Επισκέπτης
Οχι,αλλα εχω ξαναδει τετοιο σκηνικο.Που το ξέρεις εσύ;;;;
Μαντης εισαι;;;;;;;;;;;;;
Οχι,αλλα εχω ξαναδει τετοιο σκηνικο.Που το ξέρεις εσύ;;;;
Μαντης εισαι;;;;;;;;;;;;;
To παρον thread θα κλειδωθει σε λιγο,ισως και να εξαφανιστει.
Eσυ παρεμεινες το ιδιο σιχαμα ο ιδιος μαλακας ο ειρωνικος τυπακος που παντα εκμεταλευοταν το μοντεριλικι.Αποτυχημενος στην ζωη του 55 χρονων πουτανοκατεστραμενος,ραμολιμεντο που παει και φωτογραφιζει πουτανες και τον παιρνουν γραμμη και τον τσακιζουν στο ξυλο.Η να σου θυμισω που τραβιοσουν 4 ωρες και παρακολουοθυσες με το τηλεσκοπιο τις πουτανες?Τι να μου πεις εσυ απο την ζωη σου ρε χαμενε?
Ανρθωπια 0 πανω σου ουτε νεκρο δεν σεβεσαι παλιο ψωριαρη.ΘΥα κανεις παλι μπαν μονο αυτο μπορεις να κανεις μωρη πουτανα το επιβεβαιωνεις οτι μονο αυτο ξερεις να κανεις καθηκογερε γαμημενη αδελφη
Οχι,αλλα εχω ξαναδει τετοιο σκηνικο.
Eσυ παρεμεινες το ιδιο σιχαμα ο ιδιος μαλακας ο ειρωνικος τυπακος που παντα εκμεταλευοταν το μοντεριλικι.Αποτυχημενος στην ζωη του 55 χρονων πουτανοκατεστραμενος,ραμολιμεντο που παει και φωτογραφιζει πουτανες και τον παιρνουν γραμμη και τον τσακιζουν στο ξυλο.Η να σου θυμισω που τραβιοσουν 4 ωρες και παρακολουοθυσες με το τηλεσκοπιο τις πουτανες?Τι να μου πεις εσυ απο την ζωη σου ρε χαμενε?
Ανρθωπια 0 πανω σου ουτε νεκρο δεν σεβεσαι παλιο ψωριαρη.ΘΥα κανεις παλι μπαν μονο αυτο μπορεις να κανεις μωρη πουτανα το επιβεβαιωνεις οτι μονο αυτο ξερεις να κανεις καθηκογερε γαμημενη αδελφη
Χωρις πλακα Φυληςυχε,μολις τωρα προσεξα την ανορθογραφια.Ένας Φυλήςυχος και προ πάντων Φιλήσυχος Πολίτης
Οχι.γιατι να εξαφανιστει?δημοκρατια δεν εχουμε σε αυτο το σαιτ?
Το site θρεφεται απο το φορουμ,που τροφοδοτειται απο τα μελη αφιλοκερδως.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΟΧΙ ΟΙ ΜΟΝΤ
Μας κανεις και τον θιγμενο ρε καθηκι?Κλαψε κιολας παλιο καραφλη πουτανα.Θα πρεπε να ντρεπεσαι που κοροιδεψες αυτον που εφυγε.Ετσι σου χουν μαθει να κανεις?
Στο ειπα οταν με το καλο πεθανεις θα βαλω τον σκυλο μου να χεσει στον ταφο σου και να γραψει το ονομα σου
ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ
εσυ ρε μεγαλε γιατι ανοιξες νεο name για να τα πεις αυτα?δεν εχεις αρχιδια να τα πεις με το κανονικο σου?αντε ρε κολοτρυπιδα απο εδω.ανοητε.
Επί του θέματος: Αυτό που έκανε ο Σταύρος ήταν κοινωνική απρέπεια, faut- pas που λένε και οι Γάλλοι και προκάλεσε το κοινό περί δικαίου αίσθημα αρκετών μελών (είδες Σταύρο μου που κάποτε μιλούσαμε για το κοινό περί δικαίου αίσθημα- να μια εφαρμογή και στα καθ' ημάς)...
Γιατι αλλα νικς του παραγωγου τα εκαναν mute αυτοι που πρεπει να το βουλωσουν μια και καλη και δεν τολμαει κανεις να τους το κανει. Ποσο μυαλο χρειαζεται για να το καταλαβεις?
Μπράβο μάγκα, 1000 δίκια σου δίνω!Σταυρο σε οτι εγραψες συμφωνω απολυτως......
αλλα και να μη συμφωνουσα δεν θα σου εκανα ποτε τετοια ανανδρη επιθεση οπως ο τριμαλακος
ο ''συγκλονιοσμενος'' απο τον χαμο του ''φιλου'' του που εσυ δεν σεβεσαι και εισαι ανηθικος....
και για να καταλαβεις σε ποια ψυχολογικη κατασταση τον πετυχες τον δυστυχισμενο και ''απελπισμενο'' απο τον χαμο του φιλου του τριμαλακο παραθετω τα ποσταρισματα και τα θρεντ στα οποια συμμετειχε ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ για να καταλαβεις σε ποια ψυχολογικη κατασταση δικη του ησουνα τοσο σκληρος μαζι του.....
α ρε μαλακες η υποκρισια περισσευει πανω σας ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ.....
Υ.Γ ΔΕΝ προκειται να απαντησω οτι και να γραψετε ....
ειχα ορκιστει να μην γραψω αλλα δεν αντεξα.....
και μην τολμησει να υποστηριξει κανεις οτι ενας ''βαρυτατα'' πενθων που σπαραζει και υποφερει και κανει ''ιερες'' επιθεσεις σε οποιον τολμαει να πει κατιδιαφορετικο ειναι φυσιολογικο να γραφει τετοιες μαλακιες που ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.......
απολαυστε τον.....
σταυρο αληθεια τωρα δεν αισθανεσαι ενοχες;;;;;;;