Επισκέπτης
Δεν αφηνετε τα μιση και τις αντιδικιες λεω εγω και να πατε για κανα..........
Τρικαρδε,οσο μαλακια ειναι αυτο που εκανε ο Σταυρος,αλλο τοσο μαλακια ειναι αυτο που κανεις και συ τωρα.
Απλα σκεψου το.
Δηλαδή λες αν δεν ήταν μοντ να μην τα έλεγε αυτά;Φίλε μου LION7 έχεις απόλυτο δικιο.
Αλλά δεν τα έχω πέρει στην κράνα για τον ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ.
ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ειναι άλλωστε.
Θα σταματήσω μόνο αν καταλάβουνε οτι δεν μπορουν να μας χλευαζουνε και να κανουν εξυπναδες με την μνημη ενος νεκρού.
Ελεος, η εξουσία τους έχει τυφλοσει.
Ετσι κάνουν οι εξουσιαστες, οι πολιτικοί, οι παππαδες. οι κομματαρχες κλπ και αν δεν τους φωνάξουμε μας νομίζουνε για ζώα.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΑΙΤ
Από εμας κανομάνε γιατί εχουνε επισκεψημότητα, μας πουλανε σαν αριθμούς.
Αλλα ΕΛΕΟΣ όχι και να μας κοροιδευουνε.
είσαι θεά!!!!!Κάθομαι τόσες μέρες και βλέπω τι γράφεται σε αυτό το θρέντ και έλεγα ας μην μιλήσω. Σου το λένε έτσι σου το λένε αλλοιως αλλά εσύ δεν δύνασαι να πεις ένα συγνώμη ήταν ατυχές αυτό που έγραψα.
Μάλλον έχεις μια δυσκολία να σεβαστείς και να αντιληφθείς το τι συμβαίνει γύρω σου. Και αν συμβαίνει αυτό δεν καταλαβαίνω καν γιατί σε έχουν μοντερειτορ.
Θα στα πω κατανοητά μπας και τα πιάσεις, γιατί μάλλον αν κάποιος δεν έχει παιδεία, ούτε η ηλικία, ούτε οι εμπειρίες μπορούν να τον βοηθήσουν να κατανοήσει τι συμβαίνει γύρω του.
Το θάνατο οφείλεις να τον σεβαστείς. Και αν δεν θες θα μάθεις από εμάς. Δεν είναι τσιφλίκι σου τα συναισθήματα των ανθρώπων.
ΑΝ θες να τον περιγελάς κάντο με τα φιλαράκια σου και τους οικείους σου και σε αναφορά με αυτούς. Αυτό είναι δείγμα εξυπνάδας. Η διάκριση. Να κατανοείς την διαφορά. Αυτές είναι βασικές αρχές που έπρεπε να τις ήξερες.
Κάποιοι πενθούν για ένα φίλο και πονούν. Κάποιοι λένε μια καλή κουβέντα για ένα άνθρωπο που δεν ήξεραν.
Ποιος νομίζεις ότι είσαι εσύ για να κάνεις κρίση για το τι θα πουν και πως θα το πουν; Θα έρθεις εσύ να μας εξηγήσεις πως θεωρείς ότι πρέπει να εκφραζόμαστε η να πενθούμε; Ποιος σε έχρισε νταβά στα συναισθήματα μας ;
Ποιος θεωρείς ότι είσαι ρε παλικάρι ; Που τολμάς και συγκρίνεις την φτήνια σου με το χιούμορ του αρκά; Που έχεις το θράσος να συνεχίζεις να αιτιολογείς την αθλιότητα που έγραψες..
Έχω δει πολλές μαλακίες να λέγονται αλλά η δική σου θεωρώ ότι ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν συνειδητοποιείς καν το γεγονός ότι δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις πότε να μιλήσεις, τι λες, πότε και που το λες.
Αδιαφορώ για την βλακεία σου ειλικρινά γιατί αξίζεις να ζεις παρέα της.
Αλλά να αν δεν μπορείς να την μαζέψεις, απαιτώ να σε μαζέψουν αυτοί που σου δωσαν και αξίωμα. Γιατί προσβάλλει πλέον και την νοημοσύνη μας..
ΥΓ. α)Αν το σαιτ σας κύριε αντισθένη αφορά ανθρώπους που το γαμήσι είναι η ζωή τους επειδή δεν έχουν τίποτα άλλο σαν ανθρώπινα όντα να επιδείξουν, τότε αποδεδειγμένα κάνετε ορθή επιλογή συνεργατών.
β) Περιμένουμε συγνώμη ως δείγμα καλής θέλησης.
Κάθομαι τόσες μέρες και βλέπω τι γράφεται σε αυτό το θρέντ και έλεγα ας μην μιλήσω. Σου το λένε έτσι σου το λένε αλλοιως αλλά εσύ δεν δύνασαι να πεις ένα συγνώμη ήταν ατυχές αυτό που έγραψα.
Μάλλον έχεις μια δυσκολία να σεβαστείς και να αντιληφθείς το τι συμβαίνει γύρω σου. Και αν συμβαίνει αυτό δεν καταλαβαίνω καν γιατί σε έχουν μοντερειτορ.
Θα στα πω κατανοητά μπας και τα πιάσεις, γιατί μάλλον αν κάποιος δεν έχει παιδεία, ούτε η ηλικία, ούτε οι εμπειρίες μπορούν να τον βοηθήσουν να κατανοήσει τι συμβαίνει γύρω του.
Το θάνατο οφείλεις να τον σεβαστείς. Και αν δεν θες θα μάθεις από εμάς. Δεν είναι τσιφλίκι σου τα συναισθήματα των ανθρώπων.
ΑΝ θες να τον περιγελάς κάντο με τα φιλαράκια σου και τους οικείους σου και σε αναφορά με αυτούς. Αυτό είναι δείγμα εξυπνάδας. Η διάκριση. Να κατανοείς την διαφορά. Αυτές είναι βασικές αρχές που έπρεπε να τις ήξερες.
Κάποιοι πενθούν για ένα φίλο και πονούν. Κάποιοι λένε μια καλή κουβέντα για ένα άνθρωπο που δεν ήξεραν.
Ποιος νομίζεις ότι είσαι εσύ για να κάνεις κρίση για το τι θα πουν και πως θα το πουν; Θα έρθεις εσύ να μας εξηγήσεις πως θεωρείς ότι πρέπει να εκφραζόμαστε η να πενθούμε; Ποιος σε έχρισε νταβά στα συναισθήματα μας ;
Ποιος θεωρείς ότι είσαι ρε παλικάρι ; Που τολμάς και συγκρίνεις την φτήνια σου με το χιούμορ του αρκά; Που έχεις το θράσος να συνεχίζεις να αιτιολογείς την αθλιότητα που έγραψες..
Έχω δει πολλές μαλακίες να λέγονται αλλά η δική σου θεωρώ ότι ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν συνειδητοποιείς καν το γεγονός ότι δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις πότε να μιλήσεις, τι λες, πότε και που το λες.
Αδιαφορώ για την βλακεία σου ειλικρινά γιατί αξίζεις να ζεις παρέα της.
Αλλά να αν δεν μπορείς να την μαζέψεις, απαιτώ να σε μαζέψουν αυτοί που σου δωσαν και αξίωμα. Γιατί προσβάλλει πλέον και την νοημοσύνη μας..
ΥΓ. α)Αν το σαιτ σας κύριε αντισθένη αφορά ανθρώπους που το γαμήσι είναι η ζωή τους επειδή δεν έχουν τίποτα άλλο σαν ανθρώπινα όντα να επιδείξουν, τότε αποδεδειγμένα κάνετε ορθή επιλογή συνεργατών.
β) Περιμένουμε συγνώμη ως δείγμα καλής θέλησης.
Δηλαδή λες αν δεν ήταν μοντ να μην τα έλεγε αυτά;
Και γιατί να μην τα έλεγε;
το μυαλο σου και μια λυρα εσενα σαν τον παπαριωνα εισαι ψευτοαριστερε-γραφικε.
Ποια δυναμη ρε φιλε αυτη η γρια εχει πεθανει και δεν το ξερει ακομα για καμμια σφαλιαρα ειναι στην ζωη του και βγαζει εδω τα κομπλεξ του κανοντας τον χωροφυλακα η πατσαβουρα./quote]
Τα σκατά δεν πεθένουνε, όσοι έχουν ΨΥΧΗ πεθένουν.
το μυαλο σου και μια λυρα εσενα σαν τον παπαριωνα εισαι ψευτοαριστερε-γραφικε.
σας θερμοπαρακαλω σταματηστε να μαλωνετε,
και σβηστε αυτο το θεμα, καθως και τα μπαν που εγιναν (?)
λογω αυτου. Ο ανθρωπος δε γυριζει πισω.
είναι πολύ έξυπνος.........εσυ ρε φιλε ποτε προλαβες και τους εμαθες ολους εδω μεσα?
να κλειδωθει τουλαχιστον, αλλωστε υπαρχει(?)Δεν πρέπει να σβηστει το θρεντ, αρκετά έχουνε σβήσει ως τα τώρα
« Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται
ζυγό δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία»
Κάλβος [Εις Σάμον]
να κλειδωθει τουλαχιστον, αλλωστε υπαρχει(?)
και το "μπινελικωθειτε ελευθερα".
ασε που ειναι εναντιον στους κανονες του σάιτ οι προσωπικες αντιδικιες...
σωστον και σεβαστον. αναιρω την αρχικη μου αποψη.Ούτε να κλειδωθεί, γιατι θα ανοιξω εγω νεό θρεντ.
ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΟΝΤ