You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Brigitte Trogneux-Macron
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gari10
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 252
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Αυτοι πρεπει να μας δουλευουν παντως, δεν μπορει αυτη να ειναι μονο 63-65 ετων, 80αρα πρεπει να ειναι και το κρυβουνε
:S :S :S :S
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Με τίποτα ρε φίλε... το δέρμα της είναι σαν σύκο!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
Ε πες μου τωρα, αξιζει να αναπαραχθουν αυτα τα ζωα?
γιατι ρε τους λες ετσι τα παιδια, που να το ξερουν?
και εκει μπορει να διδασκονται στα σχολεια την πορεια του Μαο οπως μας φλώμωνουν εδω με την παλαια και καινη διαθηκη, και αφου 5 χρονια κανουν πλυση εγκεφαλου απο την τριτη δημοτικου ως δευτερα γυμνασιου οτι το σεξ ειναι αμαρτια, μετα μαθαινουν οτι η αναπαραγωγη ειναι μια φυσιολογικη διαδικασια και στον ανθρωπο οπως η πεψη και η κινηση και γινεται με συγκεκριμενα οργανα που τα περισσοτερα παιδια ειδικα κοριτσια κοκκινιζουν ή αρνουνται να διαβασουν την λεξη πεος μεσα απο το βιβλιο της βιολογιας (μου εχει τυχει πολλες φορες δεν κανω πλακα).
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.543
- Πόντοι
- 206
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
αν είναι προπέτασμα καπνου γιατι να τον παντρευτεί αυτή, αυτος μπορουσε να παρει και μια φιλιππινεζα μεταναστρια και να το παιζει αντιρατσιστης.Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω.
Ή αλλιώς πάντα μια γυναίκα θα βγάζει κάτι σε έναν άνδρα ή ένας άνδρας σε μια γυναίκα που εμείς οι από έξω δεν μπορούμε να καταλάβουμε. Γιατί είμαστε ΑΠΟ ΕΞΩ.
Και η Νταιάνα αντικειμενικά ήταν πιο ωραία από την Καμίλα αλλά του Καρόλου δεν...(άσχετα αν έκανε τα παιδιά από υποχρέωση).
Εγώ αισθάνομαι ακόμη υπέρτατη κάβλα για 54χρονη σήμερα πρώην συνάδελφο μου που είναι στην κλάση αυτηνής, με τραβάει όμως ο χαρακτήρας της, η γλύκα της, όλα όσα ζήσαμε μαζί μέσα στην δουλειά και εκτός, αυτά δεν περιγράφονται ούτε εξηγούνται. Έτσι κι εδώ, σου λέει τον είχε μαθητή και χώρισε τον άνδρα της για πάρτη του...
Η συγκεκριμένη για την ηλικία της σαν σώμα φαίνεται μια χαρά αλλά και πάλι, το θέμα είναι πώς την βλέπει αυτός, όχι εμείς.
Να πω βέβαια οτι γι αυτόν υπάρχει και η φήμη οτι γυαλίζει το πόμολο/κανελώνει το ρυζόγαλο/τινάζει τον κουραμπιέ, είναι πούστης τέλος πάντων και πως η συγκεκριμένη είναι προπέτασμα καπνού, αλλά και πάλι το αναφέρω έτσι, δεν μπορούμε να ξέρουμε.
αυτή είναι πιο πλουσια δεν εχει κινιτρο να παντρευτει τον μαθητη της παρα μονο ερωτικο.
τωρα αν είναι μπαησεξουαλ ο προεδρας και παει και με ανδρες μπορει.
παντως την γρια σιγουρα την φυστικωνει αλλιως αφου ηταν και από πλουσια οικογενεια αυτή γιατι να αφησει συζυγο και παιδια της για αυτόν τον μαθητη της.
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
Ε πες μου τωρα, αξιζει να αναπαραχθουν αυτα τα ζωα?
Κι όμως αναπαράγονται..Ε πες μου τωρα, αξιζει να αναπαραχθουν αυτα τα ζωα?
Ο τύπος όμως, ενδέχεται να είναι δεινός κωλάκιας και να υποδύθηκε τον άσχετο, σου λέει μέχρι να καταλάβει το ζωντόβολο η γυναίκα μου πως γίνονται τα παιδιά, θα της έχω κάνει τον κώλο μπουρί της σόμπας.
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 216
καλη σχολικη χρονια σε ολα τα παιδακια!
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.106
- Πόντοι
- 456
αν είναι προπέτασμα καπνου γιατι να τον παντρευτεί αυτή, αυτος μπορουσε να παρει και μια φιλιππινεζα μεταναστρια και να το παιζει αντιρατσιστης.
αυτή είναι πιο πλουσια δεν εχει κινιτρο να παντρευτει τον μαθητη της παρα μονο ερωτικο.
τωρα αν είναι μπαησεξουαλ ο προεδρας και παει και με ανδρες μπορει.
παντως την γρια σιγουρα την φυστικωνει αλλιως αφου ηταν και από πλουσια οικογενεια αυτή γιατι να αφησει συζυγο και παιδια της για αυτόν τον μαθητη της.
Το τι μπορεί να κάνει αυτός, λίγο πολύ είναι δεδομένο. Τώρα, τον παίρνει, η όχι, τη φυστικώνει, ή όχι, διαφορά ουδεμία έχει. Τον παντρεύτηκε, μόλις μυρίστηκε οτι μαζί του θα βρεθεί να έχει σχεδόν απόλυτη εξουσία και αμνηστία. Καλά τα λεφτά, αλλά σαν την εξουσία, αφροδισιακό δεν έχει.
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
Τα έχει κάνει σκατά όμως ο Μανωλάκης και δεν βλέπω να ξαναβγαίνει πρόεδρας.Το τι μπορεί να κάνει αυτός, λίγο πολύ είναι δεδομένο. Τώρα, τον παίρνει, η όχι, τη φυστικώνει, ή όχι, διαφορά ουδεμία έχει. Τον παντρεύτηκε, μόλις μυρίστηκε οτι μαζί του θα βρεθεί να έχει σχεδόν απόλυτη εξουσία και αμνηστία. Καλά τα λεφτά, αλλά σαν την εξουσία, αφροδισιακό δεν έχει.
Να δω τι θα κάνει η Μπριζίτ μετά?
Αλλά κι αυτός τι θα κάνει που θα ξωμείνει με τη γραία
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Νέα η μούμια Αναξουναμουν ήταν πολύ χειρότερη.Με τίποτα δεν έμπαινα παντως,ακόμα και ναυαγός.Μου βγάζει κάτι πολυ ντεκαβλε και ντεζολέ.Ο Μακρόν σαν άλλος Ακενατόν είναι μαζί της σαν καλός υποτακτικός...
Η κόρη της αντιθέτως είναι για γλυψιμο μέχρι να μουδιάσει η γλώσσα.
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
φωτό?Νέα η μούμια Αναξουναμουν ήταν πολύ χειρότερη.Με τίποτα δεν έμπαινα παντως,ακόμα και ναυαγός.Μου βγάζει κάτι πολυ ντεκαβλε και ντεζολέ.Ο Μακρόν σαν άλλος Ακενατόν είναι μαζί της σαν καλός υποτακτικός...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
η κορη ειναι ιδια με την μαμα, σε φατσα και σωμα, που σημαινει οτι ετσι θα γινει και η κορη οταν θα μεγαλωσει ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 30-40 ΚΑΙ ΤΥΛΗΞΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΑ
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
η κορη ειναι ιδια με την μαμα, σε φατσα και σωμα, που σημαινει οτι ετσι θα γινει και η κορη οταν θα μεγαλωσει ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 30-40 ΚΑΙ ΤΥΛΗΞΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΑ
Μυστη καμμία σχέση...Μπάζο ήταν η μαμά...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 246
- Εμφανίσεις
- 39K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 577