Νέα

Btjunkie από το junkie του forum ^_^

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Velvy_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Velvy_2

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
στο λεω γιατι μερικα torrents και κατι για games πρεπει να ανοιξεις το port στο ρουτερ σου εαν δεν το κανει αυτοματα οσο για τα κλειδοματα μπαινεις μεσω προξυ σαν αυτο που σου εδωσε πιο πριν 

για το  port  στο ρουτερ λεγεται port forwορding

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Μπορείτε να με ενημερώσετε τι είναι το btjunkie; Πρώτη φορά το ακούω

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
Για μένα το καλύτερο τόρεντ είναι το demonoid.com!! :rockon:

OP
OP
Velvy_2

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
velvy ερωτηση εμπαινες κανονικα στοbtjunkie και ξαφνικα δεν μπαινεις?

στο λεω γιατι μερικα torrents και κατι για games πρεπει να ανοιξεις το port στο ρουτερ σου εαν δεν το κανει αυτοματα οσο για τα κλειδοματα μπαινεις μεσω προξυ σαν αυτο που σου εδωσε πιο πριν 

για το  port  στο ρουτερ λεγεται port forwορding

Koίτα, είμαι κλασική γκόμενα που αν δεν σκάσει πρόβλημα σε κάτι, δεν ασχολούμαι.
Έμπαινα κανονικά εδώ και 3-4 χρόνια που έχω τελλάς και ξαφνικά τίποτα. Ρωτάω την αδερφή μου που έχει hol και μου λέει ότι παίζει κανονικά το σάιτ, το τσεκάρω κι εγώ με κόννεξ και μια χαρά. Δεν το είχα συνδυάσει με τον πάροχο. Οπότε αφού με αυτό το σάιτ μου ανοίγει κανονικά και κατεβάζω τις σειρές μου και ταινίες, δεν το έψαξα παραπέρα. :cheesy:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Koίτα, είμαι κλασική γκόμενα που αν δεν σκάσει πρόβλημα σε κάτι, δεν ασχολούμαι.
Έμπαινα κανονικά εδώ και 3-4 χρόνια που έχω τελλάς και ξαφνικά τίποτα. Ρωτάω την αδερφή μου που έχει hol και μου λέει ότι παίζει κανονικά το σάιτ, το τσεκάρω κι εγώ με κόννεξ και μια χαρά. Δεν το είχα συνδυάσει με τον πάροχο. Οπότε αφού με αυτό το σάιτ μου ανοίγει κανονικά και κατεβάζω τις σειρές μου και ταινίες, δεν το έψαξα παραπέρα. :cheesy:
τι εγινε μαζευτηκες σπιτι?τα πιες παλι κι εκανες τον κλοουν με τα μπαζα τις φιλες σου στα μπαρακια?

OP
OP
Velvy_2

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πάει. ΠΑΕΙ.
Θέλω να βάλω τα κλάματα. Ήταν το αγαπημένο μου, χτες κατέβασα για τελευταία φορά. Γαμώ. :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom