Νέα

Bourdela Fight Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stavros51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 360
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τζουλς

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λες και ο Παραγωγος δε θα ξαναρθει. Λες και με το mute θα αλλαξει κατι. Και γω που νομιζα ότι οι αντρες εχουν αρχιδια... Οποτε εμφανιζεται ο Παραγωγος, ο Σταυρος την κανει και μπαναρει. Να απαντησει ουτε λογος

Επισκέπτης
Eσυ παρεμεινες το ιδιο σιχαμα ο ιδιος μαλακας ο ειρωνικος τυπακος που παντα εκμεταλευοταν το μοντεριλικι.Αποτυχημενος στην ζωη του 55 χρονων πουτανοκατεστραμενος,ραμολιμεντο που παει και φωτογραφιζει πουτανες και τον παιρνουν γραμμη και τον τσακιζουν στο ξυλο.Η να σου θυμισω που τραβιοσουν 4 ωρες και παρακολουοθυσες με το τηλεσκοπιο τις πουτανες?Τι να μου πεις εσυ απο την ζωη σου ρε χαμενε?

Ανρθωπια 0 πανω σου ουτε νεκρο δεν σεβεσαι παλιο ψωριαρη.ΘΥα κανεις παλι μπαν μονο αυτο μπορεις να κανεις μωρη πουτανα το επιβεβαιωνεις οτι μονο αυτο ξερεις να κανεις καθηκογερε γαμημενη αδελφη

warnmute.gif

πο πο ξεροχισα με τι παρτι σου παραγογαρα μου!!!!!!!ποσ τα λεσ ετσι μιστι μου!!!πσσσσ!!!θεοσ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ντροπη σε ολους σας. Αντι να σταματησετε αυτη την παρωδια.... εσεις (ΟΛΟΙ ΣΑΣ) ριχνετε και επιπλεον λαδι στην φωτια.

Ελπιζω το θρεντ σε λιγο να εξαφανιστει.

Ντροπιαζετε το φορουμ. MODS και USERS!

Ποιο ειναι το νοημα που θα βγει απο ολο αυτο?

Εγω απλα ειπα την αποψη μου στον stauros51 (ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΟΣΤ) και μετα σταματησα πλεον να ασχολουμαι.

Καντε κι εσεις το ιδιο και μην πεφτετε τοσο χαμηλα. Ειστε ηδη στον πατο.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Βλεπω υβρεις απο MODS / USERS εκατεροθεν. Εχω κανει σε ολους σας  αναφορες. Δεν μπορειτε πλεον να συγκρατηθητε.
Απλα σβηστε το θεμα.  >:(

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σε όποιον δεν αρέσει το σαιτ μπορεί να διαγραφεί άμα γουστάρει παρά να κάνει ηλίθια κηρύγματα

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Θέλει αρετη και τολμη η ελευθεριά
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΟΧΙ ΟΙ ΜΟΝΤ

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Paragogos the great
Muted

Καποιος ρωτησε για δημοκρατια πριν? Οριστε η απαντηση.

καλα του κανανε του μαλακα.οσο και να διαφωνει,δεν πρεπει να βριζει.αντε με τα 17χρονα
τα μαλακισμενα εδω μεσα ολα.ανοιγουν το στομα τους και λενε οτι ναναι.να βγαλουν τριχες στις μασχαλες και μετα να μιλανε.

Τζουλς

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι Speedακο μου? Δε σκεφτεσαι ποσο γελαει τωρα ο νονουλης? Τα βλεπει και εχει πεσει κατω απο τα γελια. Κραταει την κοιλια του :)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Ντροπη σε ολους σας. Αντι να σταματησετε αυτη την παρωδια.... εσεις (ΟΛΟΙ ΣΑΣ) ριχνετε και επιπλεον λαδι στην φωτια.

Ελπιζω το θρεντ σε λιγο να εξαφανιστει.

Ντροπιαζετε το φορουμ. MODS και USERS!

Ποιο ειναι το νοημα που θα βγει απο ολο αυτο?

Εγω απλα ειπα την αποψη μου στον stauros51 (ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΟΣΤ) και μετα σταματησα πλεον να ασχολουμαι.

Καντε κι εσεις το ιδιο και μην πεφτετε τοσο χαμηλα. Ειστε ηδη στον πατο.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Βλεπω υβρεις απο MODS / USERS εκατεροθεν. Εχω κανει σε ολους σας  αναφορες. Δεν μπορειτε πλεον να συγκρατηθητε.
Απλα σβηστε το θεμα.  >:(
συμφωνω απολυτα!

Τζουλς

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα του κανανε του μαλακα.οσο και να διαφωνει,δεν πρεπει να βριζει.αντε με τα 17χρονα
τα μαλακισμενα εδω μεσα ολα.ανοιγουν το στομα τους και λενε οτι ναναι.να βγαλουν τριχες στις μασχαλες και μετα να μιλανε.
Στις μασχαλες εχει. Στο κεφαλι δεν εχει και παρα πολλες :P

Τζουλς

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για τον Παραγωγουλη ηταν αυτο. Για τους αλλους δεν ξερω :boobies:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Γιατι Speedακο μου? Δε σκεφτεσαι ποσο γελαει τωρα ο νονουλης? Τα βλεπει και εχει πεσει κατω απο τα γελια. Κραταει την κοιλια του :)

Ειμαι σιγουρος οτι θα μας βλέπει και θα κρατα την κοιλαρα του από τα γέλια.
Μονο που δεν μπορει να ποστάρει κρίμα, μου λείπει πολύ.

OP
OP
S

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Λες και ο Παραγωγος δε θα ξαναρθει. Λες και με το mute θα αλλαξει κατι. Και γω που νομιζα ότι οι αντρες εχουν αρχιδια... Οποτε εμφανιζεται ο Παραγωγος, ο Σταυρος την κανει και μπαναρει. Να απαντησει ουτε λογος

Tzouls,

Να απαντήσω τι ρε φίλε?

Να απαντήσω σε κάποιον μου δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ από το να βρίζει?

Το έκανα πριν 3 χρόνια (του απάντησα), και η κατάληξη είναι αυτή που βλέπεις τώρα.

Βεβαίως και θα ξανάρθει.  Και μόλις τον πάρω πρέφα, θα τον ξαναμπανάρω.

Δεν έχει νόημα τίπτοε άλλο.  Δεν αξίζει τον κόπο.

Υπ' όψιν σου:  Σε κάθε μπαν, μου στέλνει και ένα "ευγενικό" ΡΜ.  Δε τον αποκλείω από τα ΡΜ μου, γιατί με κάνει και γελάω.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785
κουλαρετε κοριτσια κουλαρετε....
δεν αντεχετε η χλοροφιλη..........

Συνημμένα

• ,mi.jpg
    ,mi.jpg
    59,8 KB · Εμφανίσεις: 18

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το δις εξαμαρτείν (η πρώτη ήταν τα εγκαίνια της Τουρκικής Τράπεζας) δεν είναι πλέον faux pas.

Ούτε η Γαλλικου μου να ήσουν!

Έχεις δίκιο- μου είχε κολλήσει ότι προέρχεται από το il ne faut pas και ότι σήμαινε απρέπεια αλλά τελικά σημαίνει "λάθος βήμα"...

Merci!

Τζουλς

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Tzouls,

Να απαντήσω τι ρε φίλε?

Να απαντήσω σε κάποιον μου δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ από το να βρίζει?

Το έκανα πριν 3 χρόνια (του απάντησα), και η κατάληξη είναι αυτή που βλέπεις τώρα.

Βεβαίως και θα ξανάρθει.  Και μόλις τον πάρω πρέφα, θα τον ξαναμπανάρω.

Δεν έχει νόημα τίπτοε άλλο.  Δεν αξίζει τον κόπο.

Υπ' όψιν σου:  Σε κάθε μπαν, μου στέλνει και ένα "ευγενικό" ΡΜ.  Δε τον αποκλείω από τα ΡΜ μου, γιατί με κάνει και γελάω.
Καταρχην ειμαι φιλεναδα και οχι φιλος.

Δεν ξερω πολλα για σενα, εκτος απο κατι που μου εχουν πει 3 πολυ παλια και σεβαστα μελη. Οτι εμπαινες με γυναικειο ονομα και παριστανες την ιεροδουλη. Ζητουσες ταυτοχρονα απο τα μελη να σου στειλουν φωτογραφιες τους. Τη συνεχεια την ξερουν ολοι οι παλιοι νομιζω.
Μετα απ όλ αυτα που εχα ακουσει, ηρθε και ο χλευασμος του φιλου. Οποτε αναρωτιεμαι γιατι ησουν τοτε μοντ? Γιατι ξαναεισαι? Σιγα μην παρω απαντηση. Βουλιτσα θα παρω κατω απο το νικ μου. Και οπως ελεγε και ο Σταυριδης στα "Κιτρινα γαντια" ΑΧΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙΙΙΙ  :)

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μονο εγω εχω λιποθυμησει απο το γελιο διαβαζοντας αυτο το θρεντ? :rolleyes: :rolleyes:

Επαναστατες,προσεξτε μην σας πεσει το φλαμπουρο.Ψηλα η σημαια ρεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτα ειναι.Η γραφικοτητα σε ολο της το μεγαλειο. :cum: :cum: :cum:

Διανοηθειτε ποσο μαλακες ειστε ολοι που τσακωνεστε για ενα τετοιο ζητημα μεσω του νετ. :uglystupid: :jerking:

Τζουλς

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σιγα μη τσακωνομαστε. Απλα διασκεδαζουμε.  :boobies:

Επισκέπτης
Καταρχην ειμαι φιλεναδα και οχι φιλος.

Δεν ξερω πολλα για σενα, εκτος απο κατι που μου εχουν πει 3 πολυ παλια και σεβαστα μελη. Οτι εμπαινες με γυναικειο ονομα και παριστανες την ιεροδουλη. Ζητουσες ταυτοχρονα απο τα μελη να σου στειλουν φωτογραφιες τους. Τη συνεχεια την ξερουν ολοι οι παλιοι νομιζω.
Μετα απ όλ αυτα που εχα ακουσει, ηρθε και ο χλευασμος του φιλου. Οποτε αναρωτιεμαι γιατι ησουν τοτε μοντ? Γιατι ξαναεισαι? Σιγα μην παρω απαντηση. Βουλιτσα θα παρω κατω απο το νικ μου. Και οπως ελεγε και ο Σταυριδης στα "Κιτρινα γαντια" ΑΧΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙΙΙΙ  :)
πσσσσσσσσ!!!!εχο λιοσει λεμε!!!!!respect!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom