jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Στο ebay ή αλλού?
κ στα δυο κ σε αλλα site
Στο ebay ή αλλού?
κ στα δυο κ σε αλλα site
Ebay εμένα δεn,απ έξω ναι, θέλω να κάνω αυτό το κόλπο να φορτώσω το balance από εικονικό λογαριασμό paypal αλλά επειδή είχα πουλήσει δυο πράγματα τα λεφτά που μου στέλνανε δεν μένουν στο balance καθόλου,περνάνε και μπαίνουν στο λογαριασμό της τράπεζας, πώς να το κάνω?
περνανε απευθειας στην τραπεζα?
εγω οταν πουλαω πανε στο balance κ αν θελω εγω με μια μικρη επιβαρυνση τα τραβαω στην μπανκα!!!
Ναι γαμώτο γίνεται αυτόματο withdrawal,τους έστειλα mail αν ρυθμίζεται και μ έγραψαν
πρωτη φορα το ακουω αυτο
μονο αν καποιος σου κανει refund πανε στην καρτα
εγω τοσα χρονια στο balance κ μετα στην μπανκα
για τσεκαρε το προφιλ με τις ρυθμισεις
αυτό τσεκάρω και δεν βρίσκω τίποτα
δεν το χω ξανακουσει
παρε τηλ στο pay pal κ πες το
ακουγεται αστειο αλλα οταν αντιμετωπησα προβλημα πηρα κ μια ευγενικοτατη κοπελα στα αγγλικα τα λυσαμε ολα
Πάντως το κόλπο με το δεύτερο μέιλ στο paypal γίνεται, έτσι?
εμένα πάντως οι κάρτες μου δουλεύουν όλες ....
οι χρεωστικές δεν λειτουργούν παντού δυστυχώς
Ποιας τράπεζας;οι δικές μου λειτουργούν όλες... ελλάδα, εξωτερικό παντού ... μέχρι το ημερήσιο όριο ανάληψης τους και για αγορές μέσω ιντερνετ απεριόριστα... ;)
Ποιας τράπεζας;
Μακάριος που ζεις σε κανονική χώρα...έλα ρε τρολλάρω... Nationwide & Loyds έχω... στην Αγγλία ζω
θελω να ανανεωσω την συνδρομη μου στο uploaded.net για ταινιες και σειρες με την prepaid δοκιμασα αλλα τιποτα,τζιφος...μηπως αν αγοραζα paysafe card τα καταφερνα ?
πανευκολο και πιανει αλλα σου κρατανε κατι ψιλα.Εβαλα 350 στο balance μου και μου κρατησαν 14 ευρω.Έχει κάνει κανείς το κόλπο με το paypal τελευταία?
πανευκολο και πιανει αλλα σου κρατανε κατι ψιλα.Εβαλα 350 στο balance μου και μου κρατησαν 14 ευρω.
Και πως το κάνεις αυτό?θα μπορουσες να το εκανες σε στυλ λεφτα σε φιλο-οικογενεια κ να μην ετρωγες το 3,5%
η τα μισα ή καθολου!