Νέα

Candy η Θεσσαλονικια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Πότε κατεβαίνει Αθήνα η Κάντυ ;

kinito

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
δεν πολυβγάζω άκρη με αυτά που λες...κάτι κάνεις συντακτικά λάθος με το κινητό
στα μασάζια είπα που τα κρατάνε μυστικά (έχω άδικο?)
το νέο μέλος είναι ένα χρόνο...δεν είναι νέο...μακάρι να πέρασε τόσο καλά
τι δε σ αρέσει δηλαδή όταν κάποιος λέει τα κακώς κείμενα?
αδερφέ κολλήματα έχεις αλλά παρόλα αυτά σε αγαπάμε όπως είσαι...εσύ μας λες μισογύνηδες...anyway
επίσης σπάνια μεν αλλά όταν χτυπήσαν tilt έχω πει καλά λόγια για κοπέλες...πχ άφρο (ελπίζω να την πέτυχες επιτέλους)
όσο για δικηγόρο δεν έχω ανάγκη...αλλά αν είναι ο gl με χαράς θα τον δεχτώ...και τον κούγια επίσης...

Οχι δεν ειπες εσυ κατι στα μασαζ , αλλοι κραζαν καποιον και τον ξερω οτι ειναι οκ τυπος και τζαμπα το κραξιμο
στον νεο συναθλητη ( ουτε ξερω τι ειναι και ποιος , καλωςηρθε απλα ) του την  ειπες και μου θυμησες τους γκρινιαρηδες μασαζοτετοιους  :idiot:

Απο δηκηγορους κανεις δεν εχει αναγκη , κακος βιαστηκα να απαντησω πριν τον θιγομενο συναθ... jeremyz
παριστανοντας τον δικο του ... :idiot:

Καληνυχτα ?  :think:

kinito

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ειμαι πουτανοφιλοσοφος ο πουστης τελικα.....

Εισαι η μουσα μου σε αυτο ... Αφιερωμενο

index.php

kinito

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Κανα καινουριο βρακι πηρε η Καντυ ?  :think: εχω να παω απ τα Χριστουγεννα ...
αγαπουλης γιαλαντζι :cheesy:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.168
Πόντοι
7.095
Κανα καινουριο βρακι πηρε η Καντυ ?  :think: εχω να παω απ τα Χριστουγεννα ...
αγαπουλης γιαλαντζι :cheesy:
ουτε για αγαπουλης δεν κανεις τελικα....η μήπως μισογύνησες κι εσυ? :P

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
θες να το πιάσουμε το ζήτημα για τα καλά? πρέπει δηλαδή να τις ερωτεύομαι όπως εσύ? να κάνω σκιτσάκια κτλ? αλλιώς είμαι μισογύνης ή άσχετος? προτιμώ φίλε να ερωτεύομαι πραγματικές κοπέλες (ακόμα κι αν κάνω μαλακία) και τις πουτάνες να τις έχω για να περνάω καλά μιας και δίνουμε και πολλά λεφτά.
δεν ξέρω τι μαλακία σε έπιασε και την πέταξες αυτή τη στιγμή γιατί γενικά σε έχω για καλό τυπάκι, καλόκαρδο πιο καλό από μένα τέλος πάντων, προφανώς και πιο αγαθιάρη.
εσύ λοιπόν που τις ερωτεύεσαι κτλ κτλ κτλ όταν πας πίσω και διαβάσεις την αντιμετώπιση του μπουμπουκιού εκ πολωνίας σε φίλο συναγωνιστή (μπλιαχ λες και ειμαι κκε) συνέχισε να τη γουστάρεις κτλ.
όσο για το ποιες είναι καλές επαγγελματίες και ποιες όχι είναι εύκολο να τις βρει κάποιος.
το θέμα είναι να προστατεύεις τους πιο αμύητους από τα 30-40-50ρια τα τζαμπέ.
δηλαδή για ποια είχα άδικο ρε μεγάλε τόσο καιρό?
ποια έκραξα άδικα?
σκέψου πόση ώρα σου παίρνει για να τα βγάλεις εσύ αυτά τα λεφτά και σκέψου πως φέρονται κάποιες.
ίσως να μην είχες την τύχη να γαμάς έξω (μακάρι να την είχες/έχεις) και να τρως κόλλημα με αυτές, αλλά σε παρακαλώ που θα μας πεις και μισογύνηδες ή άσχετους...
έχεις βοηθήσει με τον τρόπο σου το thread, είσαι συμπαθής σε πολλούς όπως και σε μένα, αλλά σκέψου πριν πετάξεις την παπαριά...
και επειδή η κάθε λογής πουτάνες (σπίτια,μασάζ,κολ γκερλς,στριπερ,τραγουδιστριες,απλές καθημερινές κοπέλες) έχουν καταστρέψει κόσμο πριν τα βλέπεις όλα για καρδούλες να το σκέφτεσαι...
μην αρχίσουμε αντιπαράθεση βραδιάτικα μέσω μπου, σε ξέρουν, με ξέρουν δε χρειάζεται...
απλά να σκέφτεσαι τι λες και που...

φιλικά
Ειμαι περιεργος  :think: Πες μου δυο τρεις κοπελες που θεωρεις οτι δεν πεταξες τσαμπα τα σαρανταρια και πενηνταρια, που με κοπο βγαζεις και βγαζω! Δεν μπορει, τοσα χρονια καποιες θα θεωρεις οτι αξιζαν. Ειπες την Αφρο. Μαζι σου. Αλλες?
Την Καντυ την δομκιμασες και θεωρησες οτι τα πεταξες??? Γιατι εγω που την δοκιμασα, την βαζω μεσα στην πρωτη πενταδα. Μην με πεις νταβα, ας μιλησουμε σοβαρα!
Φιλικα!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.168
Πόντοι
7.095
Ειμαι περιεργος  :think: Πες μου δυο τρεις κοπελες που θεωρεις οτι δεν πεταξες τσαμπα τα σαρανταρια και πενηνταρια, που με κοπο βγαζεις και βγαζω! Δεν μπορει, τοσα χρονια καποιες θα θεωρεις οτι αξιζαν. Ειπες την Αφρο. Μαζι σου. Αλλες?
Την Καντυ την δομκιμασες και θεωρησες οτι τα πεταξες??? Γιατι εγω που την δοκιμασα, την βαζω μεσα στην πρωτη πενταδα. Μην με πεις νταβα, ας μιλησουμε σοβαρα!
Φιλικα!
σιγά μη σε πω και νταβά
λοιπόν
αφρο και έφη
χριστινα βυζαρου και μαρια τσεχα
νικολ ( αν και σκιαζομουν απο το φοβο ) αλλα ηταν value for money
φυσικα σιμονα για την πιπα οχι το γαμησι
εμμα
νοελ για οσους τη θυμονται στο αν.γ. 4
χριστινα πολωνεζα παλια οχι στο τωρινο τελευταιο περασμα
αννα μιλφ (30 vfm)
χριστινα και μαντυ (αλλα το 40 με ποναει)οχι την καντυ δε μου αρεσει και επισης εφαγε μεγαλο Χ
φυσικα η σαρα του ερως
λαουρα

θελεις να σου πω τα καταμαυρα μου?

εμμανουελα (οχι η "κυπρια)
ναντια
αλεξ
εβελινα

αλλα τωρα τι κανουμε λιστα προτιμησεων μου? μηπως να το κανουμε και τοπικ?
προτιμω να γραφω τα αρνητικα παρα τα θετικα....γιατι τα θετικα ολοι τα ξερουμε παντα προλαβαινει καποιος να γραψει....αλλα με ενοχλει οταν θεοποιουν καποια μετρια ή αχρηστη

ο καθενας εδω μεσα βοηθα με τον τροπο του
πχ ο αλ γουσταρει και γραφει και πολλα και διαφορα
ο γλ παλιοτερα
ο γκειμ το ζει
ο τζο το απολαμβανε
εγω ειμαι απο τους 'κραχτες' αλλα οχι ρε αδερφε και μισογυννης η ασχετος...

και στο ξαναλεω...οσο καλη κι αν ειναι καποια δεν παυει να ειναι πουτανα...ειτε για τα λουσα της ειτε απο αναγκη (το τραφικινγκ δεν το αναφερω καν εκει δε φταιει) εγω δε θα την "αγαπησω"
θελω να πληρωνω,να παιρνω αυτο που αξιζει το αντιτιμο και να ειναι μια ομορφη επαγγελματικη σχεση, τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο

understand me?

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Αρκετα. Φυσικα δεν θα κρινω τις επιλογες σου.
Σε ενα δεν μου απαντησες: την Καντυ την δοκιμασες και δεν σου αρεσε, ή απ οτι ακουσες? Γιατι αν συμβαινει το δεύτερο, τοτε συγνωμη, αλλα το ασχετος, δεν ειναι ασχετο ε?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.168
Πόντοι
7.095
Αρκετα. Φυσικα δεν θα κρινω τις επιλογες σου.
Σε ενα δεν μου απαντησες: την Καντυ την δοκιμασες και δεν σου αρεσε, ή απ οτι ακουσες? Γιατι αν συμβαινει το δεύτερο, τοτε συγνωμη, αλλα το ασχετος, δεν ειναι ασχετο ε?
σου απάντησα φίλε μου...δεν μου κανει κλικ απο ποτε η κοπελα...αλλα με ενα επεισοδιο που διαβασα εδω μεσα στο οποιο απαντούσε και η ιδια....έχει φαει μεγάλο Χ

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
σου απάντησα φίλε μου...δεν μου κανει κλικ απο ποτε η κοπελα...αλλα με ενα επεισοδιο που διαβασα εδω μεσα στο οποιο απαντούσε και η ιδια....έχει φαει μεγάλο Χ
Δεν την δοκιμασες δηλαδη. Απ οτι διαβασες.
Δεν σου ζητησα να κρινεις τον χαρακτηρα της, να την ερωτευτεις οπως πολυ σωστα ειπες. Ρωτησα αν την πηδηξες κι εβγαλε τα λεφτα της οπως και παλι πολυ σωστα ειπες! Οχι λοιπον.
Με καλυψες!
Αααα...οαι κατι αλλο. Λιγες μερες πριν οταν 5-6 ασχετοι την εβριζαν συστηματικα και τολμησα να την υπερασπιστω, εγραψες ενα πολυ ειρωνικο σχολιο για μενα. Δυστυχώς απ το κινητο δεν μπορω να βαλω το link.
Θα εκτιμουσα πολυ αξ το εβρισκες και το εσβηνες.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.048
Πόντοι
11.585

...δεν θελω να παρω το μερος της καντυ, αλλα συγνωμη εισαι φαουλ.! να πω οτι την δοκιμασες και δεν σου εκατσε θα ειχες 1000 δικια, αλλα μην εχοντας δοκιμασει δεν μπορεις να κρινεις οτι το καρπουζι ειναι νερουλο.!! ...αλλα ουτε να κανεις επιθεσεις χωρις να εχεις καποιο ''σκοπο''
...παραδειγμα δικο μου, παρομοια περιπτωση ειχα εγω με την Λουση, ολοι την εκθιαζανε-ουνε για την Νο1, και εγω την εθαβα (το σταματησα γιατι επεσε παντοφλα.!!  :2funny:) και αμφηβαλω ακομα και τωρα αν ειναι καλη, αλλα την ειχα πληρωσει δυς, και δεν μου αρεσε, δεν της τα εχωνα στον αερα ετσι επειδη μου εκατσε στραβα...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.168
Πόντοι
7.095
...δεν θελω να παρω το μερος της καντυ, αλλα συγνωμη εισαι φαουλ.! να πω οτι την δοκιμασες και δεν σου εκατσε θα ειχες 1000 δικια, αλλα μην εχοντας δοκιμασει δεν μπορεις να κρινεις οτι το καρπουζι ειναι νερουλο.!! ...αλλα ουτε να κανεις επιθεσεις χωρις να εχεις καποιο ''σκοπο''
...παραδειγμα δικο μου, παρομοια περιπτωση ειχα εγω με την Λουση, ολοι την εκθιαζανε-ουνε για την Νο1, και εγω την εθαβα (το σταματησα γιατι επεσε παντοφλα.!!  :2funny:) και αμφηβαλω ακομα και τωρα αν ειναι καλη, αλλα την ειχα πληρωσει δυς, και δεν μου αρεσε, δεν της τα εχωνα στον αερα ετσι επειδη μου εκατσε στραβα...
αντε παλι....ρε καραμαν...ειπα εγω για την επιδοση της μεσα και δεν το ξερω????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom