Νέα

Candy η Θεσσαλονικια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
το θεμα ειναι αυτο;ή αν μια ιεροδουλη δεχεται με ευαισθησια ατομα με ιδιαιτεροτητες και μικρα η μεγαλα προβληματακια;

το χα ξαναγραψει....δεν θα ξεχασω ποτε την σκηνη δυο παλικαρια να μεταφερουν εναν φιλο τους σε αναπηρικο αμαξιδιο στην κοροβαγκου πριν τεσσερα χρονια επι αννας μαριας και αφου ρωτησαν προφανως πρωτα αν θα τον δεχτει μετα τον βαλαν κυριολεκτικα αγκαλια με το καροτσι μεσα μιας και εχει και σκαλοπατια οπως θυμαστε....και φανταζομαι οτι διαδικαστικα θα εκανε ωρα μεσα το παλικαρι με τα κινητικα προβληματα.....μπραβο ομως στην κοπελα που τον δεχτηκε χωρις κουβεντα.......τεσπα δεν ειναι συγκρισιμες οι δυο  περιπτωσεις αλλα δειχνουν το ηθος μιας ιεροδουλης και πως αντιλαμβανοταν και τον κοινωνικο της ρολο

Ε, αντικαταθλιπτικά παίρνω παροδικά, δεν είμαι και ανάπηρος  :grin:, αν και οι κρίσεις πανικού(αγχώδεις) για τις οποίες τα παίρνω μπορούν να σε κάνουν εν μέρει να νιώσεις ανάπηρος από φόβο να μην καταρρεύσεις ξαφνικά.

Και για να απαντήσω και σε ορισμένες ερωτήσεις πάντα ήμουν ντούρος με την Κάντυ, μου σηκωνόταν μόνο που την έβλεπα άρα το θέμα ήταν το κρεβάτι καθεαυτό. Επίσης πάντα ήμουν ενεργητικός, ακόμη και από επάνω όταν ερχόταν την έβαζα ξαπλωτή επάνω μου και εγώ κουνιόμουν για να μην την κουράζω. Δεν ξέρω αν την έκανα να τελειώνει και ένιωθε κούραση μετά για αυτό τον λόγο, ίσως αυτό να είναι γιατί όλα τα άλλα που λέει δεν μου κολάν... Πάντα ήταν μούσκεμα και μία φορά είχε και σπασμούς, ίσως αυτό να φταίει  :think:; Στο σεξ πάντα με αρέσει εγώ να παίρνω πρωτοβουλίες οπότε δεν ξέρω πως αλλιώς μπορώ να την έχω κουράσει τόσο, ώστε να νιώθει περισσότερη κούραση μαζί μου απ' ότι με τόσους άλλους που περνάν...

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Ε, αντικαταθλιπτικά παίρνω παροδικά, δεν είμαι και ανάπηρος  :grin:, αν και οι κρίσεις πανικού(αγχώδεις) για τις οποίες τα παίρνω μπορούν να σε κάνουν εν μέρει να νιώσεις ανάπηρος από φόβο να μην καταρρεύσεις ξαφνικά.

Και για να απαντήσω και σε ορισμένες ερωτήσεις πάντα ήμουν ντούρος με την Κάντυ, μου σηκωνόταν μόνο που την έβλεπα άρα το θέμα ήταν το κρεβάτι καθεαυτό. Επίσης πάντα ήμουν ενεργητικός, ακόμη και από επάνω όταν ερχόταν την έβαζα ξαπλωτή επάνω μου και εγώ κουνιόμουν για να μην την κουράζω. Δεν ξέρω αν την έκανα να τελειώνει και ένιωθε κούραση μετά για αυτό τον λόγο, ίσως αυτό να είναι γιατί όλα τα άλλα που λέει δεν μου κολάν... Πάντα ήταν μούσκεμα και μία φορά είχε και σπασμούς, ίσως αυτό να φταίει  :think:; Στο σεξ πάντα με αρέσει εγώ να παίρνω πρωτοβουλίες οπότε δεν ξέρω πως αλλιώς μπορώ να την έχω κουράσει τόσο, ώστε να νιώθει περισσότερη κούραση μαζί μου απ' ότι με τόσους άλλους που περνάν...
καμια μπατσα δινεις δικε μου ?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.572
Πόντοι
7.095
θες να το πιάσουμε το ζήτημα για τα καλά? πρέπει δηλαδή να τις ερωτεύομαι όπως εσύ? να κάνω σκιτσάκια κτλ? αλλιώς είμαι μισογύνης ή άσχετος? προτιμώ φίλε να ερωτεύομαι πραγματικές κοπέλες (ακόμα κι αν κάνω μαλακία) και τις πουτάνες να τις έχω για να περνάω καλά μιας και δίνουμε και πολλά λεφτά.
δεν ξέρω τι μαλακία σε έπιασε και την πέταξες αυτή τη στιγμή γιατί γενικά σε έχω για καλό τυπάκι, καλόκαρδο πιο καλό από μένα τέλος πάντων, προφανώς και πιο αγαθιάρη.
εσύ λοιπόν που τις ερωτεύεσαι κτλ κτλ κτλ όταν πας πίσω και διαβάσεις την αντιμετώπιση του μπουμπουκιού εκ πολωνίας σε φίλο συναγωνιστή (μπλιαχ λες και ειμαι κκε) συνέχισε να τη γουστάρεις κτλ.
όσο για το ποιες είναι καλές επαγγελματίες και ποιες όχι είναι εύκολο να τις βρει κάποιος.
το θέμα είναι να προστατεύεις τους πιο αμύητους από τα 30-40-50ρια τα τζαμπέ.
δηλαδή για ποια είχα άδικο ρε μεγάλε τόσο καιρό?
ποια έκραξα άδικα?
σκέψου πόση ώρα σου παίρνει για να τα βγάλεις εσύ αυτά τα λεφτά και σκέψου πως φέρονται κάποιες.
ίσως να μην είχες την τύχη να γαμάς έξω (μακάρι να την είχες/έχεις) και να τρως κόλλημα με αυτές, αλλά σε παρακαλώ που θα μας πεις και μισογύνηδες ή άσχετους...
έχεις βοηθήσει με τον τρόπο σου το thread, είσαι συμπαθής σε πολλούς όπως και σε μένα, αλλά σκέψου πριν πετάξεις την παπαριά...
και επειδή η κάθε λογής πουτάνες (σπίτια,μασάζ,κολ γκερλς,στριπερ,τραγουδιστριες,απλές καθημερινές κοπέλες) έχουν καταστρέψει κόσμο πριν τα βλέπεις όλα για καρδούλες να το σκέφτεσαι...
μην αρχίσουμε αντιπαράθεση βραδιάτικα μέσω μπου, σε ξέρουν, με ξέρουν δε χρειάζεται...
απλά να σκέφτεσαι τι λες και που...

φιλικά

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φιλικα και απο μενα τζο εκανες ατσαλο φαουλ.....ισως απο υπερβαλλοντα ζηλο....τον τυπο με το ποστ δεν τον ξερω και δεν τον κατηγορω για κατι εν πασει περιπτωση

αλλα ο γκαγκαριν δεν ειναι τιποτα απο οσα τον χαρακτηρισες βασει οσων δειγματων γραφης μας εχει δωσει....τεσπα ειρηνη υμιν και μην το συνεχιζετε δεν αξιζει να χαλαμε καρδιες για πουτανες που ερχονται και παρερχονται στις ζωες μας

κι εγω καποτε μπορει να εκανα λαθη με καποιες ή και να εφαγα κολληματα που τα μοιραστηκα μαζι σας αλλα γνωμη μου σε αλλους δεν προσπαθησα ποτε να επιβαλλω....οσο για επαγγελματιες και μη ολοι εχουν γνωση και κριση και μνημη βασει προσφατων αναφορων συναγωνιστη.....

kinito

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
φιλικα και απο μενα τζο εκανες ατσαλο φαουλ.....ισως απο υπερβαλλοντα ζηλο....τον τυπο με το ποστ δεν τον ξερω και δεν τον κατηγορω για κατι εν πασει περιπτωση

Το ξερω οτι δεν ειναι κατι , ηθελα απλα να τον κανω να νοιωσει πως ειναι να σε κατηγορουν αδικα . :birdman:
Ειδα και στα μασαζια κατι που δε πολυ μπαινω και ενοιωσα ασχημα ... Μαλακια που μπηκα βασικα ...

Ενα νεο μελος ειπε μια καλη γνωμη και του την ειπε  ... αμα ελεγε οτι τον ξεπεταξε θα σχολιζοταν αλλιως
μπραβο αδερφε πες τα και τετοια  ... Αυτο ειναι που δε μαρεσει εδω και ειπα απλα να το πω.

Για τον συναγωνιστη ( φτου απεταξαμεν ) και τα παλαιοτερα τα διαβασα και εβγαλα τα συμπερασματα μου
τα ειπε μονος του ειπε και οτι το θεμα ειναι προσωπικο οποτε οι οποιοι  δικηγοροι περρισευουν ...
Δεν αναφερθηκα σε αυτον εγω ουτε στη ιεροδουλο οποτε τα περι κολληματων περισσευουν επισης  
φαουλ που αναφερθηκαν ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οκ...και οι κρινοντες κρινονται αλλωστε

κι εγω οταν εγραφα τα πρωτα ποστ μπορει να με περναγες για νταβατζη της δαναης ή της σαμπρινας ή της αννας μαρίας και οχι αδικα θα ελεγα σαν αντικειμενικος παρατηρητης εξωθεν πλεον....ο χρονος δειχνει το ποιον ολων μας στο σαιτ και την ζωη και ο χρονος μας ωριμαζει συναμα.....

kinito

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
οκ...και οι κρινοντες κρινονται αλλωστε

κι εγω οταν εγραφα τα πρωτα ποστ μπορει να με περναγες για νταβατζη της δαναης ή της σαμπρινας ή της αννας μαρίας και οχι αδικα θα ελεγα σαν αντικειμενικος παρατηρητης εξωθεν πλεον....ο χρονος δειχνει το ποιον ολων μας στο σαιτ και την ζωη και ο χρονος μας ωριμαζει συναμα.....

Πουταναγορα μου εσυ  :-*

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.572
Πόντοι
7.095
Το ξερω οτι δεν ειναι κατι , ηθελα απλα να τον κανω να νοιωσει πως ειναι να σε κατηγορουν αδικα . :birdman:
Ειδα και στα μασαζια κατι που δε πολυ μπαινω και ενοιωσα ασχημα ... Μαλακια που μπηκα βασικα ...

Ενα νεο μελος ειπε μια καλη γνωμη και του την ειπε  ... αμα ελεγε οτι τον ξεπεταξε θα σχολιζοταν αλλιως
μπραβο αδερφε πες τα και τετοια  ... Αυτο ειναι που δε μαρεσει εδω και ειπα απλα να το πω.

Για τον συναγωνιστη ( φτου απεταξαμεν ) και τα παλαιοτερα τα διαβασα και εβγαλα τα συμπερασματα μου
τα ειπε μονος του ειπε και οτι το θεμα ειναι προσωπικο οποτε οι οποιοι  δικηγοροι περρισευουν ...
Δεν αναφερθηκα σε αυτον εγω ουτε στη ιεροδουλο οποτε τα περι κολληματων περισσευουν επισης  
φαουλ που αναφερθηκαν ;)
δεν πολυβγάζω άκρη με αυτά που λες...κάτι κάνεις συντακτικά λάθος με το κινητό
στα μασάζια είπα που τα κρατάνε μυστικά (έχω άδικο?)
το νέο μέλος είναι ένα χρόνο...δεν είναι νέο...μακάρι να πέρασε τόσο καλά
τι δε σ αρέσει δηλαδή όταν κάποιος λέει τα κακώς κείμενα?
αδερφέ κολλήματα έχεις αλλά παρόλα αυτά σε αγαπάμε όπως είσαι...εσύ μας λες μισογύνηδες...anyway
επίσης σπάνια μεν αλλά όταν χτυπήσαν tilt έχω πει καλά λόγια για κοπέλες...πχ άφρο (ελπίζω να την πέτυχες επιτέλους)
όσο για δικηγόρο δεν έχω ανάγκη...αλλά αν είναι ο gl με χαράς θα τον δεχτώ...και τον κούγια επίσης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom