kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Παιδες το θεμα δεν ειναι τα αλογα σκετα,ειναι τα αλογα σε σχεση με τα κιλα του αυτοκινητου.
Αποδοση κιλου ανα ιππο.
Συμφωνώ φίλε!
Παιδες το θεμα δεν ειναι τα αλογα σκετα,ειναι τα αλογα σε σχεση με τα κιλα του αυτοκινητου.
Αποδοση κιλου ανα ιππο.
Για σου Mεγιστε pitsi μου!κουταλι μου
Συμφωνώ φίλε!
Βεβαια ειναι και 1000 αλλα,αλλα η αποδοση κιλων/ιππο ειναι το βασικοτερο.
Μιλάμε ΤΟ επιχείρημα!!!Αν δεν έχεις τα χρήματα για να πετύχεις κάτι(γιατί περι αυτού πρόκειται)
Μας συγκινησες τωρα!!! :'(O λεφτάς με τα 43.000€. Απλά ξεφτύλας,γι'αυτό έσβησα και τα μηνύματά μου.
O λεφτάς με τα 43.000€
και παλι πολλα ειναι!Δέν είπα να το φτάσω 700 ίππους!Απλά στο έφερα σαν παράδειγμα για την καγκουριά που λές!Συμφωνώ πως και 430 άλλογα είναι αρκετά καλά για Ελλάδα!
Επίσης αυτά τα χρήματα τα έχω δουλέψει φίλε.Ούτε απο τον μπαμπά μου τα βρήκα ούτε απο την μαμά μου...
Τελικά και να τα δουλέψει κανείς τα χρήματα, δεν είναι σίγουρο ότι θα βάλει και μυαλό...
Εχεις δικιο!!!Τελικά και να τα δουλέψει κανείς τα χρήματα, δεν είναι σίγουρο ότι θα βάλει και μυαλό...
ακομα ενας λογος να μην κανεις τιποτα απο αυτα που εγραψες.Save your money dude
για το καλο κ των υπολοιπων που οδηγουν στο δημοσιο δρομο που θα κυκλοφορεις με το 500+ s2000 σου
αυτο το S2000 ειναι mugen δεν ειναι συμβατικο που λεμε.ο mugen ειναι οικος βελτιωσης της HONDA