Φίλε συμπάσχω. Το μόνο που έχω βρει είναι η παρακάτω φοιτήτρια με τα εξής θετικά κι αρνητικά:
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
www.instagram.com
Αδιάφορο πρόσωπο, μικρό και κάπως πεσμένο βυζάκι, όχι καλά αποτυχημένα πόδια, κάνει ραντεβού μόνο σε ξενοδοχείο (η τιμή της είναι στα 80, οπότε υπολόγιζε 130-140 μαζί με το ξενοδοχείο, καθώς δεν έχω βρει ημιδιαμονης στην Καβάλα, αν τυχόν ξέρεις κανένα, πες μου κι εμένα).
Είναι αδυνατούλα, ωραίο στενό μουνάκι, συμπαθητική πίπα με σαλάκι και προσπάθεια για dt, αλλά μην την αφήσεις να σε πιάσει στην πάρλα, με ζάλισε με έναν καθηγητή της που τον γουστάρει.
Για μία φορά ήταν καλά, δεύτερη θα έκανα μόνο αν ερχόταν σπίτι και γλίτωνα το ξενοδοχείο, αλλά για κάποιο λόγο τρώει σκάλωμα (παραδέχθηκε και η ίδια ότι είναι παράξενη σε αυτό) παρότι μου είπε όταν τελείωσε το ραντεβού μας ότι μπορούμε να βρεθούμε σε σπίτι τώρα. Αλλά όταν το επιχείρησα, τελικά αρνήθηκε και ήθελε μόνο ξενοδοχείο. Ε 50 ευρώ σε ξενοδοχείο για να γαμήσω ένα 6άρι, άντε βαριά 6.5άρι αματούρι, δεν το δίνω.
Αυτά, ελπίζω να βοήθησα.