟΥΤΕ από πλευράς ασφάλειας αξίζει το συνολικό κόστος αφου όπως και έγραψα, σε βάθος χρόνου αυτοί που πωρώνονται με τροπέτα χαλάνε περισσότερα στην τελική από ένα γαμάτο εργοστασιακό.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Βεβαίως την όλη κουβέντα την ξεκινήσαμε από τα οκταπίστονα στο γκολφάκι και την απαξία προς τον μέσο κάτοχο ενός 316 με ζαντολάστιχα ή ενός μερσεντέ C200 όπως είπες.
Στην τελική ο καθένας όπως μπορεί και όπως τον καβλώνει.
Οσο μαλάκα σε θεωρεί εσένα (και μένα) ο μερσεντάκιας του C200 για τη ρουλεμανάτη και το ντάουν πάιπ, το ίδιο κάνεις και συ γι αυτόν.
Βεβαίως το γαιδούρι δε βλέπει την καμπούρα του. Αυτό είναι προφανές. Και άμα τη δει θα πει ότι του άλλου είναι μεγαλύτερη.
Συμπερασματικά και κλείνοντας, ο κάγκουρας που απαξιώνει όλα τα άλλα αυτοκίνητα όπως και δηλεί ότι όλοι οι αναρχικοί είναι αδερφές, έχει πολλά περισσότερα ψυχολογικά που μάλλον έχουν τις καταβολές τους στην παιδική και εφηβική του ηλικία και σε χώρο που ή δεν τον άντεχε, ή είναι αρκετά βρώμικος και τον αλλοτρίωσε.
Οπως και να χει εδώ είναι ένας λαμπρός χώρος να βγάλει ο κάθε πικραμένος τα ψυχολογικά του οπότε όλα καλά.
περνάμε μια χαρά.