Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
που είσαι πίτσι μου να βάλεις μια σειρά?
Εγω ειχα εναν αλλα ηταν αδερφη... Οποτε στον ιδιο παρονομαστη καταληγουμε Βολταιρακο μουΧα, χα, το ερώτημα όμως είναι γιατί όλοι είχαν Γαλλικού.
Ποτέ δεν θυμήθηκα κανέναν άνδρα καθηγητή.
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΞΕΚΟΛΙΑΡΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ.
:-*πσσσσσσσσ!!!!εχο λιοσει λεμε!!!!!respect!!!!!
Μονο εγω εχω λιποθυμησει απο το γελιο διαβαζοντας αυτο το θρεντ?
Επαναστατες,προσεξτε μην σας πεσει το φλαμπουρο.Ψηλα η σημαια ρεεεεεεεε
Αυτα ειναι.Η γραφικοτητα σε ολο της το μεγαλειο.
Διανοηθειτε ποσο μαλακες ειστε ολοι που τσακωνεστε για ενα τετοιο ζητημα μεσω του νετ.
ειχα ενα πορνιδιο που ερχοταν και μου εκανε μαθιμα σπιτι......ιμουν στιν ιλικια τισ καυλασ και σαν θολομενοσ χιστισ δε μπορουσα να κρατιθο....το πορνιδιο εβαζε σινεχια φουστιτσεσ και τα μπουτια του ιταν εξο...Χα, χα, το ερώτημα όμως είναι γιατί όλοι είχαν Γαλλικού.
οπου δε πιπτι λογοσ πιτσι ραβδοσ μιστι μουπου είσαι πίτσι μου να βάλεις μια σειρά?
Χα, χα, το ερώτημα όμως είναι γιατί όλοι είχαν Γαλλικού.
ειχα ενα πορνιδιο που ερχοταν και μου εκανε μαθιμα σπιτι......ιμουν στιν ιλικια τισ καυλασ και σαν θολομενοσ χιστισ δε μπορουσα να κρατιθο....το πορνιδιο εβαζε σινεχια φουστιτσεσ και τα μπουτια του ιταν εξο...
ε εγο λοιπον παλινδρομουσα το τσουτσουνι μου κατο απο το πορνογραφιο ενο εκινι μου εκανε μαθιμα!!!!!!μπουχαχαχαχαχα!!!
Καταρχην ειμαι φιλεναδα και οχι φιλος.
Δεν ξερω πολλα για σενα, εκτος απο κατι που μου εχουν πει 3 πολυ παλια και σεβαστα μελη. Οτι εμπαινες με γυναικειο ονομα και παριστανες την ιεροδουλη. Ζητουσες ταυτοχρονα απο τα μελη να σου στειλουν φωτογραφιες τους. Τη συνεχεια την ξερουν ολοι οι παλιοι νομιζω.
Μετα απ όλ αυτα που εχα ακουσει, ηρθε και ο χλευασμος του φιλου. Οποτε αναρωτιεμαι γιατι ησουν τοτε μοντ? Γιατι ξαναεισαι? Σιγα μην παρω απαντηση. Βουλιτσα θα παρω κατω απο το νικ μου. Και οπως ελεγε και ο Σταυριδης στα "Κιτρινα γαντια" ΑΧΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙΙΙΙ
και πολλά λες...ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται.......ένας συνάδελφος ...έφυγε...και ....γίνανε πράγματα και θαύματα.....αυτά......
ε μαααα ι καυλα εξουσιαζε το πορνομιαλο μου!
Εγώ είχα πάντως την Frau Helga για νταντά....τι γαλλικά και μαλακίες!
ναι ναι καταλαβενι πολλα πραματα που τοσο καιρο δεν ειχε καταλαβει..τουλαχιστον εγο καταλαβα πολα....που δεν ειχα καταλαβει απο τιν ανοιξι του 2007!!!και πολλά λες...
μια εικόνα=χίλιες λέξεις! όποιος βλέπει και έχει διαβάσει το θρεντ καταλαβαίνει... ;) ;) ;)
αστον αυτοςνα ερθει και ο κουγιας τοτε.