Νέα

Bourdela Bikers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.388
Πόντοι
12.056
Ιδεα πρωτη:Μηπως να ογρανωσουμε μια εξορμηση Παρασκευη βραδυ??(καιρου επιτρεποντως)
Ιδεα  δευτερη:5 στρινγκακια δωρο στην Κατερινα που εχει την συμπαθεια ολων μας :dancing:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Mια γνώμη γιατί έχω αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα σε t-shirts παρόμοιου club.

Light version:

Δεν αναγράφεται καθόλου το Bourdela Bikers Club (μένουν όμως τα αρχικά  B.B.C. και τονίζονται κάπως στον θυραιό)

Το μόττο In Dick And Bikes We Trust εάν δεν γίνει κάτι σε στυλ in sex and bikes we trust που είναι αποδεκτό, τότε μπαίνουν τα αρχικά I.D.A.B.W.T.

Αφαιρείται το στρινγκάκι για να μην ρωτάνε όλοι τι είναι.

Hardcore version
ως έχει....

άντε και καλές βόλτες

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Παρατηρήσεις:

1. Ο γλόμπος στο θυρεό 'χάνεται', ενώ πρέπει να είναι από τα κεντρικά θέματα του concept.

2. Δοκιμάστε ως εμβληματική φράση κάτι λατινικό. Λ.χ. 'Omnia sunt misera in mundi, sed nihil miserius quam menses' (οι λατινομαθείς μπορούν να το καταλάβουν... ;) )

Υ.Γ. Διορθώσεις στα λατινικά δέχομαι. Έτσι κι αλλιώς, Α' δέσμη πήγα...

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
altec, savalas και λοιποί συναγωνιστές Πα-Σα είμαι εκτός Αθήνας. Κυριακή όμως μέσα.

όσον αφορά στο logo - light/ hardcore version η πρόταση του συντονιστή και ιδρυτικού μέλους ais8hsh με βρίσκει σύμφωνω και γουλάρω πολύ.

Γιατί ρε παιδιά να χαθεί ο γλόμπος;

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Για το άλλο με έστειλες... Καλό φάινεται... Γράψε τι σημαίνει ρεεεεε :cheesy:

Αν δεν έκανα γραμματικά και συντακτικά λάθη (πιθανό, γιατί είπα ότι είμαι της Α' Δέσμης...) σημαίνει 'Όλα είναι αξιοθρήνητα στον κόσμο, αλλά τίποτα πιο αξιοθρήνητο απ' την περίοδο'  ;)

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
savalas δεν ξέρω που βρήκες τα motto αλλά είναι πολύ καλά.

dont sit on my bike, unless you are naked --> πολύ καλό ρε μάγκα

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Μιλάς για τον τύπο που είχε μαγαζί στα εξάρχεια και πούλαγε ανταλλακτικά για harley. Έφυγε μετά απο εκεί (καλά έκανε) και πήγε αρχή καλιρρόης. Δε θυμάμαι το όνομά του ρε γαμώτο. Εκεί είχα πάει να πάρω πιστόνια για ένα Guzzi που έφτιαχνα τότε και ήθελα να δω αν ταίριαζαν wiseco. Είχε και καλές τιμές. Ωραίος τύπος, καλό μαγαζί.

Σωστός.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.388
Πόντοι
12.056
Σαββατο βραδυ ξεχαστε με εμενα...γυναικα, μικρα παιδια..δεν με παιρνει...οποτε κανονισετε..θα προσπαθησω  :tickedoff: :-

metallica1

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
εγω εχω ενα FZR 400 EXUP

αθηνα-λουτρακι=25 λεπτα

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.388
Πόντοι
12.056
Παρασκευες βραδυ ειναι η καλυτερη μου...καθως και καθημερινες κατα τις 5 για καφεδακια...

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
499
Πόντοι
26
Να κανονήζαμε κάτι λέτε ????? μες το σ.κ ?

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Συνάδελφοι .

Ωραία τα λέτε για καφεδάκι και εξόρμηση αλλά ακούω μόνο για Αθήνα απο Θεσσαλονίκη είμαι ο μοναδικός εκπρόσωπος του Club ; Ζηλεύω ...  :'(

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Συνάδελφοι .

Ωραία τα λέτε για καφεδάκι και εξόρμηση αλλά ακούω μόνο για Αθήνα απο Θεσσαλονίκη είμαι ο μοναδικός εκπρόσωπος του Club ; Ζηλεύω ...  :'(

Φιλαράκι δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι. Προτείνω να είσαι ο σύνδεσμός μας στη Θεσσαλονίκη, με σαφή ευθύνη βέβαια σε θέματα διοργανώσεων διαφόρων εκδηλώσεων, συμβατές με τα ενδιαφέροντα των μελών.  Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ.

Όταν θα έρθουμε Θεσσαλονίκη, ορισμένοι θα έρθουμε με τη μηχανή και όχι με το καράβι (σαφές υπονοούμενο)

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Old bikers never die. They just smell like it.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Εχω δεί Τ-shirt που στην πλάτη γράφει:

If you can read this, the bitch has fallen off.

Επισκέπτης
αφιερωμενο στο κλαμπ !!

Συνημμένα

• janine700.jpg
    janine700.jpg
    58,4 KB · Εμφανίσεις: 22
  • janine 669.jpg
    janine 669.jpg
    63 KB · Εμφανίσεις: 20

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.388
Πόντοι
12.056
Και εχει και εναν αερα εκει στις ευθειες τις Λαρισας...χεχεχεχεχε :dancing: :dancing: :dancing:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.388
Πόντοι
12.056
Τον λιβα τον εφαγα το καλοκαιρι που κατεβενα φορτωμενος απο χαλκιδικη με την δερματινη στολη...

Με οσα και να πας....τον λιβα θα τον φας..χεχεχε  :dancing: :2funny: :2funny:

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Λοιπόν... Λοιπόν.... Ακούστε... Πάμε σε κάτι που έχει πιό μακρύ ορίζοντα... Οπότε : Ο φίλος plouton θα αναλάβει από Day 1 την ανάπτυξη του Club της Βορείου Ελλάδος και θα είναι και ο υπεύθυνος. Plouton, αναλαμβάνεις να αναπτύξεις το club Βορείου Ελλάδος ? Βρες 5-6 μέλη και ξεκίνα !!!

Καλό ???

:huh:

:grin:

BBC  :smitten:

Εγω μέσα ειμαι αρκει να βρεθούν τα 5-6 άτομα απο Βορεια Ελλαδα .. Οσοι πιστοι προσελθετε οι βορειοελλαδίτες συναγωνιστές PM  να δουμε ποσοι θα μαζευτούμε .. :)

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
ποτε θα βγει η τελευταια  εκδοση του εμβληματος να παω στον μπλουζα να μου την φτιαξει. :boobies: :dancing: :2funny: η κανονικια οχι η ελαφρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom