mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Στο μωλ δεν ειχαν δωσει και το ραντεβου θανατου ο αβραμης με τον σφερδεκλο?
δε γνωριζω...
Στο μωλ δεν ειχαν δωσει και το ραντεβου θανατου ο αβραμης με τον σφερδεκλο?
Α να χαθεις!...βρωμιαρη!..τρωμε κιολας! >παο να χεσο στο μολ
καλο απογεμα
και ο μπολντης με τον τζιμνυ στου στεργιου.Στο μωλ δεν ειχαν δωσει και το ραντεβου θανατου ο αβραμης με τον σφερδεκλο?
Α να χαθεις!...βρωμιαρη!..τρωμε κιολας! >
Την γκομενα δεν τη εριξε, αλλα κρατησε την αξιοπρεπεια του.ουτε αυτα του θανατου? με απογοητευεις τωρα....ημουν πανετοιμη και προετοιμασμενη...
στο θρεντ με την ομορφια μπλα μπλα αμαρτια μπλα μπλα...για μια γκομενα...στο μολ λεει της ειπε να παει και αυτη του ειπε Θησειο και αυτος ξενερωσε και δεν βρεθηκανε ποτε τελικα...θλιβερη ιστορια τι να σου λεω τωρα...
Ναι.Στο μωλ δεν ειχαν δωσει και το ραντεβου θανατου ο αβραμης με τον σφερδεκλο?
Μονο εγω, εδινα γαματες τοποθεσιες για ραντεβου θανατου.και ο μπολντης με τον τζιμνυ στου στεργιου.
Την γκομενα δεν τη εριξε, αλλα κρατησε την αξιοπρεπεια του.
Αυτος ειναι ο μπουρδελιαρης αντρας. Δεν κανουμε χατηρια στις γκομενες.
εξω απο αστυνομικα τμηματα ?Μονο εγω, εδινα γαματες τοποθεσιες για ραντεβου θανατου.
Υπαρχουν προτυπα στην μεση.γιαυτο γινονται μετα μπιφτεκουδες και κλαιγονται που πηγανε ολοι οι αντρες...
Οχι ρε μαν, γιατι το λες αυτο?εξω απο αστυνομικα τμηματα ?
δωσε ντατα ρε φιλεΥπαρχουν προτυπα στην μεση.
Οχι ρε μαν, γιατι το λες αυτο?
Υπαρχουν προτυπα στην μεση.
Συμπονώ. Πόσες να προλαβω πια κι εγω?γιαυτο γινονται μετα μπιφτεκουδες και κλαιγονται που πηγανε ολοι οι αντρες...
πρόλαβες και το διόρθωσες next time maybeαρχεγονα κετς?
Συμπονώ. Πόσες να προλαβω πια κι εγω?
Καλα ειχα απειλησει πολλους. Σε δυο τρεις ειχα πει στο σκοπευτηριο στην Καισαριανη. Ηρεμο μερος για να κανεις την δουλεια σου.δωσε ντατα ρε φιλε
με ποιους , που?
Ναι.αρχεγονα κετς?
για τον δικολαβο παντα λεω τα καλυτερα.δεν ξερω...ζητα απο το Νιο να τους πει καμια καλη κουβεντα για σενα
Ενω για μενα τα χειροτερα μουνι.για τον δικολαβο παντα λεω τα καλυτερα.
για τον δικολαβο παντα λεω τα καλυτερα.
Αλεξ ποσες εχεις παρει απο το site (σιτε )Συμπονώ. Πόσες να προλαβω πια κι εγω?