Νέα

Bourdela Fight Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stavros51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 360
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Καταρχην ειμαι φιλεναδα και οχι φιλος.

Δεν ξερω πολλα για σενα, εκτος απο κατι που μου εχουν πει 3 πολυ παλια και σεβαστα μελη. Οτι εμπαινες με γυναικειο ονομα και παριστανες την ιεροδουλη. Ζητουσες ταυτοχρονα απο τα μελη να σου στειλουν φωτογραφιες τους. Τη συνεχεια την ξερουν ολοι οι παλιοι νομιζω.
Μετα απ όλ αυτα που εχα ακουσει, ηρθε και ο χλευασμος του φιλου. Οποτε αναρωτιεμαι γιατι ησουν τοτε μοντ? Γιατι ξαναεισαι? Σιγα μην παρω απαντηση. Βουλιτσα θα παρω κατω απο το νικ μου. Και οπως ελεγε και ο Σταυριδης στα "Κιτρινα γαντια" ΑΧΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙΙΙΙ  :)
ότι καλύτερο διαβασα σημέρα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Νασαι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φυλήςυχος Πολίτης ΜΗΝ ανησηχής

OP
OP
S

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Καταρχην ειμαι φιλεναδα και οχι φιλος.

Δεν ξερω πολλα για σενα, εκτος απο κατι που μου εχουν πει 3 πολυ παλια και σεβαστα μελη. Οτι εμπαινες με γυναικειο ονομα και παριστανες την ιεροδουλη. Ζητουσες ταυτοχρονα απο τα μελη να σου στειλουν φωτογραφιες τους. Τη συνεχεια την ξερουν ολοι οι παλιοι νομιζω.
Μετα απ όλ αυτα που εχα ακουσει, ηρθε και ο χλευασμος του φιλου. Οποτε αναρωτιεμαι γιατι ησουν τοτε μοντ? Γιατι ξαναεισαι? Σιγα μην παρω απαντηση. Βουλιτσα θα παρω κατω απο το νικ μου. Και οπως ελεγε και ο Σταυριδης στα "Κιτρινα γαντια" ΑΧΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙΙΙΙ  :)

Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και άλλα μέλη, που αν τα ρωτήσεις θα σου πουν ότι είμαι αδερφή.  Ο παραγωγός π.χ. το λέει εδώ με διάφορους τρόπους.
Τι να κάνω εγώ τώρα?
Να σου πω ότι δεν είμαι?
Ή να το επιβεβαιώσω?

Αν λοιπόν σου πω εγώ τώρα ότι άλλα μέλη μου έχουν πει ότι εσύ είσαι η γκόμενα του Παλιοκώστα, θα μου το διαψεύσεις?

Κάτσε λοιπόν και διάβαζε το "χλευασμό" του φίλου, ευχάριστο ανάγνωσμα είναι, και καλώς αναρωτιέσαι όσα αναρωτιέσαι.

Μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΩΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΙΔΩΝ.αναμενω με αγωνια και την προκηρυξη του τρομοκρατικου αυτου χτυπηματος.να δουμε και που βαδιζουμε ιδεολογικα.

Επισκέπτης
Διανοηθειτε ποσο μαλακες ειστε ολοι που τσακωνεστε για ενα τετοιο ζητημα μεσω του νετ. :uglystupid: :jerking:
Περιπου ετσι...αντι να παιζουν με αντιπαλο τον υπολογιστη τους παιζουν με αντιπαλο εναν ανθρωπο.

Τσακωνονται και λενε"θα τον γαμησω τον πουσταρα που μου την λεει ετσι"...

Παντα στα μουγκα.
Γερμανίδες, οι καλύτερες νταντάδες.
Καλα το καταλαβα οτι μεγαλωσες στα εξωτερικα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
μονο ολλανδεζες δικε μου :rockon:

Μπα, διαφωνώ....Τι να μας πούνε αυτές?

Εάν αφήσουμε τις βρύσες ανοιχτές στην Γερμανία, θα εξαφανιστούνε ...

Να μου έλεγες Δανέζες, κάτι πάει και έρχεται.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μπα, διαφωνώ....Τι να μας πούνε αυτές?

Εάν αφήσουμε τις βρύσες ανοιχτές στην Γερμανία, θα εξαφανιστούνε ...

Να μου έλεγες Δανέζες, κάτι πάει και έρχεται.

μεγαλε παρε την συνταγη για να μαθενεις και εσυ.
οζον
ασβεστης
ολλανδεζα

Επισκέπτης
θελο πολονεζεσ εδο και τοραααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Και για μην ξεχνιομαστε
[move]ΤΑ ΑΠΟΥΛΗΤΑ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ;;[/move]

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
θελο πολονεζεσ εδο και τοραααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Αμαν!!!!!! Σορρυ πίτσι !!!!! σε ξέχασα εντελώς!!!!!! πρέπει να πάρω τις πληροφορίες μου και θα σε ειδοποιήσω!!!!!!! κάτι σε είχα πει... ;) ;) ;)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
[move]ΤΑ ΑΠΟΥΛΗΤΑ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ;;[/move]

Τζουλς

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ειπα τι εισαι και τι δεν εισαι. Οπως ειπα δε σε ξερω. Εγραψα για κατι που οι παλιοι εδω λενε πως εκανες. Για μια πραξη. Την οποια φανταζομαι μπορουν να επιβεβαιωσουν ή να διαψευσουν αυτοι που ηταν τοτε εδω. Την αλλη την ειδα γραμμενη ιδιοις ομμασιν. Οσο για τη βοηθεια, ευχαριστω. Την παιρνω μονο απο φιλους. Μου μεινε ενας λιγοτερος αυτες τις μερες αλλα τι να κανουμε...

Επισκέπτης
Αμαν!!!!!! Σορρυ πίτσι !!!!! σε ξέχασα εντελώς!!!!!! πρέπει να πάρω τις πληροφορίες μου και θα σε ειδοποιήσω!!!!!!! κάτι σε είχα πει... ;) ;) ;)
παμε μαζι καυλεα μου να καμακοσουμε πολονεζακιααααα!!!!!!!!δεν ξερο καλα πορνοαγγλικα!θελο πορνοβοιθια!!!εναν πορνομεταφραστι!

OP
OP
S

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...Οσο για τη βοηθεια, ευχαριστω. Την παιρνω μονο απο φιλους.  

Εν τάξει.

"Πες μου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι", λέει μια παροιμία.

Υποθέτω ότι ο φίλος σου στην περίπτωση είναι ο παραγωγός...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom