You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bourdela Fight Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stavros51
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 360
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Όσο επιμένεις να λες αυτά που λες, δείχνει πόσο λίγος εισαι ως άνθρωπος (ολα μικρά για σένα)
Καλά σε είπε κάποιος "ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ" (εδώ όλα κεφαλαία)
Αντι σαν μάγκας να τα μαζέψεις με μια απλή συγχώμη, ρωτάς αν προσέβαλες κανέναν;;;
Ναι, την μνήμη ενός φίλου που μας λείπει.
Το μεγάλο ζήτημα ειναι ότι κάποιοι "φίλοι" σου το ίδιο χιουμουρίστες όπως εσύ σε υπερασπίζουνε, άρα είσαστε πολλοί οι "ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ", το χειρώτερο ειναι ότι τους είχε ταισει κανονικά.
Νοιώθω ντροπή και θυμό.
Trikarde,
1) Αν κι αν το όνομά σου δείχνει ότι έχεις 3 καρδιές, φαίνεται ότι από μυαλό δεν έχεις ούτε δράμι. Τουλάχιστον η αντίληψη που επιδεικνύεις, αυτό δείχνει.
2) Καλά κάνεις και νοιώθεις ντροπή. Με αυτά που λες, μόνο η ντροπή σε ξεπλένει.
3) Για το θυμό, υποθέτω ότι είδες καθρέφτη πριν από λίγο.
4) Δυστυχώς, η αντίληψή σου δε σου επιτρέπει να μου υπαγορεύεις τι θα λέω και τι δε θα λέω. Θα λέω ότι γουστάρω, όποτε γουστάρω, και για όποιον γουστάρω. Αν σε έθιξε κάτι από αυτά που έγραψα, πες τι ήταν αυτό. Οι μαλακίες του τύπου "εισαι λίγος ως άνθρωπος" περνάνε εκεί που χωράνε, σε μένα δε χωράνε. Στις επιστρέφω, με τη βεβαιότητα ότι η μειωμένη σου αντίληψη δε σου επιτρέπει να καταλάβεις ούτε τι είναι αυτό που σου επιστρέφεται.
5) Δεν μπορώ να απαντάω ΣΕ ΟΛΟΥΣ όσους με επιχειρήματα (τύπου "σκατόψυχος") αντικρούουν αυτά που λέω. Απαντάω όποτε θέλω, σε όποιον θέλω. Τώρα απαντάω σε σένα.
6) Κατ' επέκταση των όσων σου είπα για τη μειωμένη σου αντίληψη, προκύπτει ότι δε μπορείς να μου υπαγορεύσεις πότε θα ζητήσω συγγνώμη. Θα το κάνω, αν και όταν ΕΓΩ θεωρώ ότι πρέπει. Όχι όταν ΕΣΥ το θεωρείς.
7) Να παραθέσεις εδώ (αντιγράφοντας δικό μου κείμενο) ποιό ήταν το κείμενο που έγραψα και "προσέβαλε την μνήμη ενός φίλου που μας λείπει". Αν δε το κάνεις, απλώς είσαι μαλάκας.
8) Δεν έχω διακδικήσει (ή αξιώσει) τίποτα, επομένως δε χρειάζομαι "υπεράσπιση" σε αυτά που γράφω. Ξέρω να τα υποστηρίξω και μόνος μου.
9) Υποθέτω ότι για το χαμό του φίλου σου (και συ τον ήξερες?) θα έπρεπε να στεναχωρηθούν περισσότερο όσοι τους είχε κεράσει πολύ, λιγότερο όσοι τους είχε κεράσει λίγο, και καθόλου όσοι δεν τους είχε κεράσει καθόλου. Τουλάχιστον εγώ αυτό καταλαβαίνω από το "τους είχε ταισει κανονικά" που γράφεις.
Αυτά. Και έξω από το thread για το χαμένο συναγωνιστή. Εδώ οι αντιπαραθέσεις.
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
χτες δεν εγραψα κατι γιατι πενθουσα το φιλο.αλλα σημερα και επειδη βλεπω αυτην την κατασταση αλητειας να συνεχιζεται θα το κανω.
η συμπεριφορα σου σταυρο ειναι το λιγοτερο αναισχυντη.ειναι κριμα γιατι σε νομιζα σοβαρο ανθρωπο.ουτε οι πιο βαρβαροι λαοι δε χλευαζαν τους νεκρους.εσυ ομως το εκανες.διαβασε λιγο πιο καλα το τι εγραψες και θα παρατηρησεις το χλευασμο και την ειρωνια.εναντιον ποιου?ενος ανθρωπου που ξαναδωσε ζωη στο τσατ?που με το χιουμορ του μας ξαναζωντανευε?που εκανε το σαιτ μας κατι παραπανω απο μια ομαδα ''γαμιαδων'' οπως καποιοι δημοσια προσπαθουν να μας υποβιβασουν?εναντια σε αυτον καταφερεσε?καντο και εσυ αν μπορεις οτι εκανε αυτος.απο το να καθεσαι και να μας αραδιαζεις ενα ματσο φιλοσοφιες του κωλου τολμησε να κανεις οτι αυτος ο ανθρωπος.μπορεις?σιγουρα οχι.εισαι πολυ μικρος για να το κανεις.και επειδη δε μπορεις πετροβολας αυτο που δε μπορεις να φτασεις.
ειναι κριμα ενας ανθρωπος καποια ςηλικιας οπως εσυ αντι να δινεις το καλο παραδειγμα ηθους σε νεα παιδια που εδω μας παρακολουθουν να παρουσιαζει αυτο το υφος και το ηθος.εγω απο πλευρας μου ντρεπομαι για λογαριαμσο σου και ζητω δημοσια απο τη διευθυνση του σαιτ να σε παψει απο το αξιωμα που εδω κατεχεις.γιατι τα αξιωματα δε ταιριαζουν σε εμετικα ατομα οπως εισαι εσυ
η συμπεριφορα σου σταυρο ειναι το λιγοτερο αναισχυντη.ειναι κριμα γιατι σε νομιζα σοβαρο ανθρωπο.ουτε οι πιο βαρβαροι λαοι δε χλευαζαν τους νεκρους.εσυ ομως το εκανες.διαβασε λιγο πιο καλα το τι εγραψες και θα παρατηρησεις το χλευασμο και την ειρωνια.εναντιον ποιου?ενος ανθρωπου που ξαναδωσε ζωη στο τσατ?που με το χιουμορ του μας ξαναζωντανευε?που εκανε το σαιτ μας κατι παραπανω απο μια ομαδα ''γαμιαδων'' οπως καποιοι δημοσια προσπαθουν να μας υποβιβασουν?εναντια σε αυτον καταφερεσε?καντο και εσυ αν μπορεις οτι εκανε αυτος.απο το να καθεσαι και να μας αραδιαζεις ενα ματσο φιλοσοφιες του κωλου τολμησε να κανεις οτι αυτος ο ανθρωπος.μπορεις?σιγουρα οχι.εισαι πολυ μικρος για να το κανεις.και επειδη δε μπορεις πετροβολας αυτο που δε μπορεις να φτασεις.
ειναι κριμα ενας ανθρωπος καποια ςηλικιας οπως εσυ αντι να δινεις το καλο παραδειγμα ηθους σε νεα παιδια που εδω μας παρακολουθουν να παρουσιαζει αυτο το υφος και το ηθος.εγω απο πλευρας μου ντρεπομαι για λογαριαμσο σου και ζητω δημοσια απο τη διευθυνση του σαιτ να σε παψει απο το αξιωμα που εδω κατεχεις.γιατι τα αξιωματα δε ταιριαζουν σε εμετικα ατομα οπως εισαι εσυ
...και ζητω δημοσια απο τη διευθυνση του σαιτ να σε παψει απο το αξιωμα που εδω κατεχεις.
Ίσως μου κάνεις και χάρη έτσι, ξέρεις!
ΣΚΑΤΟΨΥΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Εντάξει φίλε, τώρα με τάπωσες!
Σε καλησπερηζω chris καλα που εισαι εσυ και εχεις σωστη τοποθετηση και σωστη σκεψη γιατι ειχα υποτροπιασει και θα αρχιζα τα ακατανομαστα που δεν αρμοζουν 100% μαζι σουχτες δεν εγραψα κατι γιατι πενθουσα το φιλο.αλλα σημερα και επειδη βλεπω αυτην την κατασταση αλητειας να συνεχιζεται θα το κανω.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Κάθομαι τόσες μέρες και βλέπω τι γράφεται σε αυτό το θρέντ και έλεγα ας μην μιλήσω. Σου το λένε έτσι σου το λένε αλλοιως αλλά εσύ δεν δύνασαι να πεις ένα συγνώμη ήταν ατυχές αυτό που έγραψα.
Μάλλον έχεις μια δυσκολία να σεβαστείς και να αντιληφθείς το τι συμβαίνει γύρω σου. Και αν συμβαίνει αυτό δεν καταλαβαίνω καν γιατί σε έχουν μοντερειτορ.
Θα στα πω κατανοητά μπας και τα πιάσεις, γιατί μάλλον αν κάποιος δεν έχει παιδεία, ούτε η ηλικία, ούτε οι εμπειρίες μπορούν να τον βοηθήσουν να κατανοήσει τι συμβαίνει γύρω του.
Το θάνατο οφείλεις να τον σεβαστείς. Και αν δεν θες θα μάθεις από εμάς. Δεν είναι τσιφλίκι σου τα συναισθήματα των ανθρώπων.
ΑΝ θες να τον περιγελάς κάντο με τα φιλαράκια σου και τους οικείους σου και σε αναφορά με αυτούς. Αυτό είναι δείγμα εξυπνάδας. Η διάκριση. Να κατανοείς την διαφορά. Αυτές είναι βασικές αρχές που έπρεπε να τις ήξερες.
Κάποιοι πενθούν για ένα φίλο και πονούν. Κάποιοι λένε μια καλή κουβέντα για ένα άνθρωπο που δεν ήξεραν.
Ποιος νομίζεις ότι είσαι εσύ για να κάνεις κρίση για το τι θα πουν και πως θα το πουν; Θα έρθεις εσύ να μας εξηγήσεις πως θεωρείς ότι πρέπει να εκφραζόμαστε η να πενθούμε; Ποιος σε έχρισε νταβά στα συναισθήματα μας ;
Ποιος θεωρείς ότι είσαι ρε παλικάρι ; Που τολμάς και συγκρίνεις την φτήνια σου με το χιούμορ του αρκά; Που έχεις το θράσος να συνεχίζεις να αιτιολογείς την αθλιότητα που έγραψες..
Έχω δει πολλές μαλακίες να λέγονται αλλά η δική σου θεωρώ ότι ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν συνειδητοποιείς καν το γεγονός ότι δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις πότε να μιλήσεις, τι λες, πότε και που το λες.
Αδιαφορώ για την βλακεία σου ειλικρινά γιατί αξίζεις να ζεις παρέα της.
Αλλά να αν δεν μπορείς να την μαζέψεις, απαιτώ να σε μαζέψουν αυτοί που σου δωσαν και αξίωμα. Γιατί προσβάλλει πλέον και την νοημοσύνη μας..
ΥΓ. α)Αν το σαιτ σας κύριε αντισθένη αφορά ανθρώπους που το γαμήσι είναι η ζωή τους επειδή δεν έχουν τίποτα άλλο σαν ανθρώπινα όντα να επιδείξουν, τότε αποδεδειγμένα κάνετε ορθή επιλογή συνεργατών.
β) Περιμένουμε συγνώμη ως δείγμα καλής θέλησης.
Μάλλον έχεις μια δυσκολία να σεβαστείς και να αντιληφθείς το τι συμβαίνει γύρω σου. Και αν συμβαίνει αυτό δεν καταλαβαίνω καν γιατί σε έχουν μοντερειτορ.
Θα στα πω κατανοητά μπας και τα πιάσεις, γιατί μάλλον αν κάποιος δεν έχει παιδεία, ούτε η ηλικία, ούτε οι εμπειρίες μπορούν να τον βοηθήσουν να κατανοήσει τι συμβαίνει γύρω του.
Το θάνατο οφείλεις να τον σεβαστείς. Και αν δεν θες θα μάθεις από εμάς. Δεν είναι τσιφλίκι σου τα συναισθήματα των ανθρώπων.
ΑΝ θες να τον περιγελάς κάντο με τα φιλαράκια σου και τους οικείους σου και σε αναφορά με αυτούς. Αυτό είναι δείγμα εξυπνάδας. Η διάκριση. Να κατανοείς την διαφορά. Αυτές είναι βασικές αρχές που έπρεπε να τις ήξερες.
Κάποιοι πενθούν για ένα φίλο και πονούν. Κάποιοι λένε μια καλή κουβέντα για ένα άνθρωπο που δεν ήξεραν.
Ποιος νομίζεις ότι είσαι εσύ για να κάνεις κρίση για το τι θα πουν και πως θα το πουν; Θα έρθεις εσύ να μας εξηγήσεις πως θεωρείς ότι πρέπει να εκφραζόμαστε η να πενθούμε; Ποιος σε έχρισε νταβά στα συναισθήματα μας ;
Ποιος θεωρείς ότι είσαι ρε παλικάρι ; Που τολμάς και συγκρίνεις την φτήνια σου με το χιούμορ του αρκά; Που έχεις το θράσος να συνεχίζεις να αιτιολογείς την αθλιότητα που έγραψες..
Έχω δει πολλές μαλακίες να λέγονται αλλά η δική σου θεωρώ ότι ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν συνειδητοποιείς καν το γεγονός ότι δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις πότε να μιλήσεις, τι λες, πότε και που το λες.
Αδιαφορώ για την βλακεία σου ειλικρινά γιατί αξίζεις να ζεις παρέα της.
Αλλά να αν δεν μπορείς να την μαζέψεις, απαιτώ να σε μαζέψουν αυτοί που σου δωσαν και αξίωμα. Γιατί προσβάλλει πλέον και την νοημοσύνη μας..
ΥΓ. α)Αν το σαιτ σας κύριε αντισθένη αφορά ανθρώπους που το γαμήσι είναι η ζωή τους επειδή δεν έχουν τίποτα άλλο σαν ανθρώπινα όντα να επιδείξουν, τότε αποδεδειγμένα κάνετε ορθή επιλογή συνεργατών.
β) Περιμένουμε συγνώμη ως δείγμα καλής θέλησης.
Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο!!!
Από πότε ποστάρουν τα μέλη κ τα σβήνετε???
Υπάρχει ελευθερία ή μας κοροϊδεύετε κ θέλετε να κατευθυνούν όλα προς κάπου αλλού???
Κ αν θεωρήσατε το ποστ ανήθικο ή ότι άλλο (τι τραγική ειρωνία...) γιατί δεν σβήσατε κ το ποστ του Σταύρου51 με το οποίο επαναστατήσαμε όλοι?????????
Είναι τραγικό να υπάρχει μια τέτοια αντιμετώπιση στα μέλη του φόρουμ...
Ελπίζω να μείνει αυτό.... γιατί παίζουμε κ λόττο με τις απαντήσεις μας από ότι κατάλαβα...
Από πότε ποστάρουν τα μέλη κ τα σβήνετε???
Υπάρχει ελευθερία ή μας κοροϊδεύετε κ θέλετε να κατευθυνούν όλα προς κάπου αλλού???
Κ αν θεωρήσατε το ποστ ανήθικο ή ότι άλλο (τι τραγική ειρωνία...) γιατί δεν σβήσατε κ το ποστ του Σταύρου51 με το οποίο επαναστατήσαμε όλοι?????????
Είναι τραγικό να υπάρχει μια τέτοια αντιμετώπιση στα μέλη του φόρουμ...
Ελπίζω να μείνει αυτό.... γιατί παίζουμε κ λόττο με τις απαντήσεις μας από ότι κατάλαβα...
spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 53
- Πόντοι
- 16
τρικαρδε σε γραφω στα αρχιδια μου
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣΣΣΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ
κοολαρε λιγο βρε φιλε...και αν ειπε κατι που δεν σου αρεσε οκ.το ειπες και τωρα παει περασε..
spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 53
- Πόντοι
- 16
την πρωτη μπυρα που θα πιω στην κουβα αγκαλια με μουλατες θα την πιω στην υγεια σου
Σ'ευχαριστω φίλε μου στην υγειά μαςτην πρωτη μπυρα που θα πιω στην κουβα αγκαλια με μουλατες θα την πιω στην υγεια σου
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
την πρωτη μπυρα που θα πιω στην κουβα αγκαλια με μουλατες θα την πιω στην υγεια σου
Φεύγεις τελικά;
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
ρε παιδια,
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ??????????????
ελεος δηλαδη..
εχει ανοιχθει αλλο θρεντ www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,54884.msg1010585#new]εδώ[/url] για να μη γαμιεται το παρον..
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ??????????????
ελεος δηλαδη..
εχει ανοιχθει αλλο θρεντ www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,54884.msg1010585#new]εδώ[/url] για να μη γαμιεται το παρον..
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εγώ δεν έχω αντιδικίες με κανέναν.Με αυτόν που είχα πέθανε,οπότε δεν τον συζητάω πια(δεν εννοώ τον συγχωρεμένο marau)