stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Kefalonites εισαστε ολοι?
ειμαστε και μια μικρη παρεα απο την κεφαλλονια! εχουμε και εδω μπουρδελιαρηδες-χυστες!
Kefalonites εισαστε ολοι?
πληροφοριες εγκυρες κ διασταυρωμενες μου λενε οτι καλη πουτανια παιζει στο ληξουρι............
Τους ξερεις τους αλλους τους απο πανω?παρεα ειστε?ειμαστε και μια μικρη παρεα απο την κεφαλλονια! εχουμε και εδω μπουρδελιαρηδες-χυστες!
Τους ξερεις τους αλλους τους απο πανω?παρεα ειστε?
Κεφαλονια μενετε η αθηνα?κεφαλλονητες ειναι ρε μεγαλε για πες για το πορνιδιο...........
Κεφαλονια μενετε η αθηνα?
Τι ντοπιοι?αν ειναι ντοπιοι ξερουν δεν ρωτουν...ρε φυλε αλλα σε ρωταμε αλλα μας λες.........ντοπιοι ειναι εδω..........
στους κολομπαιους πες καλυτεραΠΟΙΟ ληξουρι?αφου και στο αργοστολι εχει να γαμησεις...ειναι αναγκη να τραχεις ληξουρι?
Εστω.....στους κολομπαιους πες καλυτερα
ουτε κ απο το ληξουρι στο αργοστολι να τρεχεις αφου βρισκεις κ εκειΠΟΙΟ ληξουρι?αφου και στο αργοστολι εχει να γαμησεις...ειναι αναγκη να τραχεις ληξουρι?
Εεε βλεπεις που τα ξερετε μια χαρα...ουτε κ απο το ληξουρι στο αργοστολι να τρεχεις αφου βρισκεις κ εκει
Τι ντοπιοι?αν ειναι ντοπιοι ξερουν δεν ρωτουν...
Αφου ληξουριωτης μου εχεις πει οτι εισαι...δεν ειναι ολοι ντοπιοι ρε φυλε........εαν ημουνας ντοπιος δεν θα ρωταγα εσενα.......θα ηξερα.........
ρε μαγκες θα ανταλλαξουμε πληροφοριες η κοροιδευομαστε....Αφου ληξουριωτης μου εχεις πει οτι εισαι...
οκ πες μου τη ξερεις...................και θα σε διαφωτησω και εγω μεταρε μαγκες θα ανταλλαξουμε πληροφοριες η κοροιδευομαστε....