bak14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2
- Πόντοι
- 231
κ αν το εριχνα κ 2 μερες πριν θα εφταναν να παρω κ σε σενα ενα σπιτακι
ποτε το επαιξες κ ποσα λεφτα κ θα παρεις σπιτι
κ αν το εριχνα κ 2 μερες πριν θα εφταναν να παρω κ σε σενα ενα σπιτακι
το θεμα ειναι αυτο;ή αν μια ιεροδουλη δεχεται με ευαισθησια ατομα με ιδιαιτεροτητες και μικρα η μεγαλα προβληματακια;
το χα ξαναγραψει....δεν θα ξεχασω ποτε την σκηνη δυο παλικαρια να μεταφερουν εναν φιλο τους σε αναπηρικο αμαξιδιο στην κοροβαγκου πριν τεσσερα χρονια επι αννας μαριας και αφου ρωτησαν προφανως πρωτα αν θα τον δεχτει μετα τον βαλαν κυριολεκτικα αγκαλια με το καροτσι μεσα μιας και εχει και σκαλοπατια οπως θυμαστε....και φανταζομαι οτι διαδικαστικα θα εκανε ωρα μεσα το παλικαρι με τα κινητικα προβληματα.....μπραβο ομως στην κοπελα που τον δεχτηκε χωρις κουβεντα.......τεσπα δεν ειναι συγκρισιμες οι δυο περιπτωσεις αλλα δειχνουν το ηθος μιας ιεροδουλης και πως αντιλαμβανοταν και τον κοινωνικο της ρολο
καμια μπατσα δινεις δικε μου ?Ε, αντικαταθλιπτικά παίρνω παροδικά, δεν είμαι και ανάπηρος , αν και οι κρίσεις πανικού(αγχώδεις) για τις οποίες τα παίρνω μπορούν να σε κάνουν εν μέρει να νιώσεις ανάπηρος από φόβο να μην καταρρεύσεις ξαφνικά.
Και για να απαντήσω και σε ορισμένες ερωτήσεις πάντα ήμουν ντούρος με την Κάντυ, μου σηκωνόταν μόνο που την έβλεπα άρα το θέμα ήταν το κρεβάτι καθεαυτό. Επίσης πάντα ήμουν ενεργητικός, ακόμη και από επάνω όταν ερχόταν την έβαζα ξαπλωτή επάνω μου και εγώ κουνιόμουν για να μην την κουράζω. Δεν ξέρω αν την έκανα να τελειώνει και ένιωθε κούραση μετά για αυτό τον λόγο, ίσως αυτό να είναι γιατί όλα τα άλλα που λέει δεν μου κολάν... Πάντα ήταν μούσκεμα και μία φορά είχε και σπασμούς, ίσως αυτό να φταίει ; Στο σεξ πάντα με αρέσει εγώ να παίρνω πρωτοβουλίες οπότε δεν ξέρω πως αλλιώς μπορώ να την έχω κουράσει τόσο, ώστε να νιώθει περισσότερη κούραση μαζί μου απ' ότι με τόσους άλλους που περνάν...
καμια μπατσα δινεις δικε μου ?
σαδο οι μπατσες :SΌχι, τα σαδομαζοχιστικά δεν τα μπορώ, είμαι αλλεργικός στον πόνο .
4 μερες πριν αρχισει το τουρνουα,το θεμα ειναι οτι εβαλα κιολαςποτε το επαιξες κ ποσα λεφτα κ θα παρεις σπιτι
αγαπούλης ή προμότορας? πρώτο ποστ και είναι αυτό ... ΑΞΙΟΣCandy = Real Pro!
αγαπούλης ή προμότορας? πρώτο ποστ και είναι αυτό ... ΑΞΙΟΣ
γίναμε και άσχετοι τζο? σώπα ρε σχετικέ!Κομπλεξικος μισογυνης η απλα ΑΣΧΕΤΟΣ ?
γίναμε και άσχετοι τζο? σώπα ρε σχετικέ!
φιλικα και απο μενα τζο εκανες ατσαλο φαουλ.....ισως απο υπερβαλλοντα ζηλο....τον τυπο με το ποστ δεν τον ξερω και δεν τον κατηγορω για κατι εν πασει περιπτωση
θες να το πιάσουμε το ζήτημα για τα καλά?
φιλικά
οκ...και οι κρινοντες κρινονται αλλωστε
κι εγω οταν εγραφα τα πρωτα ποστ μπορει να με περναγες για νταβατζη της δαναης ή της σαμπρινας ή της αννας μαρίας και οχι αδικα θα ελεγα σαν αντικειμενικος παρατηρητης εξωθεν πλεον....ο χρονος δειχνει το ποιον ολων μας στο σαιτ και την ζωη και ο χρονος μας ωριμαζει συναμα.....
δεν πολυβγάζω άκρη με αυτά που λες...κάτι κάνεις συντακτικά λάθος με το κινητόΤο ξερω οτι δεν ειναι κατι , ηθελα απλα να τον κανω να νοιωσει πως ειναι να σε κατηγορουν αδικα .
Ειδα και στα μασαζια κατι που δε πολυ μπαινω και ενοιωσα ασχημα ... Μαλακια που μπηκα βασικα ...
Ενα νεο μελος ειπε μια καλη γνωμη και του την ειπε ... αμα ελεγε οτι τον ξεπεταξε θα σχολιζοταν αλλιως
μπραβο αδερφε πες τα και τετοια ... Αυτο ειναι που δε μαρεσει εδω και ειπα απλα να το πω.
Για τον συναγωνιστη ( φτου απεταξαμεν ) και τα παλαιοτερα τα διαβασα και εβγαλα τα συμπερασματα μου
τα ειπε μονος του ειπε και οτι το θεμα ειναι προσωπικο οποτε οι οποιοι δικηγοροι περρισευουν ...
Δεν αναφερθηκα σε αυτον εγω ουτε στη ιεροδουλο οποτε τα περι κολληματων περισσευουν επισης
φαουλ που αναφερθηκαν ;)
ειμαι πουτανοφιλοσοφος ο πουστης τελικα.....Πουταναγορα μου εσυ :-*
λες και δεν σου φαινεταιειμα πουστης τελικα.....