Νέα

Bourdela Bikers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arximidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
του πάει και ένα καποτινι σε....γραφιτι  !!!! :dancing: :dancing:

kmule

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Και εμένα μαμά και μαύρη αλλά με εξατμίσεις Screaming Eagle.  :dancing:

lordbyron

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Με τιμή σας παρουσιάζω το πρώτο προσχέδιο του logo του Bourdela Bikers Club, ζωγραφισμένο στο χέρι με μολύβι... Φανταστείτε να το αναλάβει και κανάς επαγγελματίας...

Προσοχή στο στρινγκάκι που ενώνει τις κλάρες δάφνης....

Ας αρχίσει η συζήτηση επ' αυτού... :)
Μεγαλε εγραψες παλι.Απαιχτο το λογκο κ το στρινγκακι..

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.163
Πόντοι
12.056
Εγω θελω να εχει μηχανη και ο gayboy!!!!..Nα σκασει με κανενα ΖΖR 14OO να κοψουμε φλεβα... :uglystupid: :dancing:

lordbyron

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Εκει θα την κανουμε ομαδικη την αυτοκτονια μαζι με γενικο καψιμο μοτο.Δεν θα την αντεξω τετοια suprise..

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Αγαπητοί φίλοι και συνκλαμπιστές,

με συγκίνηση είδα σήμερα το λογότυπο του BBC - ξεπέρασε τις προσδοκίες. ais8hsh είχες έμπνευση, έκανες πολύ καλή δουλειά. Πρέπει να τυπώσουμε μπλουζάκια.

Αισθάνομαι όμως ακόμα ότι όσον αφορά στα μέλη, δεν έχουμε εξαντλήσει τις δυνατότητες.

DESAPARECIDO όπως αισθάνεσαι φίλε. Αλλά να ξέρεις ότι το πιο κατάλληλο άτομο είσαι εσύ. Σκέψου το σε παρακαλώ.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.163
Πόντοι
12.056
Μονο μπλουζακια??Και αυτοκολητακια διακριτικα για την ζελατινα μπροστα....να αναγνωριζουμε τα BBC members.. :2funny:

Aπο αυριο βλεπω να αγοραζουν και αλλοι μηχανη για να ερχονται τσαρκες μαζι μας...
Ο BUSAS μου επαθε ζημια.Εβγαλα την κυριακη την γκαζιερα για να την καθαρισω και εσπασα τα αυτακια που πιανουν τις ντιζες...
17 ΕΥΡΩ στον Χαβελα σημερα....φτηνα την γλυτωσα  :headbang: :headbang:
Τι θελω και μπλεκω χειμωνιατικα :uglystupid: :jerking:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.484
Πόντοι
17.085
Αν μου επιτρέπεις... πολύ καλό είναι, ο original γλόμπος όμως πρέπει να μπει.

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
:)

Συνημμένα

• bbc.jpg
    bbc.jpg
    89 KB · Εμφανίσεις: 271

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
cbf 250 χαλκιδαιος  :crazy: και εγω μελος στο bbc το μονο που ξερω απο αθηνα ειναι που ειναι η φυλης και εκει αφου κατεβω στον σταθμο παιρνω ενα δρομο προς τα πανω και την βρισκω. αθηνα μπορω να ερθω με την μηχανη μεχρι τα κατω πατησια μετα χανομαι αν ειναι να ερθω σε καμια βολτα σε κανα μπουρδελο η σε κανα στριπ θα πρεπει καποιος να με μαζεψει απο τα κατω πατησια :helpplea:

Συνημμένα

• picture003.jpg
    picture003.jpg
    69,5 KB · Εμφανίσεις: 47

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
με εγραψες στο club με εβαλες στη λιστα :sunglasses: το mail στο εχω στειλει το ειδες

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
[size=8pt]Λοιπόν ξεκινώ: Κατ' αρχήν είναι καύλα !!! Πιστεύω θέλει τις εξής προσθήκες/διορθώσεις:
1. Κόκκινος ο γλόμπος (Απαραίτητα)
2. Φατσούλα του γλόμπου αν είναι δυνατόν
3. Βελτίωση κλάδων δάφνης
4. Πιό GOTHIC γραμματοσειρά
5. Έχω κολλήσει με το στρινγκάκι... κάπου πρέπει να μπει...
Τώρα :
Τα χρώματα είναι ΤΕΛΕΙΑ και ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ για μπλουζάκια, καπέλα και λοιπά, σε μαύρο φόντο. Καλό είναι να μην τα πειράξουμε. Ιδίως αυτό το ματ ασημί γαμεί !!![/size]

Να με συμπαθάτε, μερικές ΕΜΠΡΑΚΤΕΣ παρατηρήσεις:
1) Η λέξη "BOURDELA" δε θα κυκλοφορήσει. Πολύς κόσμος έχει αναστολές στη χρήση της. Το logo δεν είναι κάτι που το βλέπουν μόνο οι "μυημένοι", το βλέπει όλος ό κόσμος. Η πλειψηφία, θα αποφύγει να χρησιμοποιήσει / κολλήσει / φορέσει το logo αν την γράφει... Το είδαμε και στα μπουζάκια / καπελλάκια του site αυτό.
Αρα έκανα μια μικρή αλλαγή, και το "ΒΟURDELA" το έκανα "B-DELA".
2) Ο γλόμπος έγινε πιό κόκκινος.
3) Για ΛΕΥΚΟ T-shirt, χρειάζεται και ένα λευκό version. Γιατί η καλύτερη ανατύπωση δεν είναι η εκτύπωση (που βγαίνει με το πλύσιμο) αλλά το κέντημα. Που κεντιέται σε οποιοδήποτε ύφασμα. Το άλλο κεντιέται σε μαύρο / σκούρο ύφασμα.

Ταπεινή μου άποψη, αν δεν αρέσουν τα πετάτε.

Συνημμένα

• B-dela.jpg
    B-dela.jpg
    132,3 KB · Εμφανίσεις: 27

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
η bourdela η τιποτα οποιος ντρεπετε ας μην γινει μελος  :tickedoff:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.163
Πόντοι
12.056
Σε αυτοκολητο δεν θα με χαλαγε τι γραφει πανω,τωρα σε μπλουζα καπου ειναι πολυ χρεωστικο..Φαντασου να σκασω μυτη στον πεθερο για φαγητο με την μπλουζα φαρσα καρτα... :2funny: :2funny:
Το πολυ πολυ να θελει και αυτος μια  :dancing:
Ας βγει και βλεπουμε...
2 μαυρες θελω εγω παντως,,,,, :boobies: :boobies:

Jimbo

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Βρε παντού θα πάω με την μπλούζα... και σε όποιον αρέσει... Υπάρχει και η λύση βέβαια να κάνουμε μια πιό light έκδοση του logo με τη λέξη Β-dela αντί Bourdela και "In d**k and bike we trust" αντί "In dick and bike we trust"
Το στρινγκάκι όμως και ο γλόμπος δεν φεύγουν... Ξεχάστε το !!! :grin:

Καλά, κορυφαίο. Απλά.  :thumbsup:
Για το motto πάντως θα το τσέκαρα και με κάποιον αγγλόφωνο. Μου κάνει λίγο gay το in dick we trust. Ίσως να το αλλάζαμε κάπως. Π.χ. in sex we trust ή ακόμα καλύτερα in fuck we trust που είναι και μηδενιστικό...  :)

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Η νέα βελτιωμένη έκδοση του λογότυπου είναι κάβλα.

Σίγουρα είναι ένα θέμα το να αναγράφεται η λέξη bourdela επάνω στο μπλουζάκι. Και καταλαβαίνω τις επιφυλάξεις, με τις οποίες συμφωνώ. Ευτυχώς το club έχε μέλη που κινούναι σε ευρεία κλίμακα από πλευράς ηλικίας, με διαφορετικές κοινωνικές και άλλες υποχρεώσεις που ίσως δεν τους επιτρέουν το να φοράνε μπλουζάκι με τη λέξη bourdela να αναγράφεται. Η  γνώμη μου είναι ότι κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει σεβαστό.

ais8hsh συμφωνώ με την πρότασή σου να κάνουμε μια έκδοση hardcore - φανατίλα και μια πιο light. Συμφωνώ και στο ότι το στριγκάκι και ο γλόμπος πρέπει να μείνουν οπωσδήποτε.

Από εκεί και πέρα συμφωνώ και στην αναθεώρηση του motto (πρόταση Jimbo) αλλά και στην πρόταση αντικατάστασης της λέξης bourdela με κάτι σαν αυτό που πρότεινε ο stavros51 -> b-dela.

lordbyron

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Παλικαρια, εχετε κανει φανταστικη δουλεια.Θα ηθελα βεβαια το πρωσοπακι του γλομπου με την φατσουλα του πιο καρτουνιστικη,αλλα δεν γαμεις ,μια χαρα ειναι...Ειμουν απασχολιμενος με τα διαφορα για το Halloween party(αμερικανικες καταβολες,τι να κανουμε?)και οι εξελιξεις ηταν φανταστικες στο λογκο...Αυριο φευγω για Ιταλια με τηνDucati και ισως χασω και αλλα...!Για οποιαδιποτε οικονομικη εισφορα για παραγωγη του λογκο σε οτιδηποτε ,βαλτε με μεσα,και στην επιστροφη(10 μερες)σας στελνω οτι χρειαστει...Μετα τιμης στο BBC.....XXXX

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
lordbyron καλό ταξίδι και καλή επιστροφή.

Θέλουμε φωτογραφικό υλικό.

Μην ξεχάσεις να απευθύνεις επίσημη πρόσκληση από το BBC σε Ιταλίδες οι οποίες είναι συμβατές με τα υψηλά ποιοτικά και αισθητικά κριτήρια των μελών.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
ai8hsh έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά.

Πράγματι, κρίμα για τις Ιταλίδες μιας και αποτελούν μια πολύ ενδιαφέρουσα εθνικότητα.

Ισως όμως θα μπορούσαμε να χαρίσουμε κάποια στριγκάκια στις κοπέλες στα  στριπτηζάδικα κατά τη διάρκεια κάποιου σοβαρού meeting του club.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom