Νέα

Πως θα αντιδρούσατε σε συγγενή που είναι Stripper;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akiso12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως θα αντιδρούσατε σε ένα τέτοιο γεγονός;

• Θα την σκότωνα η θα αυτοκτονούσα

Ψήφοι: 1 2,6%
  • Θα ξέκοβα απ όλους και θα μετακόμιζα σε άλλη πόλη η ακόμα και σε άλλη χώρα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Θα το δεχόμουν αλλά δεν θα ήμουν και περήφανος γι αυτό

Ψήφοι: 24 61,5%
  • Θα ήμουν περήφανος για την επιλογή της και θα την στήριζα με όποιον τρόπο μπορούσα

Ψήφοι: 14 35,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    39

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
120
Like
19.862
Πόντοι
20.686
πως θα αντιδρουσε ενα στριποκοριτσο αν μαθαινε οτι ο γκομενος-αντρας της-αδερφος της - ξαδερφος της- ανιψιος της κλπ

μαθαινε πως ο δικος της γραφει σε μπουρδελοσαητ και επισκεπτεται πουτανες?
Θα του ζητουσε κα γραψει μια κριτικη για το μαγαζι που δουλευει.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Εσένα τι σε κάνει να πιστεύεις οτι κατάλαβες κάτι από όλα αυτά που έγραψα και το ύφος με το οποίο τα έγραψα;

Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι τη γυναίκα που έχει επιλέξει να κάνει αυτή τη δουλειά θα τη νοιάξει αν θα τη δεί να κάνει strip show ο πρώην δάσκαλός της ή ο περιπτεράς της γειτονιάς? Το πιθανότερο είναι σε αυτούς να κουνηθεί περισσότερο στο χώρο εργασίας ενώ εκτός θα τους κρατάει σε απόσταση αν είναι όντως επαγγελματίας...

Τέλος πάντων άσχετα με το τι πιστεύω εγώ ή εσύ το γεγονός είναι ότι πλέον η κοινωνία έχει ξεπεράσει διάφορα taboo με τη “βοήθεια” και της τηλεόρασης που παρουσιάζει το strip πλέον σαν μορφή τέχνης και το pole dancing περίπου σαν ολυμπιακό άθλημα...
Επίσης σήμερα υπάρχει μια απομόνωση και αδιαφορία για το τι συμβαίνει στον διπλανό του καθενός στην πραγματική ζωή και όλοι ζουν στην εικονική πραγματικότητα των “social”.

Και κάτι τελευταίο. Δεν είναι υποκρισία να πηγαίνουμε σε strip και να βλέπουμε διάφορες κοπέλες αλλά να έχουμε την απαίτηση μια κοπέλα από τον δικό μας κύκλο να είναι “σεμνή και ταπεινή”?

OP
OP
A

Akiso12

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
12
Πόντοι
0
Ξέρεις κάτι?  Όλα όσα γράφεις για τη νύχτα μπορούν κάλλιστα να γίνουν και την ημέρα και χωρίς να πάρεις χαμπάρι.
Ρεαλιστικά τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ ότι τα παρουσιάζεις.
Αν πρόκειται για ενήλικο άτομο είναι ελεύθερο να κάνει ότι επιλογή θέλει και να πορευτεί όπως θέλει και εσένα δεν σου πέφτει λόγος αν δεν ζητήσει τη γνώμη σου.
Στην αντίθετη περίπτωση, δηλαδή αν της μιλήσεις χωρίς να ζητήσει τη γνώμη σου η απάντηση που θα λάβεις είναι “εσύ κοίτα τη δουλειά σου και μην ασχολείσαι”  ή με το ίδιο νόημα πιο ωραιοποιημένα.
Με λίγα λόγια άσε το “αίμα σου” να κάνει ότι της έχει καρφωθεί στο κεφάλι (που το κεφάλι των γυναικών είναι αγύριστο) και για σένα απλά δεν τρέχει τίποτα...

Ωραία ολα αυτά. Εστώ λοιπόν πως εχουμε ενα κοντινό προσώπο που δουλεύει σε Strip. Μια μερά όμως γυρνάει στο σπίτι με μόλωπες στο πρόσωπο. Αδιαφορούμε και δεν συζηταμέ το θέμα με αυτήν. Μερικές μέρες αργότερα γυρνάει στο σπίτι με ακόμα περισσότερους μολώπες. Ως πότε θα αδιαφορούμε; Λίγο βλακώδες το παραδειγμά που δίνω αλλά παρόλα αυτά μιλάμε για νύχτα. Κάλιστα θα μπορούσαν να συμβούν τα παντα σε μερικές ωρες. Εχω εργαστεί σε Strip ως μπαρμαν και εχω δει αρκετα πραγματα. Καλα δεν λεω πως ολοι οι πελατες ηταν μαλακες. Οι περισσοτεροι μπορω να πω πως ηταν κυριοι, ευγενικοι και σεβοντουσαν την δουλεια και των σερβιτορων αλλα και τα κοριτσια στην πιστα. Πολυ ομως θελει να εμφανιστει ενας μαλακας; Προσωπικα μου εχει συμβει σκηνικο να με απειλησει καποιος με μαχαιρι επειδη ειχε πιει με την παρεα του το τελευταιο μπουκαλι ρουμι και απο μαλακια μας ειχαμε ξεχασει να βαλουμε στη παραγγελια να μας φερουν και δεν ειχα να του δωσω. Οποτε γνωμη ειναι πως η μερα απεχει πολυ απ την νυχτα. Αν γουσταρει λοιπον η εν λογω συγγενης μας να δουλευει σε στριπ με γεια της με χαρα της. Δεν εχω κανενα δικαιωμα να την σταματησω. Αλλα δεν μπορω να μην ανυσηχω για το αν θα γυρισει σπιτι.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.582
Πόντοι
11.445
Συγγενης παντρευεται Ιταλιδα στριπτιζού , αλλα μονο εγω το ξερω επειδη ετυχε να ειμαι Ιταλια την ιδια περιοδο με εκεινον  :S :S :S

Εγγρ.
11 Απρ 2019
Like
3
Πόντοι
0
Ο,τι και να λέμε το στριπτιζ αυτό καθε αυτό είναι το λιγότερο που θα με απασχολούσε.
Ναρκωτικά , πορνεία κτλ που είναι παρακλάδια είναι το πραγματικό θέμα και γι αυτό θα είχα θέμα και μόνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom