ΕΦΤΑΣΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ
η φαντασίωση σου πραγματικότητα από την στιγμή που έρθεις 6970323165
kanesex.com
Γνωρίζει κάποιος γι'αυτην εδώ ? Η είναι κλασσική χοντρούλα που δεν κάνει αυτά που λέει...
Μην πας φίλε είναι κόκκαλο και πολύ σπασμένη στα μούτρα ...έχω ακούσει ότι έχει μπλέξει με ουσίες κτλπ ...Εχει τιμησει κανεις τελευταια γιατι το σκεφτομαιΠατρα Ελληνίδα Χριστίνα 697 764 5773 σε χώρο σου ή ξενοδοχείο . Δίνω και κωλαράκι .
697 764 5773 κάλεσε με η στείλε μου whats up & sms. Συνοδεύω για ποτό φαγητό με κατάληξη σε χώρο σου ή ξενοδοχείο. Είμαι ανεξάρτητη, δεν μιλά κάνεις για εμένα στο τηλέφωνο. Αν δεν απαντώ, στείλτε sms η whats up. Έρχομαι με όρεξη, κέφι, είμαι από τις καλύτερες πουτανες που μπορείς να έχεις. Έχω...kanesex.com
Ούτε καν μια χαρά είναι και εγώ αυτό νόμιζα στην αρχήΜην πας φίλε είναι κόκκαλο και πολύ σπασμένη στα μούτρα ...έχω ακούσει ότι έχει μπλέξει με ουσίες κτλπ ...
Εγώ φίλε την προτιμάω κάποιες φορές εμένα προσωπικά Μ θυμίζει την Κορινθίου είναι ωραία καθαρή ψηλή με ωραίο στήθος εμένα συνήθως Μ παίρνει 50 ευρώΈχει κανείς πρόσφατη εμπειρία από εδώ γτ παλιότερες κριτικές διχάζουν άλλοι λένε πολύ καλή άλλοι μακριά…Γυναικα σεξυ ελληνιδα τωρα για σενα
ΠεριγραφήΓυναίκα σεξυ για σένα τώρα , καθαρά, εχέμυθα , άνεση χρόνου Παρε τηλ τώρα για ραντεβού κ λεπτομερειες Εμβολιασμένη για covid-19 6987093568kanesex.com
Πριν 2 χρόνια την είχα πάρει 3 φορές σε ξενοδοχείο που εμένα ... Πέρασα τούμπανο!!!Μην πας φίλε είναι κόκκαλο και πολύ σπασμένη στα μούτρα ...έχω ακούσει ότι έχει μπλέξει με ουσίες κτλπ ...
Είναι γυφτισα;Εγώ φίλε την προτιμάω κάποιες φορές εμένα προσωπικά Μ θυμίζει την Κορινθίου είναι ωραία καθαρή ψηλή με ωραίο στήθος εμένα συνήθως Μ παίρνει 50 ευρώ
Όχι ούτε καν ΕλληνίδαΕίναι γυφτισα;
Ελληνικά μιλάει τουλάχιστον;Όχι ούτε καν Ελληνίδα
Λογικά κώμα θα έμπαινε στο όχι, ούτε καν, Ελληνίδα είναι.Ελληνικά μιλάει τουλάχιστον;
ελληνιδα ειναιΕλληνικά μιλάει τουλάχιστον;
Οκ ευχαριστώελληνιδα ειναι
Πήρα ένα τηλ πριν από λίγο αλλά δεν το σήκωσε ...Γνωρίζουμε κάτι για την κοπέλα?
Ελληνίδα 25 χρονών Πάτρα Αίγιο • Pipoula
Νέα Ελληνίδα χωρίς ταμπού θα είμαι Πάτρα για μερικές μέρες οι φωτό αληθινές, επικοινωνία μόνο μέσω viber 6974093601pipoula.gr