You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Car battles, νέα μοντέλα, βελτιώσεις κλπ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 121K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
johnny.be.good
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγω εχω δει καγιεν(ναι καγιεν) να ριχνει ξυλο στα πρωτα μετρα σε f430 κ μου το εχει επιβεβαιωσει κ ιδιοκτητης f430 απο Θεσσαλονικη
για τη φωτο :
αντε ρε εγω νομιζα ειχες βειρον.Ποσταρε μας κ μια δευτερη φωτο την ωρα που την τελικιαζεις ενω σου κανει γλυφοκωλι η αντζελινα τζολι ενω ταυτοχρονα γραφεις paper view στη συνθετικη χημεια.Μη σου χαλαμε το σταφαρισμα απο τα κουμπια εδω ολοι μια παρεα ειμαστε
kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Καλησπέρα!Ψάχνω έναν οίκο βελτίωσης στην Ελλάδα για να βελτιώσω το αυτοκίνητό μου.Δυστηχώς δεν είμαι σίγουρος οτι θα βρώ αυτό που ψάχνω στην Ελλάδα γιατί σε αυτά είμαστε πίσω σαν χώρα..Αν γνωρίζει κάποιος κάποιον οίκο σε Ιταλία,Γερμανία ας το αναφέρει!Ευχαριστώ!
τι αυτοκινητο εχεις ποσα λεφτα διαθετεις και τι ειδος βελτιωση θελειςΚαλησπέρα!Ψάχνω έναν οίκο βελτίωσης στην Ελλάδα για να βελτιώσω το αυτοκίνητό μου.Δυστηχώς δεν είμαι σίγουρος οτι θα βρώ αυτό που ψάχνω στην Ελλάδα γιατί σε αυτά είμαστε πίσω σαν χώρα..Αν γνωρίζει κάποιος κάποιον οίκο σε Ιταλία,Γερμανία ας το αναφέρει!Ευχαριστώ!
kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Αγόρασα μια s2000(μεταχειρισμένη) και θέλω να ρίξω πάνω της 10000-15000
Επισκέπτης
βαλε 4 ημισλικ 4 αγωνιστικα τακακια κ ενα πιο κοντο κορωνοπηνειο για να εισαι παντα μεσα στο vtec κ δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο
εχεις λεφτα για πεταμα..ποσο τον πηρες το μαντρακαΑγόρασα μια s2000(μεταχειρισμένη) και θέλω να ρίξω πάνω της 10000-15000
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Γιατι τοσα πολλα φιλε!Αγόρασα μια s2000(μεταχειρισμένη) και θέλω να ρίξω πάνω της 10000-15000
Πετα ενα κομπρεσορα πανω και ανετα με ασφαλεια πας 300 ροδα!
Για αρχη βαλε μια φλαντζα της Mugen,μια εισαγωγη,ενα χταποδακι,ενα παραλληλοεγκεφαλακι και βγαλε τον καταλυτη!
Θα με θυμηθεις! ;)
Και μια ρυθμιση βαλβιδων!
kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Θέλω να χτυπήσω 500+.Το s το πήρα 28000 σε πολύ καλή κατάσταση(έψαξα πάρα πολλά με μηχανικό συνέχεια δίπλα μου).Δεν ξέρω αν φτάνουν 15000 για να βγάλει πάνω απο 500 απλά να φτάσω εκεί κοντά θέλω.Επίσης να τονίσψ οτι και έτσι όπως είναι είναι τρομερό αυτοκίνητο(λίγο η έλλειψη χώρου με χαλάει αλλα δεν έγινε και τίποτα!)
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Τι μοντελο ειναι?Θέλω να χτυπήσω 500+.Το s το πήρα 28000 σε πολύ καλή κατάσταση(έψαξα πάρα πολλά με μηχανικό συνέχεια δίπλα μου).Δεν ξέρω αν φτάνουν 15000 για να βγάλει πάνω απο 500 απλά να φτάσω εκεί κοντά θέλω.Επίσης να τονίσψ οτι και έτσι όπως είναι είναι τρομερό αυτοκίνητο(λίγο η έλλειψη χώρου με χαλάει αλλα δεν έγινε και τίποτα!)
Η πρωτη και βασικοτερη βελτιωση που ΠΡΕΠΕΙ να κανεις ειναι τα φρενα.
Μην διανοηθεις να πειραξεις το αυτοκινητο πριν πειραξεις τα φρενα του.
Κανε αυτα και μετα τα ξαναλεμε.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ειπες κατι πολυ βασικο,κατι που πολλοι δεν δινουν σημασια....!Η πρωτη και βασικοτερη βελτιωση που ΠΡΕΠΕΙ να κανεις ειναι τα φρενα.
Μην διανοηθεις να πειραξεις το αυτοκινητο πριν πειραξεις τα φρενα του.
Κανε αυτα και μετα τα ξαναλεμε.
kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Σιγά μην αφήσω τα ίδια φρένα!!Είπαμε!Πάντως κάποιον οίκο δεν μου είπατε ακόμα!
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
500+ ?????????????
28.000???????????????
και θες να πεταξεις αλλα 15???????????????
ο κοσμος δεν ειναι καλα τελος! και δεν επαιρνες κατι μανισιο με 50.000? να συνδιαζες και καμια 300 αλογατα και τα τουρμπακια σου και τα 2.0 λιτρα κλπ κλπ!
γιατι να βαλεις χερι στο αμαξι? μετα θε χρειαστει να βαζεις συνεχεια!
28.000???????????????
και θες να πεταξεις αλλα 15???????????????
ο κοσμος δεν ειναι καλα τελος! και δεν επαιρνες κατι μανισιο με 50.000? να συνδιαζες και καμια 300 αλογατα και τα τουρμπακια σου και τα 2.0 λιτρα κλπ κλπ!
γιατι να βαλεις χερι στο αμαξι? μετα θε χρειαστει να βαζεις συνεχεια!
kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Με 50000 θα έχω μια s2000 που πραγματικά θα είναι κτήνος!Ενώ θα έπαιρνα με τα ίδια λεφτά μια καινούργια η οποία θα έχανε αμέσως αξία!
ειπες κατι πολυ βασικο,κατι που πολλοι δεν δινουν σημασια....!
Γι'αυτο η χωρα σας ειναι η πρωτη σε ατυχηματα.
Αλλα μην ξεφυγουμε.
Λοιπον αφου φτιαξεις τα φρενα μετα προχωρα σε ενυσχυση του αμαξωματος.
Ενυσχησεις σε καμπριο δεν γνωριζω.... εχω μια μικρη (οδηγηκη) εμπειρια απο ενα αγωνιστικο s2000 αλλα το θεμα ειναι πως δεν ειδα τις παρεμβασεις στο chasis!
Επισκέπτης
Όταν και αν το φτάσεις 500+,στείλε μου πμ να σου κάνω δώρο ένα αλεξίπτοτο αυτοκινήτου και ένα εκτινασσόμενο κάθισμα.
Σιγά μην αφήσω τα ίδια φρένα!!Είπαμε!Πάντως κάποιον οίκο δεν μου είπατε ακόμα!
αν ψαχνεις για κομπρεσσορα η τουρμπινα θα βρεις ετοιμο κιτ απο καποιο βελτιωτη στο εξωτερικο google is your friend
μετα θα βρεις καποιο μαστροβαγγο μηχανικαρα να στον περασει στο Ελλαδισταν που θα σου υποσχεθει 500+ αλογα κ θα εισαι καθε μερα συνεργειο να σου τρωει τα λεφτα
kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6