Νέα

Bourdela Fight Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stavros51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 360
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
που είσαι πίτσι μου να βάλεις μια σειρά?

Τζουλς

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χα, χα, το ερώτημα όμως είναι γιατί όλοι είχαν Γαλλικού.
Ποτέ δεν θυμήθηκα κανέναν άνδρα καθηγητή.
Εγω ειχα εναν αλλα ηταν αδερφη... :2funny: Οποτε στον ιδιο παρονομαστη καταληγουμε Βολταιρακο μου :grin:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΞΕΚΟΛΙΑΡΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ.

warnmute.gif

αντε πιες το γαλα σου ρε και μην βριζεις.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μονο εγω εχω λιποθυμησει απο το γελιο διαβαζοντας αυτο το θρεντ? :rolleyes: :rolleyes:

Επαναστατες,προσεξτε μην σας πεσει το φλαμπουρο.Ψηλα η σημαια ρεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτα ειναι.Η γραφικοτητα σε ολο της το μεγαλειο. :cum: :cum: :cum:

Διανοηθειτε ποσο μαλακες ειστε ολοι που τσακωνεστε για ενα τετοιο ζητημα μεσω του νετ. :uglystupid: :jerking:

Eχεις δικιο πολύ ανακάτεψα τα σκατά και βρομάνε περισσότερο. :2funny: :2funny:
Παω να παιξω με τα παιδάκια μου

Επισκέπτης
ειχα ενα πορνιδιο που ερχοταν και μου εκανε μαθιμα σπιτι......ιμουν στιν ιλικια τισ καυλασ και σαν θολομενοσ χιστισ δε μπορουσα να κρατιθο....το πορνιδιο εβαζε σινεχια φουστιτσεσ και τα μπουτια του ιταν εξο...
ε εγο λοιπον παλινδρομουσα το τσουτσουνι μου κατο απο το πορνογραφιο ενο εκινι μου εκανε μαθιμα!!!!!!μπουχαχαχαχαχα!!!

Τζουλς

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
"33 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα".

Ποπ κορν τρωτε? :P

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται.......ένας συνάδελφος ...έφυγε...και ....γίνανε πράγματα και θαύματα.....αυτά......

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Εγώ είχα πάντως την Frau Helga για νταντά....τι γαλλικά και μαλακίες!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ειχα ενα πορνιδιο που ερχοταν και μου εκανε μαθιμα σπιτι......ιμουν στιν ιλικια τισ καυλασ και σαν θολομενοσ χιστισ δε μπορουσα να κρατιθο....το πορνιδιο εβαζε σινεχια φουστιτσεσ και τα μπουτια του ιταν εξο...
ε εγο λοιπον παλινδρομουσα το τσουτσουνι μου κατο απο το πορνογραφιο ενο εκινι μου εκανε μαθιμα!!!!!!μπουχαχαχαχαχα!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καταρχην ειμαι φιλεναδα και οχι φιλος.

Δεν ξερω πολλα για σενα, εκτος απο κατι που μου εχουν πει 3 πολυ παλια και σεβαστα μελη. Οτι εμπαινες με γυναικειο ονομα και παριστανες την ιεροδουλη. Ζητουσες ταυτοχρονα απο τα μελη να σου στειλουν φωτογραφιες τους. Τη συνεχεια την ξερουν ολοι οι παλιοι νομιζω.
Μετα απ όλ αυτα που εχα ακουσει, ηρθε και ο χλευασμος του φιλου. Οποτε αναρωτιεμαι γιατι ησουν τοτε μοντ? Γιατι ξαναεισαι? Σιγα μην παρω απαντηση. Βουλιτσα θα παρω κατω απο το νικ μου. Και οπως ελεγε και ο Σταυριδης στα "Κιτρινα γαντια" ΑΧΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙΙΙΙ  :)

Η κατάσταση έχει αρχίσει και ξεφεύγει. Ανακωχή πρωτού μπουν μέσα οι δικηγόροι και μας το κλείσουν πάλι. Έκκληση: Και να ξέρετε παιδιά πράγματα για τον stavros51 ήρεμα παρακαλώ. Μην το διαλύσουμε και πάλι. Μην αποκαλύπτετε πράγματα ή ακόμη χειρότερο μη συκοφαντείτε (στην περίπτωση που ΔΕΝ είναι αλήθεια) διότι θα περιπλακεί το ζήτημα. Ας πρυτανεύσει η λογική και η ηρεμία.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται.......ένας συνάδελφος ...έφυγε...και ....γίνανε πράγματα και θαύματα.....αυτά......
και πολλά λες...
μια εικόνα=χίλιες λέξεις! όποιος βλέπει και έχει διαβάσει το θρεντ καταλαβαίνει... ;) ;) ;)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
να ερθει και ο κουγιας τοτε.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πλακα κανανε?????  Και δεν μαs το λενε τοση ωρα  που μαs επιασε το ...μελαγχολικο :headbang:

Επισκέπτης
και πολλά λες...
μια εικόνα=χίλιες λέξεις! όποιος βλέπει και έχει διαβάσει το θρεντ καταλαβαίνει... ;) ;) ;)
ναι ναι καταλαβενι πολλα πραματα που τοσο καιρο δεν ειχε καταλαβει..τουλαχιστον εγο καταλαβα πολα....που δεν ειχα καταλαβει απο τιν ανοιξι του 2007!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom