Νέα

Υποχρεωτικό άνοιγμα καρτέλας κριτικών στα call girls

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Odin_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
32.097
Πόντοι
11.146
Καλημερα,
Παρατηρω αρκετες κοπελες του χωρου αποφευγουν τεχνηεντως να ανοιξουν καρτελα κριτικων, ελπιζοντας οτι ενδεχομενες κακες κριτικες που μπορει να υπαρξουν, να χαθουν μεσα στις σελιδες του νηματος οπου αναφερονται! Αυτο ομως δεν ειναι στο πνευμα και στην φιλοσοφια του site, οπου ιδανικα θα ηταν να υπαρχουν κριτικες για ολες και απο ολους!
Προτεινω, σε καθε μια κοπελα που θα παιρνει τον τιτλο "call girl" στο προφιλ της, να της ανοιγει υποχρεωτικα ενα παραθυρο οπου για να προχωρησει θα πρεπει αναγκαστικα να συμπληρωσεi καποια στοιχεια της , πχ επικοινωνια (οποιο τροπο θελει & επιθυμει η ιδια, πμ-mail-τηλεφωνο) και αυτοματα να της ανοιγει καρτελα κριτικων και να βαζει και τις υπολοιπες πληροφοριες στο προφιλ της.
Για να σταματησει επιτελους το φαινομενο καποιες επαγγελματιες να κερδιζουν απο το site σε διαφημιση (μεσω νηματος), ανοιγμα του πελατολογιου τους, αυξηση τιμων χωρις να προσφερουν τις αντιστοιχες ευκολιες αναζητησης και κριτικης.
Πιστευω οτι αυτο ειναι και ο πυρηνας του site!
Ελπιζω να συμφωνουν μαζι μου οι περισσοτεροι και να προχωρησει η προταση!

Τελευταία τροποποίηση:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.713
Πόντοι
2.356
παπαρια ....κάθε κριτική που είναι να ανεβεί περνά λογοκρισία πρώτα
μου έχει τύχει 3 φόρες
τα λογία περιττεύουν,να αποδείξω οτι δεν είμαι ελέφαντας,ο γνωστος του γνωστου
γράφουν οι ιδιοι καθε φορα.....
δεν υπάρχει λόγος η ύπαρξη καρτέλας
Αρχιδια καλαβρεζικα άπλα.....κάλο απόγευμα γελάω.....πολύ
ενισταμαι...

karaflo trixompalaki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2022
Like
1.618
Πόντοι
206
να σε προλάβω
Εγώ δεν λέω ότι δεν ανεβαίνουν κριτικές ,άπλα αν κατι δεν τους αρέσει δεν ανεβαίνει
στη δικιά μου την περίπτωση τα ραντεβού έχουν γίνει στο ακέραιο οτι γράφω
δεν ρωτουν...

karaflo trixompalaki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2022
Like
1.618
Πόντοι
206
κ συντακτικό να είναι το λαθος η κατι να μην ειναι κατανοητο μπορουν να ζητουν διορθωση
αν δεν το κανω ναι τοτε ειμαι εγω λαθος...τοσο απλα

Trelosagorina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2024
Κριτικές
4
Like
638
Πόντοι
301
κ συντακτικό να είναι το λαθος η κατι να μην ειναι κατανοητο μπορουν να ζητουν διορθωση
αν δεν το κανω ναι τοτε ειμαι εγω λαθος...τοσο απλα
Εγκρίνουν ότι θέλουν χωρίς να μπουν στην διαδικασία να διαβάσουν. Και κόβουν επίσης χωρίς λόγο. Αντιθέτως όσοι εξυπηρετούν συμφέροντα εγκρίνονται οι κριτικές με κλειστά μάτια.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.281
Πόντοι
17.085
Εγκρίνουν ότι θέλουν χωρίς να μπουν στην διαδικασία να διαβάσουν. Και κόβουν επίσης χωρίς λόγο. Αντιθέτως όσοι εξυπηρετούν συμφέροντα εγκρίνονται οι κριτικές με κλειστά μάτια.
Ο ένας επειδή δεν του εγκρίθηκαν 4-5 κριτικές για την ίδια σε διάστημα ενός μήνα, και μετά από 47 pm που έστειλε, ανακάλυψε συμφέροντα.
το χρημα κινει τα παντα.
στην προκειμενη περιπτωση οποια πληρωσει τον μηνιαιο οβολο της,εχει και καρτελλα και νημα εδω.
οποια δεν..... δεν εχει τιποτα.
τα παραδειγματα πολλα.
λιγα νηματα κοριτσιων εχουν κατεβει απο το τοπικ με τα cg?
Ο άλλος μετά από 13 χρόνια εδώ μέσα, έχοντας φάει με το κουτάλι τα μασάζ, τα cg, το φόρουμ εδώ και δεν ξέρω τί άλλο, κατέληξε να «κατηγορήσει» ίσως το μόνο φόρουμ/site στο οποίο οι ανεξάρτητες ΔΕΝ πληρώνουν ότι... πληρώνουν. :grin: Ωραία κρίση δικέ μου. Να μας πεις τη γνώμη σου και για άλλα θέματα, πολιτικά, κοινωνικά κλπ.

Άντε καλή συνέχεια.

Trelosagorina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2024
Κριτικές
4
Like
638
Πόντοι
301
Ο ένας επειδή δεν του εγκρίθηκαν 4-5 κριτικές για την ίδια σε διάστημα ενός μήνα, και μετά από 47 pm που έστειλε, ανακάλυψε συμφέροντα.

Ο άλλος μετά από 13 χρόνια εδώ μέσα, έχοντας φάει με το κουτάλι τα μασάζ, τα cg, το φόρουμ εδώ και δεν ξέρω τί άλλο, κατέληξε να «κατηγορήσει» ίσως το μόνο φόρουμ/site στο οποίο οι ανεξάρτητες ΔΕΝ πληρώνουν ότι... πληρώνουν. :grin: Ωραία κρίση δικέ μου. Να μας πεις τη γνώμη σου και για άλλα θέματα, πολιτικά, κοινωνικά κλπ.

Άντε καλή συνέχεια.
Αντισθένη δεν εγκρίθηκε μια κριτική που έγραψα δύο φορες και το διάστημα ήταν δύο μήνες για την ίδια κοπέλα. Και όταν σε ρώτησα τον λόγο της μη έγκρισης δεν μου έδωσες καμια σαφή απάντηση. Και δεν ήταν 47 μηνύματα. Να τα λέμε σωστά τα πράγματα.

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.565
Πόντοι
27.261
Άντε καλή συνέχεια.
αντί να εκτιμήσουν και να χρησιμοποιήσουν σωστά το σάητ, που ειναι ΜΟΝΟ προς όφελός τους αν το αναλύσουν-φιλοσοφίσουν λίγο, έχουν γίνει αστέρες της μπουρδολογίας... μερικοί.

JuicyKlei0

Call-Girl
Εγγρ.
5 Ιουν 2024
Like
3.000
οσο και να κρυφτουν εδω μεσα, οι κακες υπηρεσιες τους θα φανερωθουν ξανα και ξανα πολυ συντομα. η προταση ειναι σωστη, αλλα αν οι ιδιες ζητανε να μην εχουν καρτελα κριτικης, μαλλον ειναι δικαιωμα τους.
Εγώ που ζητάω από τη μέρα που άνοιξα νήμα
Ακόμη περιμένω τον διαχειριστή να μου ανοίξει καρτέλα κ να φαίνεται το προφίλ μου ως call girl
Οπότε ίσως μερικές κοπέλες που δεν έχουν καρτέλα είναι επειδή ο διαχειριστής δεν ασχολείται αρκετά;

OP
OP
Odin_

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
32.097
Πόντοι
11.146
Αντισθένη δεν εγκρίθηκε μια κριτική που έγραψα δύο φορες και το διάστημα ήταν δύο μήνες για την ίδια κοπέλα. Και όταν σε ρώτησα τον λόγο της μη έγκρισης δεν μου έδωσες καμια σαφή απάντηση. Και δεν ήταν 47 μηνύματα. Να τα λέμε σωστά τα πράγματα.
...μαγκα μου μιας κ συνενωθηκε το νημα του αρχοντα παραπανω με το το δικο μου παλιοτερο νημα, να σου πω εγω τι υποθετω κ χωρις να γνωριζω την δικη σου περιπτωση θα μιλησω γενικα.
Σε μια κριτικη κραταμε ενα επιπεδο ευγενειας (εστω κ σε αυτον τον χωρο), σαφως γραφοντας την θετικη ή την αρνητικη μας εμπειρια, οσο πιο αντικειμενικα γινεται, χωρις να προβαινουμε σε προσβολες κ χαρακτηρισμους προς την κοπελα. Αλλωστε αυτο προβλεπεται και απο τους κανονες του site που ολοι μας συμφωνησαμε στην εγγραφη μας.
Επισης απο τους κανονες προβλεπεται οτι δεν μπορεις να γραψεις κριτικη για την ιδια κοπελα σε συντομο χρονικο διαστημα ή εαν δεν εχει αλλαξει κατι στις υπηρεσιες της ωστε να δικαιολογειται η νεα κριτικη update, αλλωστε δεν εχουν λογο υπαρξης ιδιες κριτικες για την ιδια κοπελα, απο το ιδιο μελος. Καπου ειχα διαβασει παλιοτερα για τις κριτικες (πως γινονται, τι επιτρεπεται, βαθμολογια κτλ) αλλα δεν θυμαμαι που! Αν καποιος αρχοντας το θυμαται, ας το παραθεσει.
:hi:

Τελευταία τροποποίηση:

karaflo trixompalaki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2022
Like
1.618
Πόντοι
206
αντί να εκτιμήσουν και να χρησιμοποιήσουν σωστά το σάητ, που ειναι ΜΟΝΟ προς όφελός τους αν το αναλύσουν-φιλοσοφίσουν λίγο, έχουν γίνει αστέρες της μπουρδολογίας... μερικοί.
Μυστη μου,βαζεις το χερι σου στην φωτια οτι λεω παπαριες με ξερεις? εισαι σιγουρος?
το στοιχηματακι θα το χάσεις ,θα πας κουβά
δεν εχω καμιά είδους συναλλαγών με κανέναν πέραν των εργαζόμενων κοριτσιών οπως οι περοσσοεροι εδω μεσα
Οι λογοι που δεν ανεβαινει μια κριτικη μπορει να εινα σωστοι το δεχομαι,ολα τα δεχομαι
χανουν το δικιο τους γιατι δεν εξηγούν με μια αναφορά'
εχω eshop κ ολα τα συναφή, ξερω απο πρωτο χερι τους κανονες
14/1/2025 για ραντεβου που εγινε 13/1/2025 Δευτερα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.565
Πόντοι
27.261
Μυστη μου,βαζεις το χερι σου στην φωτια οτι λεω παπαριες με ξερεις? εισαι σιγουρος?
το στοιχηματακι θα το χάσεις ,θα πας κουβά
δεν εχω καμιά είδους συναλλαγών με κανέναν πέραν των εργαζόμενων κοριτσιών οπως οι περοσσοεροι εδω μεσα
Οι λογοι που δεν ανεβαινει μια κριτικη μπορει να εινα σωστοι το δεχομαι,ολα τα δεχομαι
χανουν το δικιο τους γιατι δεν εξηγούν με μια αναφορά'
εχω eshop κ ολα τα συναφή, ξερω απο πρωτο χερι τους κανονες
14/1/2025 για ραντεβου που εγινε 13/1/2025 Δευτερα
σε ανέφερα η' σε παρέθεσα πουθενά παίχτη η' έχεις καμία μύγα που σε ενοχλεί ?

karaflo trixompalaki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2022
Like
1.618
Πόντοι
206
σε ανέφερα η' σε παρέθεσα πουθενά παίχτη η' έχεις καμία μύγα που σε ενοχλεί ?
σε δικο σου σχολείο απάντησα
για να μην υπάρχει καμιά απορία από μεριάς μου μιας κ εγω το ξεκίνησα το ζήτημα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.565
Πόντοι
27.261
σε δικο σου σχολείο απάντησα
για να μην υπάρχει καμιά απορία από μεριάς μου μιας κ εγω το ξεκίνησα το ζήτημα
1000001814.jpg

Trelosagorina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2024
Κριτικές
4
Like
638
Πόντοι
301
...μαγκα μου μιας κ συνενωθηκε το νημα του αρχοντα παραπανω με το το δικο μου παλιοτερο νημα, να σου πω εγω τι υποθετω κ χωρις να γνωριζω την δικη σου περιπτωση θα μιλησω γενικα.
Σε μια κριτικη κραταμε ενα επιπεδο ευγενειας (εστω κ σε αυτον τον χωρο), σαφως γραφοντας την θετικη ή την αρνητικη μας εμπειρια, οσο πιο αντικειμενικα γινεται, χωρις να προβαινουμε σε προσβολες κ χαρακτηρισμους προς την κοπελα. Αλλωστε αυτο προβλεπεται και απο τους κανονες του site που ολοι μας συμφωνησαμε στην εγγραφη μας.
Επισης απο τους κανονες προβλεπεται οτι δεν μπορεις να γραψεις κριτικη για την ιδια κοπελα σε συντομο χρονικο διαστημα ή εαν δεν εχει αλλαξει κατι στις υπηρεσιες της ωστε να δικαιολογειται η νεα κριτικη update, αλλωστε δεν εχουν λογο υπαρξης ιδιες κριτικες για την ιδια κοπελα, απο το ιδιο μελος. Καπου ειχα διαβασει παλιοτερα για τις κριτικες (πως γινονται, τι επιτρεπεται, βαθμολογια κτλ) αλλα δεν θυμαμαι που! Αν καποιος αρχοντας το θυμαται, ας το παραθεσει.
:hi:
Το σύντομο χρονικό διάστημα όμως δεν αναφέρεται πουθενά πόσο το εννοούν. Και υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν εγκρίνει κριτικές και σε λιγότερο από μήνα. Οπότε αυτό το σύντομο διάστημα δεν ισχύει. Αν θέλουν να παραθέσουν εδώ ποια είναι τα κριτήρια για την έγκριση μιας κριτικης και ποιο είναι το χρονικό διάστημα.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
3.581
Πόντοι
736
Ας βρει καποιος το δικο μου κλαμα οταν αργησε η κριτικη μου να ανέβει μπας και την παρουν χαμπαρι οτι ειναι χειροτερες και απο γκομενες ...

Βρε εχει γουστο να ειναι γκομενες που δείραμε στο παρελθον :think::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bunnyrebel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
155
Πόντοι
280
Odin άρχοντα, δυστυχώς δεν είχα δει το νήμα σου, ώστε να το αναβιώσω. Πράγμα που θα με γλίτωνε από μικρότητες και τοξικότητες.

Επί του ζητήματος, θεωρώ, πως είναι επιβεβλημένη η ύπαρξη καρτέλας για όλες τις επι χρήμασι εκδιδόμενες γυναίκες.

Διαβάζοντας τα ανωτέρω σχόλια, παρατηρώ, ως καίριο ζήτημα που απασχολεί, την, επί σκοπούμενης βάσης, δημιουργία κριτικών προς όφελος των κορασίδων που αφορούν οι εν λόγω κριτικές. Και βάση αυτού, οι περισσότεροι, δηλώνουν ότι καλύτερα που δεν υπάρχουν καρτέλες, καθότι υπάρχουν σικέ κριτικές.

Ναι, αλλά ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ. Ένα γεγονός που, τεχνηέντως, είτε ξεχνιέται, είτε δεν αναφέρεται. Με την ανυπαρξία καρτελών, το μόνο ΣΙΓΟΥΡΟ αποτέλεσμα είναι ότι δεν γράφονται καλές κριτικές. Γιατί αυτός που θέλει να χρησιμοποιήσει το site για να αποκομίσει όφελος, θα βρει, κι έχουν ήδη βρει, άλλους τρόπους να το κάνουν.

Αυτός, όμως, που θέλει να προσφέρει τον οβολό του, γράφοντας μια κριτική, όταν του στερείται το βήμα για να το κάνει (ανυπαρξία καρτελών), δεν θα μπεί στον κόπο να αναζητήσει νήμα για να το κάνει.

Θυμάμαι εποχές, κατά τις οποίες, ΟΛΕΣ οι κοπέλες που ερχόταν στις πόλεις μας ΕΙΧΑΝ καρτέλες. Κάποιες είχαν 30 - 40 κριτικές. Ναι υπήρχαν 10 σάπιες και άλλες 5 που εξυπηρετούσαν συμφέροντα. Οι υπόλοιπες, όμως προσέφεραν μια βάση πληροφοριών για την εκάστοτε κορασίδα. Κάτι που σήμερα δεν γίνεται.

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.565
Πόντοι
27.261
Ας βρει καποιος το δικο μου κλαμα οταν αργησε η κριτικη μου να ανέβει μπας και την παρουν χαμπαρι οτι ειναι χειροτερες και απο γκομενες ...

Βρε εχει γουστο να ειναι γκομενες που δείραμε στο παρελθον :think::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
bugs bunny opera GIF by Looney Tunes

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
5.017
Πόντοι
456
Εγώ που ζητάω από τη μέρα που άνοιξα νήμα
Ακόμη περιμένω τον διαχειριστή να μου ανοίξει καρτέλα κ να φαίνεται το προφίλ μου ως call girl
Οπότε ίσως μερικές κοπέλες που δεν έχουν καρτέλα είναι επειδή ο διαχειριστής δεν ασχολείται αρκετά;
Και που να ξέρω αφού δεν είμαι διαχειριστής κυρία Κλειώ μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom