liontarakiii
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
kamia alli?den mporei kati tha iparxei....kai foititries iparxoyn alla tilefona den exoyme...rixte ligo fos re sinagonistes
Ειναι επαγγελματιες???το ασυλο ειναι πιγαινοντας απο το λιμανι στο εμπορικο,
εχει καλα κομματια που σου δινουν τιλεφονο για να τισ παρεις τιν επομενη μερα
παντου δινουν τηλεφωνα φιλαρακι,κερνας ενα δυο ποτακια και μετα το ζητας η σου το λεν και οι ιδιες.αυγο ειχα σχεδον απο ολες.και απο ασυλο και απο τροπικανα και απο ζοντιακ
Από ηλικίες και εθνικότητα τι παίζει?
παντου δινουν τηλεφωνα φιλαρακι,κερνας ενα δυο ποτακια και μετα το ζητας η σου το λεν και οι ιδιες.αυγο ειχα σχεδον απο ολες.και απο ασυλο και απο τροπικανα και απο ζοντιακ,το πιο φτηνο παει 100 και ανεβαινεις,παντα κανουμε παζαρια εννοειτε,εχω γαμισει γκομενα στο αυγο με 2 ποτα με 120 ευρω και ενας φιλος μου πριν 2 μηνες την ειχε παρει με 250...και την ειχε κερασει και αλλα 5 εκει μεσα και τηλ δεν πηρε...παντα παζαρια και κανα δυο ποτακια αν η γκομενα ειναι αλανι,αν δεν ειναι στο πρωτο την στελνουμε αν και εγω πλεον καταλαβαινω και δεν την κερναω καν...αυτα..ενας συναγωνιστης εγραψε για ενα ξενοδοχειο που παιζει βιζιτα αλλα τπτ παραπανω,οποιος ξερει κατι η τπτ αλλα ας το μοιραστει...τα λεμε αλανια
[/quote Αυτο με το τηλεφωνο δεν ξερω αν δουλευει. Παλιοτερα ειχα παρει τηλεφωνο απο μια Ρωσσιδα στη Κολαση αλλα την αλλη μερα που πηρα βγηκε μια αλλη Ρωσσιδα φιλη της αλλα απο την Κω.Μου ειχε δωσει το τηλεφωνο της φιλης της.Παντως καλο ειναι αν υπαρχουν και αλλοι συναγωνιστες απο Κερκυρα να προσπαθησουμε να διατηρησουμε αυτο το θρεντ ζωντανο για ανταλλαγη πληροφοριων για σεξ-σκηνη στην Κερκυρα εστω και αν οι πληροφοριες βγαινουν με το στανιο.
kanena praktoreio montelon pou na stelnei kopeles stin kerkira iparxei??? xerei kaneis? ante monaxofaides!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!