Νέα

Candy η Θεσσαλονικια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.572
Πόντοι
7.095
Αl και deker. Δεν μπορειτε να μιλατε ετσι για μια κοπελα που δεν έχετε γνωρισει.
Δεν γνωριζω απολυτος τιποτα για το συγκεκριμενο θεμα, αλλα -πεστε με γλυφτη, πεστε οτι θελετε- αλλα η Κάντυ ειναι μια υπεροχη κοπελα!
φανταστική...ανεπανάληπτη...ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγω λεω να της δωσουμε ενα μαυρο ολοι μαζι για κανα 2 βδομαδες,αλλα να της το δωσουμε,οχι να λεμε μαλακιες
κ μετα να δουμε αν θα επιλεγει ποιον θα δεχεται κ ποιον οχι

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
gl, ωραιο το παραδειγμα σου, το οποιο ειχα διαβασει οταν πρωτοεγραψες, κι εντελως αξιοσεβαστη η σταση της Άννα Μαρίας, αλλα νομιζω οτι δεν ειναι ιδια περιπτωση το θεμα μας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εγω λεω να της δωσουμε ενα μαυρο ολοι μαζι για κανα 2 βδομαδες,αλλα να της το δωσουμε,οχι να λεμε μαλακιες

τυπε αν θαπρεπε ναχεις καταλαβει κατι τοσα χρονια εδω μεσα ειναι οτι στο γαμησι δεν παιζει συνδικαλιστικη αποφαση. οι καβλιαρηδες ψηφιζουνε το πουλι τους παντα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τυπε αν θαπρεπε ναχεις καταλαβει κατι τοσα χρονια εδω μεσα ειναι οτι στο γαμησι δεν παιζει συνδικαλιστικη αποφαση. οι καβλιαρηδες ψηφιζουνε το πουλι τους παντα
ωραια
τοτε ας ψηφισουμε ολοι το πουλι μας να μην θελει να της τον ακουμπησει :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ναι νταξει απλα στην πρωτη περιπτωση δε τον προσβαλει. ισα ισα τον ανακηρυσει ξεπατωτη.
νομιζω αυτο του καταλογιζει....εξαλλου και η κριτικη του εχει τιτλο την ξεπατωσα την καντυ :huh: :grin:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6

Κοίτα το να επιλέγει δεν είναι απαγορευμένο και  παράνομο …μπορεί να μην είναι ηθικό αλλά δεν νομίζω ότι και το επάγγελμα γενικά να είναι το ηθικότερο οπότε μην την ψάχνεις…. Πολλές το κάνουν ιδίως στο εξωτερικό…. κάποιες μάλιστα δέχονται μόνο πελάτες που παίρνουν πολύ ακριβά προγράμματα κτλ…. Απλά η συγκεκριμένη για εμένα είναι λίγο υπερεκτιμημένη από το φορουμ και φαίνεται ότι δεν εκτίμησε την τόσο μεγάλη διαφήμιση…. βέβαια για να διώχνει πελάτες με αυτή την κρίση πάει να πει ότι έχει όντως πολύ δουλειά….

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
νομιζω αυτο του καταλογιζει....εξαλλου και η κριτικη του εχει τιτλο την ξεπατωσα την καντυ :huh: :grin:
αν ειναι ετσι για μενα εκανε μαλακια αφου πηγε χαπακωμενος ασ επερνε απο την αρχη παραπανω χρονο μαλακια εκανε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
περι ηθικου η ερωτησις. αν καποιος βρωμαει και ζενει ειναι ανηθικο να του ριξει οχι η πουτανα?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αν ειναι ετσι για μενα εκανε μαλακια αφου πηγε χαπακωμενος ασ επερνε απο την αρχη παραπανω χρονο μαλακια εκανε
καλα ρε μαν της καντυς δεν της ετυχε ποτε πιωμενος να μην μπορει να χυσει ευκολα;δλδ ελεος......

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
καλα ρε μαν της καντυς δεν της ετυχε ποτε πιωμενος να μην μπορει να χυσει ευκολα;δλδ ελεος......
ρε φιλε ο τυπος το ηξερε απο την αρχη ο σουρωμενος δεν καταλαβαινει οχι τιποτα αλλο τζαμπα χαλαστηκε και δεν φχαριστηθηκε θα δινε 40 και τελος

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Κοίτα το να επιλέγει δεν είναι απαγορευμένο και  παράνομο …μπορεί να μην είναι ηθικό αλλά δεν νομίζω ότι και το επάγγελμα γενικά να είναι το ηθικότερο οπότε μην την ψάχνεις…. Πολλές το κάνουν ιδίως στο εξωτερικό…. κάποιες μάλιστα δέχονται μόνο πελάτες που παίρνουν πολύ ακριβά προγράμματα κτλ…. Απλά η συγκεκριμένη για εμένα είναι λίγο υπερεκτιμημένη από το φορουμ και φαίνεται ότι δεν εκτίμησε την τόσο μεγάλη διαφήμιση…. βέβαια για να διώχνει πελάτες με αυτή την κρίση πάει να πει ότι έχει όντως πολύ δουλειά….
δεκτα ολα οσα λες αλλα δεν ειμαστε στο εξωτερικο αλλα στο ελλαδισταν
με κριση κ μεροκαματα του κωλου
δεν ειναι δυνατον να αρνηται τον οποιονδηποτε της συμπεριφερεται κοσμια
δεν ειναι σε θεση
απο κει κ περα το αν εχει πολυ δουλεια αυτη το ξερει καλυτερα,βεβαια κατι τετοιο δεν ισχυει γιατι βαρανε μυγες παντου κ ποσο μαλλον στις βιλλες που κρατανε το 40αρι κ δεν λενε να το ριξουν

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
περι ηθικου η ερωτησις. αν καποιος βρωμαει και ζενει ειναι ανηθικο να του ριξει οχι η πουτανα?

όχι βέβαια

Υπάρχουν ένα σωρό κορμιά και φάτσες μοντέλα σε αυτή την δουλειά που διαλέγουν και δεν πάνε με τον καθένα….
Το λάθος του φίλου είναι ότι την προειδοποίησε ότι θα αργήσει …μπες μέσα και γάμα …είναι δυνατόν να σε κόψει πάνω στο γαμήση… ειδικά άμα δεν έχεις πάρει το πιο απλό πρόγραμμα…

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
για μενα καλα θα κανει να μην τον δεχτει γιατι μετα απο αυτον μπορει να ειμαι εγω η οποιοσδηποτε αλλος
αλλα απο τη στιγμη που το παλικαρι δεν εχει τετοια θεματα κ δεν αποτελει κινδυνο για την υγεια κ για την καθαριοτητα γενικοτερα θα επρεπε να τον δεχοταν

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
όχι βέβαια

Υπάρχουν ένα σωρό κορμιά και φάτσες μοντέλα σε αυτή την δουλειά που διαλέγουν και δεν πάνε με τον καθένα….
Το λάθος του φίλου είναι ότι την προειδοποίησε ότι θα αργήσει …μπες μέσα και γάμα …είναι δυνατόν να σε κόψει πάνω στο γαμήση… ειδικά άμα δεν έχεις πάρει το πιο απλό πρόγραμμα…
εγω ομως ως παλιος μπουρδελιαρης θα αντεστρεφα το ερωτημα και θα ελεγα....αν μια κοπελα βρωμαει και ζεχνει και ειδικα σε καποια ειδικα σεσσιονς πχ 69 δικαιουσαι επιστροφη χρηματων;θα μας τα διναν ποτε πισω αν διαμαρτυρομασταν για κατι τετοιο;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
όχι βέβαια

απο οτι διαβαζω εκανε και το λαθος να την ενημερωσει οτι το ντουραλεξ οφειλεται σε χαπια. καλυτερα να τοπαιζε μεθυσμενος αν ηθελε να δεχτει επιεικεια.

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Να σας πω και ένα παράδειγμα… δεν θα πω με ποια αλλά είχα πάρει μία για ακάποτο τσιμπούκι και πάνω στην γκάβλα έκανα κάτι ανήθηκο… την ώρα που την είχα από κάτω και την έκανα fuck face μου έκανε deep throat και κάβλωσα και την έχυσα μέσα στο στόμα χωρίς να κάνει αυτή τέτοιο πρόγραμμα….Αν την προειδοποιούσα εννοείτε ότι θα τραβιότανε ή θα έλεγε όχι…. Αλλά τελικά αυτή έτσι όπως ήταν τα κατάπιε όλα…μετά την ζήτησα συγνώμη ότι μου ξέφυγε και αυτή είπε δεν πειράζει… αρκεί να μην το πεις σε κανένα ….

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom