Νέα

Candy η Θεσσαλονικια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
εγω ομως ως παλιος μπουρδελιαρης θα αντεστρεφα το ερωτημα και θα ελεγα....αν μια κοπελα βρωμαει και ζεχνει και ειδικα σε καποια ειδικα σεσσιονς πχ 69 δικαιουσαι επιστροφη χρηματων;θα μας τα διναν ποτε πισω αν διαμαρτυρομασταν για κατι τετοιο;
ο παλιος ο περπατημενος θα τα παρει στο λεπτο και ησυχα.
απορω με την ερωτηση εκτος αν ειναι αποκλειστικα ρητορικη.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Να σας πω και ένα παράδειγμα… δεν θα πω με ποια αλλά είχα πάρει μία για ακάποτο τσιμπούκι και πάνω στην γκάβλα έκανα κάτι ανήθηκο… την ώρα που την είχα από κάτω και την έκανα fuck face μου έκανε deep throat και κάβλωσα και την έχυσα μέσα στο στόμα χωρίς να κάνει αυτή τέτοιο πρόγραμμα….Αν την προειδοποιούσα εννοείτε ότι θα τραβιότανε ή θα έλεγε όχι…. Αλλά τελικά αυτή έτσι όπως ήταν τα κατάπιε όλα…μετά την ζήτησα συγνώμη ότι μου ξέφυγε και αυτή είπε δεν πειράζει… αρκεί να μην το πεις σε κανένα ….
ε καλα το χουμε κανει αυτο με νταιανα και ναντια....κλαιν μαιν

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.572
Πόντοι
7.095
εγω ομως ως παλιος μπουρδελιαρης θα αντεστρεφα το ερωτημα και θα ελεγα....αν μια κοπελα βρωμαει και ζεχνει και ειδικα σε καποια ειδικα σεσσιονς πχ 69 δικαιουσαι επιστροφη χρηματων;θα μας τα διναν ποτε πισω αν διαμαρτυρομασταν για κατι τετοιο;
γλ θα συμφωνησω...οταν το ρητο λεει με τον παρα μου γαμω και την κυρα μου...ποσο μαλλον μια πουτανα...αντε γιατι η καθε βλαχοχωριατισσα της πρωην USSR και των βαλκανιων δε μπορει να φερεται λες και γαμαμε απο μεγκαν φοξ και πανω...αλλα φταινε οι μαλακες που τους φουσκωνουν τα μυαλα οτι κατι ειναι...αν ηταν κατι μονο αυτη τη δουλεια δε θα εκαναν...μετα απο αυτο το φιασκο για μενα οι βιλες τρωνε μαυρο για παντα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τωρα αφηστε τις μαλακιες για τις πουτανες
πηρα κατι φραγκα μετα απο 6 μηνες κ εχω κ κατι καρτες χορου
αξιζει να παω στο λε καμπαρε να τα φαω η να κατσω σπιτι να δω καμια ταινια?

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6

Φίλε έχεις δίκιο συμφωνώ αλλά αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι….από την στιγμή που δέχεσαι τους όρους του παιχνιδιού θα σου τύχουν και αυτά…
Τέλος πάντων την συγκεκριμένη την φουσκώσατε τα μυαλά πολύ και την διαφημίσατε παραπάνω από ότι έπρεπε…. Υπερεκτιμημένη….

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μεσα στο γιουρο μαν;ιεροσυλια......

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ελα Αθήνα.. :-*

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Φίλε έχεις δίκιο συμφωνώ αλλά αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι….από την στιγμή που δέχεσαι τους όρους του παιχνιδιού θα σου τύχουν και αυτά…
Τέλος πάντων την συγκεκριμένη την φουσκώσατε τα μυαλά πολύ και την διαφημίσατε παραπάνω από ότι έπρεπε…. Υπερεκτιμημένη….
οχι εγω παντως..... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom