You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bourdela Bikers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 79K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Mια γνώμη γιατί έχω αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα σε t-shirts παρόμοιου club.
Light version:
Δεν αναγράφεται καθόλου το Bourdela Bikers Club (μένουν όμως τα αρχικά B.B.C. και τονίζονται κάπως στον θυραιό)
Το μόττο In Dick And Bikes We Trust εάν δεν γίνει κάτι σε στυλ in sex and bikes we trust που είναι αποδεκτό, τότε μπαίνουν τα αρχικά I.D.A.B.W.T.
Αφαιρείται το στρινγκάκι για να μην ρωτάνε όλοι τι είναι.
Hardcore version
ως έχει....
άντε και καλές βόλτες
Light version:
Δεν αναγράφεται καθόλου το Bourdela Bikers Club (μένουν όμως τα αρχικά B.B.C. και τονίζονται κάπως στον θυραιό)
Το μόττο In Dick And Bikes We Trust εάν δεν γίνει κάτι σε στυλ in sex and bikes we trust που είναι αποδεκτό, τότε μπαίνουν τα αρχικά I.D.A.B.W.T.
Αφαιρείται το στρινγκάκι για να μην ρωτάνε όλοι τι είναι.
Hardcore version
ως έχει....
άντε και καλές βόλτες
Παρατηρήσεις:
1. Ο γλόμπος στο θυρεό 'χάνεται', ενώ πρέπει να είναι από τα κεντρικά θέματα του concept.
2. Δοκιμάστε ως εμβληματική φράση κάτι λατινικό. Λ.χ. 'Omnia sunt misera in mundi, sed nihil miserius quam menses' (οι λατινομαθείς μπορούν να το καταλάβουν... ;) )
Υ.Γ. Διορθώσεις στα λατινικά δέχομαι. Έτσι κι αλλιώς, Α' δέσμη πήγα...
1. Ο γλόμπος στο θυρεό 'χάνεται', ενώ πρέπει να είναι από τα κεντρικά θέματα του concept.
2. Δοκιμάστε ως εμβληματική φράση κάτι λατινικό. Λ.χ. 'Omnia sunt misera in mundi, sed nihil miserius quam menses' (οι λατινομαθείς μπορούν να το καταλάβουν... ;) )
Υ.Γ. Διορθώσεις στα λατινικά δέχομαι. Έτσι κι αλλιώς, Α' δέσμη πήγα...
altec, savalas και λοιποί συναγωνιστές Πα-Σα είμαι εκτός Αθήνας. Κυριακή όμως μέσα.
όσον αφορά στο logo - light/ hardcore version η πρόταση του συντονιστή και ιδρυτικού μέλους ais8hsh με βρίσκει σύμφωνω και γουλάρω πολύ.
Γιατί ρε παιδιά να χαθεί ο γλόμπος;
όσον αφορά στο logo - light/ hardcore version η πρόταση του συντονιστή και ιδρυτικού μέλους ais8hsh με βρίσκει σύμφωνω και γουλάρω πολύ.
Γιατί ρε παιδιά να χαθεί ο γλόμπος;
Για το άλλο με έστειλες... Καλό φάινεται... Γράψε τι σημαίνει ρεεεεε
Αν δεν έκανα γραμματικά και συντακτικά λάθη (πιθανό, γιατί είπα ότι είμαι της Α' Δέσμης...) σημαίνει 'Όλα είναι αξιοθρήνητα στον κόσμο, αλλά τίποτα πιο αξιοθρήνητο απ' την περίοδο' ;)
Μιλάς για τον τύπο που είχε μαγαζί στα εξάρχεια και πούλαγε ανταλλακτικά για harley. Έφυγε μετά απο εκεί (καλά έκανε) και πήγε αρχή καλιρρόης. Δε θυμάμαι το όνομά του ρε γαμώτο. Εκεί είχα πάει να πάρω πιστόνια για ένα Guzzi που έφτιαχνα τότε και ήθελα να δω αν ταίριαζαν wiseco. Είχε και καλές τιμές. Ωραίος τύπος, καλό μαγαζί.
Σωστός.
Σωστός.
metallica1
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγω εχω ενα FZR 400 EXUP
αθηνα-λουτρακι=25 λεπτα
αθηνα-λουτρακι=25 λεπτα
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 499
- Πόντοι
- 26
Να κανονήζαμε κάτι λέτε ????? μες το σ.κ ?
Συνάδελφοι .
Ωραία τα λέτε για καφεδάκι και εξόρμηση αλλά ακούω μόνο για Αθήνα απο Θεσσαλονίκη είμαι ο μοναδικός εκπρόσωπος του Club ; Ζηλεύω ... :'(
Φιλαράκι δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι. Προτείνω να είσαι ο σύνδεσμός μας στη Θεσσαλονίκη, με σαφή ευθύνη βέβαια σε θέματα διοργανώσεων διαφόρων εκδηλώσεων, συμβατές με τα ενδιαφέροντα των μελών. Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ.
Όταν θα έρθουμε Θεσσαλονίκη, ορισμένοι θα έρθουμε με τη μηχανή και όχι με το καράβι (σαφές υπονοούμενο)
Επισκέπτης
plouton
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
Λοιπόν... Λοιπόν.... Ακούστε... Πάμε σε κάτι που έχει πιό μακρύ ορίζοντα... Οπότε : Ο φίλος plouton θα αναλάβει από Day 1 την ανάπτυξη του Club της Βορείου Ελλάδος και θα είναι και ο υπεύθυνος. Plouton, αναλαμβάνεις να αναπτύξεις το club Βορείου Ελλάδος ? Βρες 5-6 μέλη και ξεκίνα !!!
Καλό ???
BBC
Εγω μέσα ειμαι αρκει να βρεθούν τα 5-6 άτομα απο Βορεια Ελλαδα .. Οσοι πιστοι προσελθετε οι βορειοελλαδίτες συναγωνιστές PM να δουμε ποσοι θα μαζευτούμε ..
imperialdemon1821
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2005
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
ποτε θα βγει η τελευταια εκδοση του εμβληματος να παω στον μπλουζα να μου την φτιαξει. η κανονικια οχι η ελαφρια