girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.322
- Πόντοι
- 216
τιποτα νεοτερο?
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου για μια αντωνία σαμαρά αλλά οι τιμές τις είναι φωτιά
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου για μια αντωνία σαμαρά αλλά οι τιμές τις είναι φωτιά
Τι να σου πω φίλε μου...Χρόνια ακούω κάτι τέτοια, όπως και για φοιτήτριες που γαμιονται εδώ για χρήμα, αλλά δεν έχει αποδειχθεί κάτι. Και επειδή στην Καλαμάτα κουτσομπιλευουν πολύ, λογικά θα έπρεπε να έχει διαρρεύσει κατά πολύ...και η Αθήνα 15' ακόμα.....
Υπάρχουν φίλε μου κάποιες που κανουν αρπαχτές αλλά δυστυχώς πολύ κλειστός κύκλος και πολύ δύσκολο να μπεις. Μην με ρωτάς τηλέφωνα, δεν έχω κάτι αυτή την στιγμή αλλά ξέρω οτι παίζει.
Η συγκεκριμένη λεει οτι μετακόμισε πρόσφατα στην καλαματα.. Την εκαναν ηδη add αρκετοί απο καλαματα.. δυο έχουν αναβαθμιστεί σε gold μέλη.. Αν ξερει κανεις τπτ ας ενημερώσει...Τόσα χρόνια στην Καλαμάτα και δεν έχω ακούσει ποτέ για call girls.Λογικά δεν πρέπει να υπάρχει...Όποιος όμως γουστάρει και καλά τέτοιες καταστάσεις μπορεί να πάει Πάτρα ! Δύο ωρίτσες απόσταση είναι.
2 θειαδες εφερε... (τουλαχιστον εμενα ετσι μου φαινονται...) δεν ανοιγει ετσι η αγορα...Κύριοι καλημέρα. Το Spice έχει δύο
αυτή την στιγμή στην Καλαμάτα. Όποιος θέλει δοκιμάζει να ανοίξει η αγορά και εδώ, να έρθουν και οι ανεξάρτητες.