Νέα

Bourdela Fight Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stavros51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 360
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν αφηνετε τα μιση και τις αντιδικιες λεω εγω και να πατε για κανα..........

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μεγαλοψυχια Τρικαρδε...μεγαλοψυχια.

Δειξε ανωτεροτητα.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τρικαρδε,οσο μαλακια ειναι αυτο που εκανε ο Σταυρος,αλλο τοσο μαλακια ειναι αυτο που κανεις και συ τωρα.
Απλα σκεψου το.

Φίλε μου LION7 έχεις απόλυτο δικιο.

Αλλά δεν τα έχω πέρει στην κράνα για τον ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ.
ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ειναι άλλωστε.
Θα σταματήσω μόνο αν καταλάβουνε οτι δεν μπορουν να μας χλευαζουνε και να κανουν εξυπναδες με την μνημη ενος νεκρού.
Ελεος, η εξουσία τους έχει τυφλοσει.
Ετσι κάνουν οι εξουσιαστες, οι πολιτικοί, οι παππαδες. οι κομματαρχες κλπ και αν δεν τους φωνάξουμε μας νομίζουνε για ζώα.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΑΙΤ
Από εμας κανομάνε γιατί εχουνε επισκεψημότητα, μας πουλανε σαν αριθμούς.
Αλλα ΕΛΕΟΣ όχι και να μας κοροιδευουνε.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Φίλε μου LION7 έχεις απόλυτο δικιο.

Αλλά δεν τα έχω πέρει στην κράνα για τον ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ.
ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ειναι άλλωστε.
Θα σταματήσω μόνο αν καταλάβουνε οτι δεν μπορουν να μας χλευαζουνε και να κανουν εξυπναδες με την μνημη ενος νεκρού.
Ελεος, η εξουσία τους έχει τυφλοσει.
Ετσι κάνουν οι εξουσιαστες, οι πολιτικοί, οι παππαδες. οι κομματαρχες κλπ και αν δεν τους φωνάξουμε μας νομίζουνε για ζώα.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΑΙΤ
Από εμας κανομάνε γιατί εχουνε επισκεψημότητα, μας πουλανε σαν αριθμούς.
Αλλα ΕΛΕΟΣ όχι και να μας κοροιδευουνε.
Δηλαδή λες αν δεν ήταν μοντ να μην τα έλεγε αυτά;  :think:
Και γιατί να μην τα έλεγε;

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
εγω θελω να καταγγειλω δημοσιος το μελλος DIMP ειναι μεγαλος ζητουλας λαμογιο για αυτο προσεξτε. πριν λιγο καιρο ειχα ζητησει πληροφοριες για ενα ζευγαρι που γνωρισα απο φασεμπουκ. Μου ειχε στηλει πμ και τοθ εδωσα πληροφοριες για το ζευγαρι  που ζητησου. Μου υποσχεθηκε οτι θα μου δωσει ενα καλο τηλ για αναλογη περιπτωση. Αλλα πηρα τα αρχιδια μου. Οταν κοιταξα στο προφιλ του ρολο βαραει σε τι θρεντ γραφει ειδα οτι το μονο που κανει ειναι να ζηταει επιμονα πληροφοριες. Κριμα να υπαρχουν τετοια λαμογια σε αυτο το σιτε.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τρικαρδε φιλε και ολοι οι υπολοιποι καλο ειναι να ηρεμησετε ολοι,και να βρεθει μια λυση στην ολη ιστορια που εχει προκυψει,διοτι ετσι ακρη δεν προκειτε να βρεθει οσο βριζει ο ενας τον αλλο. ο καθενας καταλαβαινει  τι γινεται εδω μεσα.αλλα καλο ειναι να παρουν και οι μοντ το λογο να ακουσουμε τις θεσεις τους.

Επισκέπτης
Κάθομαι τόσες μέρες και βλέπω τι γράφεται σε αυτό το θρέντ και έλεγα ας μην μιλήσω. Σου το λένε έτσι σου το λένε αλλοιως αλλά εσύ δεν δύνασαι να πεις ένα συγνώμη ήταν ατυχές αυτό που έγραψα.
Μάλλον  έχεις μια δυσκολία να σεβαστείς και να αντιληφθείς το τι συμβαίνει γύρω σου. Και αν συμβαίνει αυτό δεν καταλαβαίνω καν γιατί σε έχουν μοντερειτορ.
Θα στα πω κατανοητά μπας και τα πιάσεις, γιατί μάλλον αν κάποιος δεν έχει παιδεία, ούτε η ηλικία, ούτε οι εμπειρίες μπορούν να τον βοηθήσουν να κατανοήσει τι συμβαίνει γύρω του.
Το θάνατο οφείλεις να τον σεβαστείς. Και αν δεν θες θα μάθεις από εμάς. Δεν είναι τσιφλίκι σου τα συναισθήματα των ανθρώπων.
ΑΝ θες να τον περιγελάς κάντο με τα φιλαράκια σου και τους οικείους σου και σε αναφορά με αυτούς. Αυτό είναι δείγμα εξυπνάδας. Η διάκριση. Να κατανοείς την διαφορά. Αυτές είναι βασικές αρχές που έπρεπε να τις ήξερες.
Κάποιοι πενθούν για ένα φίλο και πονούν. Κάποιοι λένε μια καλή κουβέντα για ένα άνθρωπο που δεν ήξεραν.
Ποιος νομίζεις ότι είσαι εσύ για να κάνεις κρίση για το τι θα πουν και πως θα το πουν; Θα έρθεις εσύ να μας εξηγήσεις πως θεωρείς ότι πρέπει να εκφραζόμαστε η να πενθούμε; Ποιος σε έχρισε νταβά στα συναισθήματα μας ;
Ποιος θεωρείς ότι είσαι ρε παλικάρι ; Που τολμάς και  συγκρίνεις την φτήνια σου με το χιούμορ του αρκά;  Που έχεις το θράσος να συνεχίζεις να αιτιολογείς την αθλιότητα που έγραψες..
Έχω δει πολλές μαλακίες να λέγονται αλλά η δική σου θεωρώ ότι ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου.   Το πρόβλημα είναι ότι δεν συνειδητοποιείς καν το γεγονός ότι δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις πότε να μιλήσεις, τι λες, πότε και που το λες.
Αδιαφορώ για την βλακεία σου ειλικρινά γιατί αξίζεις να ζεις παρέα της.
Αλλά να αν δεν μπορείς να την μαζέψεις, απαιτώ να σε μαζέψουν αυτοί που σου δωσαν και αξίωμα. Γιατί προσβάλλει πλέον και την νοημοσύνη μας..

ΥΓ. α)Αν το σαιτ σας κύριε αντισθένη αφορά ανθρώπους που το γαμήσι είναι η ζωή τους επειδή δεν έχουν τίποτα άλλο σαν ανθρώπινα όντα να επιδείξουν, τότε αποδεδειγμένα κάνετε ορθή επιλογή συνεργατών.  
β) Περιμένουμε συγνώμη ως δείγμα καλής θέλησης.
είσαι θεά!!!!!
warnmute.gif

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Κάθομαι τόσες μέρες και βλέπω τι γράφεται σε αυτό το θρέντ και έλεγα ας μην μιλήσω. Σου το λένε έτσι σου το λένε αλλοιως αλλά εσύ δεν δύνασαι να πεις ένα συγνώμη ήταν ατυχές αυτό που έγραψα.
Μάλλον  έχεις μια δυσκολία να σεβαστείς και να αντιληφθείς το τι συμβαίνει γύρω σου. Και αν συμβαίνει αυτό δεν καταλαβαίνω καν γιατί σε έχουν μοντερειτορ.
Θα στα πω κατανοητά μπας και τα πιάσεις, γιατί μάλλον αν κάποιος δεν έχει παιδεία, ούτε η ηλικία, ούτε οι εμπειρίες μπορούν να τον βοηθήσουν να κατανοήσει τι συμβαίνει γύρω του.
Το θάνατο οφείλεις να τον σεβαστείς. Και αν δεν θες θα μάθεις από εμάς. Δεν είναι τσιφλίκι σου τα συναισθήματα των ανθρώπων.
ΑΝ θες να τον περιγελάς κάντο με τα φιλαράκια σου και τους οικείους σου και σε αναφορά με αυτούς. Αυτό είναι δείγμα εξυπνάδας. Η διάκριση. Να κατανοείς την διαφορά. Αυτές είναι βασικές αρχές που έπρεπε να τις ήξερες.
Κάποιοι πενθούν για ένα φίλο και πονούν. Κάποιοι λένε μια καλή κουβέντα για ένα άνθρωπο που δεν ήξεραν.
Ποιος νομίζεις ότι είσαι εσύ για να κάνεις κρίση για το τι θα πουν και πως θα το πουν; Θα έρθεις εσύ να μας εξηγήσεις πως θεωρείς ότι πρέπει να εκφραζόμαστε η να πενθούμε; Ποιος σε έχρισε νταβά στα συναισθήματα μας ;
Ποιος θεωρείς ότι είσαι ρε παλικάρι ; Που τολμάς και  συγκρίνεις την φτήνια σου με το χιούμορ του αρκά;  Που έχεις το θράσος να συνεχίζεις να αιτιολογείς την αθλιότητα που έγραψες..
Έχω δει πολλές μαλακίες να λέγονται αλλά η δική σου θεωρώ ότι ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου.   Το πρόβλημα είναι ότι δεν συνειδητοποιείς καν το γεγονός ότι δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις πότε να μιλήσεις, τι λες, πότε και που το λες.
Αδιαφορώ για την βλακεία σου ειλικρινά γιατί αξίζεις να ζεις παρέα της.
Αλλά να αν δεν μπορείς να την μαζέψεις, απαιτώ να σε μαζέψουν αυτοί που σου δωσαν και αξίωμα. Γιατί προσβάλλει πλέον και την νοημοσύνη μας..

ΥΓ. α)Αν το σαιτ σας κύριε αντισθένη αφορά ανθρώπους που το γαμήσι είναι η ζωή τους επειδή δεν έχουν τίποτα άλλο σαν ανθρώπινα όντα να επιδείξουν, τότε αποδεδειγμένα κάνετε ορθή επιλογή συνεργατών.  
β) Περιμένουμε συγνώμη ως δείγμα καλής θέλησης.

μπραβο ερι.... :rockon:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δηλαδή λες αν δεν ήταν μοντ να μην τα έλεγε αυτά;  :think:
Και γιατί να μην τα έλεγε;

ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ειναι και θα ειναι ασχέτος το τιτλο  :jerking: του μοντ
Η δύναμη όμως να μπαναρει να επεμβένει κλπ τον κάνει να ειναι θρασής ή καλύτερα θρασήδειλος
Τώρα, αντι να πει μια συγχωμη και να ξεμπερδεει καλύπτεται σα γυναικούλα από τους άλλους.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
σας θερμοπαρακαλω σταματηστε να μαλωνετε,
και σβηστε αυτο το θεμα, καθως και τα μπαν που εγιναν (?)
λογω αυτου. Ο ανθρωπος δε γυριζει πισω.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ποια δυναμη ρε φιλε αυτη η γρια εχει πεθανει και δεν το ξερει ακομα για καμμια σφαλιαρα ειναι στην ζωη του και βγαζει εδω τα κομπλεξ του κανοντας τον χωροφυλακα η πατσαβουρα./quote]

Τα σκατά δεν πεθένουνε, όσοι έχουν ΨΥΧΗ πεθένουν.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
σας θερμοπαρακαλω σταματηστε να μαλωνετε,
και σβηστε αυτο το θεμα, καθως και τα μπαν που εγιναν (?)
λογω αυτου. Ο ανθρωπος δε γυριζει πισω.

Δεν πρέπει να σβηστει το θρεντ, αρκετά έχουνε σβήσει ως τα τώρα

« Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται
ζυγό δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία»
Κάλβος [Εις Σάμον]

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Δεν πρέπει να σβηστει το θρεντ, αρκετά έχουνε σβήσει ως τα τώρα

« Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται
ζυγό δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία»
Κάλβος [Εις Σάμον]
να κλειδωθει τουλαχιστον, αλλωστε υπαρχει(?)
και το "μπινελικωθειτε ελευθερα".
ασε που ειναι εναντιον στους κανονες του σάιτ οι προσωπικες αντιδικιες...

whoknows

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η αντίδραση  των  μελών του  σάιτ σε αυτό  που  έγινε με  γέμισε χαρά και αισιοδοξία.  Μπράβο  παιδιά. Το νετ  θα παραμείνει ελεύθερο, αυτή είναι η μαγεία του και η δύναμή του. Σέβομαι την ελευθερία καθενός να λέει ό,τι θέλει...αλλά  όταν τα λέει  θα πρέπει να μπορεί και να τα ακούει..είναι άσχημο να δημιουργείται μια φιλία από το νετ και κάποιο να μην το σέβονται....είναι  φυσικό να να έχει  ο καθένας τη γνώμη του....αλλά όταν  εκφράζεται δημόσια θα πρέπει να  σκεφτεί ότι εκτός από το μεταστάντα υπάρχουν  και  χιλιάδες άνθρωποι ακόμα που πονάνε  και υποφέρουν και κάποιοι επίσης  που έχουν δικούς τους ανθρώπους σε αυτή την κατάσταση. Τέλος  να συμπληρώσω ότι άκομψες εκφράσεις  αγανάκτησης δε βοηθούν τη συζήτηση από όπου και αν προέρχονται....και χωρίς να γνωρίζω τον άνθρωπο που έφυγε δε  νομίζω ότι θα ήταν χαρούμενος με αυτό που γίνεται....(άσχετα αν  τελικά  βοηθάει στο να ξεκαθαρίζονται κάποια πράγματα) ..προτείνω για κάποιες ώρες να μη γράψει κανένας  τίποτα....να σκεφτούμε  απλά...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
να κλειδωθει τουλαχιστον, αλλωστε υπαρχει(?)
και το "μπινελικωθειτε ελευθερα".
ασε που ειναι εναντιον στους κανονες του σάιτ οι προσωπικες αντιδικιες...

Ούτε να κλειδωθεί, γιατι θα ανοιξω εγω νεό θρεντ.
ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΟΝΤ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom