Νέα

Υποχρεωτικό άνοιγμα καρτέλας κριτικών στα call girls

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Odin_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
32.097
Πόντοι
11.146
Καλημερα,
Παρατηρω αρκετες κοπελες του χωρου αποφευγουν τεχνηεντως να ανοιξουν καρτελα κριτικων, ελπιζοντας οτι ενδεχομενες κακες κριτικες που μπορει να υπαρξουν, να χαθουν μεσα στις σελιδες του νηματος οπου αναφερονται! Αυτο ομως δεν ειναι στο πνευμα και στην φιλοσοφια του site, οπου ιδανικα θα ηταν να υπαρχουν κριτικες για ολες και απο ολους!
Προτεινω, σε καθε μια κοπελα που θα παιρνει τον τιτλο "call girl" στο προφιλ της, να της ανοιγει υποχρεωτικα ενα παραθυρο οπου για να προχωρησει θα πρεπει αναγκαστικα να συμπληρωσεi καποια στοιχεια της , πχ επικοινωνια (οποιο τροπο θελει & επιθυμει η ιδια, πμ-mail-τηλεφωνο) και αυτοματα να της ανοιγει καρτελα κριτικων και να βαζει και τις υπολοιπες πληροφοριες στο προφιλ της.
Για να σταματησει επιτελους το φαινομενο καποιες επαγγελματιες να κερδιζουν απο το site σε διαφημιση (μεσω νηματος), ανοιγμα του πελατολογιου τους, αυξηση τιμων χωρις να προσφερουν τις αντιστοιχες ευκολιες αναζητησης και κριτικης.
Πιστευω οτι αυτο ειναι και ο πυρηνας του site!
Ελπιζω να συμφωνουν μαζι μου οι περισσοτεροι και να προχωρησει η προταση!

Τελευταία τροποποίηση:

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
25
Like
8.622
Πόντοι
3.446
Καλημερα,
Παρατηρω αρκετες κοπελες του χωρου αποφευγουν τεχνηεντως να ανοιξουν καρτελα κριτικων, ελπιζοντας οτι ενδεχομενες κακες κριτικες που μπορει να υπαρξουν, να χαθουν μεσα στις σελιδες του νηματος οπου αναφερονται! Αυτο ομως δεν ειναι στο πνευμα και στην φιλοσοφια του site, οπου ιδανικα θα ηταν να υπαρχουν κριτικες για ολες και απο ολους!
Προτεινω, σε καθε μια κοπελα που θα παιρνει τον τιτλο "call girl" στο προφιλ της, να της ανοιγει υποχρεωτικα ενα παραθυρο οπου για να προχωρησει θα πρεπει αναγκαστικα να συμπληρωσεi καποια στοιχεια της , πχ επικοινωνια (οποιο τροπο θελει & επιθυμει η ιδια, πμ-mail-τηλεφωνο) και αυτοματα να της ανοιγει καρτελα κριτικων και να βαζει και τις υπολοιπες πληροφοριες στο προφιλ της.
Για να σταματησει επιτελους το φαινομενο καποιες επαγγελματιες να κερδιζουν απο το site σε διαφημιση (μεσω νηματος), ανοιγμα του πελατολογιου τους, αυξηση τιμων χωρις να προσφερουν τις αντιστοιχες ευκολιες αναζητησης και κριτικης.
Πιστευω οτι αυτο ειναι και ο πυρηνας του site!
Ελπιζω να συμφωνουν μαζι μου οι περισσοτεροι και να προχωρησει η προταση!
H καρτέλα κριτικών σίγουρα ειναι εξαιρετικά χρήσιμη καθώς εκεί μαζεύονται όλες οι κριτικές μιας κοπέλας , οπότε μπορείς εύκολα να τις διαβάσεις και να δεις αμέσως αν σου κάνει ή όχι μια κοπέλα. Οταν δεν υπάρχει καρτέλα, τότε αναγκαστικά πρέπει να ψάξεις στο νήμα ανάμεσα σε πολλές σελίδες απο 50 και 100 στην καλύτερη μέχρι και πάνω απο 1.000, κάτι αδύνατο. Ειναι τεράστια ευκολία λοιπόν και βοήθεια για μας να υπάρχουν σε εμφανές σημείο οποιαδήποτε στιγμή τις χρειαζόμαστε.
Πράγματι οπως σωστά λες υπάρχουν κοπέλες που δεν θέλουν καρτέλα για να κρύψουν τις όποιες κακές κριτικές των συναγωνιστών και με λίγο μπλα μπλα στο νήμα τους χάνονται πολύ γρήγορα . Βέβαια με αυτό τον τρόπο χάνονται και οι όποιες καλές κριτικές υπάρχουν για αυτές , οπότε στην ουσία δεν κερδίζουν και δεν χάνουν τίποτα κατά την γνώμη μου με αυτό.
Επίσης υπάρχουν κοπέλες που απλά δεν θέλουν καρτέλα για δικούς τους λόγους, πχ δεν τους αρέσει η όλη διαδικασία των πολύ- πολύ αναλυτικών πληροφοριών- λεπτομερειών μιας συνάντησης , της αναλυτικής βαθμολόγησης κλπ, οπότε και πρέπει να ειναι σεβαστή αυτή τους η επιθυμία. Ξέρω κοπέλες με άριστες κριτικές στα νήματα τους, που δεν θέλουν καρτέλα για αυτό τον λόγο , οπότε δεν ισχύει απαραίτητα οτι δεν τις θέλουν για να μην φαίνονται στο νήμα οι κακές κριτικές, αφού έχουν μονο καλές, άρα μόνο καλό θα τους προσέφερε.
Προσωπικά είτε έχουν καρτέλα είτε όχι, αν μου αρέσει αυτό που βλέπω και έχω ακούσει καλά λόγια, τότε ορμάω, . Και πάντα γραφω στο νημα τους την εμπειρία μου, ακριβώς όπως θα εγραφα και στην καρτέλα τους. :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom