themaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 159
- Πόντοι
- 0
και για αυτο, και γιατι την ξεσκιζω και την ξεφτιλιζω οπως της αρεσει και μετα την φτυνω. ουσιαστικα αισθανεται πληρης γιατι ειμαι ο αντρας και ειναι η γυναικα. και επαναλαμβανω, χεστηκα για το πως νιωθει η γκομενα κιολας. αυτο γουσταρουν, το φτυσιμο μεταφορικο και κυριολεκτικοΟκ ρε μοντελο!!Δεν χρειαζετε να μου το ζητησει μια γκομενα το κανω γιατι γουσταρω εχω βιτσιο,φρουδικα θεωρειτε ανωμαλια αλλα σου λεω οτι ουτε εμενα μου το χει ζητησει γκομενα το κανω κυριως γιατι γουσταρω εγω....δεν το κανω γιατι σκεφτομαι αυτα που σου γραφω...Εσυ λοιπον πιστευεις οτι μια γκομενα αισθανετε πληρης μαζι σου γιατι εχεις μεγαλη πουτσα και εισαι 2 μετρα??
παρτε το χαμπαρι, οι γκομενες μισουν τους αγαπουληδες και τους υποτακτικους, για αυτο σας κανουν την ζωη πατινι, για αυτο σας κερατωνουν.
τα λεω φιλικα ολα αυτα μπας και ξυπνησετε.
γελαω.για να περασεις καλα εχεις αναγκη την επιβεβαιωση του μουνιου. αυτο ειναι αδυναμια, σορρυ.Φίλε το τι είναι ο άντρας ΔΕΝ έχει να κάνει με αιδοία.
Έχει να κάνει με προσωπικότητα και συμπεριφορά.
Το ότι βλέπεις τα πάντα μέσα από το πρίσμα του μουνιού κάτι δείχνει. Αναλογίσου και σκέψου ποιος είναι ο πραγματικός μουνόδουλος και ποιος όχι...