Νέα

Εισήγηση υποβιβασμού για Ολυμπιακό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mpouxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 577
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που θέλετε να παίξει του χρόνου ο οσφπ?

• Premier league

Ψήφοι: 20 26,0%
  • SL 2

Ψήφοι: 3 3,9%
  • Football League

Ψήφοι: 2 2,6%
  • Τοπικά Πειραιά

Ψήφοι: 52 67,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    77

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.188
Πόντοι
5.006
ξεκινησε και η δικη παρωδια στην επιτροπη δεοντολογιας....
1ος και βασικος μαρτυρας κατηγοριας ο φυσσας :
Ο Τάκης Φύσσας, εκ των βασικών μαρτύρων κατηγορίας, παραδέχτηκε ξανά ότι δεν γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο και η κατάθεση του βασίστηκε σε ένα τηλεφώνημα του Ρικάντο Σα Πίντο. Μάλιστα, σε ερώτηση για το αν πιστεύει τώρα ότι εκείνο το παιχνίδι χειραγωγήθηκε, ο Φύσσας απάντησε: «Μετέφερα τα λεγόμενα μου, εγώ δεν μίλησα ποτέ για χειραγώγηση. Παρά μόνο ότι ήταν μια παρέμβαση στον προπονητή από τους ανθρώπους που έχουν τις τύχες της ομάδας».

Ακόμα, ο Φύσσας αποδόμησε περαιτέρω τις κατηγορίες, λέγοντας ότι ο Σα Πίντο υπερέβαλλε σε όσα του είχε πει, ενώ του απέδωσε ιδιοτέλεια για να μπει τότε στη λίστα του για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, αφού το 2015 ο Φύσσας εργαζόταν ως αθλητικός διευθυντής: «Με ρώτησε ο ανακριτής ποια ήταν η κρίση μου. Εκ των υστέρων, επειδή ένας από αυτούς τους παίκτες, ο Κατσουράνης μιλήσαμε και μου είπε ότι ήταν ανέτοιμος. Βλέποντας ξανά το παιχνίδι, σίγουρα υπερέβαλε στα λεγόμενα του απέναντι μου. Ο Σα Πίντο μετά ξαναγύρισε στον Ατρόμητο και μετά κατάλαβα ότι αποσκοπούσε να μπει στη λίστα μου. Αυτό που μπορώ να καταλάβω ότι από τις αλλαγές που είχαν γίνει, αυτός o άνθρωπος για κάποιο δικό του λόγο υπερέβαλε και μακαρι να έρθει και να πει για ποιο λόγο το έκανε».

Συνεχίζοντας, ο Φύσσας ομολόγησε ότι τότε είχε επηρεαστεί (από τι, άραγε;) και δεν πίστεψε ότι οι ισχυρισμοί του θα φτάσουν μέχρι το δικαστήριο: «Μετέφερα αυτά που μου είπε. Σίγουρα ήταν απογοητευμένος με την παρέμβαση που του έγινε. Μετέφερα αυτά που μου είπε ο προπονητής. Η κρίση μου τότε επηρεάστηκε από την ένταση που μου τα έλεγε. Κλήθηκα να πω αυτά που μου μετέφερε και ήταν πειστικός όταν μου τα είπε. Αυτός ο άνθρωπος, το rotation που γίνεται, μου είπε ότι έγινε αυτή η παρέμβαση και γι’ αυτό παραιτήθηκε. Δεν πίστευα ότι θα ειπωθούν στον ανακριτή και όταν με κάλεσε είπα ότι αυτά άκουσα στο τηλέφωνο».

Σε ερώτηση γιατί δεν πήγε αμέσως στον ανακριτή για να καταγγείλει, ο Φύσσας συνέχισε την… όπισθεν ολοταχώς. «Ναι, είπα ότι δεν πήγα στον ανακριτή γιατί δεν είχα στοιχεία» ομολόγησε ο Φύσσας. Και συνέχισε παραδεχόμενος ότι του… είπαν να πει, αλλά αυτός δεν ξέρει: «Μετέφερα αυτά που μου είπε ο Σα Πίντο. Μακάρι να ήταν εδώ να μας τα πει. Μετέφερα αυτά που μου είπε και είπα «κάντε ότι νομίζετε».  Ο Ατρόμητος προσπαθούσε πάντα μέσα στο γήπεδο να κερδίζει. Ετυχε να με πάρει ο ανακριτής και πήγα και είπα αυτά τα πράγματα». Ο Φύσσας τελείωσε την κατάθεση του, λέγοντας πως θυμήθηκε να πει όσα… του είχε ο Πίντο, μετά από προτροπή του Γιάννη Αλαφούζου.

υγ: ταισαν σανο με τον τονο τα προβατα και τωρα κανουν τους ανηξερους....ρε τους φουκαραδες τις μπουγατσες, τι δουλεμα τους ριχνουν.... :2funny:
υγ2: εμεις την δουλεια μας...πειθαρχικο κυνηγι στην εισηγητρια που τολμησε να μας αναγκασει καλοκαιριατικα να ακουμε τις μαλακιες του φυσσα που ως μαρτυρας κατηγοριας μας αθωωνει ξανα!!! :S
υγ3: τικ τοκ τικ τοκ για την πραγματικη δικη στην επιτροπη δεοντολογιας... :rockon:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.188
Πόντοι
5.006
τα σημερινα νεα απο την δικη - παρωδια...με το τσουβαλι το φαγανε το σανο τα προβατα :
Ο στοιχηματικός αναλυτής, Νίκος Παναγόπουλος, κατέθεσε στην ποινική δίκη της «Συμμορίας» για τα στοιχήματα που παίχτηκαν στο Ολυμπιακός - Βέροια 3-0.Τόνισε ωστόσο, ότι το «over» ήταν φυσιολογικός στοιχηματισμός με βάση τη δυναμικότητα των ομάδων και την εξέλιξη του αγώνα.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: Τότε γιατί χαρακτηρίζετε το παιχνίδι ύποπτο στοιχηματικά;

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: Το ύποπτο που βλέπω είναι για ποιο λόγο να παίζονται τόσα χρήματα μαζικά από το 54’ μέχρι το 75’. Παρ’ όλο που πλησίαζε στη λήξη ο αγώνας, οι παίκτες του στοιχήματος συνέχιζαν να επιμένουν στη διαφορά των τριών γκολ συνολικά.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: Ήταν ύποπτο για σας ότι συνέχιζαν να επιμένουν στο 3-0; Δεν ήταν πιθανό να συμβεί;

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είναι απίθανο
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: Γιατί;

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είχαν παιχθεί πολλά χρήματα πιο πριν.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου συνηγορούσε;

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι η εικόνα του Ολυμπιακού δεν ήταν καλή από την αρχή. Σαν εικόνα του αγώνα δεν μπορώ να πω ότι είδα κάτι ύποπτο από ένα ποδοσφαιριστή.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σαν συνολικός τζίρος σε σχέση με τους τζίρους σε άλλα παιχνίδια;

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: Ήταν πιο υψηλός. Ήταν υπερβολικός.
Σε ερώτηση του συνηγόρου υπεράσπισης του Βαγγέλη Μαρινάκη, Βασίλη Δημακόπουλου, τι θα στοιχημάτιζε ο ίδιος στο συγκεκριμένο αγώνα, απάντησε: «Εγώ τι θα έπαιζα; «άσο» και «over» ό,τι ήρθε»..
:2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.188
Πόντοι
5.006
επιγραμματικα :
1)ο ψευτοστοιχηματικος αναλυτης θεωρησε υποπτο οτι παιχτηκαν πολλα χρηματα στον ασσο - οβερ...προφανως σε ματς οσφπ - βεροια, το φυσιολογικο ειναι να παιχτουν πολλα φραγκα στο διπλο  :2funny:
2)το θεωρησε υποπτο οτι παιχτηκαν παραπανω φραγκα στο οβερ απο το 54 μεχρι το 75 σε σχεση με το πρωτο ημιχρονο...προφανως θα επρεπε να παιχτουν περισσοτερα φραγκα στο οβερ στο πρωτο ημιχρονο που το σκορ ηταν 0-0, και μολις εγινε το 1-0 στο 54, θα επρεπε ολοι να αρχιζουν τα πονταρουν στο under... :2funny:

υγ : πραγματικα, τετοιες δικες μονο στην ελλαδα γινονται... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26
Ρε συ παοπαο, το να προσθέτεις "γελάκια" στο τέλος κάθε πρότασης, νομίζεις οτι μετατρέπει τις χαζομάρες που γράφεις σε πετυχημένα αστεία;

Υ.Γ.: :2funny:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.107
Πόντοι
34.538
Ρε συ παοπαο, το να προσθέτεις "γελάκια" στο τέλος κάθε πρότασης, νομίζεις οτι μετατρέπει τις χαζομάρες που γράφεις σε πετυχημένα αστεία;

Κοιτα,με τις κρυαδες που γραφει μονο με τα
γελακια στο τελος διασκεδαζουμε..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.188
Πόντοι
5.006

με την παρτη σου γελαω τυπε...με το δουλεμα που σας ριχνουν καθε χρονο με υποβιβασμους και λοιπες πιπες του ολυμπιακου...και ο μονιμος βιαστης σας κοντευει να φτασει τα 100 πρωταθληματα....
σας εχουμε γαμησει τους παππουδες σας, τους γονεις σας, τους γιους σας και τωρα πιτσιλαμε τα εγγονια σας...
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.260
Πόντοι
5.506
επιγραμματικα :
1)ο ψευτοστοιχηματικος αναλυτης θεωρησε υποπτο οτι παιχτηκαν πολλα χρηματα στον ασσο - οβερ...προφανως σε ματς οσφπ - βεροια, το φυσιολογικο ειναι να παιχτουν πολλα φραγκα στο διπλο  :2funny:
2)το θεωρησε υποπτο οτι παιχτηκαν παραπανω φραγκα στο οβερ απο το 54 μεχρι το 75 σε σχεση με το πρωτο ημιχρονο...προφανως θα επρεπε να παιχτουν περισσοτερα φραγκα στο οβερ στο πρωτο ημιχρονο που το σκορ ηταν 0-0, και μολις εγινε το 1-0 στο 54, θα επρεπε ολοι να αρχιζουν τα πονταρουν στο under... :2funny:

υγ : πραγματικα, τετοιες δικες μονο στην ελλαδα γινονται... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πιστεύω οτι άνετα σε λίγα χρόνια θα το βλέπουμε Σάββατο στον ΑΝΤ-1 με τον εθνικό μας ΜΗ κωμικό "Σεφερ-δίκη της Δευτέρας".

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.107
Πόντοι
34.538
με την παρτη σου γελαω τυπε...με το δουλεμα που σας ριχνουν καθε χρονο με υποβιβασμους και λοιπες πιπες του ολυμπιακου...και ο μονιμος βιαστης σας κοντευει να φτασει τα 100 πρωταθληματα....
σας εχουμε γαμησει τους παππουδες σας, τους γονεις σας, τους γιους σας και τωρα πιτσιλαμε τα εγγονια σας...
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Σαν το δουλεμα που εφαγες και συ..
Οτι θα πεσει ο ΠΑΟΚ???

:takethis:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.188
Πόντοι
5.006
Σαν το δουλεμα που εφαγες και συ..
Οτι θα πεσει ο ΠΑΟΚ???

:takethis:

ποιος ασχολειται με τον υποβιβασμο σας τυπε? ο στοχος μας ηταν να δει ολη η ελλαδα τον παοκανθη....ξεφτυλιστηκατε και εχετε την ρετσινια για μια ζωη...γιατι οπως εγραψες και εσυ προχθες, ακομα δεν αθωωθηκατε...οποτε μεχρι τοτε, εισαι παοκανθης...
επισης, αν ειχατε υποβιβαστει δεν θα μπορουσαμε να ακουμε τα μπινελικια εξω απο την τουμπα που σας βιασαμε για αλλη μια χρονια και βγηκατε 30 βαθμους πισω απο εμας....αυτες ειναι οι μικρες απολαυσεις της ζωης : να βλεπεις αεκ- μπαοκ για την μαχη της 2η θεσης....
:heavymetalbig:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.260
Πόντοι
5.506
ποιος ασχολειται με τον υποβιβασμο σας τυπε? ο στοχος μας ηταν να δει ολη η ελλαδα τον παοκανθη....ξεφτυλιστηκατε και εχετε την ρετσινια για μια ζωη...γιατι οπως εγραψες και εσυ προχθες, ακομα δεν αθωωθηκατε...οποτε μεχρι τοτε, εισαι παοκανθης...
επισης, αν ειχατε υποβιβαστει δεν θα μπορουσαμε να ακουμε τα μπινελικια εξω απο την τουμπα που σας βιασαμε για αλλη μια χρονια και βγηκατε 30 βαθμους πισω απο εμας....αυτες ειναι οι μικρες απολαυσεις της ζωης : να βλεπεις αεκ- μπαοκ για την μαχη της 2η θεσης....

Να γράφυν περήφανα οι εφημερίδες τους πως είναι ΦΑΒΟΡΙ για τη 2η θέση τι σου λέει;;;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.107
Πόντοι
34.538
Εσεις ασχολεισται..

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Τουρκογυφτοι βλαχοστουρνοι γαμω τα χωριά σας!.
Ποτε δε θα παίξετε Τσάμπιονς λιγκ κομπλεξικοι

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.188
Πόντοι
5.006
ο παοκανθης ειναι η καλυτερη πουτανα μας...την θελουμε στην σουπερλιγκ για να βλεπουμε τα ντερμπι αεκ - παοκανθη.... :rockon:
δυστυχως μεχρι να αναστηθει ο βαζελος που ειναι η επισημη αγαπημενη μας, θα ξεκαυλωνουμε με υποκαταστατα τυπου παοκανθη... :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom