Επισκέπτης
Ψάχνω ένα τύπο με αμεγκε.
Μήπως τον πήρε το μάτι σου;
Λιγούρη ? Το αμεγκε,μεταχειρισμένο & με ξένες πινακίδες ?
Στείλε πμ,να σου δωσω το τηλ του...
Ψάχνω ένα τύπο με αμεγκε.
Μήπως τον πήρε το μάτι σου;
Εδω και καιρο όταν με ρωτούσατε τι θα κάνω τα πουλητα, σας έλεγα ότι χρησιμεύουν σαν δόλωμα για καλο γαμπρο..
τωρα για το αμάξι... αν τσιμπήσει κανείς με αμάξι που το αγόρασα 21.000 πριν απο 3 χρόνια τι να πω....
(και έκτοτε φόρτωσα άλλα 65,000 χιλιομετρα...)
Δε μ αρσει η Συγγρου, πολύ κόσμο έχει...
γι αυθτό το μπουρδέλα γαμαει.....Μην ξεχνάμε ότι το θέμα εδώ ξεκίνησε από κάποιον που ρώτησε αν αξίζει να "προγραμματίσει" το γκολφ του...
Πέραν της πλάκας που κάνουμε κατά καιρούς, απορώ ΠΟΥ καμαρώνω εγώ για το αυτοκίνητο που έχω. Αλλά και έτσι να είναι, πραγματικά δε βρίσκω λόγια να περιγράψω την απαξία που προσπάθησες να επιβάλλεις εδώ μέσα όχι για το τουτού μου, αλλά γιά όσους έχουν είτε αμεγκε, είτε τσουπουλρου, είτε με ξένες πινακίδες, είτε κόκκινες, είτε μωβ, είτε πράσινες......
Νωρίς διαπίστωσα (επειδή πήγαινα και γω σε ιδιωτικό των Βου Που και μάλιστα το ακριβότερο όπως κυκλοφορά στην πιάτσα) ότι ο άνθρωπος στη ζωή του προχωράει και εξελίσσεται όχι μέσω της απαξίωσης των άλλων, αλλά μέσω της αναζήτησης καλύτερου αύριο. Ο,τι κάνεις στο γκολφ σου μπορεί και να το έχω κάνει εις τριπλούν στη ζωή μου.
Συμπερασματικά και κλείνοντας, ο κάγκουρας που απαξιώνει όλα τα άλλα αυτοκίνητα όπως και δηλεί ότι όλοι οι αναρχικοί είναι αδερφές
Τώρα σχετικά με το πιο είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο σήμερα , δυστυχώς , δεν είναι γερμανικό , ούτε ιταλικό ...
Είναι αμερικάνικο :
Εκείνο που σίγουρα δεν λείπει από τη ZR1 είναι οι επιδόσεις. Μάλιστα οι τεχνικοί της φίρμας λένε πως στο θρυλικό Νίρμπουργκρινγκ πετυχαίνει χρόνο κάτω από το 7:29 (!), γεγονός που σημαίνει ότι είναι ανάλογα γρήγορη με το τετρακίνητο Nissan GT-R και γρηγορότερη από την 911 Turbo, τη Ferrari 599 και όλες τις Lamborghini. Αυτό βέβαια είναι αποτέλεσμα και του κατάλληλου «στησίματος» του αμερικανικού υπεραυτοκινήτου.
Βέβαια οι καργιόλες στριπτιτζάδικων , κωλόμπαρων κτλ δεν θα ξέρουν τι σημαίνει corvette , για όσους είναι στο ... άθλημα ...
Εσύ ξεκίνησες να μιλάς απαξιωτικά για όσους μένουν στο ... Μπραχάμι και οδηγούν φθηνά αυτοκίνητα.
Το διάβασα το άρθρο.Τώρα σχετικά με το πιο είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο σήμερα , δυστυχώς , δεν είναι γερμανικό , ούτε ιταλικό ...
Είναι αμερικάνικο :
.......
Βέβαια οι καργιόλες στριπτιτζάδικων , κωλόμπαρων κτλ δεν θα ξέρουν τι σημαίνει corvette , για όσους είναι στο ... άθλημα ...
Και βγάζω το καπέλο σε αυτόν που είναι ακόμα καβλιάρης και είναι μεγαλύτερος μου, έχει παιδιά, υποχρεώσεις και πολλά άλλα, αλλά ακόμα του 'χει περισσέψει λίγη κάβλα από τα παλιά κι ακόμα παίζει.
ε τί να πεις ?? απ ό,τι βλεπω απ το αβαταρ δεν μπορεις να πεις και πολλα, εισαι μπουκωμενος..Μετά από αυτό το ποστ Πάτερ......τι να πω......respect ;)
ε τί να πεις ?? απ ό,τι βλεπω απ το αβαταρ δεν μπορεις να πεις και πολλα, εισαι μπουκωμενος..
it s only internet, που λεει και μια ψυχη..
τα ρεστα μου..[size=10pt]..γαμω την Καλιδρομιου μου μεσα.
..εμαθα τον Σουμαχερ να στριβει και τον Γιακουμπ να χειρουργει.
Ακόμα έχω τόσο χρόνο ώστε να σε θάψω σε εκατομμύρια post και τόσα σκατά στο κεφάλι μου που γίνομαι ΑΝΙΚΗΤΟΣ.[/size]
Γκεγκε?