Επισκέπτης
Ναι ειναι μια απιστευτη μοτο οπως κ τα 55χιλ.Αναρωτιεμαι ποτε θα την δω στον δρομο κ απο ποιον να την καβαλαει...
59.900 πρκαλώ ...
Ναι ειναι μια απιστευτη μοτο οπως κ τα 55χιλ.Αναρωτιεμαι ποτε θα την δω στον δρομο κ απο ποιον να την καβαλαει...
Εκτος απο την moultistrada(ερωτας) και το XR ολες οι αλλες εχουν βαριες κακωσεις(χε χε)οπως κ εγω με την διαφορα οτι εγω εγινα καλα(λεμε τωρα). Το σκεπτικο ειναι οτι μια μερα θα τις φτιαξω(ονοιρο)Την εβδομαδα αυτη φευγω για τον γυρο της Ιταλιας,καινα γνωρισει ο ερωτας μου τους φοβερους ασφαλτοταπιτες της μαμα Ιταλιας. Το στριγκακι εγραψε..!!χαχαχα... Μεγάλε καλωσήρθες... Μας τρέλλανες όμως... Όλες αυτές τις μηχανές τις έχεις αυτή τη στιγμή, ή πέρασαν από την κατοχή σου ? Αν περισσεύει μία, να την δανείζεις στις εκδρομές στον giorgospapa, που είναι με σκούτερ...
Γλόμπος μέσα σε δάφνες, ΝΑΙ... Οι οποίες δάφνες τώρα που το σκέφτομαι, αντί να ενώνονται με ένα φιογκάκι, θα ενώνονται με ένα stringάκι...
Σωστός.Καπετάνιο ξεκινάμε από Αθήνα. Ποιός ξέρει...ίσως του χρόνου την ʼνοιξη να οργανώσουμε εκδρομή σε Τσεχία/ Ουκρανία ή δεν ξέρω που.
Να προσέχουμε - μόνο αυτό
Χμμμ... λές να είσαι ο μόνος ?? Δεν ξέρω το ''σακατευτει'' πώς το εννοεις...προσωπηκά εχω κάτσει πάνω απο 2 μήνες στο νοσοκομοίο (251 ΓΝΑ αεροπορίας)τοτε που ήμουν φαντάρος....Και άν και κατοχος αυτ/του πλέον, η αγάπη μου για τις μηχανές ειμαι σίγουρος ότι δεν θα τελιώσει ποτέ !!!!την άλλη βδομάδα πουλάω το xt μου. Ο λόγος είναι ότι δεν πάει άλλο εγώ προσωπικά με 2 ρόδες γιατί έχω σακατευτεί αρκετές φορές.
Sincity φιλε μου,δεν τις πουλησα οταν ειχα αναγκη οχι τωρα που ειμαι σχετικα ανετος.Δεν μου παει η καρδια να τις σπρωξω.Ειναι το χαρεμι μου..Ελπιζω να καταλαβενεις..λόρδε βύρωνα, μήπως θα σε ενδιέφερε να μου πουλήσεις κάποιο από τα ΠΑΛΙΑ μηχανάκια σου;