trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αντε να την απατήσεις με άλλη γκόμενα αυτήν....
Τί χερούκλες είναι αυτές ρεεεεεε:::::::
Ποπο Ξυλίκι!!!!!!!!!
Αντε να την απατήσεις με άλλη γκόμενα αυτήν....
Λοιπόν, επειδή βλέπω πολλούς που έχουν πρόβλημα, ας δούνε αυτό το βίντεο για να τους φύγει η μαγκιά.
Κόφτε τη μαλακία και μην κοροιδεύετε όσους ζητούν πληροφορίες. Εδώ είμαστε για να βοηθάμε και όχι να βγάζουμε τα κόμπλεξ μας. Όποιος φοβάται τη γυμνασμένη γυναίκα έιναι μικροτσούσουνος και κρυπτομοφυλόφιλος. Είναι και κάτι αγοράκια από τα μέρη μας - εννοώ δυτικά προάστεια- που το παίζουν και πολύ άντρες, αλλά αυτοί είναι υπέυθυνοι για κάθε αμυντική στάση πουτάνας σ' αυτή τη χώρα, χαλάνε την πιάτσα και θέλουν κράξιμο. Μεγαλώστε ρε αντράκια!
Όσο για εκείνους που γουστάρουν fitness chicks μέχρι επιπέδου Πετρουλάκη και όχι παραπάνω, συμφωνώ ότι είναι ότι καλύτερο, αλλά και το πιο δύσκολο να βρείς. Κάποτε - δεκαετίες πριν - κυκλοφορούσε στη Φυλής μια μικροκαμωμένη με πολύ αθλητικό σώμα, τελείως έκφυλη. Από τότε δεν έχω δεί τέτοια σε μπουρδέλο ή studio. Παλιότερα που έπαιρνα call girls, το είχα ζητήσει επίμονα σε διάφορα τηλέφωνα, τίποτε της προκοπής δεν μου ήρθε. Μόνο μία μαύρη δίμετρη που ήταν από φυσικού της κάπως έτσι, αλλά πάγος. Δύσκολο λοιπόν, και όποιος βρεί καλή τέτοια ας ρίξει σύρμα...
Για όσους γουστάρουν Άγριες Μποντυμπιλντερούδες, να ξέρουν ότι οι περισσότερες είναι λεσβίες, και το πάνε για αυταρχικό. Συμφωνώ όμως με κάποιον που είπε ότι άν είναι τρυφερές θα είναι τέλεια. Τετοια εμπειρία δεν έχω, αλλά θα ήθελα να είχα, και μάλλον θα έχω την επόμενη φορά που θα πάω Αμερική. Για να ενημερωθείτε πηγαίνετε εδώ:
Ανάμεσα στις Ironbelles (που όπως θα διαπιστώσετε στο site είναι πολύ ακριβές) υπάρχει και μία που δηλώνει ότι είναι στην Ελλάδα, η Madam Mysteria. Αλλά όπως και για τις άλλες για να έρθετε σε επαφή πρέπει να στείλετε μήνυμα στην cheryl που είναι η admin του site.
mysteria.shtml
καλή τύχη.
javascript:void(0);
Ποια 'κοπέλα' ρε φίλε????για την κοπελα που λες οτι ειναι ελλαδα ριξε μια ματια σε αυτο το link